Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bokrász
csendes tag
Üdv!
Általába olvasója vagyok a fórumnak, de itt hozzá(d) szolnék.
Sok évvel ezelött mikor állás nélkül maradtam nagy buzgósággal nekivágtam egy hasonló gyalu-áteresztő megépitéséhez. El is készűlt és azzal dolgoztam(szenvedtem) le pár évet de soha nem müködött tökéletesen.Öröm volt amikor elkészült de mégnagyobb amikor kidobhattam. Azt javasolom, hogy aludj rá egy párat és fogadd el az elöttem szólok tanácsát. Saját testi épséged érdekében is. -
mdk01
addikt
Bocs, de ez katasztrofális a valószínűleg egyenetlen kazánlemezzel együtt, annak 50cm-es hosszával és az emelőszerkezet masszívitásával.
Mondanám, hogy add el, de azt kellene jól tökön rúgni aki ezt így eladta neked.
Olvasgass utána hogyan kell kinézni egy használható gépnek, mik a feltételei annak, hogy jól, vagy közel jól dolgozzon és hogy mit kell ezekért tenned, mennyi pénzt és időt kell beleraknod.
A biztonság nagyon fontos, és nem túl bizalomgerjesztő ahogy ez a gép kinéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- BMW topik
- Gran Turismo
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest