Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metron
tag
Marmint megbaratkozni a regivel felesleges vagy kiserletezni az ujjal?
Koszi elore is! BAr azt hiszem ez a DuneX felejtos, igazabol meg letoltenem se sikerult. A weboldaluk sem ment.. Ebbe nem akarok tul sok energiat feccolni egyelore. VAgy marad a zappiti v. megcsinalom kezzel, az a weboldal alapjan amit linkeltel.
Nem mellesleg tegnap vegigneztunk 1 filmet teljesen. 24p, riccenes nelkul es hat le a kalappal! Meg nem finomhangoltam, hogy a legjobb beallitas legyen a TV-mhez. Hagytam 8biten a szinmelyseget a DUnen, a tobbi picture settings automatic. A szinteret is hagytam automatic-on. A TV 42" GW20 Pana, THX alapbeallitott profil. Kepjavitok ki.. Es hat allam esett le. Jo cucc az biztos.. -
metron
tag
MAjd ha a regivel megbaratkoztam. Utana kiserletezgetek
KOzben sikerult osszelonom NFS-en a Dune-t a NAS-ommal. Igy minden okes. Azt kell mondjam, hogy cool! Egy szimpla DVD-t is elmeny vele nezni. A kezelhetosege is nagyon jo a cuccnak. Ugy nez ki tenyleg megeri valtani PC-rol!
Ezt "DuneX" jukeboxos feluletet meg majd ravarazsolom, amint rendszereztem a filmjeimet. -
jpeetr
aktív tag
Új beta firmware minden Dune-re: ITT
Teljesen új kezelőfelület. Most tesztelem -
1q2q3q
csendes tag
Sziasztok!
Zappiti használókóktól kérdezem, hogy nekik nincs gondjuk a programmal?
Lassú és kb 2 film adatlap lehúzása után a gépet is kifagyasztja...előre is köszi,
tamás -
metron
tag
Kicsit jatszottam meg a D1-el NU ami a bosszusagot okozta, hogy NAS-rol probaltam lejatszani filmeket es a legegyszerubb az UPnP-s eleres volt a network browseren keresztul. Igy viszont nem hajlando lejatszani nehany filmet es pl. DVD rippet sem jatsza menujevel. Ha felteszem a belso hdd-re, akkor meg tokeletes. Valoszinuleg ez volt a gond az m2ts-el is (meg a firmware frissites. A belso hdd-n allitottam be "rendszermemoriat" is vegul. A gond mar csak az, hogy annyit varialtam az egyetlen BD rippemmel, hogy kimozgattam a vilagurbe Szal annak annyi..
Osszehasonlitva a mac-es lejatszassal, a kepminoseg tenyleg sokat javult! A 24p-s filmeknel egy riccenes sem. Sotetebb filmreszleteknel meg kevesebb "zaj" es melyebb feketek. Nem rossz, egyelore!
HAtranykent azert megemlitendo, hogy ilyen sz.r user manualt mint amit a "hivatalos" weblapjukrol lehet leszedni mar reg lattam. Kizart, hogy ezt egy atlag user beuzemeli normalisan. -
Gebriel
veterán
Sziasztok!
Van egy WD live lejátszom. Lefrissítettem és ahogy felkerült az új fw azóta a infó sávban ha nyelvet vagy felíratott választok a kiírás, hogy hányadik tehát nem maga a felirat elvan csúszva balra. Annyira, hogy nem is látszik csak pár betű belőle.
Mit tudok tenni? Valahogy vissza lehet állítani -
metron
tag
Neeem, megjott mar. A DHLes csoka keltett Es epp most akarom baltaval szetverni. User hiba, sajn nem vagyok profi a halozatos temaban es egyelore szenvedes, hogy osszelojjek mindent. A userguide (netes) meg eleg vacak.
Belevagtam egy 2.5" hdd-t, ugyan nem belevalo, de jo lesz az egyelore. Tele volt filmmel, a 24p-s filmeket nagyon jol vitte!! Tenyleg folyamatosabb, mint mac-rol hajtva. Nagyon nem allitgattam meg, mert egyelore leformaztam ext-re a hdd-t es most probalom a NAS-t elerni vele. Ha bekapcsolom a DLNA-t a NAS-on akkor latom a video folderben a filmeket, de mintha nem lenne olyan folyamatos a 24p, mint a belso hdd-rol. Probalom beallitani az NFS-t, de ez egyelore kinai.
Ami gond egyelore, hogy az istennek nem akar lejatszani m2ts-t BD rippbol, se a teljes BD rippet menuvel, se halozatrol, se belso hdd-rol. MIntha a userguide rebesgetne egy szukseges usb rendszer pendriveot. Ez most komolyan kell??
Na itt tartok.. -
metron
tag
Jpeetr, Gergoke,
Koszonom a valaszokat! Megrendeltem a smart D1-et vegul Ha minden okes akkor szombatra megjon, ha csuszik akkor csak jovo het. Remelem tenyleg olyan jo mint ahogy olvasni rola..
-
jpeetr
aktív tag
Itt tudtok úgy artwork-öket csinálni, hogy nem kell külső program.
Felmerülő kérdésre privátban válaszolok. -
redhunter
senior tag
Hali pro és kontra kérnék érveket a következő lejátszókról: Venice V13 hd , Netgear 550, Dune lite , a lényeg nekem csak annyi lenne hogy a hd hangokat kiadja simán ugy hogy nem nyúl hozzá,
PSN - RedFoxHun
-
metron
tag
Koszi a valaszokat! Volt par kerdesem, egyelore nem vagyok rutinos a HD korszakban, TV-t is csak most vettem, elotte CRT. MOst meg kene vmi jatekos ugye
Igazabol szukul a kor, a Dune smart H1 es D1-re Inkabb veszek egy BD usb-s drivert, mert az jol jonne a csaladban amugy is. Lehetne 2 notira meg a lejatszora is tenni.
Jelenleg a legolcsobb verzio (Nemetorszag) a H1 lenne ez Ft-ositva olyan 54eHuf korul a D1 meg kb. 5eFtal dragabban. Igazabol a kijelzo nem erdekel, csak akkor ha lehetne zenet hallgatni a TV bekapcsolasa nelkul. Ez mukodhet igy szerinted? Nas es D1 bekapcsol es zene mehetne. LAtszik akijelzon legalabb szam cim v. eloado? (Tezstekben nem dicsertek agyon a kijelzo informacioit)
Uccso kerdes, lehet ezekbe 2,5"-os hdd-t tenni? H1, D1-be? Mert az van "felesleges" most. De ha nem radugom a NASra vagy kivulrol a medialejatszora
Delutan azt hiszem megrendelem vmelyiket.. -
jpeetr
aktív tag
huh
van pár kérdésHa jol ertem akkor ezek a sw-ek ugy mukodnek, hogy elobbre pc(mac)re install, adatokat legyujti, majd kitenni egy Dune altal elerheto helyre es igy a Dune alol is mukodni fog ez a megjelenitesi mod?
Igen, ez pont így van.MI van akkor ha van 1 hdd a lejatszoban is es meg egy NASon is vannak filmek?
A DuneX-ben több tárhelyet tudsz külön megadni. A Dune belső vinyóját hálózaton a legegyszerűbb artworkolni. NAS-t nyilván szintén."Vagyis elobb rippelni kellene.Megoldhato ez valahogy a Dune lejatszon keresztul?"
Szerintem ezt nem nagyon lehet.Meg azon is gondolkozom, hogy inkabb egy mediajatekos es egy kulso BD meghajto a mac-hez kellene. Igy viszont a lejatszo lehet mas is,mondjuk a Dune smart D1 vagy egy Popcorn A210 is..
A Dune felismeri az USB-n rádugott driveokat, szóval D1-en ugyanúgy lenne Bluray-meghajtód.A Dune Lite-al mi a helyzet? Ahogy olvasom regebbi Sigmaval szerelt es hw-esen is gyengebb kicsivel. Szamit ez egyaltalan valamit?
Dune Max-al összehasonlítva nem vettünk észre különbséget. Teszteltük DVD-ISO-val, 1080p mkv-val, és BD50-el.Az, hogy nem jatszik le BD menut az nem nagyon erdekel. Ezek a menuk engem mindig idegesitenek.
Az, hogy nem játszik menüt, engem sem érdekel, csak azoknál a BD-knél van a gond, ahol nem egy nagy m2ts file van, hanem sok kicsi. Ott előtte csinálnod kell gépen egy nagyot. Vagy tsmuxer, vagy makemkv-val lesz egy érintetlen mkv belőle. -
metron
tag
A gyorsabban irtam, mint gondolkodtam
Ere az artworkos/jukeboxos megjelenesre gondoltam. Ha jol ertem akkor ezek a sw-ek ugy mukodnek, hogy elobbre pc(mac)re install, adatokat legyujti, majd kitenni egy Dune altal elerheto helyre es igy a Dune alol is mukodni fog ez a megjelenitesi mod? MI van akkor ha van 1 hdd a lejatszoban is es meg egy NASon is vannak filmek?
KOzben elgondolkoztam, hogy kell e nekem egyaltalan a b1, a BDlejatszas miatt. MIndenkepp vennek BD lemezeket is, csak a gond, hogy altalaban legalabb vmi feliratot kellene hozza szerezni Vagyis elobb rippelni kellene.Megoldhato ez valahogy a Dune lejatszon keresztul? Lehet hulye kerdes, de nincs pc-hez bd meghajtom.
Meg azon is gondolkozom, hogy inkabb egy mediajatekos es egy kulso BD meghajto a mac-hez kellene. Igy viszont a lejatszo lehet mas is,mondjuk a Dune smart D1 vagy egy Popcorn A210 is.. Popcorn-t nem nagyon jo aras itt Nemetorszagban (de otthonrol is tudnek hozatni), a Dune smart D1 olcsobb kicsivel.
A Dune Lite-al mi a helyzet? Ahogy olvasom regebbi Sigmaval szerelt es hw-esen is gyengebb kicsivel. Szamit ez egyaltalan valamit? Az, hogy nem jatszik le BD menut az nem nagyon erdekel. Ezek a menuk engem mindig idegesitenek -
metron
tag
Hi Jpeetr,
Ezt mar beszeltuk a plazma forumon, hogy en is hasonlo cipoben Nekem Pana 42gw20 es eddig macbook-al hajtva.
Egyre jobban gondolkozom egy Dune smart b1-ben Nem tul kenyelmes, meg egy BD rip elfozi a macet. Meg remelem tenyleg jobb a kepminoseg.
Te milyen progikkal (mac) alakitottad at a menujet? Jol gondolom, hogy mivel a b1-ben nincs hdd, ezert ra kellene dugnom egy pendriveot, ha zappiti szeru progit is akarok? -
jpeetr
aktív tag
sehogy kb
úgy ahogy a Dune-nél is van:Ethernet: 10/100 Mbit (1000 Mbit/s kísérleti támogatás) *
* Az 1000 Mbit/s támogatás kísérleti, mivel a Sigma Designs 864x chipek által hivatalosan nem támogatott, működése nem biztos, hogy megfelelő, függhet a hálózati környezettől, általánosan nem ajánlott. A Dune hálózati visszajátszás gyorsító biztosítja a támogatott médiatartalmak (a BDMV és BD-ISO is beletartozik) hálózati protokollokon (NFS és SMB) keresztüli egyenletes lejátszását (még 100 Mbit/s Ethernet hálózatokban is).
-
tlala
addikt
Valószínűleg másként oldották meg, mert itt a kompatibilis gigabites routerek listája...
-
jpeetr
aktív tag
na ez már méltó vetélytársa a Dune-nek
tudásban, minőségben eléggé hasonló a kettő, itt jóformán tényleg csak a pénztárca, és a szimpátia határozza meg melyiket választod
nekem speciel a dune kezelőfelülete tetszik jobban, programokkal iszonyatosan jól testreszabható, plusz a D1-en azt hiszem van eSata -
TCr
veterán
Pontosan ezek miatt mondtam le a Neo550-ről, pedig eljátszadoztam a gondolattal, hogy azt vegyek.
Viszont most elkezdtem "tekingélni" a Popcorn Hour A-210 felé.
Most olvasgatok 1-2 review-t, eddig szimpi a cucc.
Az ára is szimpatikusabb, mint a Dune Smart D1-é, 68e vs. 54e...[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
jpeetr
aktív tag
Nem lehet rossz ez a NetGear, legalábbis hardware szempontból. Az FW még láthatóan gyerekcipőben jár, bugokkal tele.
Ha újra választanom kéne, szerintem még mindig a Dune Lite-ot választanám akkor is ha drágább, és nincs BD támogatás.
Nekem megér ennyit, hogy nincs idegeskedés. Bármit elindítok, bárhonnan, az elsőre úgy megy, ahogyan kell. -
kisgyerek85
senior tag
Ezt ma egy másik fórumon olvastam
Szép napot mindenkinek!
A korábban felmerült aggodalmak, kétségek eloszlatására végeztem méréseket azon személyek megnyugtatására akik féltek a NEO TV "túlmelegedésétől"
A mérő műszer típusa: MAXWELL MT-25 903. Laser class 2. Környezeti hőmérséklet: 21.9 celsius fok.
Alaphelyzetben a készülék bekapcsolt állapotban, 15 perc elteltével a processzor felületén mérve 24.2 celsius fok.
Majd ezt követően végig nézve a "Na'vik " -ról szóló filmet /2 óra 58 perc 09 másodperc/ ismét megmértem a processzor felületének hőmérsékletét, a mért érték 39.3 fok celsius!!!!
Ennek alapján úgy gondolom semmi ok az aggodalomra!!!!
Remélem sikerült mindenkit megnyugtatni[ Szerkesztve ]
-
jpeetr
aktív tag
Ami fontosabb tapasztalat: Ma kaptam kölcsön egy Iomega eGo külső 2.5-ös USB 2.0-ás merevlemezt (1 TB), rajta sok filmmel BD fájlstruktúrában különböző hang\videó tartalommal (VC1,AVC,x264,DTS-HD MA, stb). A lényeg az egészben, hogy volt ami menüben kifagyott, m2ts-t indítva is felakadt, valahol a hang előbb jött 10 mp-el minimum mint a kép, de a legrosszabb esetben a kép volt elbb 10-15 mp-el, ráadásul gyorstekerés üzemmódban, majd amikor megjött a hang minden rendbe jött. Természetesen fejezet váltásakor kezdődött előről az egész... Mellesleg a felirat 10 mp-ekkel le volt maradva.
-
jpeetr
aktív tag
netgear
"A fórumokat olvasva sajnos vannak kétségeim:
Amit a legtöbben említenek, hogy sokszor kifagy, újraindul.
Az mkv-val néha lehetnek gondok - hang kép felirat csúszkál szaggat stb főleg a sokfajta lehetőség miatt pl. bd, h264,x264,ac3,dts,hd hangok stb.. -, vobsub, utf-8 gondok. m2ts és külső (srt) felirat gond.
A blu-ray lejátszás tűnik egyelőre hibátlannak, akár külső meghajtóról is! - Egyedül a Fox stúdió filmjeivel van iso-ban vmi gond, kicsomagolva nem, azaz menu gond-
A chipen nincs még hűtőborda sem, és így eléri akár a 90-100 fokot is...(nem is értem ennyin spórolni), lehet a fagyáspkért is ez felel, de állítólag "kemencében" tesztelték és nem gond..hát...
A memóriakártya elég használhatatlannak tűnik, formázáskor kifagy meg ilyenek...
A frissítések is érdekesek, 1 problémát javít erre előjön 3 másik, ami eddig jó volt." -
jpeetr
aktív tag
szerintem azért nézd meg valami komolyan plazmán is, hogy mit mutat
azért nem árt megnézni a beállításokat sem, hogy melyik tv-n hogy vannak a dolgok belőve.@1q2q3q: a képminőségben a legnagyobb szerepet a sigmadesigns játssza, szóval nem hiszem, hogy annyira nagyon jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
nahat
tag
Te valami últrabéna lehetsz . Plazmán faternál a WD Rev2 olyan éles képet ad hogy beszarsz.És a színek is rottyantóak.
Igen, lehet hogy én béna vagyok, a kép ettől függetlenül rettentően szar, te viszont buta vagy mint a seggem a segítségedet persze köszönöm, na csoki
''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''
-
1q2q3q
csendes tag
Na egy kicsit játszadoztam a dolgokkal.
1, kicseréltem a hdmi kábelt -> fehér pöttyök megszűntek
2, a videó beállításoknál váltogattam a frekvenciát 60hz és 50hz között -> átkapcsolom 60-ról 50-re, majd vissza és voálá, máris olyan szép éles lesz a kép mint a wdtv-n megszoktam! -
1q2q3q
csendes tag
Hát azért az nem biztos, hogy minden mediaplayer ilyan szar
Nekem eddig sima rev.1-es WDTV-m volt. Ezzel hajtottam egy 720p-s projektort. Minden szép és jó.Ehhez képest bármikor kapcsolom be a Dune-t, valahogy nem élvezem annyira Elképzelhető, hogy a Dune-nek élethűbb a képe és csak én szeretem a WDTV-s képet....
Most már én is nagyon gondolkozom, hogy visszaviszem és kipróbálom a Netgear 550-et. -
jpeetr
aktív tag
Azért ez kicsit druva.
Nem véletlenül demóznak általában DUNE cuccokkal, a többmilliós RUNCO vásznakon meg projektorokon.
Nekem Pana plazmám van, de nem tudnék panaszt mondani a kis Lite 53D-re.
Egyébként a plazmáknak alapból nem olyan kihívóak a színei. Ezért is szokták azt mondani, hogy színhűbb sokkal. A LED-ek és LCD-k színe általában túlszaturált.
Mikor olyan sárga egy ember bőre a valóságban? Kínaiakat kivéve... -
canniball
nagyúr
"...ezek szerint olyan készülékeken dolgoznak jól ezek a lejátszók, amelyekhez tök feleslegesek, lévén van bennük saját lejátszó is, szóval nem nagyon értem a lényegüket."
Az én TV-mnek nincs saját lejátszója és jól dolgozik vele az AC Ryan Mini.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
nahat
tag
Szia
Érdekes amit írsz, pár napja én is pont ezzel a problémával küszködöm, igaz egy másik, illetve több másik lejátszóval. Korábbi szériás plazma tv-re vásároltam egy Asus O!play R1-es lejátszót, de nagyon elégedetlen voltam a színtelen élettelen színekkel amit produkált. HDMI-n csatlakoztattam. Visszavittem, elhoztam egy WD Live-ot, ugyanez a probléma, élettelen, fakó hatás, illetve míg az Asus barnás tónusú képet adott, addig a WD inkább zöldeset. Rákötöttem őket egy komolyabb 100hz-es LCD készülékre, és azt tapasztaltam, a színek elég jók, a két gép közül pedig egyértelműen a WD volt az erősebb, pöccenés nélkül játszotta le a filmeket.
De alapvetően ez még nem megoldás a problémámra, mert én a plazmára vettem a készüléket, azon pedig bűn rossz képet ad, most már meg merem kockáztatni az összes ilyen médialejátszó. Még gondolkodtam azon, hogy esetleg egy komolyabb blue ray lejátszó hátha istenesebb chipet kapott, ami elérné legalább azt a minőséget színekben és képben amit a DVD lejátszóm röhögve hoz, de még egy sima analóg adás is sokkal élettel telibb és élvezhetőbb, mint amit ezek a médialejátszók kicsikarnak a masinából.
Gondoltam hátha hasonló a probléma mint nálad, mert ezek szerint olyan készülékeken dolgoznak jól ezek a lejátszók, amelyekhez tök feleslegesek, lévén van bennük saját lejátszó is, szóval nem nagyon értem a lényegüket. Mindenesetre ha valaki rácáfolna és elmondaná mit csinálok rosszul, az mindenképp segítség lenne. Egyébként kipróbáltam sima fotók nézegetésével is, és ugyanaz a töketlen semmilyen színvilág fogadott, egy jó kis barnás vagy zöldes beütéssel.
Amúgy ha a két készülék között kell győztest hirdetni, akkor szerintem a WD a jobb készülék, szebb a képe, és stabilabban futnak a filmek.''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''
-
jpeetr
aktív tag
1, főképp magas bitrátájú (25..40 Mb/s) filmeknél fehér "pontok" jelennek meg a képen! mintha egyes pixelek kiesnének ... ez zavaró ... mitől lehet?
Ha nem képzaj, vagy filmgrain, akkor passz. Meg kellene nézni máshol, nekem BD50 tartalmakkal, amiknek magas a bitrátájuk, sincs baj.
2, kimenetnek mit állítsak be? 720p az ok (720p-s a projektorom) de milyen frekvencia? 50Hz, 59.95Hz, 60Hz ?
Video mód: ez az amivel a Dune működik. Menü, stb, a filmre az ez alatt lévő hat. Én a video modót 24Hz-re raktam, mert a legtöbb film ilyen, és akkor a film előtt nem kell átállítgatnia.
Képfrekvencia: 24/50/60Hz (ez az automatikus, ekkor a filmet olyan frekivel játsza, amilyen)
3, hogy tudnám rávenni, hogy ne címeket irjon ki a listában, hanem a borítókat jelenítse meg?
Pont egy hozzászólással a Tiéd előtt írtam le.
4, Neked nem tűnik kicsit "pasztell"-nek a kép? eddig sima wdtv-m volt (rev1), azzal sokkal kontrasztosabbnak tűnik a kép!
Több Dune-t is láttam, de egyiknél se tapasztaltam ilyet. Pasztellebb, vagy természetesebb? Nem mindegy.
-
1q2q3q
csendes tag
Szia jpeetr!
Na megvettem az 53D-t!
Beüzemeltem, minden szép és jó, egy két bökkenővel... hátha tudsz segíteni:1, főképp magas bitrátájú (25..40 Mb/s) filmeknél fehér "pontok" jelennek meg a képen! mintha egyes pixelek kiesnének ... ez zavaró ... mitől lehet?
2, kimenetnek mit állítsak be? 720p az ok (720p-s a projektorom) de milyen frekvencia? 50Hz, 59.95Hz, 60Hz ?
3, hogy tudnám rávenni, hogy ne címeket irjon ki a listában, hanem a borítókat jelenítse meg?
4, Neked nem tűnik kicsit "pasztell"-nek a kép? eddig sima wdtv-m volt (rev1), azzal sokkal kontrasztosabbnak tűnik a kép!
köszi előre is!
tamás
-
jpeetr
aktív tag
A DuneX úgy működik (a zappiti is kb), hogy a filmeket külön mappába teszed, abba az mkv, pl: Film\2012\2012.mkv
a program a film neve alapján kikeresi az IMDB-n az adatokat. magyar név alapján is szuperul működik, és a TMDB.com-ról tölti le a képeket.
csinál egy plusz mappát a mappában: Film\2012\_dunex
Ebbe fogja beletenni hozzá a képeket, plusz létrehoz egy dune_folder.txt -t, amibe szépen beleirkálja mikor milyen képeket jelenítsen meg. icon, háttér, stb...EZT olvasd el.
-
robi-k
őstag
Megjött a HDI Dune BD Prime 3.0
A készülék kiiiiirály
Már várom a beharangozott új FW-t, az a videó, amit a youtube-n volt, igen tetszetős volt: [új Dune fw] -
johnny23
tag
Sziasztok !
Lehet már volt itt kérdés, de nem tudok dönteni és drágább már nem játszik:
-DUNE SMART D1
-Popcorn A-210
-vagy más?..és miért?
köszi
-- new gamer --
-
dudeeg
csendes tag
Sziasztok!
Nem ismertek Budapesten üzletet, ahol Squeezebox Touch-ot árulnának?
A minden sarkon növő ilyen-olyan webshopokat szeretném kizárni.Köszi!
-
TCr
veterán
Eminent EM7180 hazai megjelenését ehét végefelére vizionálta az importőr.
Valakinek van vmi infója róla?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
1q2q3q
csendes tag
-
1q2q3q
csendes tag
Szia, egy mediamarktos, akcios denon erősítő + wharefedale hangszorok voltak. caklipakli 130ezer volt ha jol emlekszem. szóval bőven belépő kategória.
a lényeg, hogy nem fog leesni az állad, de teltebb, élethűbb, részletesebb a hang. nem csak a tömörítés milyenségéről van szó (mert az csak akmu, hogy a dtshd-ma nem tömörített) hanem a hangok sokkal jobban pozícionáltak illetve jobban leválnak a hangszórókról.... -
Pilot
tag
Senki nem tud analóg adás rögzítésére alkalmas készüléket?
AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+4GB Ram+Palit GTX 750 Kalmx 2 GB+120 GB Kingston SSD+Samsung 1,5TB+160GB Transcend+PIONEER DVD
-
törölt tag
Tcr megtette.Én is ezeket linkelném. Konkrét kérdéssel öszeget megnevezve ebbe a fórumba gyere.
Tcr: THX. -
Taliesyn
csendes tag
A tulajoktól, hozzáértőktől szeretnék érdeklődni, hogy a DUNE HD Lite 53D képes-e BD-ISO formátumú tartalmat lejátszani (menükezelés nélkül természetesen).
Előre is köszönöm a választ.
-
jpeetr
aktív tag
""...sajnos itt lite nincs..."
ezt nem értem, alul az ott nem a Te felszerelésed?valaki meg tudná mondani, hogy kezeli e a Dune Lite 53D a dtshd-ma hangot??
lehetőleg aki élőben látta/hallotta és nem csak ismerős ismerősének ismerősétől hallotta"Az oldalra írtam, amit belinkeltem, hogy nincs LITE.
Ha megmondod honnan tudok ilyen hangsávot beszerezni, kipróbálom Neked szívesen.
-
Pilot
tag
Halihó!
Vennék egy médialejátszót, de fontos lenne, hogy analóg adást is tudjon rögzíteni. Tud ajánlani valaki valamilyen megbízható készüléket. Sajna eddig csak DVBT -s cuccot láttam, de az nem tudja rögzíteni a kábeltv adását.
Köszi
AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+4GB Ram+Palit GTX 750 Kalmx 2 GB+120 GB Kingston SSD+Samsung 1,5TB+160GB Transcend+PIONEER DVD
-
1q2q3q
csendes tag
"ezek hiánya olcsóbb házimozi rendszeren nagy veszteség-e hangminőség terén."
egyértelműen IGEN!
én múlt héten hallgathattam végre dtshd-ma hangsávos filmet. hát mit mondjak, csak elkezdtük nézni a filmet, hogy milyen de aztán végignéztük pedig már láttam.
és mindezt egy "átlag" hangrendszeren!szóval én is azt hittem, hogy ez az egész hd audio téma csak marketing de ezek szerint mégsem....
nemhiába keresek olyan lejátszót ami tudja továbbítani ezt a sávot, és persze nem kerül sokba.jpeetr:
"...sajnos itt lite nincs..."
ezt nem értem, alul az ott nem a Te felszerelésed?valaki meg tudná mondani, hogy kezeli e a Dune Lite 53D a dtshd-ma hangot??
lehetőleg aki élőben látta/hallotta és nem csak ismerős ismerősének ismerősétől hallottaköszönöm,
tamás -
tibby9
csendes tag
Na.
Mégis e mellett döntöttem egész napi olvasgatás után...
Netgear neo tv 550 Ultimate HD
Reméljük nem lőttem mellé
Köszi a helpet mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest