Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #399 üzenetére
Az első részét nem vittem végig mert nekem kegyetlen unalmas volt.
Az AC2-t is a Reve megjelenés előtt vagy 2 hónappal vettem elő mert mondom már csak ki kéne próbálnom.. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #398 üzenetére
a második résztől kezdve már járt.
a 2-ben voltak a tollak, azokért kalapácsot (50) meg köpenyt (100) kaptál.
a BH-ban borgia zászlók, ott köpeny járt, ha mindet összeszedted (ráadásul rohadt jó köpeny, konstans 0% notoriety, bármit csinálsz). hogy a BH-ban mi járt a tollakért, azt nem tudom, csak 9-et szedtem össze a 10-ből.
a rev-ben animus data fragmentek vannak, amikért ugye Desmondos mission-öket csinálhatsz, meg 25 kell az über páncél tekercseit mutató térképhez.
ja meg a Rev-ben még vannak olyan Polo-könyvek, amik nem kapcsolódnak a fő szálhoz, azokért szerintem nem jár semmi csak a sync-et növelik.
plusz ugye a 2. résztől kezdve lehet gyűjteni a fegyvereket/páncélokat/járműveket/festményeket/könyveket.
csak az első részben voltak kvázi "értéktelenek" a zászlók, meg a templarok, de az is lehet hogy kapsz értük valamit, nem tudom, csak a masyaf zászlókat gyűjtöttem össze anno. -
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #397 üzenetére
Azt én viccesnek tartom hogy beleraknak ilyen gyűjtögethető cuccokat aztán ha összekaparod, nem jár érte semmi
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #396 üzenetére
én majd szándékozom eredetiben megvenni, na majd AKKOR fogok ráfeküdni a 100%-os sync-re. talán még az első részben is levadászom a rohadt zászlókat
bár azt hiszem azért nem jár semmiféle jutalom -
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #395 üzenetére
Nah..mivel ezeket a dolgokat tapasztaltam így azthiszem én leteszek arról hogy a Revelations-t fullolom..inkább tényleg a 2 vagy a bh..
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #394 üzenetére
ha az ember belekavarodik ebbe a templar awareness dologba, abba nagyon bele lehet ragadni.... anno a 2-vel és a BH-val nem volt ekkora gond a notoriety. én egészen pontosan két órát csesztem el egyszer azzal, hogy mindent rendbehozzak (valamiért rámkerült a templar awareness, betámadták egy tornyomat, majd kettőt, és hármat, ráadásul a kettőből hármat meg sem tudtam védeni, hanem vissza kellett foglalni, ami megint feltolta az awareness-t.... nagyon idegesítő volt).
-
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #393 üzenetére
Az előbb védtem meg sikeresen 3 "lángoló" tornyot.
Szóval ne a tornyozással van gondom hanem azzal hogy mindig elkap valami mire elkapnám.
AMi még nem is lenne baj de nem érzem annyira fontosnak..így 1-2 próba után mindig megunom...már vagy 2szer is megpróbáltam így az vagy 4 próba összesen szóval én mindent megpróbáltam -
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #392 üzenetére
Nem olyan bonyolult pedig
Egy ideig élveztem, aztán meguntam, de végül mind az enyém lett.
-
Sirandrish
legenda
Ejej...van 2 torony amit nem bírok elfoglalni
Szerintem én ezeket le is kakilom..inkább fullulom a 2-t -
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #389 üzenetére
Nem kell bemenni Den-be, viszont a Deneket neked kell birtokolni, illetve legyen pár, ami a tied. A városban valahol meg kell jelennie egy fekete alapú Assassin jelnek, ahol megcsinálod az egyik 14-essel az adott missziót és utána már Master lesz.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #389 üzenetére
ha valakit kinevezel, az állandó, max akkor tűnik el, ha utána meghal egy küldin (viszont, hogy ekkor újra kell-e csinálni az adott Den missionjét, azt meg nem mondom).
-
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #388 üzenetére
Nem teljesen.
Van már 2 maxosom...vagyis 14 meg a neve melett egy Assassin jel..+ 15500XP-je van ugye az a max.
De ha bemegyek egy olyan Denbe amit birtoklok akkor sem tudom kiválasztani hogy én őt szeretném ide.
Sőt..van olyan ahol mondjuk egy LV11es Assassinocska csücsül de hogy őt ki rakta oda az rejtély...és hogy miért nem tudom onnan visszahívni vagy kicserélni..azt megint nem értem. -
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #387 üzenetére
Nos, annyit tudsz maxra vinni ahány Den van a városban (asszem 7). A Den-eknek nálad kell lennie vagy ne legyen támadás alatt és megjelenik egy Master Assassin küldetés, amit megcsinálva lesz maxos. Ha mindenhol megvan, azt tudod csinálni, hogy a városokba elküldöd őket és így újabb fullos assassinokat tudsz kinevelni, tehát elég sok lehet és ez eltart egy ideig... teccikérteni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #386 üzenetére
A kocsizós a végén marha jó lett..a den defense viszont kaka
Nah figyeljetek már amúgy.
Még mindig nem értem egészen ezt az Assasinos miujságot.
Den élére csak 15ös Assasint tudok kijelölni igaz?
Nah..viszont lv10ig fejlődik simán...onnan kap egy Master Assassin küldit így már 14ig felmegy..de 15re hogy lép fel?
14eset nem bírtam Den-be rakni viszont ugyanazt már Master Assassin küldire sem tudom elküldeni.Szóval pls help
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Creative997 #384 üzenetére
jöhet PM
egyébként igen, van pár olyan új része a játéknak, amit nagyon idiótaságnak tartok (kocsizós rész az elején/végén, Den Defense).
-
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #381 üzenetére
Én a Sofia-s memoryt végig követve, a Masyaf kulcsokat megkeresve kaptam meg a memory végén
-
Creative997
őstag
Sokkot kaptam. A zene a végén (ami a főzene) az nagyon üt. Elég komoly befejezése van, Ezio beszédétől a végén kirázott a hideg.
Összességében egyre rövidebb a játék storyja, ha csak azt toltam volna pár óra alatt megvan. A storyt nagyon eltalálták, főleg ha belegondolok honnan indult az egész és hová jutott. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy vége a trilógiának, de örülök, hogy maga az egésznek a legfőbb szála az folytatódni fog.
A kocsikázós rész a végén az nemigazán jön be, elég idióta. A többi az nagyon adja. Részleteket még azért nem írok le, majd később.
Van egy dolog, amit nem teljesen értek a storyban, ezt PM-ben megdumálnám valakivel
-
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #382 üzenetére
A deneket kéne megcsinálnom de nem visz rá a lélek
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #381 üzenetére
már nem tudom melyik fejezet után válik elérhetővé, valahol a játék közepe/vége felé. szóval a könyvesboltnál a kincsestérképek között megjelenik egy új térkép, azt megveszed, összegyűjtöd az összes kódexlapot vagy mit, és megjelnik egy új secret location (Hagia Sophia's Secret). azt megcsinálod, a jutalom a páncél.
egyébként akkor is kapsz ingyen egy páncélt, ha az összes Den-ben már van egy Master Assassinod, és megcsinálod az ő küldijeik első fázisát (Master Assassin's Armor, ami ugyanolyan HP bónuszt ad, viszont kicsit kevesebb sebzést fog fel).mod: rosszul mondtam, azután tudod megvenni a térképet, hogy összegyűjtöttél 25 memory fragmentet. és memoir page-eket kell gyűjteni (némelyik elég genyó helyre van rakva, szóval kell az a térkép).
wiki -
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #378 üzenetére
Hogy kell a fullos pácélt megszerezni?
-
Creative997
őstag
válasz
FireKeeper #379 üzenetére
A maszk nem rossz, csak világítanak a szemei benne, engem ez zavar kicsit
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Creative997 #378 üzenetére
engem csak az a maszk zavar rajta.
egyébként igen, BH-ban nekem sokkalta jobban tetszettek a "bolti" páncélok, bár a romulus sem volt rossz. -
Creative997
őstag
Még mindig csak a 8-as sequence-t fejeztem be (mert nem volt időm játszani), nem sokkal előtte szereztem meg a fullos páncélt, ami szerintem nagyon királyul néz ki!
Sokkal jobban, mint a BH-s, de a favorit még mindig a II-ben megszerzett Altair fekete páncél, az mindent visz nálam!
-
Rebell
senior tag
szevasztok.
kérdés: az un. Animus szigeten, vannak azok a nagy kő oszlopok, amibe beléphetsz és valami fajta emlék küldiket (vagy tréninget játszhatsz le. Na ott fagy ki nekem a Game) vki tapasztalt vmi hasonlót?
-
csigacska
tag
válasz
Sirandrish #373 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor marad a PC, így egy kicsit olcsóbban ki is jövök, mint ha boxra venném.
-
csigacska
tag
A PC-s gépigénye változott valamint a Brotherhood óta?
Mindenképpen beszerzem, csak nem tudom hogy Xbox 360-ra vagy PC-re vegyem meg.
A PC-m nem egy erőmű: egy E5200 alapon, 4 giga ram, és egy 512-es 4830as Ati-m van.Szóval a kérdés adott, eldöcög-e úgy ez a rész, ahogy tette azt a BH és a 2?
-
nekem is vezetékes van. sztem nagyon kézre áll az irányítás. elvégre joy.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bjørgersson #369 üzenetére
Én az 1et toltam egérrel+ billel.
Nem amiatt de meguntam így sokat nem játszottam vele.
a 2-t, a BH-t meg a reve-t x360 joyal toltam végig és k*rva jó..
Bár nekem vezetékes.. -
Bjørgersson
félisten
Annyi kérdésem lenne hogy ha vezetéknélkülivel toljátok akkor kb. meddig bírja egy elemmel a cuccos, és kb. mennyi idő átszokni bill+egérről?
-
Croft-21
őstag
válasz
Bjørgersson #366 üzenetére
Én nemcsak hogy xbox360 kontrolerrel játszom, de xboxon is
Creative997: Köszi
-
mad1
veterán
válasz
Bjørgersson #366 üzenetére
Jaja,mire vagy kivancsi?
-
Bjørgersson
félisten
Egy kis off erejéig játszik innen valaki Xbox360-as kontrollerrel?
-
Croft-21
őstag
válasz
Sirandrish #363 üzenetére
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #359 üzenetére
Tesviirem,toltad az elozo 2 reszt is?Marmint Eizosokat....Toljad am...persze ne orrba,hanem szajba=D
Figyimar nincs unlimited baekhod dragonicahoz?megvennem=D -
FireKeeper
nagyúr
hát eljött ez a perc is.. hivatalosan is elrajtolt PC-re a gém.
most már senkinek sem kell visszafognia magát a kommentelésselnem hivatalos forrásból kaptam egy (nem biztos, hogy hiteles, de) igaznak tűnő fülest, miszerint a következő AC helyszíne egyiptom lesz. történelmi kort nem tudok, de gondolom a fáraók idejébe megyünk vissza.
-
Croft-21
őstag
válasz
Sirandrish #359 üzenetére
Az a Renegade-os rész mikor van? Mert én most azon a részen vagyok túl, amikor fölvesszük az egyik maszkos katona ruháját és megöljük azt a hadvezért vagy kit.
Messze van még a Renegade-os rész? Mert csak akkor nyílik fel multiban a karaktere, ha azt teljesítettük. -
válasz
Sirandrish #357 üzenetére
azzigen.
én majd igyekszem semmiképp nem a végére érni ilyen hamar -
Sirandrish
legenda
Nyah én végigtoltam
Összességében a vége nagyon fasza.
A játékkal nem volt kifejezett problémám a tornyos megoldásokon kívül. -
válasz
Creative997 #354 üzenetére
bh-ba is behoztam altair rucit de nem használtam mert nem csak ruci volt hanem ráhuzta altair arcát is az meg úgy nem tetszett ha már ezio-val vagyok.
jó hogy mondod. majd nézz már be a bh topikba és ott majd kérdezek mert a kurtizán cselendzsekből hiányzik egy és nemtom mit akar jelenteni tehát nemtom mit kell csinálni.
le google fordítóztam de úgy sem azt adta ki amit valóban csinálnom kell..
meg van még más kérdés is ugyh tisztelt assassin avataros nagyra értékelném ha segítenél ezekben a dolgokban.bh-ba is behoztam altair rucit de nem használtam mert nem csak ruci volt hanem ráhuzta altair arcát is az meg úgy nem tetszett ha már ezio-val vagyok.
-
Creative997
őstag
válasz
Kvelstadt #353 üzenetére
Van Masyaf fehér ruci, én azt használom
Én is olyan vagyok hogy fullon akarom kitolni (a 50% syncheknél mondjuk sokat nem fogok újra megcsinálni), például a BH-ban is megcisnáltam a kurtizánoknál, zsoldosoknál és tolvajoknál, na meg persze az assassinoknál a feladatokat, itt is így lesz
-
válasz
Creative997 #350 üzenetére
legalább ebben el lehet lenni ezekkel is jó sokat. nem sietek én sehova. sőt örülök is ha bele lehet tolni rengeteg órát már csak ilyenekkel is. biztos h fullra fogom tolni ezt a tornyos dolgot előbb utóbb ha már azzal is tök elvoltam a bh-ba hogy csak küldözgettem az assassinokat küldetésekre. itt meg még az is kapott egy kis plusz újítást.
most néztem meg andrisnál a játékot.
a bh-val jól elvoltam de már csak pár 100as synch hiányzik azok meg olyanok hogy tök elégedett vagyok az 50essel is
a fehér rucit mér kellett amúgy lecserélni? nem szeretem a fehér szint de ebbe a játékba az nézett ki a legjobban. ez az alap sötét olyan semmilyen. az előző részekbe is a színes ruhák csak akkor adták ki a színüket ha napfénybe áltam mert amúgy hót sötétek voltak. -
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #350 üzenetére
Nah én most mutattam meg Toturinak egy védelmet..természetesen bebuktam de utánna kapásból sikerült is visszaszereznem
Croft-21 Ja..puskával vagy crossbow-al ki lehet...ezt írtam is
-
Croft-21
őstag
válasz
Sirandrish #338 üzenetére
Ez már az AC 2ben is így volt
a Motor ugyanaz...
Én ki tudtam nyírni azokat a lövészeket akik úgymond bunkerben vannak. Csak rálockolsz és vagy dobókés vagy hidden gun vagy mérgezett penge
-
Creative997
őstag
válasz
Kvelstadt #348 üzenetére
Ha rájössz hogyan kell, lehet élvezni. Igen te irányítod a csapatot, stratégiailag jó, meg nem bonyolult.
Nekem annyira már nem jön be, de majd meglátod
@Andris, igen, a kapitányok 1-2 Dennél állandóan elfutottak, utáltam én is, persze mikor üldöztem én is mindig belebotlottam a tömegbe, milyen érdekes... A haverokat használva könnyebb. Igazából már csak akkor foglalok el tornyot, ha egy 14-esem elérte a szintet a Master assassinhoz. Jelenleg minden az enyim és 1 sem ég
De tény, hogy ez rengeteg időt vesz el, a storyval alig haladtam (most fogom elkezdeni a 6. memóriát)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #346 üzenetére
Nekem van egy olyan sanda gyanum hogy nem érdekel.
Unom ezeket a tornyokat.
Amikor én akarok foglalni akkor elfut a kapitány..persze pont mikor üldözöm akkor esek hasra a tömegben..pont mikor ráugranék akkor lőnek hátba hogy aztán pofára essek a háztetőről, pont mire becélzol crossbow-al akkor rúgnak tarkón.
Túl sok a véletlen ahhoz hogy élvezzem ezt a torony foglalást -
válasz
Creative997 #346 üzenetére
nekem ez a foglalás védés dolog a leírtak alapján nagyon bejön!
nem szerettem sose csapatba lenni de ebbe a formába hogy nem nekem kell mindenkit védeni és mindenki helyett ölni bazi jó lehet. -
törölt tag
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Nagyon jó kis játék!Nekem bejön.Én sem akarom,hogy a sorozatnak vége legyen.Remélem lessz új rész,és nagyából ugyanilyen környezetben.
-
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #345 üzenetére
Én se komálom, eddig mindössze 1-et nyertem csak. Használj legelőször Air assassinokat, majd a 2. körben rakj barikádot, fejleszd azokat és aztán jöhetnek a puskások. Meg te is nyírjad az ellenfeleket, nő a morál szépen. Ja és a 2. v 3. körben sokan jönnek, ágyút is használj!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #344 üzenetére
Nah ezt akartam elkerülni
Ez a Tower Defense buli nekem nem jött be.
A faltörő "kos"t nem bírom lerendezni sose...az átgázol a váráson mintha ott se lennék, hiába rakok puskásokat mindenhova..toturi Dárdás neked a segged
Nincs kedved Pennyzni egyet? -
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #342 üzenetére
Hmm... ami Denek égnek, azok Isztambulban vannak, azokat neked kell megvédeni, úgy hogy odamész, bemész a hadiszállásra és elindul a csata: ha nyered megvédted, ha bukod, újra el kell foglalni a Dent a kapitány kinyírásával. A templomosok akkor nem tudják újra támadni az adott Dent, ha már egy Master Assassinod van ott (mint ahogy feljebb írtam, hogy kerülhet be). Szerintem ha egy Den ég, csak te tudod megvédeni, a haverjaidat más városba küldted, ami szintén templomos támadás alatt van, azokat meg csak ők tudják megvédeni. Legalábbis én nem láttam semmilyen opciót arra, hogy Isztambulban a haverok tudnák védeni az égő Deneket.
-
válasz
Sirandrish #342 üzenetére
szerintem ő ilyen dárdás horgász mint a benszülöttek.
egy bazinagy hal volt a vízben de akkora hogy miután kifogta kiderült hogy nem is mély a víz csak a hal tolta ki a vízszintet.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Kvelstadt #339 üzenetére
Hát majd ha tolod tezsvírem akkor rájössz.
Lóbálja a botot mint aki épp bedob szóval valószínű hogy leszarja a napórátSonja Hátha lepottyan az égből egy BÁLNA?
Creative997 A térkép szerint minden Assasinok uralnak viszont a kis térképen izzik 3 torony is hogy támadás alatt van.
Elküldtem az Assasinokat arra a küldire hogy "under attack" meg is nyerték még is villog...ez miért van? -
Creative997
őstag
válasz
Szerintem ha elérik a 10est akkor igen, de majd kiderül.
@Sonja, 2 centis vízben hal?
-
Sonja
nagyúr
válasz
Úgy is lehet! Vár a kedvező alkalomra, és akkor lecsapja a bottal a halat!
Alternatív horgászat, van ilyen!
(#341) Creative997: Persze, ebihal!
-
válasz
mer ha valaki vízparton ül bottal a kezébe az már csak horgászhat mi? szerintem napórát álitja be vagy valami hasonló.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #337 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #336 üzenetére
Azt még nem tudom, de szerintem 10ig
Azért gondolom mert az első akit elküldtem az 8-as volt akkor, most 10-es és nem lépett tovább (még vagy lehet nem is fog) -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #335 üzenetére
Áh megvan fasza minden.
EGy kérdés akkor még.
Ha LV5ön elküldöm a városba a csókákat...azok hanyas szintig fejlődnek?
10nél megállnak? -
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #333 üzenetére
csak egy..hol találom ezt a Manage Assassint?
Megyek megsasolomoh és tenk júú
-
válasz
Creative997 #333 üzenetére
majd dec 5 után visszaolvasgatok de biztos lesz még nekem is kérdésem.
-
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #332 üzenetére
Szóval összesen 6 haver tud eljutni 15500 xp-ig, legalábbis annyi tud nálam, ez a 14-es szint vége. Majd megjelennek a térképen Master assassin mission-ök (egyesével), amit megcsináltok a pajtiddal, Master Assassin lesz és beállítja egy Den-hez, ami védett lesz. Nekem jelenleg 4 ilyen van. A többi nálam ezer éve 10-es, nem tud túllépni. Ezeket elküldtem a városokba (pl az első városba 5-t tudok küldeni, van ahova 2-t, van ahova 3-at, ha rámész egy városra ott kiírja, hogy Manage assassin és látod hányat tudsz küldeni, ha jól vettem észre, akkor tudod 100%-ban birtokolni a várost, ha az odaküldött assassinok max szintesek, de ez csak tipp). Ezeket bármikor vissza tudod hívni onnan.
Miután elküldted őket egy városba, fel tudsz venni újoncokat, ezért írtam korábban, hogy így lehet sok haverod. Én azt szoktam csinálni, hogy felveszek újakat (5-ös szintűek alapból), majd rögtön el is küldöm őket a városokba, ahol automatikusan fejlődnek. A master assassinjaim meg velem maradnak és őket használom a katonák gyilkolásához, illetve ha egy városom támadás alatt van, 2-t küldök, hogy megvédjék.
Egyéb kérdés vagy érthető volt? -
Sirandrish
legenda
Nah..most hogy tudom nyomatni a Master Assassinokat most már csak egy kérdésem van.
Hogy tudom ráállítani az Assassinokat 1-1 denre? -
Sirandrish
legenda
Nah..megvan.
10ről úgy kell továbbnyomni hogy megcsináljuk a Master Assassin küldiket.
De így is csak 14 lesz szóval még nem értem teljesen de majd kialakul -
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #328 üzenetére
Akkor majd még megálmodom hogy lenne a fasza
Creative997 Nem gáz ez...ha azt akarod hogy nyakonszúrjalak
-
Creative997
őstag
Én tudok pontos és részletes választ adni a haverok szintjeivel és beosztásaival kapcs, de rossz kisfiú vagyok, nem merek válaszolni
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #327 üzenetére
én meg igyekeztem elkerülni, hogy tartósan magas legyen a templar awareness, és akkor nincs is támadás.
bár még egy sikeres den defense kéne az achivementhez -
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #326 üzenetére
Mivel nem lehet hozzájuk férni.
Jah, tapasztaltam én is.
Mindenesetre egyelőre nem érdekel.
Majd ha minden Assasinom (egyelőre csak 8 van) lv 10es lesz akkor mindegyik toronyhoz beállítok egyet, a küldikkel meg nem foglalkozom.
Lóvét majd hoz más, a tornyokat meg remélhetőleg megvédik majd a spanok. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #325 üzenetére
igen. a körzetben a boltokat ugyan használhatod, de a torony közvetlen környezete tele lesz templarokkal, és restricted area lesz (vagyis szinte rögtön rád támadnak ha ott vagy). ráadásul a torony körül van néhány templar lőállás, ahonnan puskás lövészek szorgoskodnak, akiket én kinyírni sem tudtam.
-
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #322 üzenetére
de a 14es már volt denbe.
Valami Master Assasin szöveg is rémlik de 15re nem lép fel..Egyébként ez a visszafoglalás is vicces.
Ugye az jelzi ha elkezd sárgán villogni..
Nah az első ilyennél futottam mint a hülye hogy nehogy oh nehogy..a második meg már villog vagy másfél órája
Szóval amíg nem megyek oda addig csak akarják foglalni de nem tudják? -
válasz
FireKeeper #322 üzenetére
majd megkeresem az application-t. a 2 megoldása az tetszik.
-
Sirandrish
legenda
Kérdésidőőő
Mit takar az Assasinos küldiknél az a minusz templar vagy plusz assassin jelenlét?
Illetve ha elérték a 10es szintet a köcsögök..onnan hogy fejlődnek tovább? már mindegyiknek van vagy +10K EXP-je de 10en rohad mind.
Illetve van egy 14esem is ami meg a 15öt nem akarja meglépni pedig neki is van bőven exp-je.. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Kvelstadt #321 üzenetére
az első rész az application datába, a második online tárolja az ubi szerverén, a brotherhood és a revelations nem tudom, az appdatában nem találtam mappáit.
Sirandrish: szerintem csak azok lépnek szintet, amelyikeket már beosztottad egy Denbe.
azok a százalékok szerintem a következőket jelentik (ez csak tipp): minél kisebb a templar control, annál könnyebb elfoglalni a várost, és minél nagyobb az assassin control, annál kisebb valószínűséggel próbálják a templarok visszafoglalni.
ha már megvan egy város, érdemes olyan küldiket nyomni, amik növelik a város bevételét. kezdd az olcsóbbakkal. -
polonic
félisten
válasz
Nathan Drake #319 üzenetére
Nézd meg ezt az oldalt. Elég sok információ van rajta.
-
Nathan Drake
csendes tag
válasz
Nathan Drake #250 üzenetére
Valaki tudna válaszolni a kérdésemre?
-
7
addikt
Akkor csak hogy tisztázzuk: igenis rendszeresen volt már moderáció, sőt, szankciókat is osztottunk azért, mert valaki akár indirekt módon egyértelműen jelezte, hogy warezol. Most belenéztem a topicba, és láttam, hogy van, akinél a Fraps FPS-számlálója szerepelt a bal felső sarokban...
Aki nem vette meg eredetiben a játékot, legalább addig várjon a kommentálással, amíg ténylegesen elérhetővé nem válik!
MOST eltekintek a szankcióktól, de ha valaki a későbbiekben is úgy ír, hogy abból tudni, nem eredeti játékkal bíbelődik, számíthat a büntetésre (mint ahogy az eddig is jellemző volt).
-
ezek az assassin játékok hova pakolják a gépen a mentést?
-
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #304 üzenetére
Az sem lehetett semmi
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #302 üzenetére
én olyan őrökkel találkoztam, akiket kinyírtam hidden blade-del (ez elvileg mindenféle ellenségnél instant kill), de fogták magukat és felálltak
akárhányszor nyírtam ki őket, mindig felálltak, de nem támadtak meg
egyébként ha az egyik assassinod eléri a 10-es szintet, akkor más ikonnal jelöli a térképen azokat a deneket, ahol még nincs master assassin. odamész, bemész az ajtón, majd odamész ahhoz a fehér, mission kezdetét jelző effekthez, kiválasztod az assassint és leokézod. -
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #300 üzenetére
Oké fölnök csak aztat mondjad már el hogy hogy
Hogy bírom kinevezni?
Meg pár kérdés ezzel kapcsolatban.
Egyszerre 10 spanom lehet?
Ha berakok valakit defendelni az még a 10be számít?
Ha igen akkor tudom őt még küldetésekre küldeni vagy ő a tornyon veri a f*szát?
Illetve ha 10es szinten kinevezem...akkor ő ott még fog fejlődni vagy érdemes előbb 15ig feltolni küldikkel és csak azután kinevezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest