Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Bár Egyiptomnak jobban örültem volna, a francia forradalom is jó lesz.
Jobb, mint Japán vagy Kína...szerintem.
Na, jó lesz ez... Párizs és London is bővelkedik nevezetes épületekben, újra előjöhet az AC2 érzés. De ha Versaillest a Napkirály palotájával ki merik hagyni, anarchiát rendezek!
Lenry, a forrásod/ismerősöd egy fejlesztő? Nem kell nevén nevezni, csak hogy milyen területen dolgozott/dolgozik a projekten?
-
Xerxész
őstag
Úgy írtam, hogy ha tényleg igaz a kiszivárgott sajtóközlemény. Mert az mára volt datálva. És a Black Flagnél is tavaly március 4-én volt a hivatalos. És az is kiszivárgott hamarabb. A helyszín és az éra stimmelt, annyi volt csak más, hogy a hivatalos közlemény másképp volt fogalmazva.
Most olvasgatok más kommenteket is és már nem tudom, mit higgyek.
Az Ubisoft nyilatkozta, hogy a Freedom Cray tartogat infót az AC5-tel kapcsolatban, de csak az igazi AC fanok fogják észrevenni. Na most én nem játszottam a Freedom Cry-al, de olvastam a spekulációkat.
Lenry...cáfolj vagy igazolj: Kína? Shao Jun főszereplésével?
Egyébként megmondhatod nyugodtan, nem fogunk beárulni.
-
Taifa Díaz
őstag
Hidegháború esetleg
Abba a két nagy nemzet mellett a sok kis csatlós is belevonható, garantált lenne a helyszínek változatossága. Csak sajna egyre nagyobb mértékben képviselnék magukat a lőfegyverek.
Vagy koreai/vietnami konfliktusAz amerikai vonatkozásban szinte biztos vagyok, hiszen annak a vonalnak a fenntartása nagyon logikus lenne a templomosok és aszasszinok harca szempontjából.
-
Xerxész
őstag
Meglátjuk.
Ha mégsem az ipari forradalom lesz, majd elismerem, hogy tévedtem.Egyelőre erős jelek utalnak erre. Nagyon más egyébként már úgysem lehet a 18-20. század között...
Ha tényleg se nem Egyiptom, se Japán, se Anglia, se Oroszország, akkor mi maradna? A francia forradalom és a világháborúk...amikről ma még nem esett szó.
A világháborút nagyon nem tartom valószínűnek (az egy dolog, hogy egyébként nem volna rossz), a francia forradalom marad. De ezt meg azért nem tartom valószínűnek, mert ez meg az AC3 "folytatása" lenne, csak ismét Európában. Megint találkoznánk LaFayette-el?A 18. századból már 3 AC játék lenne...én kizárnám ezt is.
Vagy legyen a slussz pojén a magyar szabadságharc?(#3323) DeathAdder
Majd ha meglesz a hivatalos cím, megnyitjuk az új topicot.Volt olyan pletyka, hogy a cím Assassin's Creed V: Great Fall lesz, de ez nincs benne a kiszivárgott sajtóközleményben.
-
Xerxész
őstag
Na, ezzel árultad el magad.
Konkrétan persze nem, de mivel a kiszivárgások azért általában nem teljesen alaptalanok, szerintem számítsunk arra, hogy:
- vagy London és az ipari forradalom vége, főhős valami Samuel Fey nevű vállalkozó;
- vagy Oroszország a forradalom idején;
- vagy Egyiptom, bár úgy gondolom, a kiszivárgások miatt ezt már el lehet vetni még az AC4 emailes utalásának ellenére is.A véleményeddel amúgy egyetértek: inkább a múlt felé kéne menni. A középkortól régebbi időket tekintve nekem már mindegy lenne, hogy milyen helyszín (csak a kelet ne!
), mert az antik világ minden területen magával ragadó, akár a kultúráját, akár a vallását, akár a történetét nézzük.
(#3310) DeathAdder
Igen, ez is lehet. De úgy gondolom (és talán az Uborkák is), hogy a Kenway családból elég volt ennyi.
Viszont a jelen tekintetében szerintem is úgy lesz, hogy megy tovább ott a sztori, ahol a BF-ben véget ért. Talán maradunk az Entertainmentben, talán átkerülünk az Industrieshez, ki tudja...de ugyanúgy kémek maradunk. -
Xerxész
őstag
Mi a fene?!
Csak nem bevállalták valamelyik világháborút az Uborkák? Esetleg India a 19. században a brit elnyomás alatt? De utóbbiról meg képregény van...A 18. és a 20. század között nemigen van olyan jelentősebb éra és/vagy helyszín, ami alapul szolgálhatna egy AC játéknak.
Vagy mégis a francia forradalom lenne? Az időben túl közel lenne az AC3-hoz.
De az is lehet, hogy már ráhibáztunk, csak te nem fogod megmondani.
-
Xerxész
őstag
Megint találtam valamit...
Esetleg London, az ipari forradalom idejében egy Samuel Fey nevű vállalkozó főszereplővel?
"In the events of the ongoing Industrial Revolution, Assassin's Creed V follows the story of Samuel Fey, as he enters the Assassin Order in a time of change and Templar rule. Fey is a successful and respectful entrepreneur, who works outside the corrupt law to guarantee the security of his own and others' futures. Taking place during the closing years of the Industrial Revolution in Victorian London, players will explore all new locales as they uncover the truth behind the hidden ongoing rebellion."
-
Xerxész
őstag
Az se?
Na neeee, te is beépített ember vagy, vezeted itt félre a népet, ahogy az Uborkák szokták!Akkor viszont egyelőre nincs ötletem, mert a legvalószínűbb helyszínek ezzel ki is lettek lőve...ha lehet hinni neked.
Se Japán, se Egyiptom, se Oroszország.
Annyit se árulsz el, hogy időben visszaugrunk-e a múlt felé vagy haladunk tovább a történelemben a jelen felé?
-
Xerxész
őstag
Nem Egyiptom? Hmm...akkor viszont úgy tűnik, hogy igaz az a pletyka, amit most az éjjel olvastam.
Hogy Oroszországba megyünk.
Állítólag az Initiates oldalára felraktak valami kódot, ami egy Moszkva melletti városkára mutat...innen valószínűsítik a dolgot.A játék címe pedig:
Assassin's Creed V: Great Fall
Kicsit azért csalódott vagyok, hogy nem Egyiptom.
Jó lett volna, ha nem vetik el ezt a lehetőséget, meg aztán ott van a félig kész Osiris is... Nem baj, talán jövőre...
-
Kvelstadt
veterán
nekem is ennyi lett a vege es bar jo jatek volt. nagyon tetszett nem vonz hogy egy buzi kuldetes kozbe ahol haladni kell meg osonni is en meg lealjak krokodilt nyuzni..
szoval nem is nyultam a jatekhoz tobb mint egy hete. csak telefonrol csinalgatom a flottakuldeteseket. ere ma az egyik visszatere hajo hozott egy kincses terkepet. egyreszt megvilagosodtam hogy aha akkor ezert nem volt meg nekem mind masreszt ez full random? gondoltam be kellett volna adnia meg mig tart a story...
-
szami777
addikt
"kár, hogy az Uplay nem számolja a totál játékidőt"
számolja, csak nem a kliensbe, hanem a honlapon bejelentkezve láthatod.
A számok nekem nem egyeznek, hiszen a honlap a black flagre nekem 43 órát ír steam pedig 103-at.
Ha a játékot nemrégiben kezdted el, akkor viszont megmutatja, de ismerve a uplay rendszerét, nem lepne meg ha nem valós számot írna. -
Kvelstadt
veterán
nekem meg azzal nem volt problema sosem egeszen eddig a reszig. itt volt eloszor hogy nem celozta be a szenat es kb egy meterrel melette csattant a kovon..
pedig altalaban csak toltam elore es megnyomtam a gombot. raadasul meg volt olyan is hogy elfordult a jo iranyba mert arebb volt a szena. szoval en azt hittem hogy ezt el sem lehet hibazni. -
-
FireKeeper
nagyúr
azt meg tudod adni, hogy hova települjön? (ne hánnya tele az SSD-t) illetve ha már egyszer "megvettem", akkor esetleges OS csere után újra tudom telepíteni uplay-ből?
ha így van, tényleg nem vacakolok a dobozos verzióval, kiveszem online aztán kész.
xsanyi77: nvidia kártyát nem tervezek venni
amikor DLC-t vettem, ott konkrétan a fizetés után csak egy kulcsot küldtek el mail-ben, amit a játékon belül beírva aktiválódott a tartalom.
-
Anonymus23
veterán
Ezt az írja is az az aktuális leírásánál volt? Mármint amikor küldetés közebn kiírja az ilyen infókat, mert akkor sok esetben nincs időm olvasni, a szövegre meg valahogy nem szoktam figyelni a harc kellős közepén
Vagy esetleg benne vannak ilyen infók az e-manualban?
Lehet érdemes lenne beleolvasni, de inkább játszok, mintsem olvasgassak, erre sincs elég időm.Bár van olyan hely (pl Havanna), amit már megcsináltam vagy 5x, először demoban, majd megvettem, lenyomtam pár órát, eltünt a mentésem, és kvázi kezdhettem előlről, és közben is visszatöltögettem, hogy meglegyenek a 100%-ok
De pl mostmár azért sokkal jobban fel van szerelve Edward is meg a hajó is, összehasonlítva az első játékkal.
Meg néhány trükkre rájöttem közben.
Mondjuk az viszont nagyon érdekes, hogy elsőre mindig rohadt nehéznek tünt 1-1 pálya, újrajátszás alkalmával, amikor már fejben volt kvázi a térkép, és tudtam mi és ki hol van, akkor már fejben megvolt a terv, hogy mit is akarok csinálni, és úgy sok esetben már nem akkora kunszt 100%-ra kitolni az adott részt.
persze így is van néhány szivatós rész -
Lacccca87
addikt
Na ja csak néha már unom
És gyorsabb a küldjük a tengerfenékre.
Javítani ugyse nagyon kell, ha meg jönnek a Kalóz vadászok akkor azokat is elintézem(tényleg ezek mindig ilyen viszonylag alacsony szintű hajócskával fognak jönni vagy idővel majd erősebbel is? vagy ez függ a keresetségtől mert nekem eddig a max 1 +1/3 volt a legtöbb)
-
TommyGun
őstag
Megbocsáss de butaságot beszélsz, fordulj orvoshoz ha rossz a szemed.
Az könnyen lehet hogy folyamatosnak hat a 25 fps a szemnek főleg ha nem ugrál, de hogy nem veszed észre 60 és 25 között a különbséget az nem létezik, és ki van csukva hogy egyforma folyamatosnak érezd is a kettőt... -
Nem feltétlen... a mostani törések gyakran emulátorok vagy hasonlók, mivel a védelem annyira bonyolult vagy szerves része a játénak néha hogy nem éri meg azt csinálni amit írtál. Ez főleg régen volt úgy.
Egy emulátor pedig bármit megfoghat vagy korlátozhat... van persze mindenre példa, főleg ahol gyenge a védelem ott jó a törés is. De van ahol sokkal szarabbul fut mint egy gyári.
Az sem véletlen hogy gyakran beriaszt rájuk a víruskergető, mivel olyan kód vagy emuláció van beépítve a védelem megkerülésére ami hasonló a kártevők kódjához.És persze a törésre gyakran várni kell, vagy vannak updatek amiket fel sem törnek már.
Tehát a hivatalos lehet "frissebb" és "javítottabb".
Persze igaz, hogy nagy általában nincs gond a töréssel, de főleg új játékoknál eleinte előfordulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest