Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ez direkt szivat engem.
Bekapcsoltam az erősítőt, elkezdtem vele lejátszani egy albumot, amit 11 perc környékéig szépen játszott is, majd ott eldobta a DLNA szervert és azóta nem épít fel hálózati kapcsolatot. Sem DLNA-t nem talál sem vTuner-rel nem tudok kapcsolódni. Routert, erősítőt többször újraindítottam, váltottam statikus és DHCP által kiosztott IP között. Csak routeren, csak erősítőn, routeren és erősítőn is fixált IP beállításokkal, de sehogy nem talál hálózatot. TV és szgép simán működik hiba nélkül közben a hálón és a TV-vel simán játszok a DLNA szerverről.
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.