-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Nem tudom, hogy egy gépfegyver mennyire mutatna jól itt az oldalon. Lehet nem engedélyeznék. Valami humánosabb nem lehetne?
Vagy ha annyira szükséges, akkor legalább egy mintát kérünk, hogy mégis hogy nézzen ki. Az a Rambo-s gif milyen, mert én nem láttam, mutass egy példát, kérlek.Harrrr!!!!
-
c41r0^
őstag
Kedves Arcképgyáros kollégák!
Elérkezettnek látom az időt, hogy egyéni arcképpel éljek, ezért szépen kérném valamelyik grafikus-gurut, hogy az alábbi leírásnak megfelelően alkossanak valamit, ha így lehetséges:
A meglévő, jelenlegi "ördögös" avatar oldalról lenne látható vicsorogva, "kezében" (nem muszáj odarajzolni, csak a fej alá is elég) egy AK-47-essel, amint éppen sorozatot lő (torkolattűz, esetleg kipotyogó töltényhüvelyek) végeredményben a Rambo-s animált-gif-es smiley-emoticon-ra hajazva, de fejpánt nem kéne rá.
Igényeim remélem nem túl nagyok és megvalósítható, előre is köszöntem!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Értettem...........
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Nunder
őstag
-
MODERÁTOR
-
Mr.Grincs
veterán
Nah sikerült egy új arcképet választanom magamnak. Ez tutti nics és szerintem meg lehet csinálni. Ez lenne az:
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
MODERÁTOR
válasz bakosgabor57 #9185 üzenetére
Kidus véleményét kell megvárni. Este majd jön valószínűleg...
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Ennyit tudok belőle kihozni...
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz bakosgabor57 #9178 üzenetére
uhh ez micsoda? túl fotószerű, homályos, túl nagy a mérete és png-ben van nem .gif-ben
sztem linkeld be az eredeti képet
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
smiti
veterán
Én is szeretném kérni a Moderátori jóváhagyást, véleményt hogy megfelelő-e az új arckép?
[ Szerkesztve ]
1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
MODERÁTOR
Kedves érintettek!
Akiknek nem sikerült helyesen linkelni a requestben vagy még nem linkeltek:Ennyit tudok segíteni, de ezek után tessék megjegyezni a helyes kép linkelést. Nem az én érdekem, tőletek várják el, hogy őstagként legalább ennyit tudjatok. Remélem segít valamicskét...
Harrrr!!!!
-
8nemesis8
veterán
Ezt nem tudtam, hogy csak módosítani lehet.
Egyedül azért gondoltam,hogy esetleg lehetne még picit nagyítani,hogy akkor talán jobban látszódna az alsó rész.
A módosítás akkor annyit jelent, hogy apróbbakat lehetne elvégezni,de maga a figurának maradnia kell ugye?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz 8nemesis8 #9164 üzenetére
Lehetne rajta nagyítani, de az 55-ös legnagyobb oldalszélességet csak akkor használom, ha nem kivehető a karakter kisebb méretben. Itt ekkora méretben is könnyen felismerhető és a részletek is látszanak. Kidus majd megmondja...
Ha egyszer beállítanak egy arcképet, akkor azt lecserélni már nem tudod, csak módosíttatni. Tehát Dagobertből nem lehet Nemesis.Karma: Szerintem nem lesz vele gond, könnyűnek tűnik.
Harrrr!!!!
-
Hali!
Találtam egy nekem tetsző Snake+Batman képet, amiből a Snake-arcképet elkezdtem kivágni, de arra jutottam, hogy ezen túl nem értek hozzá, szóval segítséget szeretnék kérni
Vagy ha nem lehet megoldani, keresek valami mást
Köszi
“All nothings are not equal.”
-
8nemesis8
veterán
Hmmm nagyon szuper. A baloldali kép kicsit ismerősebb, de nem jött be az eredetin de itt nagyon jó.
Ha nem túl nagy kérés még esetleg egy dagobert bácsit néznél nekem?A két kép közül talán a jobboldali hatásosabb, hamarabb megmondani az eredeti figurát róla, grat. Szép munka.
-
MODERÁTOR
Két külön forrás, két teljesen különböző Nemesis:
biggamer: Megcsinálhatom őket, de csak akkor szoktam, ha konkrétan megmondják kinek kell és mit. Viszonylag személytelenek a képek, mert általános dolgokat ábrázolnak, nem úgy mint például egy Donald kacsa vagy egy Micimackó. Utóbbiakat az ember azért választja, mert gyerekkorában szerette az adott mesefigurát.
Félreértés ne essék, jó képek, ha sikerülne átalakítanom őket, akkor jó kis avatarok lehetnének bele, talán valaki ki is választaná az egyiket magának. Ha lesz rá igény, megcsinálom/megcsináljuk szívesen.
Letöltöttem őket, elmentettem, jól jöhet. Köszönöm![ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
biggamer
veterán
Hali.
Volna pár képem amit felajánlanák a topicosoknak, hátha valaki talál kedvére valót vagy esetleg Neked valamikor jól fognak jönni.
Ide tötöttem fel őket : [link]
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
MODERÁTOR
Tevékenykedtem a requestben, most már mindenkinek megvan a képe. Többször is írtam már, ha eltűnnek a képek, akkor 4shared-en ugyanúgy elérhetőek. A mappám linkjét is megadtam már, csak vissza kell keresni.
Harrrr!!!!
-
BITBOYS
addikt
Rorschach mint avatar lehetséges? [link]
-
tzsolesz
nagyúr
Köszönöm mindenkinek aki segített.
koxx-nak, és Ndruu-nak a munkáját, és Kidus-nak a jóváhagyását.
Át is mentem a requestbe a képekkel.
-
MODERÁTOR
krómX: Megcsináltam már korábban, fel is töltöttem, csak elfelejtettem belinkelni.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Hát nem tudom mennyivel lett jobb
->
-
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Most hogy elértem az őstagságot és a kellő időm is megvan szeretnék én is egyéni avatart .
Nekem konkrét elképzelésem még nincs, esetleg nincs valahol elkészített de fel nem használt kép ?
1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
MODERÁTOR
--->
Jimi Hendrix-ből nem tudok jobbat kihozni, annyira talán nem lett rossz. A vállát esetleg még meg lehet igazítani ha szükséges...
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Gyorsan átfutottam az elmúlt pár nap hozzászólásait, egyelőre ezt a kettőt találtam, amit el kell készíteni.
Akinek még szüksége van és még nem készült el, küldjön egy privátot.
Harrrr!!!!
-
AXisBOLD
addikt
ebben a képszerkesztésben tudna nekem segíteni valaki?
Aurea mediocritas
-
ChromeX
addikt
hát van ez az alap:[link]
és egy ilyet szeretnék a paint csodája:[link]
csak profibban, pontosabb kivágva
a kék árnyalatra ha van más ötelted vagy jobban meg tudod csinálni szivesen megnézem őket valami ilyesmit kéne összehozni:[link] vagy kicsit király kékebb vagy olyan amit én csináltam, az olyan jég kék[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
üdv, végre valahára elértem az őstag rangot és mivel már soksok éve itt vagyok, azzal sincs gond. Most az szeretném megkérdezni hogy van e valamilyen egyébb akadálya hogy avatárt kérvényezzek ha nincs akkor vannak ötleteim és szeretném kérni benne a segítségeteket, ha valaki jóváhagyta hogy lehet avatárom, előre is köszi
-
tzsolesz
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek , mivel ragaszkodom a vállas avatarhoz, így koxx által kerált kép jön be eddig a legjobban.
Talán egy picit lehetne egy árnyalatnyival talán nagyobb is. Ezt meg lehet valósítani?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Egy próba
;
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Még javítható talán az arca.
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
koxx, mondtad, hogy megpróbálod megnézni a nemesis avatart.
Lett belőle valami vagy ne is várjam egyenlőre? Inkább legyen elég dagobert bácsi?[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Itt lenne a kép, amiből meg kellene próbálni avatar-t készíteni.
[link] <-- csak erős idegzetűek tekintsék meg az eredeti pofalemezem. Nem szép látvány.
Lehet, hogy még beleférek a következő turnusba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- RAM topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest