-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz Blackmirror #41299 üzenetére
igen ezért nem értettem...
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #41296 üzenetére
Grrr Hbo közvetlen angol verzió stream csak neked egy hajnali sms-t fogok küldeni benne hogy Jon Snow-ot megöli benne a mások vezére egy csontból álló sárkánnyal. Hupsz nem olvastad a könyvet
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #41293 üzenetére
Most te nyertél, ezért lespoilerezem az utolsó részt a tronók harcából mikor kijön
-
mark!
őstag
tejoeg elmegyek fel orara es erre jovok vissza. LOL
>
-
vodrosjozsi
addikt
Én mondtam h kár volt belekezdened
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #41290 üzenetére
Bazdmeg kiégtem
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #41288 üzenetére
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #41285 üzenetére
És ki tojja a tojást?
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #41285 üzenetére
Tudom hogy legbelül most így érzel picurka, csak mert a nemedhez való vonzódást nem színleljük
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #41282 üzenetére
Na mindegy, en naradok a kulturaltabb kifejezesnel, ami nem serto.
Rajtatok neg szakadokXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #41282 üzenetére
Truelove kakasmadár
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #41279 üzenetére
Láwollak ám <3
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Aryon87 #41278 üzenetére
Arra épp találó szó a varjú is.
Rák milyen jól tudja a szinonímákat, passzolna a homár is de azt érthető okokból nem akarta oda sorolni ... megsúgom segítség képpen, hogy a homarak a rákok rendjébe tartozik. Ők az őshomarak
Belőlük fejlődtek ki a Hhomo sapiens homo-k[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #41264 üzenetére
Anyukád szeret-e?
@No more : Akkor szerintem nem csillogott volna a szeme
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
-
Aryon87
félisten
válasz Soybex #41259 üzenetére
Sose volt nője? Khm, képzelem miféle fazon lehet... Gondolom külsőségben sem jeleskedik..
Nagypapaszemüveges, bajszos, sütizabáló pufókféleség lehet.. (volt osztálytársam ugrott be erről)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #41258 üzenetére
Ja de nagyon luzer ember.. anyjával él 40 évesen, sose volt nője szerinted? Komolyan csillogott a szeme
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #41255 üzenetére
Ez a jelenet zajlott le nálunk csak ipad helyett egy sütivel. Nem volt hajlandó a kolléga kimenni, aztán a szomszéd épületből áthívtak egy csajt aztán sütivel kizavarta
-
mark!
őstag
válasz vodrosjozsi #41255 üzenetére
felveszem második névnek
igaz eddig az Orion-t akartam, de lemondok róla[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
válasz Dr. 444Hertz #41251 üzenetére
ha veszel egy pro-t, azzal se fogsz sehova mászkálni lakáson kívül, annyira kényelmetlen hordozni hogy nagyon. max úgy hogy neoprén tok+táska.
>
-
Arcképgyáros
Ezt mondjuk tényleg köszönöm
Blackmirror: nem vagyok én új síp, az iOS-t már most nem szeretem.
De legalább szép az összhatás, és működik a jószág.Soybex: 50 volt. Ekörül vannak most a mini 2-k.
(Van 40-ért is, de biztosra akartam menni, és gyorsan túl lenni a vasáláson)vodrosjozsi: akkor lennék síp, ha ájfonom lenne Most nem fogok mászkálni ezzel az ájpaddal...
[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
mark!
őstag
válasz Dr. 444Hertz #41244 üzenetére
látod, ha tegnap nem szóltam volna most mini 1-.ed lenne, de rajzikálni se tudnál procreate-el.
köszönd nekem>
-
vodrosjozsi
addikt
Te ájsíp meg leszel rendesen kövezve. egy sárkányhoz képest akinek alapból apple telefonja van te jóval többet fogsz itt kapni. De semmi baj, mi így is szeretni fogunk, de te már minket nem biztos
-
Blackmirror
őstag
ITunest ne is telepíts
Üdv az ájsíp klubban, mindig örülünk egy új megtért testvérnekiPhone X@R, iPad Pro
-
Soybex
őstag
Mennyibe? Én is gondolkodok rajta egy ideje
-
Aryon87
félisten
XDA-sok alkottak
Kicsit kibővítették az Edge Sense funkcióitXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
Na sikerült beszereznem egy iPad mini 2-t, kíváncsi vagyok, hogy mikor fogom a falhoz vágni először
Viccet félretéve, aranyos jószág, szerintem jóban leszek vele
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #41241 üzenetére
Én még várni fogok vele, mert ahogy megszokott a forgatókönyv, az első főverzióciklus mindig szarul sikerül. És ráadásul azt sem tudom, lehetséges-e a downgrade U11-en
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Quqesz
nagyúr
Ahogy olvasom Aryon lehet előbb fogja benyalni az oreo frissítést, mint a #csakasamsungalegjobbabbólisazS8#
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #41238 üzenetére
Eddig úgy volt, hogy kedvezményesen lehetett s7 edge-t vagy s7-et venni. Sokan éltek is ezzel a lehetőséggel, de nagy volt az árkülönbség a kettő között így pénzvisszafizetést igényeltem én annó. Na most elvileg usában viszont úgy működik, hogyha betudja az illető mutatni a samsungon beregisztrált termékkódot akkor jogosult. Ez ha itthon működne az jó lenne mert még 2018ig írja garisnak az enyémet is
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
Valaki nem tudja esetleg hogy a régi note 7 tulajoknak itthon is olcsobb lesz-e a note 8? Usában 480 körül lesz a régi tulajoknak.. ha itthon is ugyan ez lenne akkor meg is venném
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
AeSDé Team
őstag
Az hogy lehetséges, hogy az Android rendszer még mindig nem képes felhőben tárolni az alkalmazás adatokat, és azokat újratelepítéskor visszállítani?
-
akooos
veterán
válasz Blackmirror #41223 üzenetére
Azt azért te is tudod, hogy mindig az sír aki nem is akar semmit elérni, csak csettintésre mindent az ölébe kapni. Az örök elégedetlenkedők, akik szerint a világ a hibás egyedül. Na de részemről befejeztem most már a témát
-
Quqesz
nagyúr
válasz Blackmirror #41224 üzenetére
Hmmm milyen jól tartja a H8 az árát....
Zedmester
de van mobil nézete,csak elég xar....Doki
nálam olyan vegyes:tetszik a tégla forma, de nincsen benne semmi játékosság a formákkal. Olyan minimalista. Viszont jók a színek....az a baj, hogy olyan kb tucat egy telefon kinézetre, csak nagyobb kijelzővel....és sztem a kamera sem virított akkorát eddig, mint azt sokan várták...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Mit banom en, nem erzem hogy szukseg lenne az ujabb verziora. Na meg ugyis elbasszak ahogy az lenni szokott.
Elvileg szeptember vegefele kapja meg a 8ast.Szerk: amennyire tartottam a Sense-tol, ugy megbaratkoztam vele. Semmi felesleges sallang.
S8 ikonokkal meg szep is[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Blackmirror #41229 üzenetére
Úhhh nem irigyelek ... én sem szeretetem a festést mert nagy a kupi
(#41230) Aryon87
Majd kiderül, HTC 10 viszont nagyon későn kapta meg, S7 után 1-2 hónappal
Mondjuk nem sok mindent fejlesztenek, olyan mint egy sock droid
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
Az U11 hamarabb kapja az Oreot, mint a Samu
Blackmirror: designben a legszebb szerintem, foleg a kek. H8 is tetszik, de a H9-be bele vagyok habarodva.
SamSipnek tenyleg mindegy. Latnad milyen odakat zeng a topikjaban Jokat mosolygok rajta.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Blackmirror #41226 üzenetére
Fénnyel festés
Lóf@szt ... teddy hengerrel kell azt !
(#41227) Aryon87
U11 meg valoban bejott
Akkor lesz sz*r mikor majd mindenki megkapta az Oreo -t csak a HTC nem
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #41226 üzenetére
Es meg is lesz.. majd a karacsonyi akciozaskor, de nem szolgaltatosan (telenornal mar regebb ota van amugy)
U11 meg valoban bejott, ugy vagyok vele kb mint no more az S7e-vel
Ez fluid, nem nyekereg, nem dadog mukodik ahogy azt elvarom.
A Sense-t is megszoktam, az mellekes, hogy az Experience temat hasznalom rajtaViszont kameraszoftver ficsorokben szamomra a Huawei/Honor adja a legjobbat, legtobbet.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Blackmirror #41224 üzenetére
Az U11 -t soha nem fogja lecserélni
-
Blackmirror
őstag
Egyik kedves topictársnak
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
válasz akooos #41214 üzenetére
Igen, a sírás az baromság valóban, de a magyar bérekhez képest tényleg marhára elszabadultak az árak, főleg hogy egy caros kis telefonról van szó. Rossz facebook oldalon sírt az illető , nem tudom hogy a kormánynak van e ilyen oldala, oda kő írni vagy változtatni azon amit eddig rosszul csinált -magukban nem szoktak hibát keresni az emberek
Ez a tanult volna dolog nem tetszett annyira egyébként , hisz látod a párod is tanult, masszőrnek de mégsem tudott igazán jól elhelyezkedni itthon. Itthon ez van. Egyébként családban is van olyan aki épp külföldön vendéglátóval keresi a pénzt , közben itthon tanul fősulin és így tudja fedezni a kiadásait , itthon nem keresne közel sem annyit.
Közben eszembe jutott derker kérdésére a válasz : azért vagyok itthon mert szeretem a kihívásokat[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Aryon87
félisten
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
-
akooos
veterán
válasz Blackmirror #41211 üzenetére
Nem vettem kötekedésnek, végülis jogos a kérdés Mit keresek külföldön a vendéglátásban, ha esetleg tanultam Az is igaz, nem tanultam vendéglátást, mégis szakácsként dolgozok itt. Otthoni munkámnak köze sincs ehhez. De ha otthon lennék és esetleg 150-et keresnék (nem annyit kerestem otthon sem) akkor sem sírnék a facebookon, hogy drága a Note 8 a magyar bérekhez képest.
-
Arcképgyáros
-
mark!
őstag
válasz Dr. 444Hertz #41210 üzenetére
az nem fog menni 1. generációs minivel
procreate-hez 10.0 vagy magasabb IOS kell, a mini meg csak 9.3.5-ig vanvegyél inkább mini2-t, vagy ipad 4-et. ezekkel már menni fog
[ Szerkesztve ]
>
-
Blackmirror
őstag
Mondjuk ez egy nagyon joooo kérdés
Akoos: ne a kötekedés részét keresd már. Mondjuk félig leírtad amit szerettem volna itt látni ( hogy a párod jobban el tudott helyezkedni) a másik fele meg arra irányul hogy ugyanolyan kézettséggel ( mert te tanultál) hol keresel jobban de erre nem kell válaszolni mert tudjuk.
iPhone X@R, iPad Pro
-
Arcképgyáros
-
akooos
veterán
válasz Blackmirror #41185 üzenetére
Nem értem miért pont ezután a hsz után kérdeztél rá, de azért elsősorban mert a masszőr párom Magyarhonban nem tud rendesen elhelyezkedni. Majdnem egy évet éltünk külön emiatt, mert én ragaszkodtam a magyar melóhelyemhez. Aztán úgy döntöttünk, hogy én is kijövök. Nem az volt a fő oka, hogy nem tanultam és szarul kerestem otthon, ha erre utalt a kérdés
-
mark!
őstag
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #41205 üzenetére
Barátkozz meg az itunes, meg a többi dologgal....
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #41204 üzenetére
Mondjuk én egy iPad Mini-t (1st gen) fogok venni, de igazából nem csak azért, mert már egy Vernee telefon áráért lehet venni használtan, hanem mert még nem volt saját almás cuccom, szóval furdal a kíváncsiság, hogy mennyire tudom megszokni a rendszert
Legalább nem ez lesz az elsődleges eszközöm, szóval a teljesítmény nem igazán számít.
Ha meg megtetszik, legalább lesz értelme upgradelni később egy iPad Pro-ra.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #41202 üzenetére
Múltkor nyomkodtam, nem rossz és mint írtam egy normális droidos tab is kerül annyiba...
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest