Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
Vikusz77 #17413 üzenetére
Áh, írtam egy csomót és elügyetlenkedtem...
"Megnéztem én is magamnak az aldis lemellózót, de nem vettem meg, mert a rúd amin csúszik a szerkezet, simán az alumíniumba fúr lukban fut, ami nem passzentos, így a tárcsa függőlegesen kb fél millit mozgott fel le"
Ma megint volt alkalmam szemügyre venni az aldis gépet és van egy jó tulajdonsága: míg az én Fermemnél a tengely szegecseléssel van rögzítve, addig az aldisnál zégergyűrűkkel, vagyis a tengelyt elég könnyű eltávolítani és esetleg egy nagyobb átmérőjűvel pótolni. Nyilván ez a cserebere akkor hatásos, ha az alu öntvény furatai valóban párhuzamosak egymással és nem a pontatlanságuk miatt szükségeltetik a kotyogás.
Egyébiránt rájöttem, hogy nekem miért nem volt gondom soha a ferm lötyögésével. Valószínűleg azért, mert én szinte mindig így használom:
és sosem ilyen pozíciókban:Ezt a fotót, meg csak azért teszem be, mert ha jobban megnézitek, nagyon nem pontosan tartja a fickó a gépet:
Ez pedig segítség a merőleges tartásához:
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Jelszókezelők
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest