Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Assassins Creed IV - Stealth Experience Walkthrough
Ez valami eszméletlenül látványos.
-
james001
veterán
Assassin's Creed 4 Black Flag -- Buccaneer Edition Unboxing A szobor tetszetős
Egy ilyen kiadást tuti szerzek
-
FZsolt15
aktív tag
-
Leelou
tag
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #491 üzenetére
Szerintem is világos van a víz alatt...gondolom ki akarják emelni a szép világot, de akkor is picit sötétíthettek volna rajta még.
Szerintem is sokáig bírja, bár ha jól tudom, a gyakorlott gyöngyhalászok 3-5 percet is bírják víz alatt és hát Edward biztos az.
A harang valószínűleg a levegővétel miatt van ott igen.
-
FZsolt15
aktív tag
Még egy videó, vízalatti játékmenet is van benne [link]
-
FZsolt15
aktív tag
-
FZsolt15
aktív tag
Assassin's Creed 4: Black Flag - EXCLUSIVE Naval Fort Interview
Most nézem már kint van a Gamepodon is
-
Soucaller
tag
Hello
Azt nem tudjátok meg mondani honnan érdemes meg rendelni a The Black Chest Edition -t ?
Látom magyar honba nem jut belőle, csak a Buccaneer Edition.
Előre is köszönöm. -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #481 üzenetére
Maradjon rejtély a megjelenésig.
Így korrekt.
Viszont azt én is csak remélni tudom, hogy nem rontják el. Corey May, az eddigi részek írója már nem szerepel az írók között, úgyhogy kicsit izgulok a történettel kapcsolatban...de előre nem ítélkezem. -
Xerxész
őstag
válasz
gyuromoj #477 üzenetére
Hangulatos, nagyon tetszik!
Megerősít abbéli álláspontomban, hogy sokkal jobban érdekel az AC játékok jelene, mint a múlt. És ez az összes résszel így van.A főhős amúgy tuti nincs közöttük, mert ő arctalan. FPS nézet lesz, tehát mi magunk vagyunk a főszereplők. Viszont az irodánk az látszik.
Kis aszaszin figurákkal.
Jól néz ki az Abstero főhadiszállás!
-
gyuromoj
veterán
válasz
james001 #478 üzenetére
Nem lepődnék meg rajta. Mondjuk ha nextgen így fog kinézni, akkor engem megvettek kilóra.
Szerintem el mentem a topicot a kedvencek közé, mert PS4 mellé tervezem beszerezni a játékot.
Libaration-hoz nem volt szerencsém és nem hiszem hogy a közeljövőben lesz, a 3. részt pedig még a legelején abbahagytam, amikor Connor már "tini" volt és be kellett volna mennem vele a városba.
Mondjuk nagyjából képben vagyok a történésekkel, de majd tervezem a pótlását. -
gyuromoj
veterán
-
FZsolt15
aktív tag
-
james001
veterán
-
james001
veterán
Aveline már biztos visszatér a 4-ben
Ki kéne már tolnom a Liberation-t
Szerk.: Ja és amúgy csak a PS3-as és PS4-es verzióban lesz benne,3-4 küldetés erejéig irányíthatjuk őt majd. -
zolka95
őstag
lehet hogy ami a kockában van azt akarja kiszedni?
a 3. részben a gyűrű sem úgy nézett ki, mint a többi éden darab, nem fénylett sárgán
-
FZsolt15
aktív tag
Assassin's Creed IV: Black Flag - Multiplayer Gameplay Debut
-
Creative997: Neked, hogy mentek az előző részek?
-
Xerxész
őstag
válasz
Creative997 #457 üzenetére
James001 már kiszúrta korábban és ugyanezt feltételezte.
Szerintem az lehet.Ha nem is hiperszuper hatalommal felvértezett Éden darab, mint az Alma, de gondolom Első Civilizációs dolog lehet.
Jó kép amúgy...honnan van? Nincsenek még újabbak?
-
Creative997
őstag
Eden darab?
-
james001
veterán
Egyébként most megnéztem még egyszer,és leesett hogy ez az előző videó ami volt nemrég,csak kicsit hosszabban
De nem baj ez jobb mint az előző volt
Azért a teljes változatba berakhatnák azt hogy le lehessen venni a kapucnit a hajón... Mint pl. az E3-as videóban is volt.
Ja meg Edward életereje alatt mi lehet az a csík ami néha feltűnik? Olyan mintha valami horgony ikon lenne mellette... -
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #452 üzenetére
Nekem még mindig ijesztő. Az AC3-ban Phenom II, vagy Core2quad kellett papíron az ajánlott gépigényhez, aztán meg csak egy egekig clockolt intellel és nV karival ment tűrhetőt
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #452 üzenetére
*ijeszt (fúú, allergiás vagyok a helyesírásra és én rontom el......)
-
james001
veterán
-
polonic
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Ennél régebbi hardverekkel már nem is lehetett volna megadni a gépigényt. Arról nem is beszélve, hogy ez az ajánlott nekem eléggé kamunak tűnik.
-
Xerxész
őstag
válasz
Creative997 #444 üzenetére
Az ACIII is elfutott neked, ez is el fog, nyugi.
Nyílván a fullos élményt el lehet felejteni, de menni fog.
A minimum gépigény hiába minimumnak van meghirdetve, mindig lehet alá menni. -
Leelou
tag
Káprázatos képek!
A gépigény megnyugtatott.
-
Xerxész
őstag
válasz
james001 #440 üzenetére
Vigyorogsz rajta, de lehet, mondasz valamit... Elég futurisztikus darab az 1700as évekhez képest, szóval akár az is lehetne... De nyomós ellenérv, hogy egy Éden darabot nem biztos hogy ilyen korán lelepleznének.
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy ez is egy afféle Éden darab lehet, de nem ezt keresik majd a templomosok és az aszaszinok.
A képek amúgy nagyon jók!
-
FZsolt15
aktív tag
Gépigeny:
Minimum:
Operációs rendszer: Windows Vista,
Windows 7, Windows 8 (mind 32-bites)
CPU: Core 2 Duo E6700 2.66GHz, Athlon
64 X2 Dual Core 6000+
VGA: GeForce GT 440 GDDR5, Radeon HD
3870
RAM: 3 GB
HDD: 20 GBAjánlott:
Operációs rendszer: Windows Vista,
Windows 7, Windows 8 (mind 64-bites)
CPU: Core i3-530 2.9GHz, Athlon II X3
440
VGA: GeForce GTX 260, Radeon HD 6670
RAM: 4 GB
HDD: 20 GB
Forrás -
anorche1
őstag
válasz
FireKeeper #438 üzenetére
Óóó
És ahogy hallom, a watch_dogs -ot is ők fordítják -
james001
veterán
válasz
Creative997 #439 üzenetére
WOW
Alulról a második kép marha jó
Meg az a jégkocka lenne az új Éden-darab? -
Creative997
őstag
Új képek, harcászati taktikákról illetve egyebekről:
és még millió egy kép van
-
FireKeeper
nagyúr
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy a magyarítást ugyan az a csapat fogja végezni, akik a 3 -at is fordították? Mert most kezdtem el újra végigvinni, és az, hogy a "Perform musket air assassinations" -t "Ölj muskétával" -ra fordítják
k, fáj. És nem csak egy ilyen van, ahol kénytelen vagyok megnézi neten hogy mik a feladatok angolul. Sajnos számomra az sem megoldás hogy angol verzióval játszok, mert nem vagyok perfekt angolos, és nem biztos hogy kerek lenne a stori. -
Leelou
tag
válasz
FireKeeper #433 üzenetére
Bölcs döntés.
Assassin's Creed Brahman bejelentés:
http://gamepod.hu/hir/assassin_s_creed_brahman.html -
james001
veterán
-
Creative997
őstag
*-*
-
james001
veterán
Hehh,japán assassin zászló: [link]
-
DeathAdder
veterán
válasz
FireKeeper #419 üzenetére
Messze van még egy battlefield 4 minőségtől, de lényegesen javuló tendenciát mutat az előző részekhez képest
-
polonic
félisten
válasz
Egyetértek az ottani topikban lévő első hsz-szel. Egy story trailer is jó lenne azért.
Bár ettől függetlenül engem is kilóra megvettek. -
Xerxész
őstag
válasz
Még mindig szép és tetszetős.
Mostmár csak a sztori érdekel, semmi más. -
Creative997
őstag
Multi?
-
Leelou
tag
Egyelőre keresem az államat a videó láttán...
-
james001
veterán
válasz
Én is egyre jobban várom
Csak aztán nehogy megint csalódjak mint a 3-nál
-
FireKeeper
nagyúr
Új videó - a kalózok élete
még mindig meg vagyok véve kilóra. úgy várom mint valami kisgyerek, de komolyan -
zolka95
őstag
egy 1. világháborús jó lenne szerintem, akkor még nem voltak annyira tankok meg gépfegyverek(vagyigen?
)
vagy legalábbis olyan gépfegyver nem, mint pl thompson géppisztoly
meg 1.vh-s játék még nincs is, vagy csak nagyon kevés, én nem tudok rólaa 2.vh-ban meg csomó tank meg harckocsi volt, gépfegyverek
abban a korban nem is lehetne harcolni csak gépfegyverrel, az meg már nem assassin's creed
de lehet az 1.világháborúról se lehet jót csinálni
nem értek annyira a haditechnikához -
Leelou
tag
válasz
FireKeeper #415 üzenetére
Nekem még mindig egy XIII.-XIV. Lajos korabeli játékmenet tetszene a legjobban. A mindenkori bíboros (Richelieu vagy Mazarin) lehetne a főellenség (valljuk be, eléggé körülöttük összpontosult akkor mindenféle hatalom...), a hugenották/hollandok/spanyolok elleni háborúkban akadna szárazföldi és vízi csata bőven, lehetnének mellékküldetések Anglia felé (Buckingham), lenne sok kardozás, cselszövés, összeesküvés...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Bjørgersson #414 üzenetére
ez sem rossz ötlet. én kb bármire nyitott vagyok, volt már sok ígéretes témajavaslat (ókori egyiptom/róma, francia forradalom, feudális japán (<3), 1./2. vh, meg ez ugye).
-
Bjørgersson
félisten
Azért úgy belegondolva egy AC2 minőségű vikingek korában játszódó résznek is tudnék örülni egy kis germán mitológiával megfűszerezve.
-
törölt tag
Ezt egy banánfürtön láttam. Rögtön az Apple of Eden ugrott be.
-
Xerxész
őstag
válasz
james001 #410 üzenetére
Esély ugyan van rá, de nem látom valószínűségét, hogy szövetségre lépnének az ellenséggel...pláne azután, hogy Desmond besétált a főhadiszállásra és az Alma segítségével kicsinálta a legféltettebb projektjük vezetőjét, meg a komplett biztonsági szolgálatot.
Még arra gondoltam, hogy úgy kezdődik majd a Black Flag, hogy az Abstergo emberei lenyomozták Desmondékat és rájuk találtak a Nagy Templomban...vagy csak úgy érnek oda, hogy hűlt helyüket találják.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #404 üzenetére
Még erre reagálva...
Ez tényleg érdekes lesz. Merthogy ígéretükhöz hűen a történetet az ACIII végével folytatják, azaz a Nagy Templomban kéne folytatni. De mivel Abstergo kutatók leszünk, a Templomban biztos nem kezdhetünk...inkább az Abstergo egyik intézetében...így lenne logikus.
Szóval, erre a részére én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy oldják meg. -
Xerxész
őstag
Nem egészen.
Ha jól emlékszem, valahogy úgy írták, hogy az ellenség embereként kezdjük a játékot és a folyamatos kutakodás után, a kiderített információk alapján fokozatosan "térünk meg", azaz kezdünk majd rájönni, hogy a rossz oldalon állunk.
Szóval elvileg a jelenben egy templomosból való aszaszinná válás folyamatába csöppenünk majd bele...ha hinni lehet az eddig elmondottaknak. -
Leelou
tag
válasz
FireKeeper #404 üzenetére
Lehet, hogy az abstergós fazon a modernkori aszaszinok beépített embereként turkál a múltban.
-
Xerxész
őstag
válasz
james001 #401 üzenetére
Nekem is az...merthogy kb. majdnem pont ugyanaz az életerőcsík, mint az első részben.
A Desmond Journey küldetésekre gondolsz a Revelationsben? Igen...olyasmi lesz, az is FPS nézet volt.
Küldetések most is lesznek a jelenben, emiatt ne aggódj.Ne felejtsd el, hogy az AC széria fő története még mindig a jelenről szól, hiába játszódik 90%-ban a múltban.
Azt is megígérték a készítők, hogy a sztori az ACIII végét folytatja (jó szokáshoz híven), így a folyamatosság továbbra is fennmarad, gondolom tovább bonyolódik a Juno-sztori. Desmond pedig benne lesz, valószínűleg digitálisan az Animusban, de olyan elborult ötletet sem tartok valószínűtlennek, hogy nem halt meg (bár elég egyértelmű)...mondjuk Juno feltámasztja.Elvégre igen fejlett technológiával rendelkeznek.
-
james001
veterán
Aha szóval olyasmi lesz mint a Revelations-ben volt? Ez kicsit "lehangoló",mert én szerettem a jövőbeli szálat is,szerettem a Desmond-os küldetéseket
Leelou: Igen ezt én is megfigyeltem,örülök neki
Egyébként az első rész életrő csíkja jutott róla eszembe
Remélem az életerő nem fog magától visszamenni mint a 3-ban,hanem úgy mint a 2-ben orvosság kell majd hozzá hogy meggyógyuljunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest