Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
Nyilván ez a húszezres Makita nem akkora terhelésre van mint egy ötvenezres gép.
Ha napi több órát kéne vágni rendszeresen, biztos nem ezt venném, hanem egy dupla ilyen drágát.Azért két hátránya van a gépnek, most hogy jobban megnéztem: A fűrészlapbefogás imbuszkulcsos, nem az a "gyorsbefogós" így a cserélgetés macerásabb. A másik, hogy anno mikor nézegettem ennek az elődjét, láttam, hogy a fűrészlapvezető-görgő kevésbé van közel a talphoz mint a nagytesónál. Így elvileg hajlamosabb lehet a vastagabb anyagban elhajolni a fűrészlap.
Az árképzés érdekes a gyártóknál. Láttam én kufferben a Makita legkomolyabb, akkor 50 ezres dekopírját szintén ötvenért, egy egyébként húszezres rezgőcsiszolóval (ami ugyancsak szimpatikus darab volt) és még alkudhattam is volna belőle. Tehát megérte nekik még úgy is ha a mellédobnak egy húszezres másik gépet.
Vagy vettem pl Hitachi sarokcsiszolót 23-ért , miközben van a Hitachinak hasonló teljesítményben 45 ért is. És nem egy műanyag gép sőt, épp kicsit a masszivitása egyben a hátránya. 1300 watt és brutál erős.
Szóval az olcsóbb nem mindig műanyag.Makitánál is van barkácsvonal: Maktec a neve. Színkóddal is jelölik: narancssárga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest