Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Croft-21

őstag

válasz polonic #242 üzenetére

Igen már az AC2 óta boxon játszok, már egy jó párszor beszéltem Veled erről... :D

Számomra sokkal könnyebb, jobb az irányítás kontrollerrel, kevesebb gomb, és lényegében csak a két hüvelykujjadat használod meg a mutató ujjadat. Teljesen leegyszerűsíti az irányítást.

Maga a single része nagyon jó, vannak benne újítások az elődökhöz képest, pl ez az új hookblade, ami nagyon hasznos a harcokban, de a mászáshoz is nélkülözhetetlen, mert ha egy távolabbi tetőre akarsz átugrani, akkor ezzel a kampóval kapaszkodik meg a falon és mászik majd fel vele. A másik meg ez az új bombakészítés. Egyszerre három féle bomba lehet nálunk. A sima smoke bomb teljesen eltűnt a játékból, helyette van vagy 6 féle bomba.
    Ez is jól kivan találva, mert különböző alapanyagokat kell összeállítanunk, hogy a legjobb hatást érjük el. Természetesen ehhez van egy teszt pálya is, ahol mindig ki tudod próbálni, hogy éppen milyen erős a bombád.

Bár már 11.14. óta megvan a game, de túl sokat nem haladtam benne a multi miatt, nagyon leköt. :)
    Tettem fel 1-2 videót a singleről is: Galata Tower

Új hozzászólás Aktív témák