-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Hi!
Most lettem őstag és ebből kifolyólag szeretnék egyéni arcképet. Konkrétan erre gondoltam: [link]. Ez megfelelő lehet? Meg valaki át tudná alakítani nekem, hogy igazán PH!-ra való legyen?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
barnam_
nagyúr
válasz hoffman_ #9790 üzenetére
Szerintem Jorus avatarja annyiban hasonlít Jack-re, hogy hasonló a szakálla. Na most nekem is olyasmi (csak nem olyan hosszú az államnál). Akkor én úgy nézek ki mint Jack Sparrow?
Másrészt nem tudom Te milyen képet nem kaptál meg. Ebben a topicban utánanéztem, annyit találtam, hogy valaki szeretett volna egy film karakterből avatart, de amilyet akart, olyat nem lehetett. Viszont volt jobb is, az meg nem kellett neki. És gondolom Te -tévesen- azt szűrted le ebből, hogy neked sem lehet olyan.
Egyébként legtöbbször az illető a banok miatt kap vétót, ritka az ha valakinek tiszta az előélete és egy modi is rábólintott hogy mehet a request-be, és ennek ellenére nem kapja meg.
Na csak ennyit akartam, bocs az offért. -
Arnold2
őstag
A 7-es és a 8-as tetszik nagyon. Pont ilyen(ek)re gondoltam. Fogalmam nincs melyiket válasszam. Plusz még ott van a legelső, másik témájú avatar kérésem.
Már 10 perce próbálgatom mind a kettőt az Avatar ellenőrző oldalon, de egyszerűen nem tudok választani.
Esetleg arról lehet szó, hogy az utolsó kettőt megcsinálod, ahogy elő van írva, s én meg elgondolkodok rajta egy hetet, majd leadom időben?Amúgy nagyon szép munkák, de gondolom ezt nem most hallod először Nagyon szépen köszönöm még egyszer a fáradalmaid!
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
szerk.: Ó, bakter... Második, tüzetesebb vizsgálatnál észrevettem, hogy buktam a képet
Pár post-tal visszább: Állandóan dobják vissza a képeket, és olyan ellentmondásos. Meg lett beszélve, hogy Jorusnak is Jack van, és ez a Jack tök más lesz, alá is írom, legyen csak Aggregátor kollega boldog, de ez alapján nem értem, hogy más esetekben miért vagytok túl szigorúak. Lehet, hogy laikus, naiv, és nem moderátor szemem máshogy látja, és nem is ugrálni akarok, csak egyszerűen nem értem
( nem akarok magamra uszítani senkit, pláne nem akarom elrontani Aggregátor avatar-kérését, de szerintem a Jack az Jack, és pont ebben az esetben nem adnám meg. Viszont ahol meg Ti vagytok fukarok, ott sokszor nem értem. Na, de ennyit erről, nem vagyok bennfentes )[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Arnold2
őstag
Az első nagyon jó lett, a másodiknak valahogy nem tetszik az arca.
Esetleg ha nem túl nagy kérés, akkor megpróbálhatnánk másképp:
[link]A második sor 2. képét kéne kipótolni, valamint fekete ing + vörös nyakkendőt adni rá. Ehhez raktam be pár képet ami segíthet. Valamint ha az megvan, akkor megnézni, hogy a második sor 3. képen lévő mosollyal hogy néz ki.
Sajnálom ha túl finnyás vagyok.
S köszönöm még egyszer a türelmed és szakértelmed![ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Jól néz ki Nekem az első jobban tetszik, valamint az 56x56 pixel már lehet nagy lenne.
Két dolgot kellene változtatni rajta:
- a bajszát meg tudod olyanra csinálni, hogy a szája sarkánál lefelé legyen? Mint itt.
-oldalt nincs neki szakálla az eredeti képen se, le kellene borotválniFelpróbáltam hogy milyen lenne: [link]
-
MODERÁTOR
http://img19.imageshack.us/img19/7229/tutko.gif http://img34.imageshack.us/img34/6318/tutko3.gif http://img19.imageshack.us/img19/3069/tutko3s.gif http://img19.imageshack.us/img19/9715/arnoldt.gif http://img19.imageshack.us/img19/392/arnolds.gif http://img19.imageshack.us/img19/6936/arnold2.gif http://img32.imageshack.us/img32/8681/arnold2s.gif
RoyalFlush: Én is csak onnan jöttem rá, hogy keresgéltem Sparrow képeket és ott figyelt velem szemben az a kis rajzos fej.
Harrrr!!!!
-
Arnold2
őstag
Helló!
Ma léptem meg a rangot s gondoltam megpróbálom az egyéni arcképet is.
Itt ez a két kép. Először is megkérdezem, hogy kóserek-e?
Ezen tisztítani kellene egy kicsit. Így is ez volt a legjobb amit találtam.Illetve itt lenne még egy:
Itt meg lehetne oldani, hogy a 4. képkockában lévő gonosz mosolyát beletenni a második képkockában lévő arcba? Hogy legyen meg a teljes haj illetve legyen egyenes a karakter. Plusz fekete ing vörös nyakkendő rá?Előre is köszönöm, annak aki szán majd rá egy kis időt!
-
rlazol
veterán
válasz philoxenia #9774 üzenetére
időm mint a tenger és én kérek elnézést
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
no, modik?
mehet? elfogadva?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MODERÁTOR
Fejszösz nélkül... Senki többet harmadszor?Harrrr!!!!
-
rlazol
veterán
kicsit mókoltam én is... igyekeztem összerakni a kettőt...
nekem a sötét szakáll jön be nem csak a szine miatt, hanem a vigyor is vhogy sokkal hülyébb... Márpedig az egy kőbaltához jobban illik... ((mellesleg vagy 30% több zöld van a "világosabb" ban igaz, 50%több kék is ))Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
ha tudod, vhol nézd meg. Beteges...
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
azt gondolom, a teljes alakos kicsiben használhtatlan. A vigyori tetszik...
Modik valaki? vélemény?hmm, a vigyorinál az orra mellett balra lévő pixel olyan, mintha a szeme lenne. Tudsz vele kezdeni vmit?
-
RoyalFlush
őstag
-
rlazol
veterán
te még nem hallottál BUCK TUDDRUSSEL ről???
mondjuk tény, hogy csak huszonegynéhány epizódot csnáltak a Time Squad - ról és azt is elég régen...Szóval ő egy izomagyú állat időszámtásuk után tizmillióból... És betegre röhögöm magam minden megnyilvánulásán.
azt hiszem vele meg tudnék barátkozni... csak most nincs időm rá. :s
Ha neked van, akkor mindeképp a széles vigyorral az arcán szeretném...[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
rajzfilm... hmmm... most igy elgondolkoztam....
kedveceim jönnek elő a múlt ködéből...
a két csúcsegér már foglalt (Pinky és Brain)
Todd Russel nyerő figura, de nála hogy mutatna egy balta? Larry vagy Ottó már inkább jól mutatna, de őket meghagyom másnak...
Samurai Jack egy baltával? Nem rossz, de vhogy nem az igazi.
Mandy mégse lehetek, a Kaszást meg már láttam valakinél (ugye jól emlékszem?)
Hector con Carne - csak egy agy meg egy has, a maci béna, a tábornok mondjuk jó gyerek, de nem...
magyarul... ha a kaszás nem foglalt, akkor esetleg ha vki lenne olyan jó és avatarostaná... ha foglalt akkor nem tudom, hacsak Todd Russell-lel nem tudtok vmit kezdeni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MODERÁTOR
Helyetted nem tudjuk kitalálni... Én csak mutattam egy példát. Amennyiben sikerül találni egy megfelelő képet, szívesen várunk vissza és megpróbáljuk elkészíteni.
Lehet gondolkodni gyerekkori kedvenc rajzfilmre vagy mesehősre, kedvenc film, ilyesmi... képkereső[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
rlazol
veterán
ez nem balta, hanem bárd
ne hargudj, de ez a karakter nagyon idegen tőlem, nem is ismerem... :smellesleg Lord Zero képét nézegetve az jutott eszembe, ha 45 fokkal jobbra elforgatjuk és felnagyitjuk a kozepso reszt - nos az pont olyan, mint egy szürke arc egy szemüvegkerettel, csak ugye kilóg a két füle helyén a balta nyele... Ez esetleg mint kiindulás szoba jöhet?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Baltája van neki is...Harrrr!!!!
-
rlazol
veterán
ezen az arcos baltán én is gondokoztam, de nem tudtam szépen megcsinálni.
nekem alapján teljesen jó a mostani baltám, csak néha zavar, amikor nem találom a saját hsz em a többi baltás között.
Ezzel együtt, ha kitalálsz vmi szép avatart, ne tartsd vissza, a jelnelgi avatarom nem a rugalmasságom tükrözi...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #9745 üzenetére
Az még egy régi rendszer szerint került elfogadásra. Nehéz szülés volt, mert sokat vitáztak rajta, mennyire fogadható el, aztán mégis megkegyelmeztek neki. Több ilyen valószínűleg nem lesz, a jelenlegi nem arcképes avatarokat viszont már nem fogják kivonni a forgalomból (bár nem ártana).
Harrrr!!!!
-
Kidus
őstag
Ne maradj a jelenleginel, de probaljunk meg olyasmit keresni, ami tenyleg egy karakter arccal, valaki baltaval a kezben ( favago? ), vagy mittomen
Vagy csak ugy jo, ha a balta a foszereplo?
( Mondanam, hogy akkor rajzolunk neki 2 szemet, de nem hiszem hogy atmenne a szitan )[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
rlazol
veterán
sziasztok....
annó 6 éve, amikor regisztráltam, az avatarom a gépem fejlettségét volt hivatott szimboliználni, mostanra hozzám nőtt. de sajnos nagyon sok lett a kőbaltás emberke, ezért tisztelettel kérem, ha van rá mód, egy kicsit modernebb baltát szereték, ami ugyanolyan balta, de mégis más...
vmi ilyesmit lehet?köszi
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Sziasztok!
Ebből mit tudtok nekem kihozni?
-
lvnt
őstag
válasz krammerka #9730 üzenetére
Nem sokkal maradtál le róla.
-
krammerka
őstag
válasz wannabeinla #9731 üzenetére
ha ezt Tőlem kérdezed,akkor a válaszom az hogy Neked biztosan nem lesz még egy darabig avatarod,mert semelyik feltételnek nem felelsz meg
Itt le van írva minden infó:[link]
[ Szerkesztve ]
-
wannabeinla
tag
sziasztok! lehet hulyeseget kerdezek, de most ebben a forumban meg lehet kerni profi grafikusokat, akik csinalnak neked avatart? vagy en magam csinaljam meg (amihez sajnos nem ertek) es ok hagyjak jova? elore is koszi a valaszt.
szerk: en joker-ra gondoltam, eddig masnal meg nem lattam.[ Szerkesztve ]
#DD00FF
-
krammerka
őstag
Sziasztok!!
Szeretnék én is egy új avatart,ehhez kérnék segítséget.
Elsőként ebből ha ki lehet hozni vmit:[link]
Azt nem tudom van-e már ilyen valakinek,még nem láttam. -
Hasek
Közösségépítő
-
audi100td
nagyúr
válasz RoyalFlush #9723 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz ADAM1337 #9722 üzenetére
Mehet ez is, vagy nem tudom mi érdekelne.
(#9718) Kidus: harmadik sem rossz
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
a középső Stimpy mehetne request-be?
Vagy szerinted melyik lett a legjobb kép?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Nero színeit kicsit megváltoztattam, így nem annyira szaturált. Kázmérból egy próba, ezekkel a színekkel talán nem hasonlít annyira Kazimír avatarjára. Egész alakos blanka szerintem nem jó, nem látszanak a részletek, ezért kerestem egy olyat, amin a feje jobban látszik, remélem nem lett olyan rossz...
Ez meg olyan, mintha csak rólam készítették volna.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
NFree
addikt
Nos lehet marhaságot írok de mintha olvagattam volna , hogy ugyanaz a figura más szinekkel szinezve előfordul ugymond 2x, de ha ezt szépen megscsinálná valaki talán látható lenne a külömbség a kettő között, s akkor talán előfordulhat , hogy menne a dolog , habár lehet hülyeségeket irkálok
vga
-
NFree
addikt
Sziasztok , nos sajna nem értek az arcképszerkesztéshez , viszont nagyon szeretnék magamnak egy másik avatart csak előbb , meg kéne csinálni a képet sajna nem tudom személyszerint kihez fordulhatnék s nem is akarok senkit ezzel zaklatni, viszont ha valaki megcsinálná nekem hálás lennék s megköszönném
erről a képről lenne szó ha lehetségesvga
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest