Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeathAdder

veterán

válasz Creative997 #553 üzenetére

Első AC amit játszottam az a 2-es volt, előtte azt sem tudtam, hogy van első, és egyáltalán a játékról semmit, de akkor kb. 5 perc játék után azonnal beleszerettem :K

Szóval amikor felakasztják Ezio családját, először alig tudtam elmenekülni Rodrigo Borgia Uberto Alberti emberei elől, de amikor már tapasztalt AC-s voltam és pár év után újból elkezdtem játszani, akkor már sklillekkel az akkor még képzetlen nőhajhász Ezio-val simán le tudtam fegyverezni a nagy batár őröket is :DDD

OMG hogy irigylem az akkori énmagamat :D Azt az élményt sosem felejtem el, amikor először kezdtem el játszani az AC2-őt, és egyszerűen nem tudtam abbahagyni (tudom ezt sokan mondják, de nem vagyok egy gémer, ezért ez nagy szó tőlem). Semmi trailert, semmi képet, semmit az ég világon nem tudtam, de mégcsak nem is hallottam róla, valahogy ráakadtam és elkezdtem játszani... mit megadnék, ha formatálhatnám az agyam azon memóriáját ami arra a játékra vonatkozik, és tiszta lappal vághatnék bele mégegyszer :R

Új hozzászólás Aktív témák