Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
morfondőr #4045 üzenetére
A Ubisoft support segítségével sikerült megoldani a problémám, amit megosztok itt, hátha valaki hasonlóba fut bele. A játékhoz nem volt kulcs hozzá rendelve, amit le lehet ellenőrizni, ha uplay-ben a névre kattintasz, fiókinformáció és játékaim. Ha a játék mellett nincs kulcs, akkor a supporthoz kell fordulni és ők adnak. Ezután már simán csatlakozott a ubi szerverekhez a játék és nem csak offline módban ment. Érdekes dolog, hogy ezt a játékot pont a uplay-en vettem, nem egy külső boltból való. A season pass már a GMG-ről volt, annak ott is volt a kulcsa.
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Most akartam elkezdeni a játékot, és már rögtön az elején problémába ütköztem! Akár mit csinálok nem tud az ubisoft szerverekhez csatlakozni a töltőképernyőn! Tűzfalban kivételek közé tettem, játékos üzemmódot kapcsoltam, újraindítottam stb. A többjátékos mód sem működik. Másik uplay-es játék gond nélkül megy. Valaki tud tanácsot adni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest