-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
- Digitális TV tuner kártyafogadással (ha van ilyen)
Ilyen a legtöbb médiaplayerben nem lesz.
Ezt az eszközt STB (set top box)-nak nevezik.Abból az irányból megközelítve is lehet nézni a dolgot:
-lejátszik mindent (vannak olyan STB-ok, amik már elég jól játszanak mkv-t, avit, stb)
-jól néz ki (ami nekem van, az nekem tetszik)
- halk, vagy passzív és emelett keveset fogyaszt (passzív, gondolom nem is fogyaszt sokat)
- kijelzővel rendelkezik és lehet pl zenét választani róla, vagy pl egy kis kijelzőt (pl tablet) csatlakoztatható másodlagos kijelzőnek (van ezeken mindig kijelző, mondjuk a zene részét nem ismerem, hogy mutatja-e, a tabletet sem tudom)
- FM tuner (van ilyen? - ha nagyon nincs, akkor legalább internet rádió) (szerintem ez nem lesz, de netes rádió szokott lenni)
- WiFi (usb-n lehet rá tenni külön eszközt bizonyos típusokra)
- belső tárhely (általában nincs)
- NAS funkciók (szinte kizárt)
- Torrent (szinte kizárt)
- Smart szolgáltatások, normális távvezérlővel (szokott ezeken lenni YT, időjárás, stb, de azért smartnak nem nevezném)
- Digitális TV tuner kártyafogadással (ha van ilyen) (van)
- lemez lejátszás nem kell (helyes)Tehát Te akkor járnál jól, ha vennél egy STB-ot ÉS egy valamilyen médiaplayert ÉS egy NAS-t. Vagy még pluszban egy okostévét. És akkor le lenne fedve minden, amit írtál.
[ Szerkesztve ]
exDigi
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Hardcore café
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest