-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Köszönöm mindenkinek aki segített.
koxx-nak, és Ndruu-nak a munkáját, és Kidus-nak a jóváhagyását.
Át is mentem a requestbe a képekkel.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek , mivel ragaszkodom a vállas avatarhoz, így koxx által kerált kép jön be eddig a legjobban.
Talán egy picit lehetne egy árnyalatnyival talán nagyobb is. Ezt meg lehet valósítani?[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Itt lenne a kép, amiből meg kellene próbálni avatar-t készíteni.
[link] <-- csak erős idegzetűek tekintsék meg az eredeti pofalemezem. Nem szép látvány.
Lehet, hogy még beleférek a következő turnusba.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Fényképből megpróbál nekem valaki avatar-t készíteni?
Elválik, ha tetszik az eredmény, akkor lehet hogy saját tuskó fejem lesz az avatarom.
Találtam közben egy pár képet ami avatar-nak is jó lenne, de először erre is kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
De hiszen Te éppen hogy tökéletesen megvalósítottad a rajzfilmszerűséget a képen. Ettől rajzfilmszerűbb nem is lehetne. Amit meg is köszönök még egyszer.
Tehetek én arról hogy így meg már nem tetszik ez a final-es kép?
Talán csak egy két színárnyalatot kellene kivenni belőle valahogyan. Hátha nem lenne olyan realisztikus.
De ha pompi azt mondja az eredeti képre amit koxx készített, hogy mehet a request-be, akkor lehet hogy csak bevágom oda. Bár nagyon nem szeretnék még 60 napot elidőzni az avatar témával. Valami biztatóbb megjegyzés kellene mellé.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Hoppsz, nagyon szépen köszönöm a munkád , de nekem így már nem tetszik. Nem a munkádat kritizálom, félre ne érts, csak hát így valahogy ki ment belőle az a felling ami tetszett eddig benne. A kifejezés az arcán, már nem éppen az, ami az eredeti realisztikusabb képen volt érezhető. Olyan élettelen bábu lett belőle.
Nincs valami kompromisszum? ha érted mire célzok.
-
tzsolesz
nagyúr
Okés, akkor ezúton szeretném megkérni Ndruu-t, hogy ha tudja kicsit tegye rajzosabbá. Bár nem tudom, hogy lehet-e.
Volt már róla szó, hogy sajnos a final fantasy-s képeket nehéz rajzfilmszerűvé tenni valamiért. Valószínű a kifejező, életszerű tekintet miatt.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Döcögős egy kicsit a topic mostanság.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Szerinted az enyém nem túl részletes? Kicsit komplexebbnek tűnik nekem a többi avatarhoz képest. Talán azért mert nem elég rajzszerű, meseszerű?
Lehet hogy ez az oka annak, hogy eddig egy modi sem merte véleményezni?
Mondjuk Kidus elég szókimondó.Félreértés ne essék, én nagyon örülnék neki ha így maradhatna. Kicsit hasonlít rám. Nem a haja, csak az arcvonása. (Na baxus, most meg az lesz hogy magamnak tetszek )
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Nuh, akkor mivel eddig még negatív visszajelzést nem kaptam az avatarommal kapcsolatban. Megkérdezek én is egy moderátort, hogy szerinte megfelelne-e koxx által kreált arckép?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Synology NAS
- További aktív témák...