- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #27904 üzenetére
Bár algériai származású, én azért egy kicsit elhúznám még a vörös felé is a bőrszínt, valamint még egy kis fényerőt és kontrasztot is adnék neki:
» »
Szerinem az utolsó jó. - crey
Nekem ez már túl világos, de ha mindenkinek ez tetszik, "nem állok az útjába". - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
HookR
addikt
válasz Barthezz2 #27160 üzenetére
Hosszas keresgélés után két kép akadt fenn a rostán: [kép_1] (kivágva) és [kép_2] (kivágva)
Az elsőt preferálom, mert bár rajzos, mégis árnyalt annyira, hogy ne legyen snassz, sivár. Ellenben - és ezért lehet az alvilág kénköves bugyraiban kárhozok az idők végezetéig - két részleten változtatni kellene, amennyiben megoldható:
- Az alsó, kevésbé széles fogantyú esetlenül hat a felső, szélesebb mellett. Kívánatos lenne a felső másolatát ráhekkelni az alsó helyére, vagy magát az alsót kicsit átgyúrni, hogy az összhatás kiegyensúlyozottabb legyen.
- Az írisz túl mélyen ül és amúgy is előnyösebb lenne szebb, élénkebb világos kék helyette, például az ezen láthatóra kicserélni.Challenge accepted? Vagy menjek a búsba?
[link] a (ki)gyűjteményre, hátha valamelyik PH! értéke kielégítő tőlem független hasznosításra.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Racze
tag
válasz Barthezz2 #26818 üzenetére
Barthezz2: remélem nem, ennél sokkal 3d-sebb arcképeket is láttam már itt, én inkább csak egy kis színátmenetnek mondanám, mint térbeliségnek
Tamoo: Én a kiemelt hsz-szín miatt gondolnám "fehéresnek" a kontúron túli részt, a mattítás részére gondolhatsz, de ott az Arcanis által javasolt színt használom ([link]). Szóval, ha nincs kiemelés, én azt gondolom probléma sincs, de mindjárt átküldöm valahogy a psd-t.
-
Balázs1986
addikt
válasz Barthezz2 #26647 üzenetére
Koszonom a munkatokat! Koztes megoldaskent olyan elkepzelheto, hogy akkor ez a kisevvnek gato kep, crey-fele szetvalasztott szakallal? Es hogy akkor szemnek is kellemes maradjon (levagott szakall problema) arra gondoltam, lefele azukulhetne, igy a hianyzo reszt mar az agy osszerakja es nincs cegtelen-erzet.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Barthezz2 #23124 üzenetére
ESP, sunahunter miért vesztették el kitiltásuk után az egyéni arcképüket? Vagy legyen, vagy ne legyen kitiltott felhasználónak is saját avatarja, de ami lesz az egységes legyen, ne egy össze-vissza rendszer. Mert ezen a részen össze-visszaság van.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Zsolaf
addikt
válasz Barthezz2 #23467 üzenetére
Köszönöm, megértettem. Sajnos ezek a figurák nekem meg nem jönnek be, ezért gondoltam hogy sokkal személyesebb egy saját képből kreált kép. Meg hát 2 éven keresztül nem mindegy mit teszek fel, no mindegy majd lesz akkor valami vele, remélem javul még, sok egyedit láttam ezért is gondoltam erre.
-
Arcanis
aktív tag
válasz Barthezz2 #22870 üzenetére
És ha a fejdíszen levő vonalakat párosával (vagy hármasával) összeolvasztanám? (Ergo 2-szer, 3-szor vastagabb lenne a felváltva kék/sárga sávozás) Plusz a fejdísz alját a szakáll szintjéig levágnám? (De a szakáll még épp nem lenne megvágva)
Xmodule:
első: szerintem abból lehetne valami (fej+kalap és egy kis gallér), bár a kalapot ki kellene egészíteni, és az arca kérdéses, hogy arcnak minősül-e
harmadik: ez szerintem felejtős
második és negyedik: ezekből lehetne valamit csinálni szerintem, tán a negyedikből könnyebben, de van már terminátor, meg superman is.[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
válasz Barthezz2 #22686 üzenetére
Most nem fogom kikeresni pocokxx cikkét a nyári versenyről, de 3 hónapig "érvényes" a plecsni. Az már rég lejárt. Igazából már senki sem hordhatná. A verseny aug. végén már lezárt volt, helyezettekkel, és valamikor szeptember elején kaptuk meg koxx-tól az érmeket.
Egyébként nem létszükséglet. Majd januárban kérem, a mostani verseny megnyerése után..
--------------------------------------
Azt majd meglátjuk[ Módosította: Barthezz2 ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
bul07
nagyúr
válasz Barthezz2 #22664 üzenetére
Oké, nekem az is jó
LadyLorien akkor kérnék ebből egy kisebbet is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz Barthezz2 #22628 üzenetére
Hello
Én is érdeklődnék ,hogy az egyéni avatarom amit a srácok elkészítettek nekem (hála érte ! + szerintem nagyon jó lett bár már mondtam ) az mikor élesedik ? nekem kell csinálnom vele valamit vagy ti élesítitiek majd?
Thankyou !
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
félisten
-
Neurotoxin
őstag
válasz Barthezz2 #22458 üzenetére
Elnézésedet kérem a variálásért, utólag vettem észre, hogy már beállításra került, ezer bocsánat! Mostanra átgondoltam és végül a kért avatarom mellett döntöttem! "Mehet"!
A War machine-t átadom Ramses07-nek, vagy amennyiben nem tart rá igényt, mehet vissza a közös fel nem használt avatarok közé.
Köszönöm!
Egyéni arcképe beállításra került. - 2012.12.03.
[ Módosította: Barthezz2 ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #21534 üzenetére
Pedig én még örültem, hogy jól sikerült a szakáll (mert ugye eredetileg nincs rajta)! Őszintén szólva nem tudom... szerintem csak rontani tudok rajta, de majd megpróbálom. Többnyire nem érzem magam elfogultnak a saját munkákkal (van amit így utólag visszanézve én nem engednék át magamnak), úh valszeg a szememmel van baj.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #21451 üzenetére
végleges volt, az kellett! (koxx kicserélte benne)
(#21449) kenny123: Ilyen képekkel már nemigazán foglalkozunk. Olvasd át az arcképgyárosok kéréseit ha még nem tetted! Ha már megvolt, akkor is javaslom még egyszer!
Ettől függetlenül tilosnak nem tilos ha valaki nekiesne megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
-
AndrewTdi
addikt
válasz Barthezz2 #21265 üzenetére
Tény. De van pár ilyen. Pl kalandornak is ilyesmi stílusú az arcképe.
Amúgy meg szerintem (bár nem én csináltam) ha méretarányosra csinálná, akkor a neutralizálót is lényegesen kisebbre kéne venni, ami meg nem igazán érvényesülne egy arcképnyi méretben.
De ez csak az én meglátásom annak ellenére, hogy nem én csináltam (nem is tudnék).
Esetleg Ndruu is talán leírja a véleményét vagy a meglátását. -
Wyll
őstag
válasz Barthezz2 #20914 üzenetére
Miért, akkor ez mi? Vagy ez? Vagy ez? Legalább annyira van arcuk, mint ennek. Pláne ha tényleg rákerül az a pontmátrix smiley.
Szerintem jó lett, egynek simán elmegy. Max egy vagy két pixellel kisebbre venném.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Lall
veterán
-
PeL
addikt
válasz Barthezz2 #20257 üzenetére
(#20246) Ndruu kimaradt
A készítő szerint kicsit fura de nekem tökéletesen megfelelne
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz Barthezz2 #19761 üzenetére
Ok rendben, köszönöm a választ
Nos alábbi avatart választottam :(a kis avatar reggel meglesz), koxx engedélyezte is.
Két moderátor jóváhagyására lenne szükségem[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #19558 üzenetére
Thx
Én is sorba megyek
Agyzuzo: nem véleményezem, mert saját kreálmány
echterion: a kisképen tényleg lehetne élesíteni kicsit, talán a nyaknál szűkebbre vágnám és kivehetőbb lenne
qlstar: nekem csak annyi volt, hogy 2-3 pixellel nagyobbra venném
tamas: rendben van
7600gs: nekem is furcsa ez a kép, de azt sem tudnám megmondani, hogy mit kéne javítani, ha az igénylőnek megfelel...
[ Módosította: Barthezz2 ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Varoz
addikt
válasz Barthezz2 #19133 üzenetére
Szerintem is.
kox
A kettő közt esetleg? Mert ezt már nagyon kicsinek találom.Egyszer már kidus engedélyezte, remélem nem fogjátok megvétózni magát az arcképet.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #18975 üzenetére
Na jó, menjen a keskeny vállú muki.
#18973: Ebből a maszkosból viszont a 2.-at mondanám, valahogy kontrasztosabb, nem olyan egyszínű.
#18971: a bal válla nagyon lecsapott, nem szerencsés, az arca elmosódott nem az igazi sajna
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest