Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Ma is játszottam egy kicsit és eddig nem volt gond a hanggal, most viszont nekem sincs a mozsárnak
Lehet ahogy haladunk játékkal úgy jön elő? -
do3om
addikt
Valaki nem tud egy térképet linkelni amin a kincses térképek lelőhelyét jelzik?
Nem az kel ahol a kincs van hanem csak a térkép lelőhelye)Elég sok hiányzik
-
do3om
addikt
válasz
newhardpro #2690 üzenetére
Minden fel van fedezve, szinkronizálva, elfoglalva.
-
do3om
addikt
Nem találok 3 maja oszlopot. Hiába nézem a térképen nem látom, és a helyszínek mellet sem tünteti fel hogy hiányozna.
Az egyik az Isla Providencia (2db), meg a Hosszú öböl (1db)
Hol vannak ezek a helyek a térképen? -
do3om
addikt
válasz
hdekakas #2662 üzenetére
Nálam nem látni ilyeneket. (7870)
A kincsestérképekhez néha van leírás hogy mihez ad fejlesztést. Gondolom nincs olyan ami mégis a hajót fejleszti de nem jelöli. Min semmi sincs az mindig pénz? Mert nem keresgélnék akkor feleslegesen, már lével tele vagyok (80ezer), nincs mire költeni mert kéne tervrajz.
-
do3om
addikt
A faszom kivan ezekkel a legendás hajókkal. Nem akar menni, már az enyém fel van fejlesztve annyira hogy tervrajzot kéne keresni (ez lesz soron), hiába próbálom az itt leírt taktikákat simán szétszednek.
-
do3om
addikt
Pár napja nyomom csak a játékot, most lett meg a fúvócsövem (végre)
Van értelme ezeket az emléktöredékeket vagy miket csinálni? Ad valamit egy bizonyos mennyiség után? Nincs valami leírás hogy amik gyűjtögetős dolgok azok miket adnak. Ami annak van hogy húzza az időt nem szarakodnék vele értelmetlenül. De ami cuccokat old fel azok jól jönnek.Írtam hogy hol járok, lehet a flottához adni hajókat az mire jó? Meg írtátok hogy ki lehet küldeni hajókat kereskedni vagy hova az hogy működik, vagy mikor érhető el? Jól jönne némi pénz mert már csak jó drága fejlesztések vannak. Ezeket a rohadt kincsestérképeket sem vágom. van rajtuk egy szám a sarkán gondolom az segít beazonosítani csak valahogy elég nehéz megtalálni a térképen mert csak ahol van valami ott írja a számokat. Eddig vagy 3 térképet tudtam megfejteni
azt így csak mert felismertem a jellegzetességet rajta.
Azt hittem könnybe belejönni (eddigi részekkel nem játszottam), A FC3 is hasonló fejlesztetős volt de ott egy szint után már bármit megoldottam késsel, aztán nem is használtam lőfegyvert. Itt sokkal nehezebb ez, sokan vannak a védett helyeken és ez a fütyülős elcsalósdi sem olyan mint a FC3 ban a kavicsdobás.
Még az lehet venni valami féle indián relikviákat a boltban, mire jó?
-
do3om
addikt
Az irányítást másnál sem lehet normálisan átkonfigurálni?
Én a kurzorokkal nyomok mindent, és a köré pakolom a dolgokat, így jól elkülönítve érek el mindent, de itt nem megy egy csomó billentyű azon a környéken, nem lehet rárakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest