Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROTA1
csendes újonc
válasz
szami777 #3927 üzenetére
Sziasztok!
Az Assencreeed III -mal. Azt nem értem a történetbe, hogy elöszőr vagyok egy háromszögletű kalapos férfi
uátna el meséli,hogy az anyát elveszette, egy ember nevelte fel ezt le is kell játszani, de mind a kettő 1770-ben Bostonba. Sgítségetket előre is köszönöm.
Üdvota
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
szami777 #4029 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget, de nem oldotta meg a problémát.
Az "Ubisoft presents" felirat "csúszna félre egy ilyen "fényfelhőbe". És ott áll meg a kép, megjelenik az asztal, de a hangokat hallom.
Feladatkezelőből tudom bezárni, ahol "az alkalmazás nem válaszol" üzenet látszik.
Hátha az Ubisoft támogatás tud még valamit ajánlani.
-
Rasiel
senior tag
válasz
szami777 #4021 üzenetére
Most, hogy egy ideig ingyenesen lehetett beszerezni az AC3-at, több fórumon (magyar, külföldi) láttam, hogy sokan még ma is panaszkodnak rá, még olyanok is szép számmal, akiknek komoly konfiguk van. Sokszor indokolatlanul beesik az FPS szám, akár 30 környékére, nem használja rendesen a hardvert, így pl. egy GTX 970-el vagy 980-al is siralmas teljesítményt kapnak.
Syndicate a hibái ellenére tényleg jól sikerült, lassan a végére érek, igaz, kicsit ellaposodik a kb. vége felé, de összességében egy jó iparosmunka.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
szami777 #3992 üzenetére
Kínának van logikus sansza. Még a 2-ben össze kellett szedni hat helyszínről kulcsokat az Altair páncélhoz. Mind a hat kulcs egy-egy megnevezett assassin ős rejtett kriptájában volt, ha visszaemlékeztek, és az egyik pont kínai volt. Nemrég vittem ki sokadszorra a második részt - most a Brotherhood-ot tolom újra épp a Syndicate mellett, de előbbi fut többet
-, úgyhogy remélhetőleg nem csal az emlékezetem a hat ős származását illetően: volt kínai, mongol, római, egyiptomi, babiloni és...hinnye a hatodik csak feledésbe merült, no
Legyen ez a mai challenge AC/Ezio vonal rajongóknak: a hatodik assassin ős származásaA leggyorsabb nyer
Amúgy én személy szerint sumér/asszír/babiloni vonalnak örülnék legközelebb, amolyan Skorpiókirály 1 fílinggel.
-
Rasiel
senior tag
válasz
szami777 #3986 üzenetére
Én a Black Flag-től kapcsolódtam be komolyabban az AC szériába. Az előtte lévő részekkel csak ideig-óráig játszottam, volt, ami teljes egészében ki is maradt, tehát eléggé felületes a sorozattal való kapcsolatom, ezért inkább nem is írnék rangsort.
A Black Flag annak idején borzasztóan le tudott kötni, sajnos végigjátszanom nem sikerült, mert volt egy időszak, amikor eléggé hanyagoltam, a mentéseim pedig elvesztek, így most vettem rá magam, hogy újrakezdjem.
Optimalizálás terén nem mondanám jónak, ha jól emlékszem akkoriban sokan panaszkodtak erre a játékkal kapcsolatban. GPU-t sem használja sok esetben megfelelő mértékben a játék, azzal meg, hogy egy későbbi patch-el beletették a physx-et, mint választható grafikai opciót, csak rátettek egy lapáttal az egészre.Viccesen hangzik, hogy egy i5 2400 + R9 280X kombót lesz@roztak akkoriban.
Még mai szemmel nézve is egy korrekt gép. Egyébként, amit írtál, hogy az AC Unity esetében másodpercekre beragadt a kép, azért is érdekes, mert a 280X kb. GTX 770 szint. Ha ezt összehasonlítjuk azzal, hogy egy 780-al Ultra-n FXAA-val problémamentesen tudtam futtatni, akkor ez kb. az érthetetlen kategória.
-
Rasiel
senior tag
válasz
szami777 #3983 üzenetére
Ahogy olvasom, régi AC motoros vagy. Nálad melyik rész áll az első helyen?
A Unity-ben bugokat ugyan tapasztaltam, de teljesítmény tekintetében hála az égnek nem volt vele problémám. Azzal a géppel kezdtem neki, mint, amivel az előd, Black Flag-et játszottam. i5 + GTX 780 kombóval stabilan hozta a ~40 FPS körüli értéket 1080p-ben, Ultran. Szaggatás nem fordult elő, max. átvezető videóknál volt valamelyest FPS csökkenés, de az annyira nem vont el az élményből.
"Na meg az új részt azért várom, elvileg újragondolják az egészet."
Ráférne egy kiadós vérfrissítés a sorozatra, kevesebb buggal, újdonságokkal, illetve azért magasabb szinten is tehetnének bele komolyabb kihívásokat. Változatosabb, összetettebb küldetéseket is hiányolom az új részekből, e tekintetben is mindenképpen jó lenne előrelépés. -
ROTA1
csendes újonc
válasz
szami777 #3939 üzenetére
Szia!
Most játszok ezzel először. Azt szeretném kérdezni tőled,hogy a 18 felkiáltó jeles küldetésnél járok. ez túl van 6 .szekvencián vagy nem. Lehet,hogy bután hangzik a kérdés de szerintem túl mert eléggé messze jutottam. a másik kérdésem,hogy fém ből gyüjtöttem 430-at. 400 lenne a forgólöveg. Ahelyett ,hogy kijelölte volna a fotgólöveget bepirosodott. Nem tudom, hogy mi az oka ennek?
Üdvota
-
válasz
szami777 #3833 üzenetére
Nekem is a bal alsó maradt utoljára. Ezzel ugye az a probléma, hogy az oldalát lőve nem sebződik, de erre ágyúzás közben meg is jelenik a figyelmeztető felírat. Végül úgy sikerült elintéznem, hogy rögtön a csata elején csak mozsaraztam felülről folyamatosan, és igyekeztem nem túl közel kerülni hozzá. Ezzel sikerült úgy kb. 70 % körüli állapotra leamortizálni, majd úgy manövereztem, hogy a hajó tatja mögé kerültem, és igyekeztem ott is tartani végig a Csókát, és közben persze folyamatosan lőni. Szerencsére a hajó elég lassú, így viszonylag könnyű hátul maradni, ha meg mégis sikerült neki kifordulnia, akkor menekülőre fogni a dolgot, majd újra hátbatámadni.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
szami777 #3807 üzenetére
Hát megmondom először én is arra gondoltam
de nem akartam egyből a legrosszabbat feltételezni éppen ezért szerkesztettem a hozzászólásomat és próbáltam a lehető legtöbbet segíteni és hirtelen ezek jutottak eszembe. Viszont akkor sajnos itt nem hiszem hogy segítő kézre talál.
(#3805) gery2100
Esetleg nézz körbe hardveraprón. -
FLATRONW
őstag
válasz
szami777 #3793 üzenetére
Ilyenkor azt is meglehetne próbálni, hogy a mentési mappából töröljük a hibás fájlt. Lehet, hogy ebben az esetben megkezdené a felhőből letölteni az utolsó mentést.
Vagy az is lehet a hiba, hogy az áramszünet utáni első indításkor a meghibásodott mentést szinkronizálta a felhőbe. -
FireKeeper
nagyúr
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
szami777 #3712 üzenetére
Az lesz. Most előbb feltöltöm a flottát fregattokkal, aztán kiküldöm őket küldetésekre, bár ahogy láttam, nem fejlődnek közben, csak a vitorlájuk színe változik. Meg pénzt kell szerezzek, az fogy el leghamarabb, nyersanyagból aránylag sok van mindig (kivéve fémből). Az északi részen van még két erőd, amit le kéne rombolnom, de szerintem gyenge még hozzá a hajóm, úgyhogy majd később ráállok arra is. Rengeteg dolog van, ez tetszik, csak hajókázok és minden sarokra jut valami.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
szami777 #3701 üzenetére
FireKeeper:
De nincs ott semmi (vízfelszínen legalábbis). A fehér bálnának van még ilyen jele, de ott gombnyomásra el lehet kezdeni a szigonyozást, itt viszont nem tudok semmit csinálni. Ha holnap ott lesz még, majd csinálok pár képet, azt se tudom, hogy lehetne erre rákeresni angolul.
Amúgy olyan kereskedőhajót csáklyáztam már meg, de ott ki is írta, hogy az lesz, itt viszont semmi szöveg nincs igazából.
-
Vikus
tag
válasz
szami777 #3430 üzenetére
Ahogy mondod.. én is annyira vártam, hogy még legyen... de ezek után esélytelen lesz még egy "újabb".. 3-nál sajnos utólag kezdtem el nemrég a "season pass" küldiket, de jóval többnek láttam már így is, mint ebben... Pedig még nem végeztem vele...Ugyanakkor szerintem a kalózos témába iszonyat sok story-t lehetett volna még belecsempészni...
-
Something_
őstag
válasz
szami777 #3409 üzenetére
Koszi a segitseget! Fejlesztettem egesz sok mindent, most mar van eselyem, de igy is rengetegszer elsullyed a hajom
Eszakon vagyok - easy teruletet ir -, de meg itt is sok hajo van egy helyen. Van pl egy 30as, 2 15os es 1 8as. Ha nagyon beleszakadok, akkor sikerul elfoglalni a 3 kisebbet, viszont a nagyot altalaban sikerul veletlenul elsullyeszteni
Jo pofa jatek, de nekem ez a hajos csatazas nagy kihivas
-
Xerxész
őstag
válasz
szami777 #3384 üzenetére
Pedig rokon nyelvek, ha jól tudom.
Közép-európai idő szerint ma este 6kor "big news tonight" az Ubisoft facebook oldala szerint.
Na...Watch Dogs vagy Assassin's Creed V? -
Kvelstadt
veterán
válasz
szami777 #2954 üzenetére
es igy tortent hogy minden korabbi ac jatek save-em elszallt.
olyan nyugodt szivvel raktam ujra a gepet hogy a mentesek ugyis meglesznek.. nemtom akkor mi francot szinkronizal folyamatosan.. azt hittem olyankor menti a valtozasokat a felhobe.. de ezek szerint az a felho el is oszlik miutan kilepek a jatekbol
azota meg mar senkiben sem bizok ezert a tobbi mentesem megven felhobe, lemezen es pendrive-on. -
Croft-21
őstag
válasz
szami777 #2902 üzenetére
Akkor csinál kivégzést, ha egyszerre ketten támadnak ránk. Az AC3ban is igy volt. Ilyenkor egy kis piros háromszög jelenik meg a katonák feje fölött és a védekezés gombot kell gyorsan megnyomni, akkor össze jön a dupla kivégzés
Amúgy tényleg nagyon jó, szerintem megéri kipróbálni.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
szami777 #2894 üzenetére
Én most próbáltam ki, egyenlőre csak a grafikáról tudok nyilatkozni.
Szép, nem tűnik rosszabbnak a IV-nél, sőt. Az elején városban kezdesz és jól néz ki minden. A gépigénye is kisebb, ez megy magas élsimítással is 40-50FPS-el.
Azt viszont nem értem mi szükség volt erre a részre PC-n.
-
fess
őstag
válasz
szami777 #2875 üzenetére
nagyítani kellet,csak akkor lehetett észrevenni,köszönöm a tippet.
ha levadásztam az állatokat nem kellene látszódnia valahogy? -
csongi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest