- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolo96
tag
válasz
mikrosuttii #1249 üzenetére
Sziasztok. A magyarítás nektek sem működik?
-
mikrosuttii
aktív tag
-
zaki1
tag
Sziasztok! válaszolnék magamnak ha már nem szólt hozzá senki a novemberi különszám Assassin's Creed: Revelations kapcsolatban, valószinüleg az AVAST kevert be a játéknak ,kikapcsoltam az AVASTot a játék letöltése és telepítése alatt és hiba nélkül feltelepítette magát a játék , a pachek és a honosítás is gond nélkül feltelepült . ( persze az is lehet hogy az uplay nél volt valami gond és javították ,lényeg az hogy MŰKÖDIK A JÁTÉK
)
-
zaki1
tag
Hello sajnos elkövettem egy súlyos hibát ,megvettem a pc guru novemberi különszámát Assassin's Creed Revelations játékkal . uplay-ről letöltöm a játékot, lejön valami tömörittet verzió elkezdi feltelepitteni magát a játék kb 8-10 helyen hibát észlel 3 lehetőség van 1 kilépsz 2kihagyod 3javitás. javitásnál letölti ugyanazt a XART ,kihagyásnál felrakja a játékot de 3% kilép pachelés nélkül,pachelésnél kiír valami hibaüznetet ilyenkor a játék már 1% kilép .Honositást persze nem lehet felrakni a1.3 pach nélkül.Ugyhogy sikerült vennem egy játék demót 1500 forintér
. Ha felrakok egy virágbolti verziót crack nélkül az szerintetek müködne e
??? Persze a pc guru nál nagyívben le XARják ha valakinek ilyen problémálya van.még anyit hogy az Assassin's Creed Revelations virágbolti verziója nem volt fenn a gépemenn ,Batman: Arkham City és a Bioshock 2 a steam ről
gond nélkül lejött honositva lettek végigvittem őket kilépés nélkül. win xp használok, avast virusirtót , és vilámgyors 5mb netet
.
-
Creative997
őstag
válasz
lanszelot #1245 üzenetére
Célszerű lenne a játékot az előző részeitől vinni, ott megtanít rendesen mindenre. Ha nem is az első részét (mert az unalmas és annak javasolt akit a történet tényleg megfogja), de az Assassin's Creed II-t ajánlom kezd el először játszani, majd az Assassin's Creed: Brotherhood-ot és ezt. Így megérted a játékirányítást is és a történetet is, amely szintén fontos része a játéknak.
-
lanszelot
addikt
Hello!
Még sose játszottam ilyen játékkal, így fogalmam sincs az egészről.
A tanító rész pocsék! Semmit sem mutat meg.
Fogalmam sincs hogy kell harcolni!
PC-n játszanék xbox 360 kontrollerrel.
Mindig ököllel akar verekedni, egyedül a kardot tudom elővenni, bármi mást választok, akkor csak ököllel bénázik. Ha felveszek egy puskát, nem tudom hogy kell lőni vele, csak eldobni tudom.
Ha össze vissza nyomkodom, akkor néha sikerül elkapni, és elvágni a torkát, tehát tudna mást is, mint lökdösődni, meg bénázni, de hogy????
Azt tudom, hogy válasszam ki a fegyvert. RB kijön a menü és bepakolom a 4 használni kívántat, amit majd a választó gombbal szedek elő, azaz szedném, de hiába mutat tőrt, akkor is csak ököllel bénázik, így kénytelen vagyok mindig karddal harcolni, amit lassan vesz elő, és emiatt sokszor lelőnek.
Tele vagyok tőrrel, meg mérgezett bizgentyűkkel, de minek?Másik kérdésem az lenne, hogy ha elbújnék a szalma kazalba, hogy megöljek vkit, akkor ahogy beugrik, általában ki is ugrik, de ha nem, akkor mikor megölök vkit a kazalból, akkor gyorsan kimászik, mert hejj de jó, hogy mindenki megláthat! Volt egy feladat, hogy öljek meg 5 embert a kazalból, de a kutya se jár kazal felé tehát oda kell csalnom, de mikor beugrom, kiugrik, és mire sikerülne bent maradni, már ott vannak és akkor pláne kiugrik. Ez a játék ilyen xar, vagy ilyen bonyolult az irányítása mindnek?
Egy videón láttam Assassins Creed Liberation-ba, hogy a nő fütyült a kazalból. Hát én nyomtam mindent, de nem fütyül! -
törölt tag
válasz
eszement24 #1242 üzenetére
Szia!
Be kell hozzá lépni a játékba. Extras > Exclusive content > Enter code. Ide kell beírni bármelyik DLC kódját. Ha jól emlékszem akkor az összes AC játéknál így működik (talán a legfrissebbeket kivéve). -
eszement24
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Még nyáron beszereztem ubi shopjából ezt és a Brotherhoodot is, az alap játékot engedi is aktiválni a fiókomra, viszont a dlcket nem fogadja el. Állítólag azokat valami külön oldalon kell aktiválni. Valaki tud ebben segíteni? Köszönöm
-
BlackfireXIX
csendes tag
Sziasztok Assassin's Creed-es probléma tegnap megkaptam a Brotherhood-ot és a Revelations-t egybe fel telepítem beaktiválom uplay-en, mikor megpróbálnám elindítani akkor pörög egy kicsit a win7-es homok óra utánna a játék felirat ki világosodik és nem történik semmi.
Azóta megpróbáltam újra rakni a játékot de úgy se megpróbáltam úgy is hogy letöröltem a játékot és utánna a uplay-t is de az se használt, és végül letöröltem az utóbbival megegyező fomában még az egyet is meg a kettőt is és a regediten belül minden assassin's creed-es registryt is töröltem és újra feltettem őket mostmár annyi történik hogy egy kis fehér ablak előjön csak nincs bele írva semmi és nem is történik semmi...
Valakinek valami ötlet ? előre is köszönöm ha valaki végig olvasta és a válaszokat is előre köszönöm
ezek után bármire vevő vagyok
-
DigitXT
félisten
válasz
Creative997 #1239 üzenetére
-
Creative997
őstag
-
LaleeeSan
tag
Lenne egy olyan problémám, hogy múlt hét péntek óta nem tudok online játszani.
Játszottam múlt pénteken (single) egyszer csak kiírta, hogy offline játszok, gondoltam valami net kapcsolat gond lehet.
Azóta hiába lépek be uplay -be indítom a játékot és kiírja, hogy offline fogok játszani.
Már újraraktam a uplay-t, lecseréltem a uplay -es jelszavamat és a system32/etc/host fájlt is átírtam, mert olvastam, hogy esetleg az is segíthet.
Visszaolvastam a fórumon, de nem találtam semmi hasznosat.
Köszi a válaszokat előre isui.: Steamről megvásárolt a verzió ha ez még ad többlet információt.
-
Croft-21
őstag
válasz
zolka95 #1219 üzenetére
Látom Ti már keveritek a játékmódokat
A Manhunt az, amikor két csapat van és az egyik csapat vadászik a másikra, majd félidőnél szerepet cseréltek.
Az Artifact Assault az, amikor két bázis van, és el kell lopni az ellenséges bázisról az ereklyét és elvinni a saját bázisunkra. Az a csapat nyer, amelyik több ereklyét tudott elhozni a másik csapattól.
Van a Steal the Artifact, ami csak az ACR-ben van, amikor mindenki egymás ellen játszik és az nyer, aki a legtovább tudja magánál tartani az ereklyét.zolka95
A képességeket, mint pl a füstbombát, meg kell vásárolni az Abilities menüpontban. A meccsekért krediteket kapsz, minél több kreditetd van, annál több mindent tudsz megvenni és használni.
A célpontokat be lehet lockolni, úgymond lakatot teszel rá, hogy ne veszítsd szem elől. Az a karika meg fókuszt jelent, ha valakit fókusszal ölsz meg közvetlen közelről, akkor azért +150 pontot kapsz az ölésen kívül. -
Bjørgersson
félisten
Valamivel mintha jobban futna így a játék.
-
válasz
Bjørgersson #1233 üzenetére
ja igen én már valakinek segítettem ezzel. de legalább most megint elöl van. bár igazából be kéne ezt dobni az 1-es hsz-be.
-
válasz
Bjørgersson #1231 üzenetére
akkor nem ez a neve. majd utánanézek hátha rájövök mi volt.
de egyébként itt a topikban bent van a megoldás csak azt sem tudom hogy keress rá. esetleg keress rá hogy .dll -
válasz
Bjørgersson #1229 üzenetére
ha fent lenne a játék megmondanám.
de ott valahol ahova a játékot telepítetted. megyek át haveromnál és ha neki még fent van a játék megkeresem és megírom. -
válasz
Bjørgersson #1227 üzenetére
ezt a pcdetect.dll-t vagy mit letörölted? mert azt le kell. ha az fent volt nekem rángatózott a karakter meg ilyenek.
-
válasz
Bjørgersson #1225 üzenetére
szóval lényegében megoldottad hogy legyen benne nehézségi fokozat.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Kvelstadt #1224 üzenetére
Végül nagy nehezen csak sikerült. Nem is a takarítással volt gond, a tetőn lévőket mindig leszedem, mert falnak tudnék menni, amikor még futás közben is simán eltalálnak. Inkább a kontroller volt gond, mert már rég játszottam vele és elszoktam tőle, meg jelenleg egy gyenge videokártya van a gépemben és felbontástól és grafikai beállításoktól függetlenül is laggolok, úgyhogy mindenbe beleakadtam, meg mindenre fel akartam mászni üldözés közben.
Tudom, tudom, csak kifogás.
-
válasz
Bjørgersson #1223 üzenetére
rohadt óvatosan el lehet kapni őket. persze előtte le kell takarítani a könyéken lévő tetőket és utcákat szintén óvatosan. lehet nem mondtam újat de nekem általában ez bejött.
-
Bjørgersson
félisten
Tököm tele van már az összes buzi menekülő den captainnel.
-
válasz
zolka95 #1219 üzenetére
lehet nyerni a rejtőzködős csapattal. én mindig tök idegenekkel játszottam. se team speak se semmi de mégis működött a csapatmunka.
az meg ha több egyformát látsz és nem tudod melyik a célpont, hát pont ez a lényeg. sőt. van olyan skill hogy beállsz egy tömegbe és a körülötted álókat átváltoztatod hogy pont úgy nézzenek ki mint te. ez direkt ilyen rejtőzködő skill.
na azt a karikát nem tudom mit jelent. de ne mis rémlik hogy láttam volna ilyet.
elméletileg ki tudod jelölni akit akarsz de pont ez a boszzantás a lényeg. hogy nehéz dolgod legyen ha le akarod vadászni.
az egy dolog hogy nyomod a védekezést de lehet ő már gyorsabb volt. az hogy megnyomod nem tuti hogy meg is ment. ilyenkor szokott az lenni hogy későn nyomod de azért még odaütsz de akkor is megöl és ilyenkor szokott a honorable death lenni amiért kapsz egy kis plusz pontot mert majdnem megúsztad.
pont ezt magyaráztam hogy ha későn nyomod küzdesz de már váeged. elég amúgy egyszer megnyomni a védés gombot. álatalábain ilyenkor nem is védekezni szoktak hanem földhözvágni egy füstbombát és úgy tuti nem tud megölni a támadód. persze ilyenkor is előfordul hogy te dobod a füstöt de ő addigra már lenyomta az ölés gombot és úgyis megöl.
ez az összeesés meg azért van mert ha te préda vagy te nem tudsz ölni. nem úgy van hogy vagyő öl vagy te őt. te olyankor csak védekezni tudsz. pofonvágod letérdel egy kicsit és addig elmenekülsz. nincs olyan hogy prédaként te megölöd a vadászod.
jaja aljasok. de mi is sokszor segitettünk egymáson prédaként ha láttuk hogy a másik bajban van. még olyat is lehet hogy ha látod hogy a másik vadászt leütötték odamész nyomsz egy gombot és talprasagited hogy hamarabb újra mehessen vadászni.
nem úgy van az hogy ha ott vagy az arcába akkor tuti megölöd. akkor tudod megölni ha kiirja az assassin gombot ugyanúgy mint single playerbe. meg itt pont az volt a baj hogy felestél benne. nem tudsz eközben ölni.
úgy emlékszem hogy igen nem lehet futás közben ölnöd. túl egyszerü lenne hogy rihansz mint az őrül közbe lenyomod a gombot és neki vége. főleg hogy ugye az lenne a lényeg hogy az emberek rejtve assassinosan öldököljék egymást, nem rohanva..
késsel dobáláshoz is be kell hogy mérd őt. nincs autómata célzás hogy a tömegben pont azt dobja akit te szeretnél.
nem mondom hogy béna vagy de valóban sok mindent meg kell értened. én imádtam az ac multit. főleg azért mert mint mondtam korábban is ha tusdsz játszani nem számit hogy az ellen már lvl50 akkor is ugyanúgy le tudod szedni. jó persze valami magas szintü skill-el esetleg kivédheti ami neked még nincs meg de akkor sem sokkal rosszabbak az eséjeid.
én játszottam olyanokkal hogy lvl50 és prestige 3 ami azt jelenti hogy mág még kétszer elérte a lvl 50-et de azt már csak kis csilaggal játszik. s mégsem aról volt szó hogy ők szétszednek én meg csak szenvedek.
anyi előnyük van hogy ők már tuti ismerik a multit hogy mit mikor lehet nyomni.
de ők is elnyomták a teleportot ha észrevettek mert tudták hogy nem védi meg őket az sem hogy 50szintel feljebb vannak mint én. -
zolka95
őstag
mikor az artifectet kell elrabolni az ellenségtől, elvitte az egyik, már a saját térfelükön voltak, de én ott voltam a nyomában, már majdnem ő benne buktam fel és hiába kattintgattam mit az állat, nem ölte meg...
hiába
ugye futáshoz jobb egérgombot kell nyomni, most a kettőt együtt nem érzékeli vagy mi?
ha meg megállok kattintani elfut az a nyomorultmeg ha üldözök valakit és le akarom dobni késsel, fogja magát és eldobja oldalra valami npc-be
vagy én vagyok a béna vagy a játék ennyire sz@r, de nagyon idegesítő
amíg nem értem a játékot vagy nem magyarázza el valaki, addig azt kell mondjam hogy a leggagyibb, legidegesítőbb játék, amivel valaha játszottam -
zolka95
őstag
manhuntban mikor rám vadásznak és tömegben vagyok, eljön mellettem az ellenség, nyomom a bal shiftet, hogy leüssem, de hiába, mert ő öl meg
más meg odafutott hozzá, leütötte és úgy is maradt
vagy több gombot is kell nyomni, hogy én üssem le? kombózni kell?
mikor már összecsapunk akkor nyomkodjam még vagy már az előtt dől el minden?
mert néha tovább tart, behúzok neki, de aztán ő nekem és leszúr gondolom azért van mert még gyorsan letudtam nyomni a shiftetde nem hiszem el hogy megyek a tömegben ő szaladt valahonnan, lelassított, mellém ért lenyomtam a shiftet
megütöm, ahogy kell, de csak megöl, nem esik össze, hogy aztán elfuthassakmikor én vagyok a vadász, akkor meg ott állnak körülöttem 3-an és sorba dobálják a füstbombákat és leütnek
várják a sorukat
de aljas... -
zolka95
őstag
van egy olyan játékmód is amikor az egyik csapat vadászik a másikra, a másiknak pedig rejtőzködnie kell
lehet nyerni a rejtőzködő csapattal? mert nem valami sok pont jön bemeg ha tudom, hogy hol van a célpontom, de mellette áll egy másik ugyan olyan, akkor azt honnan tudjam, hogy melyik az én célpontom?
valamelyik játékmódban ha sokáig nézek egy npc-re akkor a feje fölött elkezd megtelni egy karika
az mit jelent?meg ha felülről akarok támadni, akkor nem lehet kijelölni valahogy az ellenfelet, hogy csak rá ugorjon
mert közben ő jár a tömeggel és az utolsó pillanatban, amikor már kattintok, akkor az egyik npc-t jelöli ki és azt ölöm meg, nem a célpontot
marhára bosszantó -
zolka95
őstag
az artifactos.. hát igen
itt is előnybe van az, aki haverral játszik, mert össze tudnak beszélni -
válasz
zolka95 #1216 üzenetére
ha jönnek rád és jó gombot nyomsz akkor kivéded a támadását és nem tud megölnmi és kap másik célpontot. te meg pontot a kivédésért. azt hogy melyik gomb az azt nem tudom. én csak joy-al játszom AC-t.
már keverem a játékmódokat de a manhunt assem sima öldöklős. kap mindenki egy célpontot és azt kell levadásznia.
igen tudsz védekezni. főleg a mai játékosok ellen.
akkor tudsz védekezni ha nagy feltünést kelt míg odaér hozzád. pl fut. vagy gyorsan sétál. akkor bejelez neked a játék és kivédheted.
épp az lenne a lényege h észrevétlenül öljenek.
mert ha pl odasétál hozzád hót nyugodtan óvatosan akkor lehet te csak azt hiszed hogy egy npc és akkor a játék sem jelez be és nem tudsz védekezni sem mert rejtve maradt előtted.
van olyan hogy elmegy mellettem valaki pár másodperc múlva meg összeesek a mérgezéstől..artifact assault az az mikor egy artifact van? mer akkor annak az a lényege hogy az nyer akinél a legtovább van. ás addig marad nála míg meg nem ölik.
a másik artifact-os meg az mikor két csapat van és minél több artifactot kell lopni.
olyankor csapaton belül is két csapat szokott alakulni. az egyik fele védi az saját artifactot a másik fele meg megy és megpróbálja ellopni a másik artifactját.jaja vagy véded a sajátod vagy mész lopni. és igen. az ellenfél térfelén te préda vagy vagyis nem tudsz ölni. ugyanígy az ellenfél ha átjön a te térfeledre. általában többen szoktak lopni menni. páran elterelik a figyelmet esetleg be is áldozzák magukat egy meg felkapja az artit a zürzavarban és fut vele vissza a saját térfelére a saját bázisára.
-
zolka95
őstag
manhuntban rám vadásznak és már látom, hogy jön felém írja is hogy kettes gomb, de az melyik?
meg mit csinál akkor? mert én az egeret nyomkodom, de semmimire közelebb ér a shiftet írja, nyomom is, de mindig megöl és csak 'honorable death' hát ennek a játéknak az a lényege, hogy meghaljak vagy mi?
egyáltalán lehet valahogy védekezni a támadó ellen?az artifact assaultban meg mire elkezdődik a játék, már ellopták az artifactet, nem egyszer volt ilyen
érdekesennek az lenne a lényege, hogy rejtőzzek el az artifact mellett és védjem?
mert ha menni akarok az ellenségéért, akkor ott állnak vagy 3-an és lehetetlen elvinni
védekezni se lehet sehogy, ha megtámadnak az ellenfél térfelén? -
válasz
zolka95 #1213 üzenetére
szerintem meg marhajó és elég jól kiengyensújozott a multija. én első szinten is adtam az 50eseknek. pont ez tetszett benne hogy ha valaki 50 akkor is ki tudom védeni ha én vagyok a célpontja és le is tudom vadászni ugyan úgy mint egy hozzám hasonló 1es szintüt.
egyébként meg ha odalopakodsz hozzá és tényleg óvatosan akkor be se jelzi neki hogy te ott vagy és simán leölöd.
az meg hogy manapság mindenki fürtbombázik meg mindenféle dolgokat használ, rohangál ugrál és minél nagyobb feltünést kelt az már nem assassin.
nem is járok már játszani.
sok idióta rohan az ellenre hogy gyúljön az exp a level up-hoz holott egy óvatos és trükkös gyilkolás többet ér mint 10 rohanva agyonszúrás.. -
zolka95
őstag
én még ilyen sz@r játékot nem láttam, mint ennek a multiplayere
egyszerűen lehetetlen megölni valakit benne
tele van 50-es szintű majmokkal és ezek ellen semmi esélye egy kezdő játékosnak
ledobnak egy füstbombát és kész, megölnek
én meg dobókéssel se tudok megölni senkit, azt se tudom hogy kell
felszenvedtem 12-es szintre magam, de még így sincs füstbombám
a többi meg nem is tudna anélkül játszaniennél gagyibb játékkal még nem játszottam
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Creative997 #1211 üzenetére
Nagyszerű, a Ubisoft már itt is hozta a formáját. Köszönöm!
-
Creative997
őstag
válasz
Bjørgersson #1209 üzenetére
Nem is kell sok 100 posztot visszaolvasni a topikban. Írtam is, hogy amikor kijött a játék, meg tudtam csinálni, majd jóval később már nem engedte és ezt írták/olvastam
-
válasz
Bjørgersson #1209 üzenetére
erol a patch-rol en is hallottam. miota az kijott nem probaltam megcsinalni azt a kuldetest ugyh tapaztalatom nincs rola.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Creative997 #1204 üzenetére
Ez biztos?
-
zolka95
őstag
van valahol magyar leírás a multiplayerről hogy hogy kell játszani?
-
zolka95
őstag
elírtam a másodikat
ez lenne:
craft one bomb of each effect type -
zolka95
őstag
a bomb challenge-nél hogy kell megcsinálni a
craft a bomb with every shell type és a
Use every bomb effect at least twice-taz első nem az lenne hogy csináljak minden fajta shellből bombát?
lethal pouch-on belül mindegyikből csináltam, a tactical és a diversionban is ugyanazok a shellek vannaka második pedig azt jelenti, hogy minden fajta hatású bombát használjak legalább kétszer, nem?
ezt is megcsináltam már, de még sincs teljesítve
hogy kell akkor ezt csinálni? -
válasz
Creative997 #1200 üzenetére
Ja. Rosz topikba irtam...
Pont a streak-et akartam csinalni es pribaltam magamra huzni tobb mint negy katonat de nem figlalkoztak vele hogy egyet leszedek a lorol es leszurom.. annyit oltem a jatek allatt hogy mar teljesen normalis dolognak szamitott. -
Creative997
őstag
válasz
HaZsolt #1197 üzenetére
Itt szerintem nincs ilyen. Akkor legyél óvatosabb és kerülj kevesebb konfliktusba
Én amúgy azt csináltam, hogy mentem valamerre, csak akkor fizettem le vagy öltem szemtanút, ha az utamba került, amúgy meg nem érdekelt, nem nehéz megölni az őrséget vagy pedig a tetőn mászkáltam, ott alig van, ami van meg gyengébb mint az aszpirin. Mondjuk az is igaz, hogy nem is sűrűn keveredtem balhéba csak úgy mászkálás közben
-
HaZsolt
őstag
Ezt tudom, rosszul fogalmaztam a kérdést, bocsi. Úgy gondoltam, mint mondjuk a Brotherhoodban Róma 100%-ra történő renoválása után kapsz egy köpenyt, akármit csinálsz nem nő a hírhedtséged. Unom már a heraldokat bribeolni
-
HaZsolt
őstag
válasz
Creative997 #1192 üzenetére
Működött, köszi. A "hírhedtségem" hogyan lehet nullán tartani (mint az előző részekben a köpenyekkel)?
-
HaZsolt
őstag
Hogyan tudok assassin mesteket csinálni? Az assassinjaim 10-es szint után már nem fejlődnek tovább.
-
zolka95
őstag
a játékot le lehet tölteni az ubisoft oldaláról, ha megadom az aktivációs kódot?
-
zolka95
őstag
a multiplayerrel játszanak még?
mert a brotherhood-ban szinte lehetetlen
olyan kevesen vannak -
akkor tárgytalan a válaszom.
grat a 100%-hoz!
nekem a BH 99% mert a tankos leonardo-s küldetés nincs kész. de aláírom hogy igen ott annyira voltam képes. megette minden türelmem hogy ha elrontottam a tankos részt akkor még a lopakodós részt is a legelejéről kellett csinálni..énam ládát mindent felszedtem akkor is ha nem számolja %-nak. ha már 100 ra tolom akkor ténylegesen legyen 100.
-
bajaki
őstag
Ez az, megvan: Total Synch 100%
-
nemtom hogy játszottál de valszeg el leszel vele.
csak mert én már elsőre törekedtem hogy minél észrevehetetlenebb ügyesebb azaz assassinosabb legyek, és bár nem néztem meg mi kell a 100% sínc-hez általában pont ez hogy ne rambóként oldjak meg egy küldetést. szóval nekem alig maradt olyan sync amit ki kellett javítanom 100%-ra.
bezzeg BH-ba maradt bőven. nehezebbek is voltak szerintem meg lehet ott néha elegem lett és szétdikháztam mindent és mindenkit. -
az hogy végigviszed messze nem jelenti azt hogy 100%.
itt nem a játék egésze a 100%, hanem az hogy mit csináltál meg közben. igen ebbe beletartoznak a full sync-ek meg az összes mellékküldetés és gyűjthető cuccok.
ad még plusz jópár órát a játékhoz de szerintem itt könnyebbek a full sync-ek mint pl a BH-ba. -
bajaki
őstag
Sziasztok!
Végigvittem a fő szálat a játékban, igaz van olyan küldi amit nem full sync-el. Mégis a mentésemnél csak azt írja, hogy 48%. Mit kell tennem, hogy 100% legyen a mentésem?
-
Croft-21
őstag
Tök gáz hogy nem tudok multizni, mert minden egyes meccs után kivág a multi azzal, hogy a szerver nem elérhető. Eleve nehézkesen megy a multiba való belépés, de így élvezhetetlen hogy minden meccs után lefagy.
-
válasz
Creative997 #1169 üzenetére
ez de jól néz ki! nemtom miért váltottam én erről vissza.
-
emiki6
veterán
válasz
Creative997 #1169 üzenetére
-
Creative997
őstag
Igen van, a neve Ishak Pasha páncél
Ehhez össze kell gyűjteni 10 Ishak Pasha Memorial Page-t, amivel megnyílik a Hagia Sofia-ban lévő bejárat
-
emiki6
veterán
Végigvittem és két outfitet lehet unlock-olni: az egyik a desmond skin, de mi a másik?
Van itt olyan páncélzat, ami nem megy tönkre, mint a brutus-os? -
emiki6
veterán
HELP!
Következő történt: Feltettem a 13.3 béta3-at, újraindítottam a gépet, felvettem a CPU szorzót 33-ról 36-ra, az MSI AB-ben felvettem az Core Clockot 1050 MHz-ről 1100 MHz-re, a Memory Clock-ot 1200-ról 1250-re, a core voltage-t pedig 1081 mV-ról 1110 mV-ra. Játszok 1-2 órát az Assassin's Creed Revelations -szel (directx9), amikor egyszer csak elkékül a kép , néhol fehér vízszintes szaggatott vonallal és beakad a hang. Aztán gép újraindít, CPU szorzó vissza 33-ra, VGA órajelek szintén vissza alapra, játék elindít és megint ugyan ez 2-szer, aztán feltettem az 13.2 Béta7-et ment a játék, de csak nagyon kevés (20-30) FPS van. Vártam vele, játszottam tovább, de nem múlt el.
Aztán néztem és a 2D órajel 150 MHz, ami a játék elindításakor nem ment feljebb és a GPU 100%-on dolgozott, 31°C-on
Ha valakinek van ötlete kérem válaszoljon
(Az Underworld-ős résznél) -
válasz
Creative997 #1162 üzenetére
én még a tüskést használtam néha. pén volt ahogy a katonák féllábon ugráltak..
-
Creative997
őstag
válasz
Kvelstadt #1161 üzenetére
Ja, amúgy én is csak 2-3 fajtát használtam rendszeresen, mert nagyon hatásosak, érdemes elbíbelődni velük az elején kicsit, mert később nagyon hasznosak tudnak lenni küldetéseknél. De mondjuk tény ami tény, többet raktak be a kelleténél, van jó pár felesleges, amiket a bombafanatikusokon kívül szerintem senki nem használ.
Nekem a tapadóbomba a kedvencem, puskaporral vagy méreggel megtöltve, sokszor használtam, de volt olyan küldi amit teleraktam időzített bombával
-
-
emiki6
veterán
Tudom nem vagyok a legaktuálisabb, de nem rég vettem 3k-ért, ami szerintem megéri.
Nekem ami nem tetszett a játékban, az az hogy vagy 360 féle kombinációja van a bombáknak, a pl. 2 helyett...
Amúgy nagyon jó lett. -
felraktam a játékot. nem néztem de szerintem több mint egy órát csak frissítéseket szedett meg telepített. serial-t többet nem kéri? mert már beléptem játékig és nem kérte. Uplay menüje meg nekem új, rá se ismertem.
-
válasz
Creative997 #1154 üzenetére
nekem még egy olyan save-em van meg ami nincs teljesen kész de viszont a szóban forgó küldetéseket beadta mikor megcsináltam szóval az a save egy kincs.
-
Creative997
őstag
válasz
Anonymus23 #1153 üzenetére
Én is úgy csináltam, miután kijátszottam a játékot csináltam meg minden egyebet, ezért sem értettem miért nem kaptad meg a "shell" challenget.
Lassan 1 éve jött ki a Revelations, ezekkel semmi gond nem volt, tavasz végefelé már fennáll ez a probléma. -
Anonymus23
veterán
válasz
Creative997 #1152 üzenetére
Ez érdekes:
Kijátszottam a játékot, még az assassinokkal szórakoztam egy kicsit, na mondom megpróbálom megint a gránátokat összerakni, és a shelles küldetést most meg beadta, de az effektet megint nem -
Creative997
őstag
válasz
Anonymus23 #1151 üzenetére
Igen. Hmm, érdekes. Mert a challengeknél nem látod hogy megadta volna, de a jutalmat megkaptad.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Creative997 #1150 üzenetére
Passz, hogy mi lehet vele.
Csak egy kérdés, ugye a bomb challengek set2 arra jó, hogy a kapacitást növelje.
Ha jól rémlik 3 gránát van alapból, ugye?
Mert most nekem 4-et enged mindenből. Szóval elvileg megadta a jutalmat, csak nem írta ki, hogy OK.
Nem jól emlékszem az elejére? -
Creative997
őstag
válasz
Anonymus23 #1149 üzenetére
Cirka 4 hónapja nekem is ez volt a problémám. De csak az "effect type" nem jött össze, a másik igen. Amikor kijött a játék, nekem is meglett minden challenge, másodjára csak ez az egy nem. Mindent végig próbáltam de semmi, én hagytam a francba végül.
Ha igaz amit írnak fórumon, akkor végképp passzolok -
Anonymus23
veterán
Üdv!
Egy olyan gondom lenne, hogy az alábbi 2 challenget nem hajlandó beadni a játék:
Craft a bomb with every shell type
Craft one bomb from each effect typeKorábban már vagy 2x végigvittem a játékot, és akkor meg tudftam ezeket csinálni, most is azt csinálom, de mégsem adja be. Minden fajta formát és effektet megcsináltam, mindenből van (Az összes Pity Reises küldetést megcsináltam, így nálam mindent lehet most már vásárolni).
Külföldi fórumokon valami frissítésről írnak, ami után ezek nem működtek, illetve azt ott leírtak szerint is megcsináltam, de hiába nem adja be...Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1147 üzenetére
Jó választás, ha gondod van, gyere a topicjába, segítünk, ha tudunk.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeFranco #1146 üzenetére
Szó sem lehet róla, az összes megvan, ha visszajön a VGA, akkor fel fogom rakni.
Illetve most még nem, mert most fog egy 128 GB-os Samu SSD érkezni a héten a gépbe, így semmi értelme feltelepíteni, se játszani nem tudok vele a gagyi VGA miatt (igaz most időm se lenne rá), és úgyis nemsoká újra kéne rakni a játékot, mert új oprendszer megy fel az SSD-re, mivel a jelenlegi már eléggé le van harcolva, azt nem klónozom át. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1145 üzenetére
Akkor ki se bontsd
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1143 üzenetére
Zsír.
Jó játékot, én vasárnap fejeztem be... a végjáték erősen áll-leejtős lesz
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeFranco #1140 üzenetére
Jah, meg most jut eszembe, hogy küldték az emailt, hogy 14-én feladták végül is, ezt írták konkrétan:
Quantity: 1
Title: Assassin’s Creed Revelations: Ottoman Edition
Estimated Delivery Date: On or before 25th September
Price Each: £12.95Szóval legkésőbb holnapig meg kellene érkeznie...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1139 üzenetére
Ha ma vették le, akkor ma adták fel, valamit félreolvashattál a múlt héten. Igen, innen egy hét az reális...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1131 üzenetére
Na mi a helyzet? Van már fejlemény?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Wizard of Oz #1136 üzenetére
Nos, végül is mindent kikapcsoltam, amit csak lehetetett:
Offline mode
Mentések achik szinkronizálása OFF
Visa SP2 kompatibilitási mód az EXE-n
Grafikai beállítások a minimumra (egy külön élmény volt, érdemes kipróbálni)Így szegről-végről sikerült átjutni a kritikus ponton (érdekes, addig más pontról indított mentéssel is lefagyott) aztán onnantól már mindent lehetett visszaállítani, ment mint a parancsolat.
Az első kilépésnél adott valami hibaüzenet párbeszédpanelt a Win7, tehát hiba lehetett akkor is, de a fentiek közül valamelyik miatt nem vágott ki az exe, hanem tovább futott.
-
DeFranco
nagyúr
Basszus, akármit csinálok lefagy. acrsp.exe működése leállt. Most már indítás után majdnem egyből... kezdek nagyon pipa lenni. Neten sem találok semmi megoldást.
-
DeFranco
nagyúr
Problémám akadt a játékkal. Az Into the Shadows küldetésnél (azt hiszem Tarikot kell kiiktatni, úgy kezdődik a mission bevezető videója, hogy Suleiman meg a nagybátyja sakkoznak) kifagy a játék. Ami a legrosszabb, hogy a mentéseimet is viszi magával, át kell rohannom a városon kb 500 egység távolságot hogy odaérjek, de ez a kisebbik gond.
Először simán lefagyott amikor mentünk volna be a janicsár bázisra (álruhában), feladatkezelőre írta, hogy az exe működése leállt, aztán újraindítva már az álruhát "adó" janicsár kiiktatásánál leállt az exe megint.
Találkozott már valaki ilyennel? Mi okozhatta? Hogyan lehetne megoldani?
A játék természetesen eredeti.
-
Bjørgersson
félisten
Érdekes, hogy külföldön ilyen olcsón adják a játékokat.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1131 üzenetére
Akkor lehet akar kedd-szerdara is nalad lesz. Majd irj hogy mik a fejlemenyek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1129 üzenetére
a) te vitted el az utolsót
b) neki kell majd állni verni az asztaltEz a baj a zavvi-val, megbízható bolt, nem vernek át de mióta megnőttek, a logisztikájuk borzasztó pocsék. A jó az, hogy nem áll náluk a pénzed.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1127 üzenetére
Igen.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeFranco #1126 üzenetére
A weblap szerint "In stock", szóval nem kellene, hogy gond legyen vele, a visszaigazolás szerint: "Dispatch 17.09.", szóval ekkor postázzák, azaz Hétfőn, de majd kiderül, annyira nem sürgős, most küldöm fel gariztatni a VGA-t, az kb 1 hónap mire visszajön, vagy cserélik.
A zsét akkor vették le a kártyáról, amikor postázva lett a cuccos?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1125 üzenetére
Hát... amikor mi rendeltük, akkor gond volt a rendeléssel, először nem volt készleten, aztán beragadt a rendelés és nem látták, ügyfélszolgálattal kellett levelezni, így volt 4 hét összesen. Legjobb esetben viszont ideér 3 nap alatt. Volt már rá példa nálam is. Ezt sajnos nem lehet kiszámolni, ideér amikor ideér, de ide fog érni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeFranco #1119 üzenetére
Hali!
Kösz, adtál egy jó ötletet, már meg is rendeltem ezt a verziót, ez hiányzott még az eredeti csapatból.
Az Ubin 39,999 dolcsi a digitális verzió szóval ez jóval olcsóbb itt.
Mondjuk rákerestem én is a normál verzióra, de az is 12,95 fontba kerül, akkor már mondom inkább az Ottoman-t rendeltem meg
Elvileg 17-én postázzák. Mennyi idő kb a szállítás? 2-3 hét?Mondjuk egy érdekes dolgot észrevettem:
Ha Fontban rendelem meg akkor:
12,95 * 351 = ~ 4550 Ft
Ha EUR-ban:
17,39 * 283 = ~ 4920 Ft
Azért az angolok csak ragaszkodnak a jó öreg fonthoz, így elvileg még olcsóbb is...Ja még egy:
Poén: most ugye promozzák a PES2012-t, és Ronaldo a kapucniban olyan mintha pont a AC-t reklámozná -
DeFranco
nagyúr
Egy kérdés: nem lehet valahogy automatizálni a játék indítását? Most ha az ikonra kattintok, akkor először az Uplay indul, majd katt a játékra, majd katt a play-re. Ezt nem lehetne valahogy egy gombnyomással elintézni?
Szándékom szerint integrálnám a játékot a steambe (csak a parancsikont, külső programként) hogy tudjam az új felületen használni, és ne kelljen kattintgatni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1122 üzenetére
Persze, de sima ügy. Megbízható bolt, csak be kell írni az adatokat, és onnantól sima ügy. Nekünk annyi volt, hogy várni kellett rá pár hetet, volt egy kis kavar, de kiküldik. Ha nem küldik, nem is vonnak le pénzt.
-
Bjørgersson
félisten
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1120 üzenetére
A multit nem próbáltam, az nem érdekel, a lost archive pedig nekem nem hozta azt, amit vártam. Azt hittem, olyan lesz, mint a DaVinci disappearance, de még annál is kevesebb, gyakorlatilag majdnem egy interaktív film. Nem merem azt mondani, hogy nem éri meg, nézd meg youtube-on az első öt percét, olyan az egész, ha bejön, vedd meg.
A dobozos témát megértem, ez a sorozat nekem is dobozosan kell, pedig a 10. doboznál teljesen leszoktam róla. El sem fér.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DeFranco #1119 üzenetére
Na egy ilyenre benevezek a közeljövőben. Érdekes, hogy külföldről szállítással fele annyi, mint itthon szállítás nélkül..
Mindenképpen dobozosat szeretnék, más nálam nem jöhet szóba. Miért? Azt mondod még 5k-t sem ér meg a DLC-kkel együtt? Multit még úgysem próbáltam a Brotherhoodban, valamikor el kell kezdeni. Csak nehogy átmenjen mindenki az AC3-ra mire a multira kerül sor.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1118 üzenetére
Innen megjön 5k-ból szállítással: [link]
...ha mindenképp dobozos kell, de láttam már digitálisan olcsóbban is azt hiszem. Személy szerint én már nem biztos, hogy az Ottoman-t választanám, ha egyébként nem multizom.
-
Bjørgersson
félisten
Francért ilyen drága még mindig az Ottoman Edition. 10k a legolcsóbb amit találtam + 1k a szállítás.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Creative997 #1116 üzenetére
Végül is ez is egy lehetőség, lehet itt rontom el... most már azért próbálok haladni a fő szállal is, most megyek majd a romákhoz. A kincskereséssel megy el sok idő, de csábít, hogy mindig csak kicsit kell szaladni a következőért
-
Creative997
őstag
válasz
DeFranco #1115 üzenetére
Meg tudod csinálni azt, hogy először a főszálon futsz végig. Nem nagyon kellenek fullos fegyverek, mivel Ezio az AC2 óta hallhatatlan gyakorlatilag. Aztán ha az megvan, nyomhatod a mellékküldiket, feladatokat, synch-eket, amit akarsz. Amúgy szerintem a storyja rövid, ha csak azt tolod. Legalábbis rövidebb, mint az előtte lévő részek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Creative997 #1114 üzenetére
Amúgy sem tetszenek ezek a részek. Egyszer egyszer még jó poén, de túl sokszor sütik el... a sztoriról teljesen elvonja a figyelmet a többi gyűjtögetős stb. cucc mellett, ez így együtt sok. Kb. a tartalom felét végigjátszottam, de a sztoriban még sehol nem tartok, de nem is emlékszem, mi történt eddig. Szét van szabdalva egy kicsit, ezt "félrerendezték" úgy érzem. (természetesen emellett maga a játék szuper)
-
DeFranco
nagyúr
KEMÉNY SPOLIER:
Ez a lost archive ez ennyi? Végigszenvedtem ezt a hét fejezetet, aztán kapok egy szép zuhanást, ha meg nem tetszik, akkor szedjem össze az összes fragmentet egy alternatív befejezésért, ami egy emailből áll? Hát... ez nagyon nem tetszik, csalódott vagyok.
Az OK, hogy Lucyról megtudtuk, hogy áruló (jól értettem?) és hogy Katzmarek jó fej (a sztorit még nem játszottam végig, ne javítsatok ki, ha tévednék) és terhelt a családja, de azért egy csöppet többet vártam, tekintve hogy ez az egyetlen single DLC, és nem is olcsó...
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #1111 üzenetére
Közben rájöttem.
Amúgy ez az új uplay ki fog engem nyírni. Nem tudom, hogy a steam miatt, vagy miért, de ha át akarok lépni multiba, vagy Desmonds Journey-be, akkor egyszerűen kidob a uplayhez és semmi nem történik. Van erre valami megoldás? Nem mókás percenként indítani a játékot, hogy na talán most átvált.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Rhodest hogy oldom fel Mediterranean Defense-ben? Gondoltam ha már úgyis multizok a Uplay pontért, akkor feloldom ezt is, játszottam is a 3 mapon (Knight's Hospital, Souk, Ippokratous), de nem akarja megadni. Illetve a Souk az night map volt, az számít?
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kvelstadt #1107 üzenetére
Na most ebből egy szót sem értettem
Amúgy már elindítottam a játékot, és látom, hogy külön menüpontban érhető el, nem úgy, mint a BH-ban a DaVinci disappearance
más:
Másnál nem volt mikroszaggatás a játékban? Nekem mint az őrült úgy szaggatott, azt hittem a hajam ledobom, olyan darabosan futott az öreg Ezio, de találtam rá megoldást. A vicc az, hogy eddig senki nem panaszkodott ilyenre, és nem is írtak rá megoldást, pedig a neten ismert.
Szóval a systemdetection.dll file-t kellett törölnöm, azóta úgy fut, mint a kisangyal. Maximális beállítások mellett. Ha valakinek mikroszaggat, akkor ez lehet egy megoldás. -
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Elnézést, hogy nem olvasok vissza, de félek a spoilerektől.
Végre megjött az Ottoman edition a zavvi-tól, most telepítem. Az lenne a kérdésem, hogy a lost archive DLC hogy fog megjelenni a történetben? Honnan ismerem meg? Mikortól lehet, és mikortól érdemes elkezdeni ezt az ágat? A legelején, a legvégén, vagy mikor?
-
BMWFan
senior tag
-
Youri
veterán
Amúgy érdekes ez a Lost Archive
-
Youri
veterán
válasz
Wizard of Oz #1099 üzenetére
Igen, meglett ez az infó, hát egy 10-12x kellett spammelni, hogy bejussak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest