Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FLATRONW #3830 üzenetére
közben rájöttem
Ma még beletoltam vagy 10 órát.
Összeszedtem MINDENT . még egy cefet acsit sem adott hogy r*hadjon meg
ez kicsit gáz !
viszont azt írja még van 3 elásott ládám, és egy fejlesztést nem tudok megcsinálni. Pedig eskü a térképen sehol semmi. a fejlesztés az a robbanóhordókhoz tartozik. jelenleg 94%-on áll a játék. Van pár küldetés ami nincs meg 100%-ra de egyébként minden az ég világon kész van, a templomos vadászat és a többi gyűjtögető cucc is. (rájöttem most, valami flottás izé kell, de netmentes helyen játszok)
Volt egy szép kis bug, hátha a későbbiekben valakit érint, leírom:
Templar hunt / templomos vadászat. mind a 4 helyszínen megcsináltam, de csak 4 kulcsom volt. hiba: az első helyszín 3. küldetésében elsüllyesztettem a hajót, és ezzel a kulcs is a tenger fenekére került. Megoldás: újrajátszod, majd utána beadja a 4.et. Ezt is megcsinálod és itt meglesz a kulcs. [link]
ami igazán de mocskosul fel ... idegelt. a legendás hajók. 1-et még véletlenül sikerült leszedni de a többit azt mondom esélytelen . pedig vagy 3 órát próbálkoztam. főleg amikor kettő van
hát azt mondom elmehetnek oda ahova..
-
plezz
csendes tag
válasz
FLATRONW #3728 üzenetére
Köszönöm szépen, meg van a dolog!
A kezdeti csaták alkalmával kapásból elszórtam a hordókat. Gondoltam, ha ez ilyen egyszerű akkor ezzel nem lesz gond.
Xsanyi77 válasza után kicsit jobban odafigyeltem ( nem dobtam hordót, mivel nem volt ) tehát vártam és akkor látom, hogy ágyúzik magától a hajóm! Eddig ezt nem vártam meg, hanem eldobáltam őket a csata elején. Mindig a kapkodás!Most már rendben vagyunk, minden tiszta.
Köszi még egyszer!
-
HollyBoni
veterán
válasz
FLATRONW #3624 üzenetére
Nem nagyon akarom tuningolni a CPU-t, nagyon a határon vagyok a fogyasztással, épphogy elviszi a jelenlegi tápom a konfigot.
Az az érdekes ha letiltom a CF-et 1 GPU-t kihasználja 99%-on, de még így is 20fps-el megy picike felbontáson mindent levéve, ami azért túlzás... Öreg kártya, de elég sok mai játékkal szépen megbírkózik, ilyen alacsony teljesítménnyel még sehol nem találkoztam. Driver régi, de eddig egy újabb játéknál sem volt emiatt gond. Sok régi játékra sincs CF profil, amire van sokszor nem is jobb semmiben mint a default mode.
Szerintem elteszem a játékot addig amíg lesz másik videókártyám.
-
HollyBoni
veterán
válasz
FLATRONW #3621 üzenetére
4870x2 és i7 920. Érdekes, ha leveszem teljesen a felbontást és minden mást legalacsonyabbra akkor sem megy fel az FPS, folyamatos beakadások vannak... Ha letiltom a crossfire-t 99%-ig használja az egyik magot.
De ahogy nézegettem a fórumokat nem csak én vagyok egyedül a problémával. -
FireKeeper
nagyúr
-
Dr. Student
senior tag
válasz
FLATRONW #3531 üzenetére
Kb. hasonló a helyzet. Kb. 3hete kaptam meg a Black Flag(et), elsőre nem is tetszett mivel nem érdekelt nagyon az AC sorozat, az első rész rossz emlékei miatt. Hihetetlen unalmas volt szerintem.
Feleslegesen nem akarom megvenni az összes részt, ha nagyon visszalépésnek érezném a Black Flaghez képest, úgy sem játszanám végig őket.
[link] - 9k-ért megtudnám venni elvileg, ennyi lehet megérne...
Grafikailag mennyi a visszalépés ?
* Magyar Forgatókönyv engem is érdekelne...
-
Rasiel
senior tag
válasz
FLATRONW #3228 üzenetére
Igen, van ilyen, hogy működik a driverbe épített is. Amíg nem használtam az Overridert, addig mindig azzal próbálkoztam, volt, ahol bejött, de sajnos ritkán. Voltak olyan játékok, ahol frissítésekkel javították is ezt a "problémát".
HBAO-val kapcsolatban egyetértek veled, viszont élsimításnál nálam az SMAA jött be a legjobban. FXAA tényleg homályosít, szóval ezt én is kihagytam, ellenben semmit sem lassított a játékon. MSAA már annál inkább, viszont itt azt éreztem, hogy ez is elmosta kissé az éleket, SMAA-nál ezt nem tapasztaltam, emellett még gyorsabb is volt az AC4 ezzel az eljárással. TXAA-t én is hanyagoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- ZIDOO médialejátszók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest