Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FireKeeper #3921 üzenetére
Végül én is HDD-re töltöttem, elég neki bőven.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Érdemes SSD-re telepíteni a játékot, vagy tökmindegy?
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
seederking #2430 üzenetére
Szerintem a tüskék miatt nem lehet átmászni rajta. Próbáltál a fákról átugrani? Egy próbát megér, hátha.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
seederking #2422 üzenetére
Viszont, békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Creative997 #2420 üzenetére
A játékot ugyanúgy összecsapják, de a megjelenést eltolják. Legalább lesz idő a DLC-kre.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Taifa Díaz #2345 üzenetére
Még nem tudom, csak holnap rakom be az új videokártyát a gépbe, viszont pár napon belül Windows 7 - 8.1 cserét is tervezek, aztán kíváncsi lennék van-e valami teljesítménybeli különbség.
-
Bjørgersson
félisten
Van valami rejtett benchmark mód a játékban?
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
seederking #1863 üzenetére
Szerintem lényegesen jobban járnál FXAA vagy SMAA élsimítással.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Anonymus23 #1735 üzenetére
Az Uplay azonosító mellé szerintem még a PH nickeket is odaírhatnád.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Anonymus23 #1627 üzenetére
Igen ezt már tapasztaltam, de még mindig nem értem, hogy mire jó az a harang. Ha a közelében észrevesznek, mert szét akarom vágni, akkor megkongatják, hogy valaki szét akarja vágni? Ezen kívül semmi értelme?
-
Bjørgersson
félisten
Anonymus23 és Skillerz nekem is bugzott már ilyet, szálljatok ki az Animusból, majd vissza és egyből feldobja.
-
Bjørgersson
félisten
A konvojok tehetnek egy szívességet.
-
Bjørgersson
félisten
Csutkán nagyon komolyan néz ki. V-Synccel megvan a folyamatos stabil 24 fps.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #1417 üzenetére
Fúj, egyik rosszabb, mint a másik.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #1373 üzenetére
Hallod, ne idegesíts már.
Azért ülnek ott, azok akik, mert (elvileg) értenek hozzá és az ő dolguk lenne faszán megírni a játékot, hogy normálisan, több szálon fusson, ne pedig eggyel szerencsétlenkedjen. Eddig minden fejlesztő csapat meg tudta oldani n+1 játéknál, pont az oroszok nem tudják?
-
Bjørgersson
félisten
Délután átpofátlankodtam egyik cimborámhoz, hadd próbáljam már ki, addig se ő játszik.
Vagy másfél-két órát játszhattam vele, úgyhogy a játékmenetről nem sok mindent tudok mondani, Havanában szinkronizáltam a nyolc pontot, aztán mászkáltam még egy kicsit, próbáltam egy-két dolgot összeszedni, de a shantyk felbasztak, úgyhogy inkább hanyagoltam.
A közeli dolgok látványa elsőosztályú, pedig nem volt csutkára pakolva a grafika, a távoli modellek viszont valami eszméletlen fapadosak szerintem, arról a szemcsés "effektről" nem is beszélve, ahogy betöltődnek egyre közelebb érve hozzájuk. Ezen még igazán dolgozhattak volna, ha már az optimalizációt nem sikerült tökéletesíteni. A játék egyébként még jobban futott a városban, mint a játék eleji erdős részen, pedig sokkal rosszabbra számítottam.
Egy szó mint száz, nem lett rossz, tetszenek az apróságok, de összességében nézve nekem nagyon úgy tűnik, hogy sokkal többet a közeljövőben sem fognak a sorozattal foglalkozni, évente jönnek majd az új részek (?), az Ubi meg egyre gazdagabb lesz. Pedig sokkal többet ki lehetne az egészből hozni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #1370 üzenetére
Mert te biztos részt vettél a fejlesztésben, hogy ennyire szakértesz hozzá.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #1366 üzenetére
Ezeket te elhiszed?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #1362 üzenetére
Jó, inkább rád hagyom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #1359 üzenetére
Mert a turbó módokat olyan jól kihasználja? Meg mert azért gyártanak már évek óta többmagos processzorokat, hogy aztán egy magra írjanak játékokat? Azért ezt te sem gondolhatod komolyan. Szimplán csak telibeszarják az egészet az oroszok, nincs ezen mit szépíteni meg a kifogásokat keresni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
b.daniel #1352 üzenetére
Ne haragudj már, de szerinted normális úgy kiadni 2013 végén egy AAA játékot (amikor már szinte minden számítógépben 4-6-8 magos processzorok vannak), hogy csak egy magon dolgozik normálisan a játék, a többin pedig jóindulattal is csak szórakozik? Még én is fel vagyok rajta háborodva, pedig engem már hidegen hagy a széria.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Zool1981 #1307 üzenetére
Az MSAA-val ne foglalkozz, már régi technológia, csak zabálja a videokártyát, de ugyanúgy recés marad a kép. A CSAA is ilyesmi, bár azt hiszem kevesebb kraft kell neki. Egy high FXAA általában annyit "fogyaszt", mint egy 4xMSAA, viszont sokkal szebb képet eredményez. A TXAA szintén nagyon erőforrásigényes, azt még nem használtam huzamosabb ideig, úgyhogy nem is tudom mennyivel szebb vele a kép. Az SMAA meg megint valami új dolog lehet, mert nem nagyon találkoztam még vele.
-
Bjørgersson
félisten
Olvasom az AC4 hírek alatti kommenteket. Durva mennyi hülye ember van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FireKeeper #920 üzenetére
Nekem mindig legalább két magyar assassinom volt, Zsófia meg Gergő maradt meg, de emlékszem volt még egy harmadik is.
Meg is van, Tolvaj Ferenc. Azt hiszem.
(#917) FireKeeper: Nehogy aztán nálunk játszódjon az V. rész.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Ismer közületek valaki magyar Ubisoft elérhetőséget? Telefonszám lenne a legjobb. Van egyáltalán Magyarországon ügyfélszolgálatuk?
-
Bjørgersson
félisten
Ennél régebbi hardverekkel már nem is lehetett volna megadni a gépigényt. Arról nem is beszélve, hogy ez az ajánlott nekem eléggé kamunak tűnik.
-
Bjørgersson
félisten
Azért úgy belegondolva egy AC2 minőségű vikingek korában játszódó résznek is tudnék örülni egy kis germán mitológiával megfűszerezve.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FireKeeper #223 üzenetére
Én már annak is örülnék, ha megfogna annyira, hogy egyáltalán végigjátsszam.
-
Bjørgersson
félisten
De rohadt jól néz ki ez a kép, a Revelationst juttatja eszembe.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Creative997 #187 üzenetére
Logic level Ubisoft. Majd jövő ilyenkor már valószínűleg róla fogunk olvasni az Assassin's Creed V hírekben.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Creative997 #181 üzenetére
Engem meg inkább érdekelne egy normális rész Aquilussal a főszerepben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 2025 - Íme a 11. héten megjelenő játékok listája
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy ruhás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest