Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz gaborbol #37716 üzenetére
Igen kimondottan jól bírják, agyon csapni nem lehet őket, pedig kapnak hideget, meleget. Nem volt ez mindig így. Úgy látszik történt náluk is ez az.
Ezt a G-Helper-t megnézem majd később én is, egyelőre most békében vagyunk az AC-vel.
Csoda.Egy gondom van ezzel amúgy, hogy lehetetlen teljesen lepucolni a gépről az AC dolgait. Ahhoz egy teljesen szűz windows kellene, és mókolni vele, hogy teljesen kizárjam.
Mindenkinek sikeres napot, aki munkában "Asusozik'
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
bnss
veterán
válasz gaborbol #2398 üzenetére
Elég nehéz eset, ha ezt mind teljesíteni szeretnéd, akkor a fentebb említett összeg igencsak kevés lesz rá. Ha ez a tényállás, akkor inkább legyen az Asus - a relatíve erősebb vga-val - mert ahhoz van sok cicoma, táska, egér...
Csak még azt nem tudom, hogy miylen cpu van benne, ha valami c2d vagy sima core duo, akkor oké, a celeron az már kérdéses. Azt is nézd meg, hogy hány cellás akksi van benne.
/szerk.: Zanik megelőzött/
[Szerkesztve]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Zanik
addikt
válasz gaborbol #2398 üzenetére
Hát 15''-osnál kisebb, nem wide-os képernyőt nehezen talál. Mostnában a 14,1'' a divatos, és az 16:9-es.
VGA-ból egy Intel GMA950-es elég lehet, CPU-ban (ebben az árkategóriában) a Core Duo már a minimum, de lehet Core2-es is.
Aksi, hát a speedsteppes prociknak hála manapság a teljesítmény függvényében már akár 4-6 órát is kibírnak, de vannak olyanok, amikbe extra nagy aksikat is lehet szerelni (bár a szállíthatóságot és az esztétikai megjelenést ezek általában lerontják)
Ütés és cseppállója csak a Panasonicnak van, de azok iszonyat drágák.
Egyre inkább azt gondolom, hogy a főnöködnek egy Thinkpad kell, mégpedig egy ilyen: [link]
Bár én márkahű vagyok, de azt belátom, hogy a főnököd által támasztott igényeket (mai tudásom szerint) egyetlen Asus noti se tudná igazán kielégíteni.
[Szerkesztve]Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
bnss
veterán
válasz gaborbol #2395 üzenetére
''Rendes vga'' ez tetszik. Nem tudom mire szeretnéd használni a notebookot és főleg, hogy hálózatról vagy akksiról, de ha az utóbbiről és fontos az akkuidő, akkor nem örülnél ennyire a rendes vga-nak ,ahogy te fogalmaztál. Nem kötözködni akartam, csak egy kis jótanács féleséget szerettem volna idelökni. Az IBM talán azért is drágább, mert adnak hozzá szutok op rendszert.
Szvsz notebookot csak személyes találkozással lehet választani, mert pl. ha nagyon nem áll kézre a tapipad, billentyűzet az elég kellemetlen, nem is beszélve az emelős trükkről, ami szerintem elég fontos a ''kaszni'' milyensgée miatt. >)
/de rég voltam itt, mostanában szinte semmi időm PH!-zni.../"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Zanik
addikt
válasz gaborbol #2392 üzenetére
Hát tudom, hogy Asus rovatban nem szabadna ilyet mondanom, de ha lenne 300k-m akkor esetleg én is megfontolnám a Thinkpad-et. Bár néha úgy érzem aránytalanul drágák, még ha valóban erősebbek és tartósabbak is. Asusból esetleg egy kisebb kijelzőjű modellt választanék, mondjuk egyet a 14,1''-os A8 sorozatból. És ne félj, az XP minden ma kapható notira felmegy!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Full HD HP EliteBook 840 G3 i5-6300u laptop világítós billentyű 8 GB RAM SSD jó akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest