Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #299 üzenetére
10-es szinttől lehet kinevezni a den élére, és ha eléri a 15-ös szintet akkor védett az adott den.
-
Sirandrish
legenda
Valaki elmagyarázná nekem hogy hogy kell a DEN-ekre állítani az assasinjaimat?
Kicsit keresgélnem kellett a BH féle küldetéseket is de az már megvan...lassan fejlődnek is a spanok viszont szeretném ha 1-1 magasabb szintű védené a denjeimet, hogy nekem ne kelljen ezekkel foglalkoznom.
Mondjuk nem teljesen értem...ha ráállítom egy torony védelmére onnan már nem tudom küldeni küldizni?
Most mennyi a max szintje az assasinoknak? -
nem lehetséges hogy mivel eljutottunk oda hogy már vannak fegyverek tehát nem nagyon van hova rakni egy új részt azaz lassan eljutonk oda ahova ár az első rész utalt vagyis hogy a jelenben fojtatódjon a történet desmondal a főszerepben és végre kiteljesedjen a történet. ?
-
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #292 üzenetére
Minden második ember 1 ujjal ölne...sétálsz a városban ..balra nézel..jéé ház...jobbra loading mert meghaltál
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #292 üzenetére
Ez szubjektív mondjuk...nekem az egész keleti kultúra nem bejövős, én nem örülnék neki, ha az lenne.
De nem hinném, hogy az lesz. Nincs a keleti kultúrában olyan éra, ami nagy jelentőséggel bír az emberiség történetében. A keresztes háborúk és a reneszánsz igen meghatározó volt, ilyen volt a francia forradalom is, a világháborúk, az ókori egyiptomi kultúra és az USA függetlenségi háborúja is, bár az annyira nem hatott ki a világra.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #290 üzenetére
Reneszánsz nem lesz.
Igazából a legvalószínűbbek: az USA függetlenségi háborúja, a francia forradalom, Egyiptom (ókor?) és persze a világháborúk. Esetleg még a japán vonal, de attól mentsen meg az isten! -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Creative997 #289 üzenetére
szerintem USA vagy egyiptom.
a reneszánszt nem hiszem, hogy még egyszer ellövik, talán USA valószínűbb. -
Creative997
őstag
válasz
FireKeeper #288 üzenetére
Igen, az már egy teljesen új világ lesz (saját tippem szerint Franciao, Anglia vagy a függetlenség körüli USA), tehát III. néven kell hogy fusson.
Az Altair rész (3.nál járok) kicsit furcsa, de most kezd alakulni.
Közben rájöttem erre a városcontrollos dologra, elég sok Assassinom lehet így
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Creative997 #286 üzenetére
(bocsi a dupláért)
egyébként azt talán spoilerveszély nélkül elárulhatom, hogy nekem még maradt egy-két megválaszolatlan kérdés így a végén pedig elég jól értettem a sztorit angolul, és igyekeztem mindenre odafigyelni. az utolsó képsor meg eléggé cliffhanger, már alig várom hogy jöjjenek az információmorzsák a harmadik részről (gondolom a kövi rész számozott lesz, nem utócímes). -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Creative997 #286 üzenetére
igazából ahogy haladsz a történetben, és jönnek az Altair missionok, annál királyabb lesz az egész. meg ugye Sofiaval is alakulnak a dolgok finoman. a végét meg megint tátott szájjal néztem (bár ilyen téren a második rész volt a best).
-
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #283 üzenetére
Azt olvastam hogy ennél a vége az ami adja, mert akkor zárulnak le a szálak és derül ki minden. Kíváncsi leszek rá... Nekem még mindig a 2 a favorit, meg az 1-nek a fílingje is, meg maga Altair és a körülötte lévő titkok.. hiába az a "leggyengébb" mind közül, maga a régió adta érzés sokkal jobban bejön, mint Róma volt. Meg hiába, az volt az első
Szerintem kevesen vannak így ezzel
-
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #280 üzenetére
Nem tudom..a 2t toltam mint a hülye...játszatta magát.
Még a BH is pedig ott volt hiányérzetem, de itt...nem érzem azt mint ezelőtt -
polonic
félisten
Tök jó, hogy a játék még meg sem jelent pc-re, de már játszotok vele. . .
-
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #279 üzenetére
Én eddig sokkal többet törődtem a rengeteg mellékküldivel mint a főküldivel, ezért nem haladok nagyon... De minden újra van renoválva, a csapatom is szépen fejlődik
Most kezdtem az 5. fejezetet a storyban -
Sirandrish
legenda
Beindulhatna már..
Mondjuk még nagyon az elején vagyok de nem ragad úgy magával mint az eddigiek -
Psych0
őstag
válasz
Creative997 #277 üzenetére
ez velem is előfordult a brotherhoodban
-
Creative997
őstag
Kemény: beleestem a város alatti tóba és a végtelenségig úszkálhatok, de felettem látom a járókelőket a láthatatlan járdán, meg a repülő épületeket
Kép erről a csodás eseményről -
Creative997
őstag
válasz
FireKeeper #274 üzenetére
Igen, megcsináltattam velük azt a küldit, de nem változott semmi
Na még próbálkozom. Már van 3 14-es szintűm, meg egy grand master Galatában. Most csináltam meg a Galata toweres secret locationt, hát az valami brutál jó!!
-
válasz
FireKeeper #274 üzenetére
ja várjunk már ez a revelations. az nekem még nincs meg.
elnéztem a topikot. azt hittem a brotherbe nem tudtam ilyen dolgokról.. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Creative997 #272 üzenetére
minden városnál van olyan mission, hogy reclaim city, ha az sikerül, tied a város. persze olykor a templarok megpróbálják visszavenni a várost, akkor meg el kell küldeni az embereidet a defend city missionre (amíg támadják a várost, addig ott nincs is más küldetés). az elfoglalt városok után pedig naponta kapod a zsét a bankba. illetve az elfoglalt városokban tudod növelni a bevételt sikeres küldetésekkel, de ezét előre fizetned kell. ezt úgy kell elképzelni, hogy 2500 pénz a mission, és ha sikerül, akkor naponta 150-nel több zsét kapsz abból a városból.
jah és nem csak pénzt kaphatsz a városokból, hanem bomba alapayagokat is. -
ez a város az enyém lehet nekem is új. ezt hogy hol mijen menübe?
meg én egyfojtába küdtem őket küldetésre miután elérték a 10 azaz assassin szintet is de nem láttam olyat hogy tovább lépnék a szintet. csak ott az assassin jel és kész.. meg az is h visszafoglalhatják a tornyot.
a várás meg úgy nézett ki mikor elmenekült hogy távolabb mentem és pár perc múlva újra megjelent a kapitány. -
Creative997
őstag
válasz
FireKeeper #269 üzenetére
Azok nem ásók hanem valamit kalapálnak, valami oszlopot (biztos nekünk a csúszdához
)
Amúgy folyamatosan küldöm az embereimet küldetésre, de azt nem figyeltem hogy egy város az enyém lehet. Hogy?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #270 üzenetére
még egy kis adalék: minden toronyhoz lehet kinevezni master assassint, ha az eléri a 15-ös szintet, onnantól az a torony védett lesz.
illetve az assassinokat ki tudod itt is küldeni különböző mediterrán városokba, viszont el is tudod foglalni azokat a városokat, amik utána neked termelik a pénzt. -
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #269 üzenetére
Jaaah..hát abból még csak 1 van..egy másikat próbáltam de onnan elspurizott a kapitány
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #268 üzenetére
a templaroktól elfoglalt assassin tornyokat.
mod: szóval a templarok megpróbálják visszafoglalni a tőlük elszedett tornyokat. ilyenkor az a dolgod, hogy visszamész az adott toronyhoz, megkeresed a bejáratát és bemész, ezután jön a Den defense, ami egy nagyon gagyi tower defense-hez hasonlít, és baromi idegestő. énszerintem jobb ha hagyod veszni a dent, majd utána rögtön egyből visszafoglalod (visszafoglalni a megszokott módon, a kapitány levadászásával lehet).
más: azt tudja valaki, hogy a háztetőkön ásó templarok mi a fészkes fenét csinálnak?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #266 üzenetére
Pont ezaz hogy írja hogy várjak holnapig mielőtt visszamegyek..de a BH-ban ennyit nem kellett rá várni
Nah mindegy..FireKeeper Milyen Den-jeimet támadnak meg?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #265 üzenetére
akkor hagyja abba, ha valami tereptárgyba vagy emberbe beakad. ha utoléred a követendő embert, akkor megint automatikusan követi.
nincs plakáttépkedés, csak prédikátor, meg hamis tanú likvidálása. ha nagy szarban vagy, akkor érdemes keresni egy prédikátort, lefizetni, és elindulni valamerre. ha elég távol jutsz, akkor általában ugyanaz a prdéikátor megint lefizethetővé válik, így az oda-vissza rohangálással gyorsan levihető a templar awareness nullára (ugye ha sokáig magas szinte marad, akkor megtámadhatják a Den-jeidet).
a torony kapitányok a brotherhoodban naplementekor meg napkeltekor jöttek elő újra, gondolom ez így van. próbáld őket lelőni a méreggel, vagy a stukkerrel, ha meg menekül, akkor a tetőről air assassinationnel van a legjobb esélyed elkapni. -
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #265 üzenetére
Bizonyos távolságon belül követi automatikusan
Nincs plakát. Csak a szónokok lefizetése van, meg ha már körőznek akkor szemtanúk kinyírásával tudok csökkenteni, akiket 2 katona kísér.
Nem tudom pontosan mennyi idő, de azt írja ki hogy "Várj holnapig, amíg minden kapitány visszatér a helyére", tehát gondolom reggel. Én ezt egy darabig csináltam, de már meguntam elfoglalni azokat. -
Sirandrish
legenda
Nah és hogy ON is legyek!
Néhány kérdés.
Van ez az újdonság hogy követi magától a követendő emberkét...nah de miért hagyja abba?
Más. Most már nincs falról "wanted" plakát letépése csak prédikátor megvesztegetése?
Ha a torony kapitánya elmenekül (mert egy geci) akkor mennyi idő mire visszajön? -
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #263 üzenetére
Oh mint a GTA-ban..és nem a szénába kéne bebújni hanem átfesteni a verdát
-
Creative997
őstag
válasz
FireKeeper #262 üzenetére
Jaja
@Andris, na az odab*sz
Arra minden fegyót rá lehet aggatni, verhetetlen. És lehetne ilyen tolókocsi szerelő műhelyet építeni
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Creative997 #260 üzenetére
az Embers-ben volt pár ilyen jelenet
-
Sirandrish
legenda
válasz
Creative997 #260 üzenetére
jó-jó de a tolókocsival hogy mászik fel a tetőre? Nem hinném hogy minden ház körbe lesz véve mozgáskorlátozott feljáróval
MEGVAN!!!
Lánctalpas tolókocsi!Ezzel odabaszna
Szerk: természetesen lenne rajta vagy 4-6 rejtett rekesz amiből késeket lőne ki, és persze hibrid üzemű lenne így lehetne vele lopakodni is
-
Creative997
őstag
válasz
Sirandrish #259 üzenetére
Vannak olyan járóbotok, amikben penge van vagy lehet simán kard is. Olyan lenne mint Yoda, görnyedt háttal járkál a bottal, majd ha harc van akkor lekaszabol mindenkit, mint fiatalon, majd ha végzett vissza a görnyedt hát. És tolókocsiban furikázna, így lehet gyorsan haladni
-
Croft-21
őstag
válasz
Sirandrish #257 üzenetére
Járókeretbe beépített blade, nem is rossz ötlet
-
Croft-21
őstag
válasz
Sirandrish #255 üzenetére
Ezért van az, hogy ezzel a résszel lezárják Ezio történetét
A kettőben meg a Brotherhoodban jól nézett ki. -
Sirandrish
legenda
válasz
FireKeeper #254 üzenetére
Jahj nem úgy értettem
SPOILER!
Kapásból kibírt 30méter zuhanást és a többiSPOILER END!
Csak maga a karakter...a 2 elején kis fiatal olasz macsó, majd szakállal már olasz csődör..most meg tényleg olyan mint egy rossz csöves.
Főleg hogy én nem nagyon vélek hasonlóságot felfedezni az öreg és a fiatal Ezio közöttszerk: most kaptam meg a Hookbladet
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sirandrish #253 üzenetére
hidd el, ahogy beindul a sztori, kellően májer lesz
-
válasz
Sirandrish #251 üzenetére
nem csak belekukkantottam valamelyik videóba és láttam h setét a menü.
most még assassin 1-et tolom. megvan minden küldetés a városokban. most a 60 templomost ölöm le. 46 már megvan. a dzsilió zászló meg ott rohad meg sztem.. :9 -
Nathan Drake
csendes tag
Én már végigtoltam a játékot és nagyon be jött,az újítások is bejönnek.
Nem tudok túl jól angolul de a sztori nagyon érdekelne( az eddigi részek sztoriját is csak olvasni tudtam mert nem értettem nagyon),szóval ha valaki letudná írni a sztorit tömörren azt nagyon meg köszöném,de ha csak attól írjátok amikor SPOILER Ezio találkozik az első civilizáció emberreivel az is .
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM. -
FireKeeper
nagyúr
azt tudja valaki, hogy a templar föld alatti városba vissza lehet-e jutni azután, hogy az ottani küldetéseket befejezte az ember? annyira koncentráltam a fő szálra, hogy ott csak végigrohantam, nem "pucoltam ki" normálisan a várost.
illetve érdekelne, hogy mi a második secret location-nek a kinyitási módja (és hogy mi a jutalom). az elsőt ugye tekercsgyűjtögetéssel lehetett aktiválni, és brutál páncél járt érte.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #247 üzenetére
Áh, megtaláltam, nem kezdtem el összerakosgatni a bombát, hanem még előtte Abort memory... De ez akkor is gáz!
Amúgy a játékról eddig ugyan olyan, mint a Brotherhood, habár az elején az irányítást kicsit furcsáltam ahhoz képest. Annyi, hogy ki van kötelezve a város, de szerintem nem haladok vele gyorsabban, csak ha épp arra járok... Itt már igazából nem is arra vagyunk kíváncsi mennyit fejlődött a játék, hanem a story miatt. Sajnálom, hogy ez az utolsó része az Ezio saganak (mondjuk így kivénhedten elég hülyén néz ki, de olyan fürge mint 30 éve
), habár még nagyon az elején tartok, eddig számomra a trilógia első része viszi a prímet minden téren!
Back to the game
-
Creative997
őstag
Aki már játszik vele:
Most ott tartok, hogy most tanulom meg a bomba készítését Yusuftól, ám pont most adtam el a készleteimet. Ha belemegyek a készítésbe, így nem tudok összerakni egy bombát se, viszont nem tudok kilépni belőle, még a főmenübe se, csak az segített, ha kinyomtam a játékot, majd mikor visszamentem újra ott vagyok a bombakészítő helyen, de az épületből se tudok kimenni, hogy visszavásároljam az eladott hozzávalókat.
Van valakinek valami megoldása? Mert ez így elég gáz... Főleg az, hogy nem enged a játék főmenüjébe!
-
ez az új fekete és sötét menü tetszik.
ez az egy amit nem bírtam megszokni sose. hogy nyomok egy menüt és kikúrja a szemem a vakító fehér menü. szép volt jó volt de este kegyetlen is.
egyébként én is x360 joy-al tolom pc-n az első rész óta de nálam ez alap.
dead space amit nem játszanék joy-al.
de persze én az egész assassin-t kb két hónapja kezdtem el mert haverom és főnököm ajánlotta. -
polonic
félisten
válasz
Croft-21 #243 üzenetére
"Igen már az AC2 óta boxon játszok, már egy jó párszor beszéltem Veled erről..."
Ezt egyáltalán nem tagadom.
A probléma ott van, hogy arra elképzelhető, hogy emlékszem, mit beszéltem valakivel. De arra, hogy kivel, na arra egyáltalán nem szoktam.
A névmemóriám az kritikán aluli, ellenben az arcmemória (persze ez itt most nem számít).Várom már, hogy én is játszhassak vele. Ez a hookblade már a trailerek alapján tetszett nekem. A bombás trailerek is voltak. Azok is pozitív benyomást tettek.
Nem tudom, meg merjem-e nézni a videót. Mennyire lesz spoileres?
-
Croft-21
őstag
Igen már az AC2 óta boxon játszok, már egy jó párszor beszéltem Veled erről...
Számomra sokkal könnyebb, jobb az irányítás kontrollerrel, kevesebb gomb, és lényegében csak a két hüvelykujjadat használod meg a mutató ujjadat. Teljesen leegyszerűsíti az irányítást.
Maga a single része nagyon jó, vannak benne újítások az elődökhöz képest, pl ez az új hookblade, ami nagyon hasznos a harcokban, de a mászáshoz is nélkülözhetetlen, mert ha egy távolabbi tetőre akarsz átugrani, akkor ezzel a kampóval kapaszkodik meg a falon és mászik majd fel vele. A másik meg ez az új bombakészítés. Egyszerre három féle bomba lehet nálunk. A sima smoke bomb teljesen eltűnt a játékból, helyette van vagy 6 féle bomba.
Ez is jól kivan találva, mert különböző alapanyagokat kell összeállítanunk, hogy a legjobb hatást érjük el. Természetesen ehhez van egy teszt pálya is, ahol mindig ki tudod próbálni, hogy éppen milyen erős a bombád.Bár már 11.14. óta megvan a game, de túl sokat nem haladtam benne a multi miatt, nagyon leköt.
Tettem fel 1-2 videót a singleről is: Galata Tower -
polonic
félisten
válasz
Croft-21 #241 üzenetére
Nem is tudom, hogy illene-e más motor ehhez.
Majd az újgenerációs konzolokon már az lesz a megújult AC-kban.Ez az új mód érdekes. Nagyon jónak tűnik.
Látom, boxon játszol. Milyen az irányítás? Gondolom, teljesen ugyanolyan, mint az eddigiekben. Azért kérdezem, mert nekem box kontrollerem van pc-hez.
A történet milyen számodra?
-
Croft-21
őstag
Nagyon jó a game, bár egy kicsit csalódtam, mert elvégre ugyanazt a motort használja, mint elődjei...és így egy kissé déjá vu érzésed van.
A multi is nagyon hangulatos, vannak benne új játékmódok. Akit érdekel: Steal the Artifact
-
válasz
BalaNce87 #239 üzenetére
nemtom honnan lehetne kiszűrni ilyesmit de mi már legalább ennyivel is okosabbak vagyunk.
egyébként nem ez az első nekem hogy úgy kell nyomozni dolgok után.
játszottam olyan játékkal amibe kb fele fele arányban két nyelven feliratoznak. egyik az angol a másik meg egy olyan nyelv ami csak abban a játékban létezik és ara jutottunk hogy aki kitalálta a játékot az biztos tudja mit mondtak azokon a részeken. -
BalaNce87
addikt
válasz
Kvelstadt #238 üzenetére
Most kíváncsiságból utána olvastam, és az derül ki hogy ac-ba azért néztünk ki Altairral úgy mint Desmond, mert szimplán az animus így működik, aztán a 2-be keveredett Desmond és Ezio vonása, hosszú haj szakál stb, és most az újban azért változott meg az arca teljesen mert elviekben Ezio így nézett ki valójában, ez végülis az animus fejlődésevel járt. Ha megnézi az ember a trailereket (nem ingame) akkor látni valamennyire hogy Ezio és Altair arca egyáltalán nem hasonlít Desmondéra. Meg ugye eddig csak a revelations trailerébe láthattuk először Ezio teljes arcát, bár az megint csak nem hasonlít a játékbeli arcára ahogy nézem. A "gond" az hogy ez nemtudom honnan kéne tudnia az embernek, mert szó nincs erről egyik részben sem.
Szóval vannak magyarázatok miért lett más mind3 karakter arca. -
én se figyeltem rá mivel hogy az első korábban játszódik szal nem lehetséges időrendben meg megjelenési időrendben sem. hacsak a készítők jól meg nem vicceltek minket.
plusz haver szerint az arcuk is mint az ikreké.
még altair arca szerintem is hasonlít desmondéra de ezio. neki olyan olasz fejet csináltak hogy csak na.
bár lehet arra is figyeltek a készítők hogy az arcvonások is hasonlóak legyenek.
vagy egyszerűen csak az alap desmond arcot dolgozták át kicsit és csinálták meg belőle altair és ezio arcát... -
így az olvasottak alapján ere következtettem. de nekem ez elég is. ne is akarjanak nagyon megújítani mert abból könnyen baj lehet.
egyébként sirandrish haverom észrevett egy érdekes dolgot. ugye ezio megsebesül a száján a 2 rész elején ami után marad egy heg és végig látható ha szakállas ha nem.
de észrevette andrish hogy desmond száján is ott a heg. sőt utána néztünk és az első részben is ott ha heg desmond száján de még altairnak is.
érdekes összefüggés habár a magyarázatról gőzöm nincs mert a 2 vagy 400évvel az altair-os történések után játszódik.. -
én csak azt veszem alapul hogy nekem már az első rész is nagyon tetszett.
ha most kapok még egy brtoherhood-t más küldetésekkel, más várossal meg story folytatással nekem az már bőven elég. -
bigadam94
tag
válasz
Bjørgersson #229 üzenetére
Azért az egy csöppet erős túlzás, hogy nagyon lehúzzák - a 7-8 pont így is egy jó játékot jelöl, az eddigi részek rajongói pedig ennél akár magasabb pontszámot is adhatnak neki (lényegében). Attól függetlenül, hogy nincs benne sok újdonság, a Revelations az idei év egyik legjobb sandbox játéka és méltó befejezése az Ezio-trilógiának.
-
Bjørgersson
félisten
Nagyon lehúzzák mindenhol, kezdek félni tőle.. :/
-
polonic
félisten
-
keIdor
titán
A történet zseniális, nem is erre gondoltam. A játékmenettel sincsenek problémák, csak egyszerűen érezni ezen már, hogy a városból többet is ki lehetett volna hozni. Rómából sokkal többet kihoztak a BR-ben. Konstantinápoly is nagyon öreg város már, de itt alig vannak katakombák, a Bizánci birodalomból is alig látni már valamit belőle, a törökök is olyan semmilyenek... a Borgiák-at sokkal jobbak kidolgozták, a sorozatból is érezni, hogy wow, ez az AC-ből ismerős...
Szóval ilyenekre kell gondolni, míg a BR szerintem kurva jó lett még minden tekintetben, ezen már érezni, hogy kevés volt rá az 1 év. Sofia is a végén ott van veled, de ennyi, többet ki lehetett volna hozni a karakteréből, ahogy Yusuf karakteréből is, meg Suleiman-éból is.
-
polonic
félisten
Annak idején, amikor megjelent a brotherhood, az sem volt már nekem olyan, mint a 2 az 1 után. Ez is hasonló lesz ebből a szempontból.
Tényleg nem is lehet így töbet kihozni belőle. Megváltoztatni sem lehet nagyon a dolgokat, mert a történet adott. Ugye Ezio a főszereplő 3 részen keresztül. Emiatt olyan nagy játékmechanikai vagy időpontbeli változtatások sem lehetnek.
Az egész történet, ami fel van építve a játékokban, úgymond az viszi a hátán ezt a 3 egymás utáni részt. Persze ezzel nincs is baj, mert zseniális a történet, szerintem. -
polonic
félisten
Vegyesek. Sok a 7 pontos, alacsonyabb is van. De mindegy, nekem biztosan tetszeni fog. Ez a lényeg.
Mondjuk jól lemaradtam vele, mert gamepodon már van hír róla. De sebaj, ez többet tartalmaz.
-
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson #221 üzenetére
Még semmi sincs. Nem is tudni egyelőre, hogy lesz(nek)-e.
(#222) Keldor papa
Ilyen nekem sem kell. Mondhatni, hogy bullshit.
Én is csak story dlc-t veszek, ha lesznek. -
Bjørgersson
félisten
Kövezzetek meg ha már volt erről szó, de lesznek/vannak story DLC-k is?
-
polonic
félisten
Már jön is DLC a játékhoz.
December 13.-án vehetjük meg az Ancestors Character Pack-ot 3,99$-ért vagy 320 MS pontért. Ennyiért 4 új karaktert kapunk, egyedi mozdulatokkal: Privateer, Corsair, Brigand, Gladiator.
-
Xerxész
őstag
Ergye, nem szabad csak úgy végigrohanni a játékokon.
Lemaradtál a Brotherhood rejtett videóiról. Tényleg vannak benne, ugyanolyan rendszer szerint, mint az AC2-ben. Híres épületek falain vannak a jelek elrejtve, csak Eagle Visionnal lehet őket megtalálni.
Jó lenne, ha ezek lennének a Revelationsben is.
-
Xerxész
őstag
-
nem baj az ha nem fejlődik a játék sokat mert a brother ba is valami tizen pár óra volt a story viszont a mellék dolgokkal elvoltam még vagy 40 órát. ugyh remélem ebbe is lesz bőven mert a brtoher után visszanéztem a 2 részbe és ott nem sok mindent lehet csinálni ha kész vannak a galambos küldetések is..
-
keIdor
titán
Nos, kivittem. Ez a játék csodálatos, az atmoszféra, a történet, a karakterek. Erre mondják: masterpiece!
A Desmond szál annyira nem mond semmit, de az Ezio és Altair szál nagyon durván sikerült, főleg, mikor a kettő összefut, na de ezt majd meglátjátok, nem lövöm le a dolgot. Meg is lehet könnyezni a végét, szerintem rohadt jó lett, gratulálok a fejlesztőknek, ilyenért szívesen adok pénzt! A történet ott végződik, ahogy a "harmadik" rész majd folytatódik gondolom, már azt is sejtem hova megyünk majd... Spoiler nincs ebben, de ha nem akarod tudni hova megyünk majd, ne olvasd tovább: máshol említette valaki az amerikai polgárháborút, szerintem oda, de ez nem biztos, csak láttam egy utalást erre is, méghozzá az Boston volt, Maine állam. Legalábbis a tér esélyes, az idő nem biztos...Már azt is sejtem mi ez az egész, kik voltak azok a rejtélyes karakterek a második rész és Brotherhood végén meg, hogy mi az Éden Almája...
-
bigadam94
tag
Ma kaptam kézhez a játékot (Xbox 360-ra), egyelőre csupa pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban - eddig afféle Brotherhood 1.5-nek tűnik, magyarán nincsenek benne egetrengető újdonságok, de minden téren sokat fejlődött az előző részhez képest.
Külön kiemelendő a grafika; a karaktermodellek egyszerűen fantasztikusak lettek, el nem tudom képzelni, PC-n milyen gyönyörű lesz a játék!
-
keIdor
titán
Milyen durva, hogy a magyarok mindenhol jelen vannak... Lattam Skyrimbe volt egy Farkas nevu tag, itt AC-ben meg van valami Kabaházi Erzsébet és egy Assa György nevu Assassin a csapatban.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Pontosan mi is lesz akkor a DayOne Editionben?
Csak mert a gamestar említ +3 DLC-t (leírás alapján a két multis karakter és talán a páncél Ezionak), a cdg viszont nem. Illetve a konzolosok borítóján ott van, de azok eleve special edition néven futnak. -
Bjørgersson
félisten
Csúszik a Batman is, az Assassin's Creed is..
Mi lesz velem még két hétig?!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest