- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #41962 üzenetére
Én senkit nem akartam kitiltani, nem ez volt a szándékom, azt szerettem volna ha az első figyelmeztetés után mindenki visszafogja magát, beleértve persze Aryont is. Elsőre tehát senki nem is kapott semmit, csupán 4-5 hozzászólást töröltem.
Na most részletekbe nem bocsátkoznék, mert ugye más moderációja nem tartozik senkire, sem annak oka, sem pedig a büntetése, de röviden annyit, hogy hárman voltak akik a figyelmeztetés után sem tudtak leállni, ők kaptak ideiglenes kitiltást a topikból. De ők sem azonnal, a figyelmeztetésem után még töröltem hozzászólásaikat, és csak mikor ezután is folytatták, akkor raktam ki őket. Aryon87 befejezte, így őt nem tiltottam ki, és amíg normálisan fórumozik, addig nem is fogom.
Ha a visszamenőleges dolgokért szankcionáltam volna, akkor egyrészt a fél topikot törölhettem volna, másrészt vélhetően háromnál többen is hiányoznának most innen. De még egyszer mondom, én azt reméltem, hogy mindenki hallgat a szép szóra, de sajnos tévedtem.
winery, ha normálisan írsz, kérdezel, azért nem foglak kitiltani, sem én, sem más moderátor. De aki személyeskedéssel és trágárkodással válaszol a kérésemre, azt nem fogom tovább kérlelni.
Dr. 444Hertz, egyetértünk, és remélem most már mindenki számára világos a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade / bontatlan
- Lenovo M73 Tiny Micro - Mini PC - Core i3 4130T/8GB ram/128GB SSD - több db - január 3-tól jön!
- DELL 3080 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -több db - számla is -1 év gari
- DELL 24" U2415H - jobb oldalt karcos kép- 1920x1200 IPS LED monitor HDMI
- ASUS TUF Intel Z390 ATX alaplap OptiMem II-vel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest