Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
knf
csendes tag
válasz Peat;) #26071 üzenetére
Hát aki szerint elrontottam a firmware frissítést az nézze meg a fórumban milyen a tájékoztatás: 4 firmware van V2.0.0 számmal amiből logikusan az utolsót teszem föl (de az egyel előtte levőt is megpróbáltam). A bootloader szükségessége egyedül az első V2.0.0-nál van megjegyezve. Aki későbbit tesz föl az természetesen elolvassa majd az összes korábbi bejegyzést, akkor is ha már száz van. Ha annyira fontos (pláne ha ettől tönkremehetne a készülék) az lenne a minimum, hogy mindenhova írnak egy figyelmeztetőt, hogy először ezt tedd föl. Szerintem ilyen lenne a normális terméktámogatás...
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Peat;) #25940 üzenetére
Számomra az SBS térhatása is a nudli kategóriába tartozik és a felbontás felezése miatt nem vagyok hajlandó olyat nézni.
Ha mostantól hanyatlásnak indulna a 3D, egyik haverom seppukut fog elkövetni, mert két hete vett SIM2 C3X 1080 helyére, Lumis 3D-S projektort.
Engem teljesen hidegen hagy a 3D, csak a munkám miatt nézek néha olyasmit. Pedig az OPPO BDP-105 abban is verhetetlen.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Sanyyka
aktív tag
válasz Peat;) #25935 üzenetére
Köszönöm a választ, az Általad leírt jelenet ( egyébként az Imax Under the sea - ban szerepel 20-21 - perc körül ) nekem is a kedvencem, kb. az általam eddig látott legbrutálabb ilyen effekt.
Ha Te írod, hogy az SBS és fhd 3d között mélységében nincs nagy eltérés az jelenthet valamit, másrészt furcsa nekem kissé, mert ha valami, akkor a passzív 3d kínozza a különbséget.
Legalábbis nekem így tűnik logikusnak. -
BBéci
legenda
válasz Peat;) #22204 üzenetére
Tesztelem, az a dolgom, hogy a hibáit is észrevegyem.
(#22205) gyiku
Abban egyetértünk, hogy a 303-ért durva a 60e Ft, de attól még nem fordulnék a HTPC-k felé, inkább a nagyobb Dunéket várom. Állítólag lesz lehetőségem kipróbálni mindegyiket.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Peat;) #22202 üzenetére
Csak kiváló minőségű 3D BD ISO-kat néztem rajta, azokon nincs mit javítani.
Képtelen vagyok úgy beállítani, hogy a 3D kitöltse a teljes képet. 2D-ben ilyen gond nincs. Széthúztam maximumra és mégis marad 2-3 centi minden oldalon.
A visszafelé tekerés használhatatlan, a nyilakkal ugrás is alig ér valamit. Kockánként léptetni nem tudtam. Most hirtelen ezek jutottak eszembe.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Hoffer
őstag
válasz Peat;) #20928 üzenetére
Szia!
Márkaboltban lett vásárolva! Ezért csak a Panasonic marad, de nem is vennék mást!
Sajnos abban sem vagyok biztos, hogy feliratot hozzá lehet adni evvel a DVD lejátszóval!
Lehet megveszem a BD-es változatot ebből! A 3D-sre pedig szerintem nincs szükségem, ennyit nem akarok költeni, nekem amire kell az az, hogy időnként le tudjak játszani USB-ről .mp4-et! -
mayday00
őstag
válasz Peat;) #20928 üzenetére
Ha a profikra hallgatsz...akkor a következőt ajánlom..
40kig bezárólag a legjobb ár érték arány.
Pioneer BDP-150, vagy Panasonic DMP-BDT120/220Jelenleg ez a 2 legjobb készülék, ár érték arányban, a nem referencia, profi készülékek között.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
pongi1
tag
válasz Peat;) #16881 üzenetére
Na, ez az Amazonnál úgy működik, hogy a vételér az angol, német stb ÁFA-t tartlamazza. Mikor a fizetéshez érsz, ott már feltünteti az ottani és a hazai ÁFA közötti különbségből adódó összeget és a szállítási költséget is. Nyilván a lényeg ugyan az, gondolom azért teszik ilyen módon, hogy az egyszerű felhasználó ne nézze értetlenül, hogy mitől drágult meg a termék néhány kattintás után. A témára szerintem ne is pazaroljunk több időt.
-
pongi1
tag
válasz Peat;) #16872 üzenetére
Még annyit, hogy nem garancia nélkül veszed. Amint írtam az első hozzászólásomban az Amazon.de-től rendeltem tavaly egy Ansmann töltőt. Fél évet bírt, aztán elfüstölt. Írtam az Amazonnak, akik válaszoltak, hogy vagy küldnek egy másikat vagy visszafizetik az árát. Ez utóbbi lett, visszaküldtem a kütyüt, aztán átutalták a vételárat, a fuvarköltséget, meg az általam a visszaküldésért fizetett postaköltséget. Szerintem ennél korrektebb eljárást nem kívánhattam volna. Itthon melyik cég teszi ezt meg?
Tudom, hogy Kína más kérdés, ezért is lettem volna kíváncsi, hogy volt-e már ilyen jellegű problémája valakinek. -
pongi1
tag
válasz Peat;) #16872 üzenetére
Ez nem így van. Ha EU-n belülről rendelsz nincs vám, de az ÁFA különbözetet meg kell fizetned magánszemélyként. Elég sokszor rendeltem az Amazon-tól. Ezért kell vigyázni pl. olyan cégekkel, amelyeknek a központja az EU más tagállamában van, de Mo-ról is tudsz rendelni, magyar nyelvű felületről. Éppen tegnap néztem egy ilyen oldalt, ahol a szlovák 20%os ÁFA volt feltüntetve.
-
cekkk
veterán
válasz Peat;) #16586 üzenetére
A legegyszerűbb, ha használsz egy külső playert, TMT5 mondjuk, ezekre már írtak scripteket, így az isot amit kiválasztasz auto mountolja, majd indul is a lejátszás. A TMT5 menüt is kezeli így erről sem kell lemondani, ha jól tudom ez a lejátszó van a nagy drága Cinemasterben is, egyéni skinnel
[link], már mint az external playerhez.
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz Peat;) #15625 üzenetére
A távvezérlőre tudok mondani jó megoldást.
Mivel engem is zavart, hogy miért bizonytalan, miért kell annyira pontosan irányba nyomkodni, utána néztem mit böktek el a kínai barátaink. Szétszedtem és kiderült a távvezérlésnek semmi baja nincs. Az előlap a ludas, ami jól láthatóvá teszi a kijelzőt, viszont túlságosan lefogja az infra jeleket. Erre a kínaiak is rájöttek, ezért az előlapon a vevő LED elé szitalukakat fúrtak. Csak az nem elég. Miután kivágtam a kerettel jelölt részt, mint ha egy másik távvezérlőt tartottam volna a kezembe. Minden nyomás biztos lett és bármelyik irányba tarthattam a vezérlőt: előre, hátra, a plafonra vagy a parkettre. Mindegy. Szöveg beírásnál is könnyen lehet vele ficánkolni. A gombok egy picit kicsik, de amúgy kiváló a távvezérlő. Ha van egy kis kézügyességed, nem bánod meg az átalakítást. Lehet, annyi is elég, hogy a pici lyukakat nagyobbra fúrod. Sajnos a burkolatot mindenhogy ajánlott levenni.A melegedéstől elsősorban az elkókat lehet félteni. Azok nem szeretik a nagy hőt és könnyen kiszáradhatnak. Nem valószínű, hogy az ennyire olcsó készülékekbe a drága, de minőségi, hőálló elkókat teszik. A NYÁK is könnyen megéghet.
-
törölt tag
válasz Peat;) #15617 üzenetére
Xtreamert én sem vennék, csak rossz tapasztalatom van vele. Szerintem az AC Ryan korrekt társaság volt, kár, hogy csődöt jelentettek, kíváncsi lettem volna az új 3D-s lejátszójukra. Szerintem a 1186-os 3D-s Egreat lejátszóknak sincs olyan hibája, ami miatt ki kéne dobni az ablakon. Kipróbáltam vele szinte az összes létező, és egyben népszerű video-audio formátumot, semmibe nem tört bele a bicskája, ráadásul amit tud, azt nagyjából hiba nélkül. Bőven kielégítik egy átlagos felhasználó igényeit, ráadásul olcsón, ezért van létjogosultságuk. Valahol vicc, hogy 20k környékén megvásárolható egy olyan lejátszó, ami a divx-től a BD3D ISO-ig mindent visz, beleértve a hangformátumokat, feliratokat. Ha az embernek magasabbak az igényei, akkor majd kifizeti ...
-
törölt tag
válasz Peat;) #15182 üzenetére
Úgy tudom, hogy az említett LG-re minden esetben 1080p/60Hz-et küld majd, tehát ettől eltérő anyagnál manuálisan kell beállítanod a menüben. Kivétel ugye a 24p, arra képes ráállni automatikusan. Gulyasa fórumtárs tesztelgette a lejátszót ilyen téren, én csak 24p-vel etettem. Ha majd erre jár, gondolom megerősíti, hogy nem működik az auto frame rate. Persze ez nem oldja meg az eredeti problémád, mert ahhoz nincs köze.
szerk: létezik a távirányítón egy TV MODE gomb, azzal egyszerűen lehet változtatni a kimeneti jelnek megfelelő beállítást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Peat;) #15179 üzenetére
24p-t nem kell kikapcsolni. Ha HDMI auto+24p/be állásban használod, akkor 24p-s anyagnál így is küldi tovább. Feltételezem, hogy a demó anyag is 24p-s. Mintha valaki írta volna, hogy HDMI/auto beállításnál nem tud váltani 50 ill 60Hz-es anyagok között, ez esetben manuálisan kell megadni az értéket.
-
Toobee
veterán
-
Locutus
veterán
válasz Peat;) #14444 üzenetére
Nálam volt 32 fok is a szobahőmérséklet, és sosem fagyott még le.
Azért alu a háza, hogy eloszlassa a hőt, cserébe nem kell ventinek zümmögnie benne.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz Peat;) #14444 üzenetére
Tényleg nagyon forró a háza, de gondolom így vezeti le a hő egy részét. Sosem fagyott még le. Én kikapcsolom a tárhely újraböngészését, nem használok jukebox, előkép és hasonlókat, mindössze a fájlkezelőt. Az új fájlokat így is megtalálja, kb a lejátszó indulása után 5-10 mp-et vesz igénybe a beolvasás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Steam Deck
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok