Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
válasz Patice #50783 üzenetére
Makemkv-t ismerem, használom. Szerkesztettem már BD-ket is, feliratot szoktam hozzáadni, cserélni. A kép vicces, amit beraktál, sok esetben valóban így is van (vagyis semmi érdemit nem kapsz a full BD menüvel), máskor meg nem. Csak nagyon unom a bohóckodást ezekkel a médialejátszókkal, ezért kérdeztem, hogy nagyjából az említett két dolgot tudja-e valamelyik modern verzió hiba nélkül, mert a Popi C-300 nyűgjeitől megszabadulnék. Ismerem a full BE menü kapcsán a licence meg a Cinavia kérdést is, de ha hajlandó lennék kifizetni az árat ezért (pl. a Solo-nál, ahol a Cinavia nincs is beépítve), akkor miért nem lehet találni egy olyan lejátszót, amelyik ezeket hiba nélkül tudja, ha egyszer így hirdetik ill. ha bugos, akkor valami elfogadható support lenne és javítanák záros határidőn belül. Egészen elképesztő, hogy a Solo megjelenése óta nem javították ki. Ezért kérdeztem és köszönöm mindenkinek aki értelmeset hozzászólt, hogy most mi a helyzet. A HTPC irány lehet nem old meg mindent, de talán elégedettebb leszek vele. (Ha jól emlékszem Te is bejártad ezt az utat.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Házimozi belépő szinten
- Filmgyűjtés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.