-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Tiszta sor, nem éreztem letolásnak, hogy reagáltál (szóból ért az ember, ezért került az Unofficial topikba), külföldre utazom hétvégén és várhatóan net sem lesz... most még bent leszek egy darabig... kicsiny Országunkban. Előre is köszönöm a munkátokat
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
MODERÁTOR
Nono. Azért, mert nálam átment, az nem jelenti azt, hogy találsz még egy moderátor, és koxx is azt írta, hogy ha a többieknél átmegy. Ráadásul a 4-5 véleményezőből 1 fogadja el, és Ő is billegett, a többiek szerint nem jó - ez még az álmoskönyv szerint sem azt jelenti hogy átment.
Szerintem a kompromisszumos megoldás lesz a nyerő, megkapod az arcképet, de azt, amiről leradírozott Ndruu egy pár tapaszt.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
oxox
addikt
értem én...csakhát ...durvának kell kinéznie, hiszen Marvról beszélünk, aki azért szereti a bérgyilkosokat, mert lelkiismeret furdalás nélkül lehet velük bármit csinálni...meg "frodot" is igazi orkos módszerrel kapja el.
Egyébként minél többet könyörgök a tapaszokért, annál jobban tetszik a #25974-ban szereplő jobb oldali...
arra semmiképpen sem kaphatok áment? vagy a #25942-re (crey ott a jobb oldalira rábolintott) ???cserébe earth worm jim mellé még van két jó alapötletem (másoknak, de ha szerettek ilyeneket szerkeszteni, akkor szerintem tutik)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
MODERÁTOR
válasz Agostino #25985 üzenetére
Nagynak hat mert kitölti a rendelkezésre álló helyet, többnyire nem a pixelszámot szoktam figyelni.
Már, hogy ki kicsoda? Vagyunk 3-4-en akik véleményezzük és beállítjuk a képeket. Crey, Tamoo, Royal, Barthezz. Nem szentírás amit 1-1 ember mond, ezért szükséges a min. 2 jóváhagyás is.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Agostino
addikt
mármint mihez képest nagy? 53x46-as úgy, hogy az édességek szárai töltenek ki a széleken 2-3 pixelt. az én avatarom 53x52, a tiéd 51x63. de kb. a topic avatarjainak felét elkezdhetném sorolni. egyébként nem azért, de ki kicsoda voltaképpen ebben a topicban? vannak junior moderátorok, junior arcképszerkesztők, kicsit többet nyom ennek a szava a latba, többet a másé? vagy hogy van ez? technikai rész: le van vágva az álla? öhm, izé, ilyen a képen. nekem mondjuk tök mindegy, nem az enyém lesz, tehát rajzolok én neki akár tokákat is, ezen ne múljék.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
oxox
addikt
neeee pls neee...kellenek a tapaszok!!! ha lezuzol pár rendrőrt, majd leugrasz kb négy emeletről, majd pároslábbal beugrasz egy feléd száguldó rendőrkocsi ablakán, akkor elkelnek a tapaszok
a kevés tapaszos meg kb olyan mintha a felét kihagyta volna[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
"ez se" ?!?..ez az első verzió amit látok...tetszik is...máris nézem a filmet, hogy ott, hogy voltak a tapaszok
szerk
így voltak....kicsit nem lehet rajta sötétíteni, vagy akkor nagyon afro amerikais lenne?
btw köszönöm a fáradozást[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Srácok, minimum 800 napot meg voltatok eddig egyéni arckep nélkül, legyetek mar kicsit türelmesebbek, az arckepgyarosok vagy a moderátorok sem főállású rajzoló gépek. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
-
MODERÁTOR
Az érdemi munka és a dicséret is téged illet, én tulajdonképpen semmit nem csináltam, csak néhány pixelt átrajzoltam.
A kicsinél is le lehet szedni a fölösleges széleket:Kár volt újra bekérni, mert már van rajta egy kiemelés és egy pecsét is. A kis képet meg utólag bármikor bele tudjuk tenni a hozzászólásba.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Edgeri
senior tag
Kaptam egy mehet jeligét az avataromra, így ha lehet, és nincs másnak ellenvetése, akkor legyetek szívesek nekem is beállítani az új képet. Köszönöm!
- Barthezz2
Ezzel a kisképpel nem lehet csinálni valamit? - crey
Ez a kis kép így nem jó. - RoyalFlush
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kis képre akkora hangsúlyt nem fektetünk, mint a nagyra. Ez jó lesz egyelőre szerintem. - RoyalFlush2013-03-30 Egyéni arcképed a mai napon beállításra került. - RoyalFlush
[ Módosította: RoyalFlush ]
Üdv, Edgeri
-
Racze
tag
válasz #68216320 #25948 üzenetére
Ha nincs ellenvélemény, akkor én kreáltam egy kisképet (koxx kérésére csak fejjel, hogy kivehető legyen). A nagyért meg köszönet Ndruu-nak, így tényleg jobbak a kontúrok)
vagy
A kisebb kis kép a nyerő! - crey
- Barthezz2
Egyéni arcképe beállításra került. - crey - 2013-03-27
[ Módosította: crey ]
-
petymeg
addikt
Jó lesz ez!
Tamoo
Kár, hogy ilyen merevek ezek a szabályok.
Még szerencse, hogy ilyen merevek itt az arckép szabályok, különben mindenkinek 50 megás anigifek lennének bepakolva... - crey
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
-
oxox
addikt
masoknak...magamnak Marvot szeretnem...lasd fentebb (masoknak javasoltam earthworm jim-et)
csakmert mar ide-oda nezegettem a topicocat, es kicsit osszezavarodtam (mert ide pl. nem illeszthetek sajat krealmanyt...nem mintha lenne)...szoval inkabb megkerdezem.Az Unofficial topik jó, ha magadnak akarsz szerkesztgetni, javaslatokat tehetsz akár itt is: az OFF-ban.
-
-
törölt tag
Sziasztok. Picit elfáradt a dolog ezért szeretném újra kérni, hogy ebből a képből készítsetek nekem egy avatart. Hétfőn készült egy olyan verzió belőle, hogy a kép alján még a karjai benne vannak. Olyan verzió jó volna nekem.
Akkor így nézett ki:
Csak abbamaradt, nem készült már el belőle a pici kép.
Szeretném kérni, hogy akinek van ideje csináljon nekem egy olyan verziót amit használhatok. -
oxox
addikt
Lectori Salutem
szeretném magam ismét elkötelezni (legalább két évre)amire cserélni szeretném, ill. kérném az arcképszerkesztő Guruk segítségét:
Marv - [link] természetesen ha valakinek van a tarsolyában "zorább" azt is szívesen megnézem...kicsit nehéz rákeresni, mert ugye fekete-fehér alapban (és gondolom az nem ph! kompatibilis)
engedélyem: [link]előre is köszönöm
van egy jó ötletem még...szinte kínálja magát (nekem egy kicsit túl "finom") ...earthworm jim ...hátha valakinek bejön
[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
Akkor ezt szeretném kapni!
Kivágtam a kezet a képről, ha még akarjátok nagyítani, vagy valamit módosítani azt örömmel látom, de így is megfelelő számomra. Kell még valamit tennem?
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
vans?
őstag
Akkor ez a vegleges verzio becsillanas nelkul, erre kernek okezast.
- koxx
- crey
Egyéni arcképe beállításra került. 2013-03-26 - koxx
[ Módosította: koxx ]
hábm bábm
-
somogyib
őstag
válasz lsebestyen #25932 üzenetére
Rátettem egy kis sharpent
---> --- ;
- koxx
- crey
Egyéni arcképe beállításra került. 2013-03-26 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
-
somogyib
őstag
válasz lsebestyen #25925 üzenetére
Ilyen lett:
---
---
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz lsebestyen #25925 üzenetére
lehetne
-
lsebestyen
addikt
-
törölt tag
Az itt lévő feldolgozás nekem tetszik.
Ez vona az:
Jó, hogy élesebb, mint volt. Szeretnék kérni belőle egy végleges verziót kisképpel. -
cool13
őstag
Ez nekem tetszett, amit itt megerősítettem. Ezzel most már nincs több teendőm, csak várnom?
- Igen, ahogy a szabályzatban is le van írva, két véleményező moderátornak kell leokéznia. Ha ráérnek, majd jönnek és véleményeznek. - Ndruu
Egyet már megkaptál. - crey
-
Arcanis
aktív tag
válasz Edgeri #25902 üzenetére
Kicsit lassan a testtel, igen, ez így még technikailag nem megfelelő.
Leszedtem a szájánál néhány kontúrt, plusz az egészet kicsit elnyújtottam (függőleges irányban)
Így a szája és a fogak talán már nem olvadnak össze.
Ilyen volt: és ilyen lett:
Méretben viszont szerintem ez a max. -
-
Edgeri
senior tag
Valaki legyen szíves és az enyémet is töltse fel.
Név: csuka
JOG
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest