Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
szerintem a direct vagy pure módok pont nem erre valók, sokkal inkább az auto (surround) módot kell választani.
De az alapvető gond szerintem azzal van (ezen felül), hogy nincs a player szoftver nincs rendesen beállítva. Ha jl értem akkor egy kodi forkot használ, ahol ha nincs bekapcsolva, hogy az erősítő milyen módokat ismer akkor könnyen előfordulhat, hogy lekeveri sztereóra és az erősítő meg erre rakja a dolby prologic-ot...szóval először a player szoftvert kellene beállítani.
ja, itt is van:
Auto sound mode
Sound mode typeDescription
Auto
In this mode, the type of digital signal input, such as Dolby Digital, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital EX, Dolby Atmos, DTS, DTS-HD, DTS:X, DTS-ES, PCM (multi-channel) is detected, and the playback mode switches automatically to the corresponding mode.
If the input signal is analog or PCM (2-channel), stereo playback is used. For Dolby Digital or DTS, the music is played back according to the respective channel number.itt meg írja, hogy mi van ha multi chanel jelet kap:
http://manuals.denon.com/AVRX1500H/NA/EN/GFNFSYwdnzswtk.php#OUCRMLuqidiqsqEzek szerint a MUltiChIn bementei jelet ki tudja adni simán csatrna helyesen, de felkeverheti egy surround decoderrel is, pld "DSur", de ez egy hibás használat 5.1 lpcm forrás esetén.
Én erősen javaslom az AVR user manualt részletesen elolvasni és a player szoftver minden beállítási lehetőségét átnézni (lehet, hogy profi módra kell váltani, hogy minden lehetőség látszódjon).
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
blakey
titán
Senki nem beszélt rá, legalábbis szó szerint nem, ha megkérdezi valaki, hogy melyik lenne a legjobb választás illetve milyen ez vagy az akkor leírjuk, de ha zokon veszi akkor így járt. Nagyon sok lejátszóm volt, én sem vagyok híve a nagy mókolásnak, mert szeretem ha működik, de egy LE telepítése nem több egy rendszer frissítésénél vagy egy patch indításánál pl. Dune esetében és már megoldották az OTA frissítést is LE esetében, ráadásul nem úgy működik ahogy pl. a Himediánál, fogpiszkálós+nyomógombos módszer, mert az OTA gondot okozhat, majd minden beállítást előről kezdeni,. legalábbis a forgalmazók ezt a módszer ajánlják frissítésre, no comment…
A régi, asztali médialejátszók kora lejárt, minden gyártó kiadja béta állapotban az eszközeit, senki sem kivétel és szépen folyamatosan jönnek a javítások, aki nem sieti el a dolgokat az később valóban jobb eszközt tud venni, feltéve, hogy már a frissített rendszert kapja.
Az, hogy most Amlogic folyik minden topikban csak egy oka lehet, a többi, régi SoC gyártó lemaradt, a Dune is Amlogic lesz, ennyi, ezen nincs mit vitatkozni és nem lesz jobb egy Minixnél cserébe még annál is drágább.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
noblem1983
senior tag
X96 mininél mennyire jó a wifi? Mert egy Samsung EH5000-es tv-hez szeretném csatlakoztatni viszont a router az emeleten van. Telefonok, tablet lent gond nélkül veszik a jelet abból a szobából. Valamint a hozzáadott távirányító mennyire használható v érdemesebb venni hozzá mini billentyűzetet is bundle-ba?
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Beni2360
félisten
Mos akkor az X8 helyett az X96 -t vetted?
Vagy te voltál aki panaszkodott, hogy nem jönnek új fw-k rá és meg volt már régebben?
A Belinre még rájön a 27% plusz a kez. költség.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
Maga az eszköz jól néz ki, de a szoftveres része már nem biztos, hogy jó, ha az rendben lenne akkor egy jó dobozka lenne.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Raypapa
tag
Köszi, komolyan elgondolkodtam a cikk elolvasása után, de max. 49"-os fér el, és max. ennyire van keret is.
Ezek közül Te melyiket vennéd meg pl.?: Panasonic TX-49DXU601 165KFt, LG 49UH6207 165KFt, LG 49UH603V 161KFt, LG 49UH610V 160KFt... Bár ezek nem tudnak annyit, mint az LG 40UH630V (local dimming pl.), de szép nagyok... -
Beni2360
félisten
Ezt néztem ki:
MECOOL BB2 PRO kuponnal 15,687Ft-ért elhozható.
Én meg is rendeltem, remélem simán megkapom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Nekem nem fogadja a kódot, vagyis egyáltalán nem erősödik ki az enter gomb.
Másodszorra sikerült.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
synar
őstag
Ezt néztem ki:
MECOOL BB2 PRO kuponnal 15,687Ft-ért elhozható.Itt a választék, hogy mire jó a -20%-os kupon.
-
szasanyi
félisten
Bármennyire is óckodok a dologtól, sajnos nincs ~45k-m erre vagy még több jobbra. Azt mondd már meg lécci (ha tudod pontosan), hogy az általad linket szett megvásárlása elég-e ahhoz, hogy egy küldő meghajtót csatlakoztatva ( bill és egér +TV + házimozirendszer természetesen) BD filmeket nézzen az ember? Ti. azt írták, hogy ez egy komplett szett ami (elvileg) azonnal használható.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nekem nagyon tetszik ez a megoldás, de szülők fogják használni, számukra szerintem egyszerűbb a hagyományos, távirányítóval vezérelhető egység. Valamint ők nem rendelkeznek droidos telefonnal, mindketten nem-okos telefont használnak. Apum most karácsonyra kap WP-t, de nem szeretném ennyire elrettenteni, hogy mindenhez a telefonját kell használnia, még a film tekeréséhez is..
Más alternatíva esetleg?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
mr.o
csendes tag
-
Dinomano
senior tag
Köszönök minden segítséget! Jónak tűnik az alábbi linken mutatott távirányító:
(http://www.beststore-online.com/item?id=45766290184&vendorId=li2014918 ).
Viszont kínai nyelvű... Videót indítani tudok, a "krix-krax"-okkal meg kell küzdeni... Postával együtt kemény 1500 ft kb.../(^_^)____7=--- - - >|
-
barky
tag
Ebböl nem sok minden jött át a nas az valami wifi megosztó gondolom torrentezni tudnék vele vagy ahhoz is pc kell?
Illetve le egyszerűsíteni nem tudná/tudnád hogy mi micsoda? Tényleg kezdő vagyok ezen a téren
Alap fogalmakkal se vagyok tisztába teljesen"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."
-
Beni2360
félisten
Ennél még a benzin is többe kerül amivel a szerelőhöz vinnéd, a munkadíjról még ne is beszéljünk.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Konfigos
őstag
Igen,a 600-assal szemeztem sokat csak nem találtam olcsón használtan,néha bolti ár alatt pár ezer forinttal hirdetik meg.Viszont az kicsit túlmenne a kereten amit szántam rá idén.De ha abba a kategóriába nem boldogul egyik se a hd hangokkal rendesen,akkor lehet inkább eltolom a vásárlást jövőre és veszek egy 600ast majd.Jelenleg a beépített tv lejátszó után szerintem mindegyik előrelépés lenne.
-
őstag
Köszönöm a választ!
Én valami hozzám hasonló analfabétáknak való hardverre gondoltam Azaz megveszem és mükődik (mint pl. a egy JBL charge hangszóró). Csak és kizárólag az kellene hogy minden videóformátumot ami számít tudjon, és valamilyen módon lehessen rá másolgatni a notebookról fizikai adathordozó oda-vissza cipelés nélkül. És ezt tudja alapból... Sajna a szakkifejezéseket nem is értem... Mostanában sajnos inkább pénzem van mint időm/ felesleges agykapacitásom újdonságok megtanulására.
-
Patice
Topikgazda
1.4-es kábel nincs!
Csak 1.4-es specifikációknak megfelelő csatlakozó a készülékeken!
Ha eddig nem volt gond a kábeleddel, akkor szerintem jó lesz a 3D átvitelhez is, ha "High speed" rá van írva.
Ma mégis akarsz venni, akkor ez tökéletes lesz a 3D-re is.
Toobee:
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Toobee
veterán
Nincs olyan, hogy 1.4-es, meg 1.3-as kábel. Egy kis leírás. High Speed feliratú kell neked, de rövidebb távolságokra megfelelhet az is, amin ezt nem tüntették fel.
-
gulyasa
őstag
Sima R6S-hez (nem WiFi-s) semmilyen kábelt nem adnak. A készülék mellett csak a hálózati adapter, távirányító (elemek nélkül) és egy angol nyelvű user manual van (ez utóbbi még az eredeti gyári fw-hez tartalmaz valós infókat, az újabb fw-kkel már többet tud a készülék).
A WiFi-s verzióhoz sem adnak HDMI kábelt, csak SATA-t (adat és táp együtt verzió).
Szerk.: A készüléket ebay-en link-delight-tól vettem és ha külön kértem volna, akkor plusz költségért adott volna kábelt is, de a lényeg, hogy a doboz alapban nem tartalmazza.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest