-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gude
senior tag
Ő lenne a kukac
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Gude
senior tag
Üdv
Segítséget szeretnék az első avatarom szerkesztésében.TErmészetesen engedélyt kaptam rá.Az egyik elképzelésem AKU lenne a samurai jack-ból a másik pedig a kukac a halott menyasszonyból.Nagyon szépen meg fogok köszönni bármilyen segítséget
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
trobi28
addikt
Sziasztok.
Kaptam engedélyt Itt egy új fejre
Ha valakit meg kérek szépen akkor tud nekem csinálni egyet?
Olyan elképzelésem lenne hogy küldenék az illetőnek fényképet magamról és és ő meg csinálná úgy hogy még felismerhető legyen de olyan figurás.
Ez megoldható egyáltalán?[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
jookomak
őstag
válasz Arcanis #25582 üzenetére
Hú, köszi, alakul ez, de ahogy koxx is mondta, jó lenne, ha látszódna a mez, meg ugye a csapatjel, mint lényeges elem. Esetleg ha nem ilyen nyújtott feje lenne, hanem kerekebb, akkor a lenti részből többet lehetne láttatni. De ha nagyon nem ok, akkor keresek valami mást. Egy újabb sas sok lenne a fórumon?
-
MODERÁTOR
Hogy "nincs bajom" az erős túlzás. Maradjunk annyiban, hogy lécet súrolva de átmehet nálam, ha a nyakával tudsz még kezdeni valamit koxx (meg az arcán erősödtek a foltok, miután élesítetted). Tudom, hogy a karikatúra ilyen volt, de nagyon bután mutat ez a csirkenyak egy ekkora széthúzott, gigantikus fejjel...
Ha nem tudsz, akkor felejtős.
Igazából én votam minden jónak elrontója, mert elkaszáltam a kérvényező ördögét. Szóval ha nektek még átmegy egy 11. ördög, akkor nem bánom, fent tartva amit a pingvinhez is írtam, hogy no more pingvin - itt no more ördög.
Arcanis:
A kutyán ha befejezted a kontúrokat, az tőlem mehet, nagyon jó lett.
A polipból egy picit többet mutathatnál a póló részéből, mert hirtelen ér véget - bele vágsz a hónaljba, de a méretet tartsd ha lehet, ez már így is gigantikus
szerk2.: ok, látom Tamoo engedélyezett még két pixelt.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Megmondom őszintén nekem nem tetszik. "Homályosnak hat".
(#25581) Arcanis: Nekem a jobboldali tetszik. Jó lett.
(#25582) Arcanis: Kicsit talán lehetne világosabb, nem? Szája eléggé beleolvad. Amúgy nem rossz ez sem. Talán még lefelé 2px a mezhez, hogy a nyakánál is legyen egy kis piros.
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz Krisinto #25580 üzenetére
Üdv!
Esetleg egy mosolygó verzió (mondjuk ebből)?
Mindkettőből egy preview:
(Kontúrokat még nem teljesen dolgoztam át)[ Szerkesztve ]
-
somogyib
őstag
válasz karakpecze21 #25543 üzenetére
Ennyire sikerült átfaragni :
---
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! meg tudom igényelni azt, hogy az arcképemet megváltoztassam? elfáradt már Magnum... :-)
I humbly and respectfully decline™
-
macko20
őstag
válasz macko20 #24269 üzenetére
Nem tudtam rajzpadot szerezni egyelőre ,így ezt a képet szeretném a meglévő listából:
Fantasztikus négyes, The Fantastic Four, The Thing, Lény, Ben Grimm[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Grave_444 #25519 üzenetére
Ez még csak lekicsinyített körbevágott verzió mutatóba. Ennyi látszódna kb. Szóval se mez se semmi. A felismerhetőség is kétséges. Így is érdekel? Csak hogy fölöslegesen ne töltsek időt vele.
plusz kicsit jobbra van fordítva a feje, befelé tükrözve elég hülyén néz ki.
Mondjuk ez a kép Ndruu-nak biztos jobban fekszik mint nekem.
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Nemcso volt olyan kedves és segített és felhívta a figyelmem erre a Sheen figurára, ami szerintem jobb mint amit én találtam kicsivel fentebb.
Mivel még szabad és ha ezt valaki majd lesz kedves kicsit átfaragni, akkor én maradnék is ennél.
-
MODERÁTOR
válasz karakpecze21 #25535 üzenetére
Ház doktor duplán foglalt, de ha ez Charlie Sheen akar lenni, ő még szabad
-
karakpecze21
senior tag
Uhh, na ha ezt megtudnátok csinálni az nagyon durva lenne.
Ha jól néztem még nem foglalt (kereső szerint), csak nem tudom, hogy a kép használható e... -
karakpecze21
senior tag
Pedig ez egyre jobban tetszik,de próbálok akkor valami mást keresni.
Bár nem nagyon van ötletem.Na próba, hátha...Szerk: Az a baj, hogy mindig amit találok és végre azt hiszem, hogy jó, már foglalt.
Annyi kérdésem lenne, hogy ha valaki már használ egy rajzfilmfigurát, akkor ha másik képet találok róla az sem jó ugye?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz karakpecze21 #25527 üzenetére
Agyalj mar még egy kivsit, hátha találsz olyan karaktert (akar egy rajzfilmbol) ami tetszene. Nem szívesen engednek at egy 73. Ördögöt - marha sok van belőle.
-
Racze
tag
-
karakpecze21
senior tag
-
Racze
tag
válasz karakpecze21 #25525 üzenetére
Szia!
Sajnos azt kell, hogy mondjam, mindegyik karakter foglalt már, maximum az ördöggel lehetne kezdeni valamit, de annak is el kell különülnie a többitől, mert van belőle pár.[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Tiszteletem!
Szeretnék egyéni arcképet, itt az engedélyem hozzá.
Ha valaki esetleg tudna nekem segíteni ez ügyben, akkor hálás lennék.
Nem is olyan egyszerű mint gondoltam, órák alatt ezeket a képeket találtam.
Remélem lesz köztük használható is, ha igen, akkor melyek lennének azok?[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Grave_444 #25521 üzenetére
Nem siklottunk át, már emlékeztettél rá párszor. Nem volt még kedvem/időm megcsinálni. De előtte már beígértem másnak egy másikat is, előbb ahhoz kezdek. Sorra kerülsz majd te is, nem kell aggódni.
Egyik sem az a körbevágom és kész kép. Idő kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Grave_444 #25519 üzenetére
Ha nem tudsz várni türelmesen, akkor egyik arcképgyáros sem. Ők is emberek, van családjuk, barátaik, hétvégén talán ők is pihennének.
Tamoo leírta, hogy talán meg lehet csinálni, de lesz vele meló.
-
xtremetuning
addikt
Moderátor Urak, a középső verzió kaphat engedélyt ?
Én azzal maxigázon elégedett lennék.--
- koxx
- crey
Egyéni arcképe beállításra került. 2013-03-08 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
-
MODERÁTOR
-
xtremetuning
addikt
Mélységes tisztelettel kérdezem : lehetne a baloldali ? Jobban hasonlít a majdani gazdájára...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Tamoo
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
Ebben a hsz-ben linkelt kép jó lesz? mert akkor nem keresgélek tovább.
-
MODERÁTOR
válasz Grave_444 #25503 üzenetére
Jól látod, az sem jó. Michael Jordanre 3777 találatot dob a Devantart. Ennek a 99%-a nem alkalmas arra, hogy avatart gyártsunk belőle.
A feladat: találd meg a maradék 1%-ot. Rajzfilmszerű kell hogy legyen. Fotórealisztikus nem jó. Black and White nem jó.
Amúgy ha valaki az arcáról nem ismeri fel Jordant, annak teljesen mindegy, hogy ott van-e a szám alatta vagy nem. Aki meg igen, az úgy is tudja hogy róla van szó
-
Grave_444
nagyúr
válasz Pisztillus #25500 üzenetére
Ha lehet átszerkesztem olyasmire, mint az utolsó linken lévő...az nem fotó.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest