Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #553 üzenetére
Első AC amit játszottam az a 2-es volt, előtte azt sem tudtam, hogy van első, és egyáltalán a játékról semmit, de akkor kb. 5 perc játék után azonnal beleszerettem
Szóval amikor felakasztják Ezio családját, először alig tudtam elmenekülni
Rodrigo BorgiaUberto Alberti emberei elől, de amikor már tapasztalt AC-s voltam és pár év után újból elkezdtem játszani, akkor már sklillekkel az akkor még képzetlen nőhajhász Ezio-val simán le tudtam fegyverezni a nagy batár őröket isOMG hogy irigylem az akkori énmagamat
Azt az élményt sosem felejtem el, amikor először kezdtem el játszani az AC2-őt, és egyszerűen nem tudtam abbahagyni (tudom ezt sokan mondják, de nem vagyok egy gémer, ezért ez nagy szó tőlem). Semmi trailert, semmi képet, semmit az ég világon nem tudtam, de mégcsak nem is hallottam róla, valahogy ráakadtam és elkezdtem játszani... mit megadnék, ha formatálhatnám az agyam azon memóriáját ami arra a játékra vonatkozik, és tiszta lappal vághatnék bele mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest