-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz liszi70 #29072 üzenetére
Hali.
Igen, az hogy van kozel 8tb filmem, es ha filmet akarok nezni de nem tudom mihez van epp hangulatom, akkor nem kell belenezegetnem a filmekbe mert ott a tartalom, szereplok, kepek a filmbol. Igy egyszerubb es gyorsabb mint belenezni-beletekergetni a filmekbe mire megtalalom a hangulatomhoz illot. Eloszor en is baromsagnak tartottam, nalam is ki volt kapcsolva, de kesobb rajottem hogy nem rossz az -
ultio
aktív tag
válasz liszi70 #29072 üzenetére
Leírom én miért használom.
Ha van médiakönyvtár, akkor lesz csak jukebox tudtommal. Ez pedig számomra azért jó:
1. Kisfiam még nem tud olvasni, de így könnyen felismeri/megtalálja a filmjeit a borítók alapján.
2. Én is jobban szeretem, ha ott vannak az infók és nem csak a filmcímeket látom, mert sokszor a borítókép v. pillanatképek alapján ugrik be, miről szól az adott film.Médiakönyvtár nélkül nem próbáltam még a lejátszót, így nem tudom milyen gyors lenne, de a mostani sebesség is megfelelő nekünk.
rasti rusti
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest