Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasoo
csendes tag
melyik "legigényesebb hangdobozok"-ra gondoltál? én úgy tudom a valóban nagy gyártók:Mission,B&W,Spendor,Mordaunt-Short,stb. mdf-ből készítik valódi furnérral.De például a Missionnak van egy hangfala aminek a frontja egy különleges műanyagból készül.
Az otthoni hangfalkészítésről pedig annyit, hogy ami energiát pénzt, időt ráfordítasz,abból vehetsz egy belépőszintű jó hangfalat valamelyik jobb gyártótól.Persze az alkotás öröméért lehet kisérletezni,de soha nem lesz olyan, mint egy gyári.Itt is igaz az az állítás, mint a kisipari gépeknél,hogy a gyárival nem lehet felvenni versenyt.Az pedig hogy mi szól jól?az nagyon relatív.Vannak akik szerint ha falat lehet bontani a hangfalla,az nagyot szól./nem rád gondolok!/Az én véleményem szerint,a jó térhatás,az eredetihez minél pontosabb leképezés a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bestbuy játékok
- Yettel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Androidos fejegységek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest