Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Dark Archon #699 üzenetére
Lesz olyan küldetés amikor kötelezeő?
-
-
Skynet258
veterán
Barom Reda meg állandóan mesél a nyomorult gyerekeknek én meg várhatom ki amíg befejezi...
-
S e t h
nagyúr
Vmi nem tiszta nekem a településem fejlesztésével kapcsolatban.
Minden fel van húzva, mégsem értem el a hatodik szintet, viszont azt vettem észre, hogy vannak olyan építmények amiket többször is lehet fejleszteni, és most jön a probléma, lassan nem látok már a térképen a raidelni való helyeket, ergo nem tudom honnan lesz nyersanyag.
A fel nem fedezett helyeken még lehetnek eddig nem látott apátságok, kolostorok ahol lehet raidelni?
Kínomban már a 340-es szintű helyekre megyek. -
S e t h
nagyúr
-
Akkor rosszul emlékeztem.
Viszont semmi értelme igazi pénzt költeni játékbeli elemekre... a faludban Angliában lesz térképész, bagóért lehet venni kincses térképeket. De ez igaz kb. mindenre.
Ha meg annyira kell valami, miért nem inkább Cheat Engine-t használsz? Odyssey-ben is azt csináltam, mikor elegem lett a lootolásból, varázsütésre lett pár millió pénzem / fám / kövem / stb. aztán azt vettem, amit akartam. Ezért igazi pénzt adni hülye lettem volna.
Amúgy meg láthatóan még sehol nem tartasz, de már messzemenő következtetéseket vonsz le egyetlen raid után...
-
Liner
aktív tag
El kell utazni Angliába és csak az első Raid után tudod fejleszteni az istállót ha van rá alapanyag. Amúgy megvan. :-) Verhetném az asztalt, hogy de hát a fehér farkas az Norwégiában néz ki jól
Meg, hogy megvettem tüstént kérem ide vele, de az igazság, hogy én Very Hardon tolom és még így sem egy nagy túra volt ez. Mondhatni játék eleje. A googleben meg utánanéztem, hogy kifejezetten el kell menni Norwegiából játék elején mert egyes részeihez még gyenge vagy és bizony vissza lehet menni.. google a barátod ugyebár.
Mellesleg mindenkinek melegen ajánlok legalább annyi helix creditet, hogy tudjon venni egy kincses térképet egy farkast meg egy hollót. Lehet megveszem a zöld szműt is mert csak a világító hátú van meg. Esetleg Settlementen szépítgetni. Fegyvert venni szerintem tilos mert felborítja a Balceot. Nem tudom Ubisoftnak miért nincs annyi esze, hogy ne legendary fegyvereket áruljon.Mondom Nekem ez kifejezetten elvette a kedvemet odysseytől ilyen szett olyan szetrt azt néztem, hogy semmi feszültség meg izgalom a játékban mert lekaszabolok minmdenkit még a leggyérebb szettben is. A végén már kék cuccban nyomultam esküszöm. Amúgy azt is lehetett venni az is túl erős volt (mármint a kék sett...) Ez mellesleg sokkal nehezebb legalábbis az eleje azért párszor újra kell kezdeni a raidet ha nem figyelsz egyenlőre . Csak mert valaki panaszkodott milyen owerpovered. Akkor az Odyssey mi volt ha ez az???kézváltást ajánlom. rohadt jó, hogy egyik kezembe buzogány másikban balta a baltába hastet rajtam buzogányba sebzést ugye q betüvel baltával csépel mint az őrült, buzogányal óriási nagyütéseket lehet bevinni, ha váltasz akkor rohadt jó hogy q betűre buzogánxt csak pörgeti és fordulni kell az ellenfél uén ha akarsz valamit. -
Liner
aktív tag
válasz
Dark Archon #668 üzenetére
Unlocking the stable and riding the wolf mount in Assassin's Creed Valhalla - YouTube
Nekem jó idő sincs nem hogy istálló ahol dolgozik valaki. Van hátul egy istálló 2 db gebével de nem lehet fejleszteni.... -
Juda
friss újonc
Így van...nekem is. Update óta. Marhára idegesítő. Hiába a sűrű mentés....volt olyan ahol raideltem és folyamatosan kidobott. Mivel mentettem előtte nyilván vissza léptem s szinte ugyan úgy ugyan akkor. (5percre rá ahogy beléptem) Minden s*art ki próbáltam már. Néztem már mindent lejjebb vettem a grafikát is hátha nem bírja a videó kártya (2070 super). De semmi.....
Amióta javították nekem élvezhetetlen kínszenvedés. :DD -
S e t h
nagyúr
[lf you ever wondered which dual-wielding weapons were the most OP, it's dual spears]
Mellékesen megjegyezve, hogy poison abilityvel megbolondítva és miasma skillel egészen brutális.
-
melega
őstag
Srácok, lányok olyan gondom van, hogy a játék ezt a Chapter 2-es küldetést nem hozza be ami a 340-es szintű területen játszódik a fősztori után:
[link] Kérdésem tőletek azért mert bugos a játék, legalább is a ps 4 es verzió nagyon.
Esetleg azért mert:
Gorm leölése után nem beszéltem Hythammal a jurtánál és nem adta át a videóban található levelet, így nem tudtam találkozni Alfreaddal a királlyal a 15. medálért. [link] Gondolok itt erre videóra. Akkor kezdhetném előröl a játékot de nem fogom. -
-
Liner
aktív tag
írtam, hogy relatív de ahogy megyelőre a játék kül. fegyverek különböző képességeket kapnak legalébbis pld. odysseyben így volt.... Teljesen másképp viselkedett a lándzsa és minden fegyó abilityje. De itt is nagybaltával pörögni lehet mig kisbaltával kaszabolni. buzogánnyal beindulni. Néha van, hogy egy fegyvert jobban eltalálnak mint a másikat. Már tulajdonságok terén. Itt is mondta az egyik ember, hogy először kétkezes baltával ment de lecserélte egykezesre. Gondolom nem ok nélkül....
-
Liner
aktív tag
Bocs, hogy külön írom de szeretnék rá választ nagyon. Tudom Relatív de melyik melee fegyver a legélvezhetőbb??? Nekem eddig buzogány de nagyon az elején vagyok..
Tényleg két buzogány nem akad össze??? Kb hány óra játék után fejleszthetek settlmentet? és csak Angliában van? -
nubreed
veterán
Na jó, a játék egy játszhatatlan szar lett. Suthexe -ben, Cicestre Abbey raid közben állandóan kifagy, random helyeken...
-
Triathlete
senior tag
Másnál is van ez a probléma? Felülírja mindegyik köpenyt.
-
nubreed
veterán
Néhány szösszenet:
-A nagy pajzsos zászlóvívő katona rettentően béna és nem hatékony, nem elég, hogy felhívja magára a figyelmet, még harolcni sem tud.
-Néha a raidek helyszínét (ahol a sárga spot van a vízen, ahol el lehet kezdeni a raidet) nagyon béna és nem logikus helyre teszi a játék, pl. sokkal messzebb az apátság bejáratától, egy tök üres helyre, ahol nincs semmi. Ez kicsit idegesítő.
-Néhány treasue chest megszerezhetősége túlságosan túl van bonyolítva, az rendben van, hogy vannak fejtörők a játékban, kell is ilyen de bizonyos helyeken ezt már túl tolták.
-A skill tree egy átgondolatlan ömlesztett halmaz, amiben alig van logika. Nagyon hamar overpowered -dé lehet válni, nekem volt úgy, hogy direkt nem költöttem el kb 40 skill pontot, mert ha még azokat is behúzom, tényleg semmi kihívás nem lett volna a játékban, még úgy sem, hogy nehéz fokozatra állítom a nehézséget. -
Liner
aktív tag
válasz
Dark Archon #658 üzenetére
Amennyire utánaolvastam csak akkor ha fejleszted. Mondjuk elég nagy minusz, hogy veszek egy hollót 500 ért meg egy wolf hátast 800 ért és nem tudom őket használni városfejlesztésíg az meg Angliával kezdődik jól tudom? :-(
-
-
Liner
aktív tag
Vettem egy hollót meg egy mountot de magától nem rakja be az invertorryba nem látok ilyen lehetőséget. Valaki segítene, hogy lehet leváltani az alapokat?
-
Liner
aktív tag
Azért váltottál egykezes baltára (gondolom pajzzsal akkor) mert szórakoztatóbb volt vagy azért mert találtál valami ütős darabot. Most én is kétkezes baltával megyek de ugye az elején lesz egy buzogányod és most örlődök melyiket fejlesszem... A Te hatásodra eddig buzogány.. :-)
-
Liner
aktív tag
Volna egy olyan kérdésem, hogy vettem ugye galaxistól 19 rugóért és látom, hogy van season pass. Ha azt megveszem pénzkidobás vagy ad is valamit?
Közben vettem 2000 helixet és a holló kell ez egyértelmű. Ere a Farkasra is kacsintgatok (mount) Fegyvert félek venni mert Odyssey Nekem onnantól romlott el, hogy megvásároltam minden kutya gumit főleg settet és onnantól nem volt kihívás a játék.. :-(
-
melega
őstag
Nekem a játékban igaz a melléküldetések fele elmaradt, de az összes kódexet összeszedtem, majdnem az összes kincsesládát kinyitottam, kivéve a 3 kulcsosok.
Az összes ability megvan, és az összes köves rajzos kirakó megvan, kivétel amikor köveket kell egymásra rakni az nem ment.
Az összes jelenkori karakterre l való ugrálós szál megvan.Az összes főellenség megölve, és az összes legednás állat. Még a Kill the Orders menűből az oldalsó lovagok hiányoznak
hogy totális támadást mérjek Alfread hadseregére. Ami még hiányzik és főküldetés a 10 contracts, de azok nem mennek hiába nézek róla youtubos videókat.
Valaki ezeket megcsinálja 200-250 órát simán eltölt a játékkal. Nekem van benne olyan 170 órám, de már
a vikingek királynője lettem mert jó döntéseket hoztam. -
-
holden72
tag
Sziasztok,
szeretnenk kiprobalni a jatekot. Kerdes, hogy mukodik-e az alabbiak szerint?
ubisoft plus accounttal letoltott jatek eseteben van arra mod, hogy ha megtetszik a jatek, akkor ha megvesszuk es feltelepitjuk, ugyanott lehessen folytatni mint ahol az ubisoft accounttal abbahagytuk?
nagyon koszi! -
Grawens
senior tag
válasz
Dark Archon #650 üzenetére
Vagyis, majd lesz egy küldetés (Pilgrimage to St Albanes) amely során már nem lent lesz az emberünk a kulcsal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest