-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
Üdv all!
Szeretnék megkérdezni egy kedves szakit, hogy ebből mit lehetne kihozni?
-
Hequila
őstag
Csak a biztonság kedvéért;
Akkor a #9484 jó lesz?''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
MODERÁTOR
Volt belőle egy a 8487-ben, de ha az is nagy, akkor: (52*53) (20*21)
Lehet nem töltötte be, néha vannak problémák az imageshack-kel. Ma délután nem tudtam megnyitni a saját mappámat, egyszerűen nem töltött be az oldal. Képet sikerült feltölteni, de csak egyesével, nem a saját mappámba... Van ilyen.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Kidus
őstag
válasz FireKeeper #8488 üzenetére
Az a baj, hogy a befele allo szarnyak nagyon sokat logositanak rajta.
Igy ebben a formaban viszont en tovabbengedem requestbe.A masikra: Jo, csak kicsit kisebbre kene venni meg, nagynak hat.
Assuming Control
-
FireKeeper
nagyúr
Esetleg az új megnagyobbított fejhez nem lehetne mégis az első verziós madár szárnyait párosítni? Vagy az túlzottan logószerű? Nem rossz ez a kifelé álló sem, de nekem a kerek jobban tetszett.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
MODERÁTOR
Harrrr!!!!
-
FireKeeper
nagyúr
oké, pár oldalt visszaolvasva és az első hsz.-eket áttanulmányozva tiszta a dolog. köszi a segítséget, és főleg a szerkesztést! elsőre sikerült olyat alkotnod ami telitalálat lett
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
MODERÁTOR
válasz FireKeeper #8483 üzenetére
Kidus jön majd, mond rá egy véleményt. Ha elfogadja és engedélyezi, akkor mehet a request (kérvényező) topikba, ott majd a többi nagybetűs ülésezik egyet a képek felett. Amik megfelelőnek találtatnak, azokat beállítják majd.
Minden részlet ezen és a reqest topik első hozzászólásában részletesen megtalálható.Harrrr!!!!
-
FireKeeper
nagyúr
ez tökéletes! köszönöm szépen
Szerintem igényelem is a modiknál! Illetve itt kell igényelni. Szóval igényelném eme avatart.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Harrrr!!!!
-
FireKeeper
nagyúr
[ebből a két] madárkából mit tudnának kihozni a tisztelt hozzáértő urak?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz philoxenia #8479 üzenetére
ez sem rossz, de ami nagyon megfogott, az kidus második linkje, most az forgatgatom, színezgetem
Köszönöm mindenkinek a segítséget nagyon kedvesek vagytok!steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
FireKeeper
nagyúr
huu az a második nagyon tetszik! köszi szépen
grabber neked is köszi szépen, látszik, hogy ismersz most van pár amik közül tudok csemegézni
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
válasz FireKeeper #8475 üzenetére
Ezek esetleg?
Kep1 - Atszinezve, rajzolva szemet neki, ilyesmi.
Kep2 - Kor nelkul, ratolva kis kontrasztot, ezzel is lehet jatszani szinugyileg.Vagy nem ilyesmikre gondoltal?
Assuming Control
-
FireKeeper
nagyúr
válasz philoxenia #8474 üzenetére
akkor még nézelődök, köszi!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FireKeeper #8473 üzenetére
Az első nagyon logó jellegű, a másodiknál az alak magában esélyesebb...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
FireKeeper
nagyúr
üdv!
Nemrég (ma ) elértem az őstagi rangot, és (a modik beleegyezésével) szeretnék egy egyéni avatart. Az itteni képszerkesztő urak/hölgyek segítségét kérném.
Eddig két képet szemeltem ki, érdekelne, hogy ki lehet-e hozni belőlük valami jót.
[link1]
[link2]
Előre is köszönömsteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Hequila
őstag
Megnéztem a videódat, és sikerült a megcsinálnom úgy, ahogy én gondoltam
A tiéd még így is túl kedves (nagy a szeme), és nem szeretnélek terhelni egy újabb morcosítással.Már csak egy moderátort várunk, hogy mi az állásfoglalás ezzel kapcsolatban.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
MODERÁTOR
Harrrr!!!!
-
Hequila
őstag
Chucky baba szalonképes?
És ha igen, valaki ezt meg tudná csinálni szépen gifbe (nekem nem sikerült...) és kicsibe?''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
MODERÁTOR
Szerintem sikerül olyan Jokert kreálni, ami elég jelentősen eltér az eddigi arcoktól. Vélemény?
Harrrr!!!!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Persze, tudom, és utólag is bocsi az OFF-ért, csak hát ezek a fejek kábé annyira voltak "ideillők", mint a korábbiakban mutatottak (a kivert fogú szmájlival), igazából iróniából raktam be, sorry. (Nem igazán értettem, mit erőltetik ezt a témát, először azt hittem, poénnak szánják, de kiderült, hogy teljesen komolyan gondolják...)
Sk8erPeter
-
Kidus
őstag
válasz Sk8erPeter #8451 üzenetére
Bocs hogy viszonylag megkesve szolok, de ezek a smiley fejek tul egyszeruek, nem illenek az arculatba.
Assuming Control
-
piqla
őstag
Váhááááááááááááá! Nem gondoltam volna, hogy valaki megcsinalja! Szerintem zsiroskenyer. Tudom, hogy most nem illene kernem semmit, DEHAMAR dolgoztal vele, akkor nem lenne jo, ha kesobb modositani kellene.
Lehetne rola szo, hogy a szemei inkabb negyzet alakuak legyenek, a szaja meg feljebb gorbuljon? Ugy, mint az altalam linkelt szmajlimSzereted az állatokat?
-
DarkByte
addikt
Az Android robot mennyire számít védett logónak? Lehet avatár?
Elbizonytalanodtam a Kid -es avatárt illetően (nem a minőségével van gond, mert az nagyon tuti); inkább nézek még néhány alternatívát. -
Kidus
őstag
-
BloodRay
veterán
Szeretném itt is megköszönni az új arcképet a házigazdáknak, moderátoroknak.
Külön köszönet Ndruu-nak és Kidusnak."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
lsc
nagyúr
Megkaptam, köszi még egyszer Ndruu-nak a segítséget, a modiknak a jóváhagyást .
Az élet kegyetlen .
-
Criton
veterán
megkaptam az egyéni avatart. Köszönöm szépen Pompinak, Kidus-nak a jóváhagyást és Koxx-nak az elkészítést
-
MODERÁTOR
Persze, nem jó ha nagyon hasonlóak az avatarok.
De a döntés a ti kezetekben van nem tudom, hogy hányan kell jóváhagynotok a képeket.piqla: ilyen sárga smiley jellegű avatar már van [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
cizoe
őstag
Úgy hallottam, egyszer lehet módosítani (nem csere gondolom, csak facelift) a meglévő avatart. Mi ennek a módja?
-
Kidus
őstag
-
piqla
őstag
válasz Sk8erPeter #8436 üzenetére
Aa, mar a sokadik avataromra mondjak ezt
elsonek talan Stewiet szerettem volna, erre par nappal elottem nem elvitte valaki? nahat, nahat.pedig holnap lesz kerek 5 eve, hogy regisztraltam a phra, szep kis ajandek lett volna.
Szereted az állatokat?
-
zed1983
őstag
Ez így hogy nézne ki?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #8428 üzenetére
Ez Harlequin, de sztem tiv Jokere teljesen más mint a Heath Ledger-féle.
qdak:
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Sk8erPeter #8428 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Erről az jut az eszembe, mikor a felszabadító hadsereg katonái bevittek egy vekkert az óráshoz, hogy csináljon belőle két kicsit, a maradék az övé lehet, munkadíj fejében... Nem értették miért nem akarja elvégezni a feladatot, jól elverték...
Kicsiből nagyot elég nehéz... Mi lenne ez?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
zed1983
őstag
szép jó napot mindenkinek!
Ebből a képből lehet avatart készíteni?És tudna nekem valaki segíteni benne?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
MODERÁTOR
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
kem
addikt
Sziasztok!
A Dexter avatar mellett most elgondolkodtam azon, hogy mi lenne ha a jelenleginek növesztenénk rasta hajat, és kicserélnénk a pólóját zöldsárgapirosra. Valaki tudna nekem készíteni egy ilyet,h megnézzük? Én sajnos nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz...
Köszi!
-
MODERÁTOR
Harrrr!!!!
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Ma vagyok 600 napos és megvan az őstag rang is. Ha senkinek nincs ellenére, szeretnék én is egyéni arcképet.
Szeretném megkérni az illetékes kollégákat, hogy a következő képeket szerkesszék meg pH! kompatibilisre, ha megoldható. Ha már megvan a megfelelő méret, akkor könnyebben tudok választani.1 csak a fejét kellene kivágni
2 szintén csak a fejet
3
4
5 (ez nem tudom, mennyire bizonyul nonfiguratívnek)Előre is köszönöm a segitséget.
-
Kidus
őstag
válasz dangerzone #8410 üzenetére
Jo de talan visszadontve egyenesbe jobb lenne, nezzuk meg ugy is.
Assuming Control
-
dangerzone
addikt
Na a kontúros verziód nagyon zsír.
Akkor én erre tartanék igényt. (szóval az általam linkelt, koxx által is szerkesztett, elsőként linkelt avatarra -csak hogy elkerüljem a félreértést , mert már generáltam párat)Már csak meg kell várni Kidusék véleményét.
koxx: Keresőbe beírtam hogy flaming skull...
De amúgy szerintem ez az lehet. Legalábbis ghost rider-nek ég így a koponyája.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz dangerzone #8407 üzenetére
nekem ok, majd Kidus vagy Pompi megmondja, hogy jó-e
Egy élesített verzió
Ndruu-é meg egy kontúrosabb
Ez ghost rider lenne?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dangerzone #8404 üzenetére
Egy próba
Döntve
szerk: mert ég a nem létező haja
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Lichet feladom.
Viszont ebből esetleg lehetne valamit alkotni? : -
zed1983
őstag
sziasztok!
Ebből lehet avatart készíteni?Segítséget szívesen elfogadok bárkitől!
szerk.: látom már foglalt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest