Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #3377 üzenetére
Nem gondolom, hogy különösebb oka lenne a kommentelőnek a kamuzásra, én hiszek neki. Tekintettel arra, hogy a Black Flagnél is pont egy hasonló eset volt. Ott az illető a laptopján szerkesztett valami prezentációt a játékról és a mellette ülő szerencsés kiszúrta a BF logóját. Az sem volt kamu.
És itt az Examiner cikke az Assassin's Creed Unity-ről.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
DeathAdder #3370 üzenetére
Nem értek egyet. Egyáltalán nem az innováció a lényeg ebben a játékban, számomra pedig a játékélmény "AC-sebb", ha semmiféle lőfegyver nincs képben.
Bár élete vége felé Altair is mordállyal puffantotta le Abbast Masyaf-ban, mint azt a Revelations-ben megtudtuk. -
Lenry
félisten
válasz
DeathAdder #3354 üzenetére
ma jelentik be a helyszínt?
most kerestem erre vonatkozó infót, de a megnövekedett reddit aktivitáson kívül mást nem látok.de ha tényleg ma, akkor nektek ellövöm kicsivel korábban
-
ogi88
tag
válasz
DeathAdder #3338 üzenetére
Nekem akkor sincs!
[link] -
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #3280 üzenetére
Nem-nem, a március szokott lenni a szivárgások hónapja, akkortájt szokott előkerülni valami concept art vagy borítókép. Úgyhogy még van egy kis időnk, bár már jó lenne tényleg látni valamit, hogy mehessenek a spekulációk.
Én nagyon beleéltem már magam Egyiptomba. Amit még 2013 elején az Osiris előzeteséből láttam, az nagyon ígéretes volt (földrengés, rovarinvázió), szerintem nálam a széria csúcsa lenne, ha ezt tényleg átültetnék akár már a következő AC játékba.
(#3276) xsanyi77
Hol olvastad azt a hírt? Tudsz linket adni? -
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #3259 üzenetére
Ezen jót röhögtem
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #3270 üzenetére
Azért zárják le az Obszervatóriumot, mert ha nincs ott a kristálykoponya a gyűrűkben, akkor működésben marad a védelmi rendszere és mozgásban van az egész épület.
Haythamet aszaszinnak nevelte Edward, de Reginald Birch (aki egyébként a Kenway család barátja és asszem vagyonkezelője is) csinált belőle templomost, miután megölte Edwardot a saját házában. A gyerek Haythamet magához vette és templomost faragott belőle.
A Jövendőmondók (Bartholomew és John) az Első Civilizáció egyik tagjának, Aitának (aki Juno férje volt) a reinkarnációi. Bartholomew ezért mondja, hogy csak még egyszer hadd hallhassa igazi nevét attól, aki olyan régen van elzárva a templomban. John is ezért lesz idegbeteg, amikor Juno megjelenik nekünk a szerverszobában a jelenben. Merthogy a terv az volt, hogy Juno elfoglalja a jelenbeli főszereplő (mi magunk) testét, így John és ő újra egymáséi lehetnek. De nem sikerült, mert Juno még nem olyan erős.
John beépített aszaszin volt, ezért kellett a meghackelt infókat átadni a futárnak, aki ugye Rebecca volt. Mert ők meg vissza akarják szereni Desmond testét, akit még 2012.12.21-én a világ megmentése után az Abstergo emberei összeszedtek a Nagy Templomból, erről videó is van. Hogy utána kb. egy évig mi történt, azt én is csak az Initiates-ből tudom. Desmond apja visszavonult, lemondott az aszaszinok vezére címéről, az aszaszinok szétszóródtak a világban és eltűntek egy időre, nem is jelentkeztek egymás felé, nehogy az Abstergo rájuk találjon. Shaun és Rebecca beépült az Abstergo Entertainmentbe, hogy visszaszerezzék Desmond testét, nehogy az Abstergo kinyerje a DNS-ből az összese lehetséges infót.
Juno szeretne anyagi testet ölteni, szerintem ez a célja, na meg hogy uralhassa az emberiséget, ahogy a múltban is. És ez már csak az én teóriám, de szerintem az Abstergonak is az lehet a célja, hogy reprodukáljanak egy első civilizációs lényt, ehhez kellenek a vérminták.
-
fess
őstag
válasz
DeathAdder #3271 üzenetére
Azt hogy még vagy 3 részt is ki kell adni,hogy a lényegi sztori előrébb mozduljon
-
Xerxész
őstag
válasz
Még az első képpel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy lehet, hogy ez egy alfa verzió az egyiptomi AC-ből, amikor Mózes szétválasztja a Vörös-tengert.
Itt tesztelték működés közben. -
szami777
addikt
válasz
ez eddig a number one
a második kép még rendben van, mint egy fosztogatás utáni ejtőzés, aztán a harmadikon már kezdenek eldurvulni a dolgok. -
FLATRONW
őstag
válasz
Nekem is előjött ez a hiba. Én a csónakot használtam, hogy visszajussak rá.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
-
fess
őstag
válasz
videó nincs róla?
-
Xerxész
őstag
válasz
Ugyanez a bug volt nálam is!
-
Adebayor
aktív tag
válasz
vicc hogy egy kalóz nem tud úszni
-
Kvelstadt
veterán
válasz
DeathAdder #3252 üzenetére
nem hat. marhakeson kapod meg. en mar kis se hasznaltam pedig lett volna hozza kuldetes pont csak el is felejtettem hogy beadta.
(#3253) trassher na az ugy viszont mar erdekes..
-
Kvelstadt
veterán
válasz
DeathAdder #3247 üzenetére
nekem is volt egy erod ahova story elorehaladas kelett hogy beadja a kuldetest. persze nem tudom hol jarsz. ha mar vegig toltad akkor nem szoltam.
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #3247 üzenetére
Ez már kicsit túl sok bug egy emberre
Ne mértem mi van a játékkal, nekem soha se volt egy se, ráadásul én még 1.0-val kezdtem.
Az ilyeneket nem is tudom hogy lehetne megoldani, talán korábbi mentést betölteni... -
Lenry
félisten
válasz
DeathAdder #3243 üzenetére
akkor nekem szerencsém volt, hogy egyetlen ilyen buggal sem találkoztam
-
FLATRONW
őstag
válasz
DeathAdder #3077 üzenetére
Miért erőlteted feleslegesen az Aida és a hwinfo használatát? Korábban le volt már többször is írva, hogy az MSI Afetrburner is tud már CPU kihasználtságot mérni, sőt mi több memória és lapozófájl kihasználtságot is. Feleslege futtatni annyi alkalmazást, mert ki tudja hogy milyen hibákat hozhat elő.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #3075 üzenetére
Afterburner felrakva. Hol kell azt beállítani, hogy játék közben kiírja az adatokat?
Futott a háttérben az Afterburner, de a játékban nem írta ki... -
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #3045 üzenetére
Melyik programmal iratod így ki az adatokat a bal felső sarokba?
Tud CPU hőfokot és kihasználtságot is? -
válasz
DeathAdder #3045 üzenetére
Akkor a fénypászmákat ki lehet lőni? Ennyire semmit nem számít? Az MSAA jobb mint az FXAA?
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #1092 üzenetére
Jaja, nekem az tetszik benne a legjobban, hogy egészen más megközelítésből látod a történetet, mármint a Borgiákat. Wikin utána olvastam Rodrigonak, nem semmi amit leműveltek ketten Cesare-vel. Jó kis sorozat
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #1107 üzenetére
nem tudom mi volt vele a gondja a játékos közösség egy részének, én bírtam Desmondot.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #1107 üzenetére
Az hiányozni fog, az biztos.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #1094 üzenetére
A Karib-tenger is meg fog venni kilóra. A szigetvilág a maga zöldes tengervizével úgy megfog, hogy el sem enged.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #1092 üzenetére
Na, akkor rákontrázok én is, bár inkább az ACII topicban lenne a helye...mindegy.
Szóval, a Ridley Scott rendezte Hannibal c. film... Van benne a firenzei nyomozó, Rinaldi Pazzi, aki a jutalom reményében infót ad Hannibal hollétéről. A filmben Hannibal mesél neki a reneszánszkori őséről, Francesco Pazziról, akit bűneiért a Palazzo della Signoria épületéből lógatnak ki, felakasztva. Képet is mutat róla, és végül a nyomozót is ugyanúgy öli meg (aki látta a filmet, tudja).
Namármost, az ACII-ben ez a jelenet szintúgy megjelenik, a De Pazzi összesküvés küldetéssorozat keretén belül.Francesco de Pazzit felakasztva kilógatják a Palazzo della Signoriából.
-
Ryder62
őstag
válasz
DeathAdder #1079 üzenetére
"Egy nagyobb felbontású megjelenítőn van hasznuk azoknak a plusz opcióknak, ahol Te már nem látsz különbséget 1360-ban.."
Ezt fejtsd már ki kérlek
Igazából már nem emlékszem miket lőttem ki de sztem azok olyan effektek amitől nagyon minimálisan lesz szebb a játék de jól visszafogja a gépet.
-
marcusa
addikt
válasz
DeathAdder #1074 üzenetére
Még akkor is furcsállom, bár kinek mi számít max-nak, mert annó mikor a Grid 2-t benchmarkoltuk, sokan úgy küldték az eredményt, hogy max, pedig 4xmsaa volt beállítva, pedig az felett van még vagy 5-6 lépcső...
-
Croft-21
őstag
válasz
DeathAdder #1038 üzenetére
Gondoltam egyébként, hogy erre gondolsz.
A JackDaw hajónkon számos öltözék közül válogathatunk. Már a játék legelső indításakor megkapjuk az Altair, Ezio Brotherhood, és Connor outfiteket, amennyiben játszottunk a korábbi részekkel. Azt a bejegyzést a videó alá csak érdekességként tettem be...
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #1031 üzenetére
Én mondjuk nem néztem meg ezt a videót, de én sem értem a kérdést... A vigyori jelből ítélve most ez vagy egy vicces videó, ergó köze nincs a játékhoz, vagy te tényleg nem számítottál arra, hogy a játék igen nagy része a tengeren fog játszódni, és ezért a "wtf"... Ha az utóbbi, akkor készülj fel, mert tényleg így lesz, ez nem poén, hanem tény.
-
Croft-21
őstag
válasz
DeathAdder #1033 üzenetére
Talán ha kifejtenéd, nem tetszésed okát - mi a fasz ez?, még meg is tudnám válaszolni. Én töltöttem fel a videót. Tudod mit szoktak mondani: hülye kérdésre, hülye válasz.
-
Croft-21
őstag
válasz
DeathAdder #1031 üzenetére
Segítsek? Ez az a játék, amit annyira vársz. A címe: Assassin's Ceed 4. lol
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #1008 üzenetére
Szerintem először játszd majd te is végig, lásd is, amit olvastál és utána vonj le következtetéseket.
Egyébként spekuláltam egy kicsit és azok alapján az infók alapján, amiket olvastam/megnéztem így játszás nélkül, azt találtam ki, hogy - a jelent tekintve - mi van akkor, ha...
SPOILER
...azok a kristálykockák, amikben vér van, az Első Civilizáció tagjainak konzervált vérmintái, bennük az ő DNS-eikkel. És ezekből a mintákból az Abstergo reprodukálni (klónozni) akarja az "isteneket", esetleg talán pont ez Juno terve, hogy ilyen formán újra testet öltsön a holografikus formájából.
SPOILER vége
Persze ez csak egy teória...viszont az eddigi infóim alapján megállja a helyét. Aki végigjátszotta, biztos meg tud - részben vagy egészben - cáfolni vagy erősíteni az elméletemben.
Csak aztán óvatosan a spoilerekkel! -
Mery95
csendes tag
válasz
DeathAdder #1008 üzenetére
Remélem nincs igazad.
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #991 üzenetére
Amúgy az a röhej, hogy valóban méreg drágák megjelenéskor (itthon), de pár hónap után már drasztikusan csökken az áruk (legalábbis az alapjátéké), csak azon múlik, hogy mennyire bírod ki (egy függő semennyire
)
Jajj, 1000. hsz
-
emiki6
veterán
válasz
DeathAdder #994 üzenetére
Felhúztam az i5-öm 4,5 GHz-re szóval jöhet
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #975 üzenetére
Te is ennyire spoilerhuszár vagy?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #975 üzenetére
PÜ ment
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #973 üzenetére
SPOILER
a harmadik rész végén Desmond mondta a többieknek, hogy meneküljenek. mondjuk az nekem is fura volt, hogy miért nem mentek vissza miután megtörtént a "nagy önfeláldozás".
abból amit láttam, fogunk találkozni Juno-val a Black Flagben, de a harc ellene szerintem csak a későbbi részekben fog előtérbe kerülni./SPOILER
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #912 üzenetére
a grafikai részétől nem félek, az az előző részben sem volt számottevően gyengébb/lassabb radeonon, inkább a CPU-t terhelő részek okozhatnak gondot. mondjuk ahogy elnézem az ingame videókat, az itteni városok embersűrűségben közelében sincsenek a harmadik rész Bostonjának pl, szóval ha igaz volt a feltételezés, hogy a sok NPC fogta meg a procit, akkor itt kisebb lesz a baj, már ha érezhető lesz egyáltalán. Kingston és Nassau szinte már kihaltak, egyedül Havannában lehet komolyabb terhelés, de mondjuk a Bostoni kikötőhöz mérten az is semmi.
-
emiki6
veterán
válasz
DeathAdder #897 üzenetére
Nekem ott folyton összenőttek conorral
-
james001
veterán
válasz
A zártörés nálam konzolon tök egyszerű volt,de próbáltam haveromnál PC-n egérrel,na az már tényleg kihívás volt
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
a zártörés egérrel nekem kifejezetten nehezen ment, nem is szerettem.
-
Valty
aktív tag
válasz
"Egyik mellékküldetésnél nem tudtam szétválasztani a két verekedő parasztot"
Ez kb. az ACIII legnehezebb része volt
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #874 üzenetére
Ahogy megnéztem ezt a 2 videót tegnap, a jelenbeli részekből az jött le, hogy ha esetleg mégis van kapcsolat a 3. résszel, akkor azt később mi magunk fogjuk kideríteni. Egyszerűen az indulásból ítélve nem lehet más, csak ez.
Ettől függetlenül nagyon nem tetszik ez az in medias res kezdés, még egy rohadt felvezető videó sincsen, csak úgy belecsapunk a 18. század elejébe...mintha tényleg csak egy kalózos játék lenne, nem AC.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #856 üzenetére
Na fasza.
Miért nem fogom fel végre én is, hogy amit HIVATALOSAN nyilatkoznak az SOSEM igaz!
Mindig az a rohadt remény, az.Azért bizakodom, hogy tényleg afféle visszaemlékezések formájában csak összekötik már a nyavalyás 3. résszel.
SZERK.:
Mennyit néztél meg eddig a végigjátszásból? -
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #847 üzenetére
nem tudom, nekem jobban bejön mint a harmadik rész, Edward a videó alapján hatalmas arc, és a jelenbeli történetszálban is sok a potenciál.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #843 üzenetére
Meg is nézted?
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #841 üzenetére
Íme, valaki már írt róla!
SPOILER
"Edwarddal kezdünk, aki egyszerű matróz egy kalózhajón, több ellenséges hajó vesz körbe minket, és a kalózhajó kapitányát meg lelövik, miközben jön egy fregatt ahonnan csúnyán néz ránk egy assassin. Edward megragadja a kormányt, és lebombázunk pár hajót, amikor ránk ugrik az assassin, de robbanást követően mind a ketten a vízben végezzük.
Edward felkel egyedüli túlélőként kiúszik a közelben lévő szigetre, de követi őt az assassin is. Edward megöli, elolvass aa nála lévő levelet amiben kiderül hogy azért küldték az assassint havannába, mert a rendjük valami miatt pénzt kap, edward elhatározza hogy eljátsza az assassin szerepet és begyűjti a pénzt.Jelen -- nem biztos hogy jól értettem meg, telefonáltam közben. 2020 után vagyunk valahol az időben, kiderül hogy a templráiusok nyertek, mert minden abstergo. Ha jól értettem de nem tuti, az abstergo felvásárolta a ubisoftot is. Mi az ubisoftba jelentkezünk mint egy béta teszter, hogy kijátszuk edward történetét amit az ubisoft -- Abstergo entertainment majd átalakithat és kiadhatja. Az animus itt már teljesen megváltozott, normális technológia, bárki dns-ét felhasználva bárkinek a múltjában kutakodhatunk. És úgy néz ki az egész mint egy nagy plazma tv + occulus rift. Ja és a főnök azt mondta nekünk, hogy DESMOND ÖNKÉNT adta át a DNS-t."SPOILER vége
Én elolvastam a jelen részét, mert nálam a kíváncsiság mindig győz.
Edwardot nem olvastam végig. Nagyon sok újat nem ír a jelenről azon kívül, amit már eddig is tudtunk...bár az időpontot szerintem benézte.
-
Ryder62
őstag
válasz
DeathAdder #766 üzenetére
Pedig lesz AC 10 is ne félj.
És beugrott egy ilyen: Watch Dogs 5
Ugye AC1-nél nem is sejtettük hogy futószalagos játék lesz belőle.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #770 üzenetére
én ugyan látom a buktatókat, meg nem is várok csodát, de mégis reménykedek. ha már a Rev/BH színvonalát eléri, elégedett leszek. annyira majdcsak nem tudják elcseszni mint a harmadik részt...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #766 üzenetére
nem biztos, ha maradtak volna abban a miliőben, ahol a 2-BH-Rev játszódott, akkor meg azon fanyalognánk, hogy nem megy sehova a sorozat, jogosan. nem rossz dolog a korszak/hangulat változás, csak szerintem nem olyan ütős, mint a régebbi részek. a 3-at is meg lehetett volna csinálni százszorta hangulatosabbra, az nem sikerült, talán most.
james001: már a 3nak sem ő csinálta.
-
Ryder62
őstag
válasz
DeathAdder #730 üzenetére
Majd meglátjuk. Reméljük a legjobbakat.
-
Ryder62
őstag
válasz
DeathAdder #724 üzenetére
Ugyan nem játszottam az AC III-al de két végletet halottam a futásáról: full lowon épp hogy elérte a 20 fpst, még erőművek esetén is. A másik meg pont az ellentéte hogy egy erős kétmagos rendszerrel simán vitte maxon 50-60 fps-el.
Szóval volt itt kavar rendesen.
Most hogy olvastam hogy ugyan az a csapat portolja, hát, nem számítok sok jóra.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
elmondanám, hogy az igazán problémás rész a játékban CPU, és nem VGA limites volt.
-
Xerxész
őstag
válasz
Vagy megnézni a teszteket.
-
b.daniel
senior tag
válasz
DeathAdder #711 üzenetére
Könyvet olvastad? Full Haytham,és nagyon jó
két nap alatt kivégeztem. Bónuszként van egy kis Edward is benne
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #655 üzenetére
Hát, ebben a témában is spekuláltunk már korábban...
De nem jutottunk sokkal előrébb.
Amit eddig állítottak a készítők:
- nem szakítanak a jól bevált történetmeséléssel: azaz a BF ott fog folytatódni, ahol a 3. rész véget ért. Na most ugye új főhős lesz, akkor hogyan folytatják a sztorit a Nagy Templomban? Dilemma...
- a jelenbeli főhős egy arctalan Abstergo kutató, FPS nézetbenÉs ezzel gyakorlatilag ki is merült az infóhalmaz, amit a jelenbeli történettel kapcsolatban elmondtak. Ja, még annyi, hogy azt is megígérték, hogy valamilyen formában visszatér Desmond... Az eddigi 5 rész róla szólt, nem akarják csak úgy elfelejteni a készítők, ezért belerakják ebbe is. Ez egyébként szerintem is jó ötlet.
Csak mi találgattunk, hogy valószínűleg digitálisan lesz benne az Animusban...másképp nemigen lehetne jelen. Kivéve, ha olyan oltári hülyeséget találnak ki, hogy feltámad...Juno a 3. rész végi eseményekből következően szinte biztos, hogy visszatér (a szinte csak azért, mert nem én vagyok a fejlesztő, de szerintem magától értetődő, hogy ő lesz a főgonosz...ha gonosz egyáltalán), de magam is szívesen látnám még Minervát és Jupitert is...illetve akár új személyt is az Első Civilizációból...mondjuk Consust. Meg úgy általában nagyon kíváncsi lennék még többre is abból a régmúlt korból...ezért vonz az egész széria.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #655 üzenetére
nyilván nem véletlenül hozták vissza Juno-t a játszmába, valami tervük tuti van vele. azt nyilatkozták régebben, hogy már van tervük arra, hogyan zárják le az egész sztorit, de ameddig jól tejel a sorozat, nem fogják elsietni a dolgot.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #651 üzenetére
Úgy, ahogy FireKeeper írta...
Kiegészíteném, hogy nem lesz arca a jelenbeli főhősnek, FPS nézet lesz. Meg hogy ez a főszereplő, aki tulajdonképpen így te magad leszel, nem Desmond vérvonalába tartozó személy. Uborkák azt mondták, hogy 2013-ban (amikor a jelenbeli szál játszódik), már bárki számára hozzáférhető a DNS (gondolom elsősorban az Abstergón belül), így nem kell külön alany, akin keresztül újra lehet élni a múltat.
Ez az egész így zárójelben egyenlő: "marhára nem volt ötletünk/időnk/kapacitásunk új főhőst és hozzá kapcsolódó megfelelő jelenbeli történetet megalkotni!" De ha ez mégsem lenne így (és ne legyen így!), hát én leszek az első, aki bocsánatot kér előbbi kijelentéséért. -
Vikus
tag
válasz
Áhááááá!
most már értem..
de le nem esett volna..
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
úgy tudni valami abstergo entertainment-nél dolgozó muki. hogy ő most templar lesz, esetleg assassin beépített ügynökként, vagy egy ártatlan civil, még nem tudni.
-
Vikus
tag
válasz
DeathAdder #648 üzenetére
bocsesz... lehet a hét végére befáradtam már nagyon, de nem értem..
-
Leelou
tag
válasz
DeathAdder #612 üzenetére
Defaulton hagytam mindent, csak az irányítást konfiguráltam.
-
válasz
DeathAdder #592 üzenetére
Nekem az kell, hogy az AC, watch dogs, és a bf4 jól fusson. A többi game megy ahogy megy. Így viszont 2:1 az nv-nek. A franc se tudja...
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #592 üzenetére
Annyira nem gond, én is nVidia párti vagyok.
-
válasz
DeathAdder #581 üzenetére
Nekem mind a két gyártótól nagyon sok kártyám volt. Őszintén szólva az NV-t én is jobban csípem. Egyedül az ára miatt nem veszek, de valahogy mindig az az érzésem, hogy hiába tol több fps-t az AMD karim, valahogy az NV-n simábban fut. No meg a support...
-
válasz
DeathAdder #578 üzenetére
Én is erre tippeltem. Nekem a kedvenc sorozatom az AC és a III-ra nagyon kiakadtam. Maga a játékmenet sem jött be, meg Amerika sem, de az optimalizálás maga volt a katasztrófa. Főleg úgy, hogy AMD karim van. Ahogy halottam, az NV-kel ott is jobb volt a helyzet.
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #555 üzenetére
Ismerős az érzés. Én valahogy ráakadtam az első részre, amikor megjelent, azt mondták hasonló mint a Prince of Persia, azt meg szerettem, szóval kipróbálom és csak ámultam bámultam... mondom, ez az első rész volt, annyira tetszett, hogy 2x is kivittem. Aztán kijött a 2. része és össze vissza élveztem
Azért sem jött be annyira a BH, mert számomra kicsit, valamilyen szinten visszaesés volt a 2-höz képest (meg pár dolog nem tetszett benne).
-
emiki6
veterán
válasz
DeathAdder #555 üzenetére
+1, bár én tudtam annyit róla, hogy jó. Emlékszem, sokéve haver mondta suliban, hogy nézzem meg youtubon milyen és írjam be: "assassins creed" mondom jobbulást
(Persze csak nem mondtam ezt de hogy hülyén hangzott a assassins az biztos)
Nekem a 2 után az egy valami rettenetes volt: unalmas, vontatott stb.
A 3 viszont meglehetősen nehéznek bizonyult. -
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #527 üzenetére
Én kiveszek szabit
Csak fusson a gépemen
-
james001
veterán
válasz
DeathAdder #527 üzenetére
Én is nagyon várom ahhoz képest amikor eleinte megláttam akkor nem tetszett. De ez valszeg a 3 utáni "csalódottságom" miatt volt
De aztán a folyamatos videók után egyre jobban beleszerettem,úgyhogy a legjobban ezt várom az őszi játékok közül.
Én a PS3-as verziót szerzem be,és ha minden jól megy akkor a Buccaneer Edition-t veszem meg,ez majd még pénzfüggő. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #397 üzenetére
sőt, ha már itt tartunk volt ugye egy tomb raider is időközben
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #388 üzenetére
Ukrán Ubi csinálja a PC-s portot, akiknek az AC3 "optimalizációját" is "köszönhetjük"
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #343 üzenetére
Az első rész korszaka is jó válaszatás, a másodiké még jobb volt. A reneszánsz pont egy változások kora, társadalomban, művészetekben, eszmékben...nem csoda, ha nyomot hagy az emberben.
-
Leelou
tag
válasz
DeathAdder #271 üzenetére
Ja.
Végülis...
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #255 üzenetére
Én meg az egész szériát fogom előről kezdeni.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #100 üzenetére
Az a legenda járta róla, hogy nem fogja a golyó. Miután megcsináltad az Oak Island küldetést, kiderült, hogy a legenda igaz: valóban nem fogta a golyó, mivel megvolt neki Éden szilánkja, egy gyűrű, ami taszít mindennemű fémes tárgyat. Ez volt az igazi kincs a Tölgy-szigeten, nem a sok arany, ami mellette volt.
A küldetés előtt 3 vagy 4 térképdarabot kellett összegyűjteni különböző helyekről ahhoz, hogy eljuthass a Tölgy-szigetre.
Kb. ennyi a sztori.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Metal topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest