Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JaniS

senior tag

válasz Patice #50783 üzenetére

Makemkv-t ismerem, használom. Szerkesztettem már BD-ket is, feliratot szoktam hozzáadni, cserélni. A kép vicces, amit beraktál, sok esetben valóban így is van (vagyis semmi érdemit nem kapsz a full BD menüvel), máskor meg nem. Csak nagyon unom a bohóckodást ezekkel a médialejátszókkal, ezért kérdeztem, hogy nagyjából az említett két dolgot tudja-e valamelyik modern verzió hiba nélkül, mert a Popi C-300 nyűgjeitől megszabadulnék. Ismerem a full BE menü kapcsán a licence meg a Cinavia kérdést is, de ha hajlandó lennék kifizetni az árat ezért (pl. a Solo-nál, ahol a Cinavia nincs is beépítve), akkor miért nem lehet találni egy olyan lejátszót, amelyik ezeket hiba nélkül tudja, ha egyszer így hirdetik ill. ha bugos, akkor valami elfogadható support lenne és javítanák záros határidőn belül. Egészen elképesztő, hogy a Solo megjelenése óta nem javították ki. Ezért kérdeztem és köszönöm mindenkinek aki értelmeset hozzászólt, hogy most mi a helyzet. A HTPC irány lehet nem old meg mindent, de talán elégedettebb leszek vele. (Ha jól emlékszem Te is bejártad ezt az utat.)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés