Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz shotika #6222 üzenetére
Szegény Lifeline. Marad 3 squad mire végre egyszer le tudom hívni az ultiját, akkor is valami szar van benne, amit senki nem vesz fel. (phoenix kit, sniper optika, meg egy medkit) hát kösz..
Nekem Banga passzívja tetszik nagyon, őrült jó, de nem OP, nem is nyúltak hozzá, eddig.Az Octane infó innen van, nem örülök, hogy kiherélik: [link]
Ja, láttam Fuse is téma, szerintem ő olyan béna mint mint Rampart. Az ultija se sok dologra jó, maximum bronze meg silver lobbyva. Nagyon ritkán sebeztek meg vele bármikor is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz shotika #6222 üzenetére
Fuseval az a baj, hogy nehezen jön össze annyi gránát, amivel lehet is kezdeni valamit. Teljesen jó lenne, ha mondjuk látná a gránátokat, hogy merre vannak ... Esetleg termelődne magától ... , vagy valami hasonló. Lényeg, hogy ha már ez a skillje, akkor mindig legyen nála 6-8 darab.
Ha ugráskor elmegyünk messzire, hogy rendesen fellotoljunk, akkor ok, de csak az első harcra. Ott elszórja a cuccait, rendesen szét lehet vele szedni a csapatot.
Én ezért nem jövök vele. Nincs annyi gránát, amennyi kéne.szerk:
Belegondolva, az is elég lenne, ha egy picivel több gránát lenne lootolható.[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Marvel Snap
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest