Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metron
tag
Kicsit jatszottam meg a D1-el NU ami a bosszusagot okozta, hogy NAS-rol probaltam lejatszani filmeket es a legegyszerubb az UPnP-s eleres volt a network browseren keresztul. Igy viszont nem hajlando lejatszani nehany filmet es pl. DVD rippet sem jatsza menujevel. Ha felteszem a belso hdd-re, akkor meg tokeletes. Valoszinuleg ez volt a gond az m2ts-el is (meg a firmware frissites. A belso hdd-n allitottam be "rendszermemoriat" is vegul. A gond mar csak az, hogy annyit varialtam az egyetlen BD rippemmel, hogy kimozgattam a vilagurbe Szal annak annyi..
Osszehasonlitva a mac-es lejatszassal, a kepminoseg tenyleg sokat javult! A 24p-s filmeknel egy riccenes sem. Sotetebb filmreszleteknel meg kevesebb "zaj" es melyebb feketek. Nem rossz, egyelore!
HAtranykent azert megemlitendo, hogy ilyen sz.r user manualt mint amit a "hivatalos" weblapjukrol lehet leszedni mar reg lattam. Kizart, hogy ezt egy atlag user beuzemeli normalisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen GPS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok