Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #426 üzenetére
ez "felesleges" kérdés !
( persze, forzum, amit lehet, azt kerdezel )
Raktam fel PC -Max set- 2K -képeket, lehet nézegetni... Az évszak váltás, a Flora & Fauna, az idojaras, a részecske effekt...a domborzat, geometria etc...Mind mind első rangú, kimagasló, sztm.
Az ilyen hasonlítós kérdések arra jók, hogy a feszkót keltsuk, lehessen kopkodni itt a masikat, meg a masik velemenyet.
Nem rád értem ! Tudod !
De az internet vilaga mar cask ilyen, sajnos.Visszatérve ! Millió képet tudnék készíteni, mert annyira fotogen a jatek !
Pl. Vegyük a hullo falevelet osszel...Azt a szel viszi, es az ott is marad ! Nem valami illuzio!
A ho a talpad alatt olvad, az ereszrol a viz, tovabb a ruhadon, a jegcaspot levered, a szel szalankent borzolja a hajad es a feny ugy szurodik at kozte ! Dinamikus.
A szel mozgasa, pedig egy kulon miset er, a kornyezeti interakcioval egyetemben, vagyis az arra gyakorolt hatasaval karoltve .
Vagy az allatok kidolgozottsaga, animalasa ! Fentebb raktam képet egy madarrol...( mar ha nem repul a kutya)
At epuletek is...az is total realisztikus, de a meretek is ! Meg a fak allasa is a valosagot tukrozi, szamos esetben. Az objektek korul.
Sok jo peldat tudok hozni....
Lehet itt a masikkal elohozakodni, de sztm felesleges. Mint az ájemdi vagy a nvidija vagy melyik a jobb.PC Masterrace, meg hangulatkeltesre jo.
HATALMAS Pozitiv ez a game ! Amit errol hallottam, le a kalappal UBI elott !
Új hozzászólás Aktív témák
gp Britannia és Bagdad után a XVI. századi Japánba utazik az Assassin’s Creed-sorozat, a Syndicate epizódhoz hasonlóan két játszható karakterrel, valamint alaposan megújult játékmechanikával. Lássuk, mit tudnak a szamurájok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest