Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
-
MODERÁTOR
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
MODERÁTOR
-
mark!
őstag
válasz vodrosjozsi #73690 üzenetére
twitteren csak filmes dolgokat nezek neha, pont ott viritottal valami kommentszekcioban
mar folyamatban van a masik arckep szoval nem sokaig kell a feka enem neznetek mondjuk kozben valtottam nevet, az nemtudom mennyire zavar be
[ Szerkesztve ]
>
-
Quqesz
nagyúr
válasz Intruder2k5 #73691 üzenetére
Minden topikra azt hiszi, hogy a saját szemétdombja?!mark!
Nem csodálom. A miénket apósom vette el tartozás fejébe...bár ne tette volna...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #73690 üzenetére
Nem nehéz megtalálni, messziről hallatszik a kukorikácsolásod.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #73686 üzenetére
Gilera Runner, Piaggio NRG, Aprilia SR50, Yamaha Aerox, Peugeot Speedfight.
Ezekből is elég nagytestűek az 50-es robogók. Millió szaladgál még mindig az utcán, alkatrész is rengeteg van hozzájuk. És a 2 ütem miatt olyan hangja van, mint egy jobb fűnyírónak
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #73683 üzenetére
De miért ragaszkodsz ehhez a Vespa vonalhoz? Vezettél már valaha Vespát vagy ahhoz hasonló robogót? Nem okoskodni akarok, csak kérdezem. Én igen, sokféle robogóhoz volt már szerencsém, a Vespa a legrosszabbak között van (számomra) a kis kerekével és fura villájával. Egy nagyobb testű ( és ezáltal kerekű) robogó sokkal könnyebben kezelhető és nem olyan könnyű elesni vele.
Van egy csomó olasz robogó, ami (szerintem) jobb választás lenne egy Vespánál, vagy Vespának kinéző hondánál. De persze, te tudod, hogy mi tetszik neked, én csak a tapasztalatom mondom el -
vodrosjozsi
addikt
válasz vodrosjozsi #73682 üzenetére
Nya, Honda Giorno lesz az, pont elég.
Nem egy vespa de legalább csúnya mint az állatSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #73677 üzenetére
Vespa meg Piaggio Persze, olcsóbb nincs? Aprilia SR50, mindenre is elég 15 km-es távra és nem Vespaszerű a kanyarodása
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #73671 üzenetére
Nézz annak, aminek szeretnél...
...mindenki magából indul kiiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Quqesz
nagyúr
válasz gerner1 #73678 üzenetére
Hehe, az alap ilyen Piaggo motorja egy Lamborghini 2 hengeres dízel. Igen,.ezen meglepődtem, de a telephelyünkön van egy ilyen, tulaj mesélte. Amúgy egy fos minden téren.
VJ
Igen, marha drágák és leharcoltak. Sztem ezzel sem járnál rosszul, de van robogó is ilyenben. Farkas motor oldalára nézz fel.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
gerner1
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73677 üzenetére
Mondjuk, egy ilyen Piaggo -val én is kiegyeznék ...
-
MODERÁTOR
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73674 üzenetére
Már 2 hiányzik! A harmadikat most rakták fel! Azt megtartom!. Nade ezzel csak a munkahelyre járok be, ami 5km-re van tőlünk. A fele bicikliúton van kivitelezve(lakott területen kívül). Oda megfelel, meg boltba elszaladni. de az Adriára nem indulnék el vele. Viszont 1,5 lityit fogyaszt százon!
-
gerner1
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73671 üzenetére
Érdekespulcsis-tamagotchi .
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #73669 üzenetére
Mindig elfelejtem, hogy ez most egy húsvéti tojás vagy egy húsvéti fsz akar lenni?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #73668 üzenetére
Szívesen
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73666 üzenetére
Azért az öregedéstől messze vagy. Van egy jó fájdalomközpont pesten, Dr Rácz Edit dokinő a Szent Magdolna kórházban. Ilyenekkel foglalkozik. Egyik ismerősünk a 10 méteres sétáról felment több km-re, annyit javult.
Seth
Ez így van, de az autót sajnálom napi 5km ingázásra használni heti 5 napon. Talán az a szetencsém, hogy most uborkaszenzon van az utakon, ilyenkor lehet betanulni. De az út fele bicikliútra esik.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Quqesz #73664 üzenetére
Megy am, be vagyok jelentve egy bizottsági állásban, mellette csinálom a kerteket, és egész jó kereset jön össze, szal ezért is mondtam, hogy nem panaszkodom jelenleg.
Sajnos ez az isiász viszont szépen kivett 1-2 hétre munkából .. nem is értem, hogy 29 évesen mi a picsáért jön egy ilyen gyulladás. Öregszem b+Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73663 üzenetére
Akkor zajlik az élet nálad. Még mindig nem jön össze a meló? Árulj kukoricát a strandon, lesz zsé...😁 Nade a fürdéssel nincs gondod, nem kell otthon vizet fogyasztani...
Isiászod?! Az meg hogy? Kenj rá iszapot a balcsiból, vagy kérj meg egy piócás embert segíteni....Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
addikt
Hát én vettem egy mobilklímát, meg egy robotporszívót, most isiászom is lett, szal fasza minden.
Idén mi nem megyünk nyaralni, erre most nincs zsé, de hálisten itt van 15 percre egy jó nagy tó, fura neve van, úgy hívják, hogy Balaton
Majdnem minden nap megyünk, bár most elég szar az isiász miatt, de nem panaszkodom tesómnak lett egy önálló kocsija, szal az is megoldódni látszik, szal tényleg csak egy jo meló kéne nekem isSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
akooos
veterán
válasz Quqesz #73659 üzenetére
Kinek van pénze nyaralásra a mai világban
Mi múlt héten voltunk 4 napot egy ocsmány rossz családi hétvégén (a hellyel volt a baj, nem a családdal ), megyünk Július végén 5 napra és augusztusban 4 napra, belföldre mindkettő.
Szeptemberre van tervben megint egy kis kárpát medence túra, tavaly Szlovénia - Ausztria volt, csodaszép helyeken, idén is valami hasonlót tervezünk egyelőre.
Remélem valami jó kis 4 ütemű 2 és fél lóerős robogót vettél Had üvöltsön teljesítmény nélkül -
Quqesz
nagyúr
Na mi a helyzet, mindenki nyaral? Én most vettem segédmotort, így könnyebb kikerülni a kátyukat. főleg a vadiúj bicikliúton..
-
mark!
őstag
válasz akooos #73656 üzenetére
akkor meg viszonylag olcson meguszod. mondjuk igy keprol itelve az a felni meg siman polirozhato.
nekem nem volt ekkora szerencsem, vittem poliroztatni aztan mondta a srac h [ezt] eloszor javitani kene, mert anyagaban serult. mondjuk azota mar csereltem ezt a szettet,[ Szerkesztve ]
>
-
akooos
veterán
Kegyetlen állapotok vannak tényleg az utakon, főleg egy kisebb-nagyobb eső után hihetetlen...
De legalább fizeti a közút az én káromat, úgy néz ki Amire van számlám, azt elkérték, jó pár forintot viszont fogok látni, egyedül a 2 gumiról nincs számlám, mert használtan vettem. Szerencsére a futóműben keletkezett kárt (és a javítást), illetve a felnit fizetik majd.. -
Quqesz
nagyúr
válasz akooos #73653 üzenetére
Heh azt ismerem. Régen arra jártunk mindig faterral a telekre Nagymarosra. Akkor jobb volt talán.
VJ
Sajnos nem. Vidéken, főleg kelet felé sokkal szarabbak az utak. Zemplénben láttunk aztán mindent a szuper újtól az aknamezőig. Gyönyörű vidék, de kénytelen vagy sok helyen az utat nézni inkább...Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #73649 üzenetére
Hello Magyarország
Az fájhatott rendesen.
Mi is most nyaralunk Erdélyben, idejövet lekeveredtünk a régi 4-es útra, kb azt hittük a kocsi szétesik. Ez a kátyú kutyafsza ahhoz képest ami ott van. És a nyomorult románok úgy mennek ott 90-100-al 60-as(!) táblánál mintha Németországban lennének... És még dudál, villog a kcsg, mert előtte döcögünk...
Brutál hogy le vannak pusztulva az utak, még a románoknál is jobbak az utak..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #73646 üzenetére
Jaa, néztem azt is, ott van az esélyesek között.
Csak most picit parkolópályára került a téma, vasárnap egy kátyúszétbasztatönkretette a jobb első kereket a kocsin. Gumi+felni kuka, futóműveshez majd a héten megyek még. Hívtam rendőrt, folyamatban van a közút felé a kárigényem, de mire abból pénzt látok az hetek-hónapok kérdése, az autó meg kell addig.És veletek mizu?
-
nrg_52
addikt
válasz Dr. 444Hertz #73645 üzenetére
Az elso robot, aki baromfit tart. Hat elkezdodott!
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #73645 üzenetére
Te tojáspanda nem akarsz máshol faszkodni?
Amúgy ha Ákos nézel még telefont akkor ott a moto edge 40. Piszok jó teló elég jó áron.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #73644 üzenetére
Ezt te mondod vagy a porszívó?
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #73641 üzenetére
Az mondjuk korrektnek tűnik, de hatalmas a 6,5"
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #73639 üzenetére
Snapdragon CPU, nem fekszik ki attól a játéktól olyan hamar, amit említettem.
-
akooos
veterán
válasz Quqesz #73636 üzenetére
iPhone sajnos kizárva, én is ajánlottam, mert mondjuk egy 11 pro simán jó lenne, de nem szereti a változásokat és annó Xiaomiról átállni Samsungra sem volt leányálom. Lehet marad akkor a Samsung tényleg, bár sok hibát olvasni az S23 családnál...
Köszi a tippeket azért, a Nothing Phone eszembe sem jutott mondjuk, de akár az is egy jó alternatíva lehet. -
akooos
veterán
Üdv csapat,
Asszonynak keresnénk valami új telefont az S10 helyett, élhető áron. Komolyan nincs Samsungon és Xiaomin kívül (Sony, Motorola, többi kínai Oppo, One+ stb) olyan, ami megérné a váltást? Sima s23-at tudnánk leakciózni, kuponozni 250 körüli összegre, de nem tudom, hogy megéri-e.
Van valami titkos tippetek? Kellene egy jó processzor, átlagnál nagyobb akku és egy élhető kamera. Középkategóriás Samsungok (A54 és társai) kilőve a "gyenge" processzor miatt. Van egy optimalizálatlan játék, ami igazából egy ROG phonet is megfektetne, de az S10-et sokkal hamarabb és jobban kifagyasztja (mint pl az én 22+-omat). -
Aryon87
félisten
Bizom benne most mar lassan elunja magat az eso, mert mar unom ma is gyonyoru ido van (persze melo 4ig) hetvegen meg elb.szodik ismet a viharokkal..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Intruder2k5 #73630 üzenetére
Az durva Bele se merek gondolni most ősztől mi lesz.. Pláne ha még kemény tél is befigyel (bár az elmúlt évek alapján nem nagyon lesznek -20 fokok, de sosem tudni).. Sok család lesz bajban, mert a fizetések nem elég a tűzifa megvételéhez..
Akkor most kiesi magát az eső, azt nyáron megint csontszárazság lesz.. remek.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #73629 üzenetére
Az itthon már luxuscikk, szóval mi is át kellett álljunk klímás fűtésre. Eddig is vegyesen fűtöttünk, fával és gázzal, most a fát dobtuk, pontosabban drasztikusan visszafogtuk, helyette klíma lett. Az a fuvar fa ami 1-2 éve még 65k volt, ősszel már 120-ba került, most utoljára decemberben meg már 130k, azóta már nem vettünk, de gondolom tovább is emelkedett.
Az eső itt is elég sokat esik az idén, legalábbis a tavalyi évhez képest mindenképp.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Intruder2k5 #73626 üzenetére
Persze. Tűzifával
Amúgy volt gáz rendesen, bár még most is fűtünk, mert esténként elég hűvős van.
De ami a legjobban kiakaszt hogy az eső állandóan esik, tisztára Angliában érzem magam.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Quqesz
nagyúr
válasz Intruder2k5 #73625 üzenetére
Nos pasz, nem használtam ilyen appokat, még a Sony-ét sem. Én régimódi vagyok. Lefotózom a listát és újra beállítom kézzel egy factroy reset után is.
Amúgy egyre kevesebbet van fent az ember, mert nem ér rá meg a stílus is hanyatlik a fórumon.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Quqesz #73623 üzenetére
Köszi, azt tudom, hogy konkrét gyártóknak vannak ilyen app-jai, de én valami márkafüggetlen megoldást keresek. Elvégre az alap rendszer mindegyiken ugyanaz, és szerintem a csatornalista tárolása is egységes lehet, mert próbáltunk több TV alkalmazást is telepíteni, és mind felismerte a gyári app által behangolt csatornákat, szóval valahol az android filerendszerben ott kell legyen a csatornalista eltárolva.
-
Aryon87
félisten
válasz Intruder2k5 #73622 üzenetére
Még élünk és virulunk. Legalalábbis én
A kérdésedre nem tudok segítséget adni.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz Intruder2k5 #73622 üzenetére
Hali
Milyen tv? Sony esetében van ilyen program.
Sony Channel Editor a neve.
[link][ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ahoj Mindenki!
Megvagytok még?
Na de van egy félig-meddig Androidos kérdésem, ezért is keveredtem ide. Adott egy Android TV, amiben gyárilag nincs csatornalista mentés. Kérdés, hogy tudtok-e valami app-ot, amivel lehetne menteni a beállított listát mondjuk pendrive-ra? Ha szerkeszthető is lenne gépen az már csak hab lenne a tortán, de a sima mentés / visszaállítás lehetőség is jó lenne.
-
Quqesz
nagyúr
Na srácok ha szopni kell, akkor a vodafone ebben segít. Ugyebár előfizu hosszabbítás, 5G. Fura volt, hogy döcög a net, de sok helyen wifin vagyok fent, valamint időm sem volt, biztos nem figyeltem valamit. Telefon újraindít, majd jó lesz. Eltelt 1 hét és elkezdte bahni a csőröm,hogy nem kerek a net. Nézem speedtest, 1mbit/s....15x is ennyi fel és letöltésnél. Oké, voda felhív, kérjek sim cserét. Mivel régi volt kértem, sebesség 1 mbit/s.....oké, céges telefonba átrak az új sim, 1mbit/s.......felhívtam őket megint, de nagy tanácstalanság, mert szerintük náluk minden rendben. Nálam teló, sim ok(cégesben hozza a 10mbit/s körülit), de mintha egy adatsebesség korlátot ráhúztak volna az előfizumra. Volt már számlaforduló is, ugyan az.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Koca androidos vagyok. Csak motoron használok egy androidos telefont navigálni. Olyan kérdésem lenne, hogy emlékeim szerint, régebb volt egy app, amit play áruházból fel lehetett tenni és a gyári, nem törölhető appokat le lehetett vele tiltani. Viszont nem emlékszem már rá. Esetleg tudtok segíteni, hogy milyen applikációval tudnám letiltani a nem szükséges appokat?
A telefon amúgy egy Meizu M6 Note. Android verzió: 7.1.2-
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #73616 üzenetére
Nos tesztelgettem és van benne egy nagy átverés. Igen, az 5G hálózatot használod, de 10mbit/s a legnagyobb sebesség. Ha ennél többre vágysz, akkor van 500ft/24 óra gigaboost 1gb-os sebesség. Mivel így is, úgy is hűséget hosszabbítottam, nem buktam vele, de ámítás a dolog ebben a formában.
VJ
Még mindig az S21U. Marad is még egy darabig.
Miért ne lehetne. Ha nincs 4G, akkor vagy 3G keres, vagy 5G-t használ, ha van. De lefedettségben a 4G sokkal jobb. Nálam van olyan opció is, hogy az 5G-t hagyja figyelmen kívül. Van itthon i13, nem csábított el az ios világa.[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Quqesz #73615 üzenetére
Milyen telefonod van jelenleg?
Nekem a52s-en nem látom perpill értelmét az 5g-nek mert marha gyorsan lemerül.
Szvsz a 4g most kiegyensúlyozottabb, kàr, hogy nem lehet beállítani a telefont arra, hogy ahol nincs 4g és van 5g ott menjen csak az 5g.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
Ha már lejárt a hűségem a fidifonnál...khm vodafitymafonnál, beléptem az 5G világába. De eddig nem érzem azt, hogy most hypersebességre léptem volna. De még csak ízlelgetem.
-
vodrosjozsi
addikt
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #73612 üzenetére
Húsvéti tojás te
Már idejétmúlt volt a BÚÉK borosüvegiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
-
válasz Dr. 444Hertz #73610 üzenetére
Az hogy bedöglik a telefon önmagában nem lenne gond, fel lehet fogni tervezett avulásnak. De azért ez így életveszélyes. Szerencsére asztalon volt töltés alatt és nem zsebben mondjuk valami kényesebb testrész mellett. Kemény lenne zacsiba beleállna a szilánk.
-
Arcképgyáros
válasz MasterDeeJay #73608 üzenetére
A Z3 széria egy hibás tervezés volt, a Z3C-nél még csak az akksi öregedése sem kellett, mert tényleg lepattant az előlap magától.
A nagyobbik testvér, a Z3 is hasonló módon volt összerakva, tehát várható volt, hogy az akksi miatt előbb-utóbb megadja magát a szerkezet.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
válasz MasterDeeJay #73608 üzenetére
Jézusom, ez egy XIX. Századi xperia?
-
Sony telefon, én nem igazán szeretem őket. Most cégnél van pár darab hát most rakták elém hogy összetörött magától....
Magától mi? Hogyne.... Higgyem is el...
Most miért kell velem szórakozni nincs is...
széttörve...
Azt hiszem mégiscsak magától tört szét.
Konkrétan az aksi kinyomta a hátlapot ami ragasztva volt és az elpattant. -
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73605 üzenetére
Sony márkaszervíz 1091 Bp. Mihálkovics u.18.
Tv, kamera, fényképező, PS[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #73605 üzenetére
Én a Sony üzletekben (bármelyik) próbálkoznék.
-
vodrosjozsi
addikt
Kaptam egy Sony Nex 5n-t itthonra, de 1 nap alatt tönkre ment az SD olvasó.
Tudtok ti Budapesten belül Sony fényképezőgép szervizt?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
addikt
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73602 üzenetére
Nothong phone 1? Jó a kamerája és árban sem őrületes.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #73601 üzenetére
Kamera + jó mikrofon kellene. :/
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #73600 üzenetére
Miért pont Pro?