-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz Ati9500 #32046 üzenetére
Találtam hozzá twrp-t és custom rom-ot is, de szerintem már ezt a két idegen szót se érted mit jelent.
Mivel itt ph-n nincs még topikja, ezért komoly angol tudás és segítség nélkül felejtős a dolog!(#32045) UnChico: írtad, hogy a visszaállítás sem segített, így szerintem csak a szerviz marad!
(^)(>.<)(^)
-
Ati9500
senior tag
Sziasztok,
Remélem jó helyre irok
Beszereztem egy knai Leagoo M8 telefont, ne kövezzetek meg, nem telefonálni vettem, csak egy külső gps lesz bluetoothon keresztül rárakva.A kérdésem:
egyik topikban rták hogy alapból gány Droid van rajta, virusos... stb.
A kérdésem ki lehet ezt cserélni egy mezei androidra valahogy?
Sosem volt droidos telefonom.
Köszi a segtséget..
-
UnChico
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek, kérlek: van egy Asus Zenfone 3 típusú telefonom, amivel maradéktalanul elégedett vagyok, azonban pár napja különös hibát produkál: hívás közben érthetetlenül halkan hall a másik fél. Fizikai sérülés biztosan nem történt, ugyanis a hangrögzítő tökéletes minőségben vesz fel hangot. Nem töltöttem le új appot, amely bezavarhatna, futtattam vírusellenőrzést, csináltam hard resetet, semmi sem oldja meg. Természetesen a hangerő is fullra van tekerve. Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm!
-
géeles
aktív tag
válasz zolinho72 #32040 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja_v2/friss.html
Itt majd segítenek, -talán.
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
Somatom
veterán
válasz haiiro_o #32039 üzenetére
Root esetén egy automatizáló eljátszogathat a governorokkal. Az egyes governorok CPU frekvenciáiba is bele lehet nyúlni (magonként, vagy magpáronként, kerneltől függően). Automatizálóval alkalmazásonként szabályozhatod a kijelző timeoutot. Amoled esetén a megjelenített kép tónusa is befolyásoló tényező. Minél sötétebb, annál kevesebb energiát igényel a megjelenítése. Nekem még háttérképem sincs, totál fekete a home háttere. De, sztem egy Powerbank -kal jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zolinho72
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon csúnya dolog történt tegnap az Elephone S7-es telefonommal. Egy hónapja lett frissítve 7.1.1-re minden rendben is volt vele. Tegnap gondoltam egyet és csináltam egy gyári adatok visszaállítást és meglepődésemre a mobil hálózat nem jött vissza, csek segélyhívásra lehet használni a telót. Mindenbeállítást ellenőriztem, a Telenornál is voltam, részükről rendben. Sim kártya jó, le lett tesztelve másik telón. Aztán találtam egy hibát: az imei számok nem stimmelnek a telefon dobozán lévőkkel. Utána néztem a jelenségnek és már tudtam hogy ez blokkolhatja a csatlakozást a hálózathoz. A Wifi rendben működik csak telefonálni nem tudok és netezni a telenoros korlátlan nettel. Mit lehet ilyenkor tenni?
Imei számkat vissza lehet varázsolni?Előre is köszi!
-
beg
veterán
válasz haiiro_o #32037 üzenetére
Mivel ez még nem tudta a BigLittle technológiát, sok mindent nem tudsz kezdeni vele. Egy kis energiavámpír, könyveld el annak.
Hajthatod lejjebb a frekvenciát, de az néhány esetben többet árt mint használ vagy fagyásokhoz vezet.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz haiiro_o #32034 üzenetére
Úgy, hogy nem használod a kijelzőt.
Nem a soc a legnagyobb fogyasztó hanem a kijelző. Veheted le akármeddig, ha a fullhd 1000 lumennel világít éjjel-nappal[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
haiiro_o
tag
Sziasztok. Hogyan lehet a legtöbb kijelzőidőt kipréselni egy telefonból? Pl a snapdragon 801 2.3-on pörög maximum.. ha vissza vennénk max 2-re az segíthet?köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Ha szeretnék megtanulni appot írni akkor hol kezdjem a tanulást? Mivel érdekel a téma.
PS5
-
Somatom
veterán
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Somatom #32020 üzenetére
köszi a tippet, lastpassba tudtam importálni a chrome jelszavakat, dolphinban már mennek azok is. viszont eléggé fapados módon, felugró ablakban jelzi, hogy ide van login-jelszó, de csak manuálisan lehet kimásolgatni, beilleszteni. nincs benne valami autofill megoldás? egyszerűen nem találom.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Egy kedves hölgy ismerősóm megkért, hogy nézzem meg, miért nem indul a tablete.
A helyzet az, hogy nem tudom. Csak köröz a logo, azután kikapcsol. Zenpad 10 Z300
Van ötletetek, hogy mi lehet vele? Köszönöm szépen! Ez a jelenség:https://www.youtube.com/watch?v=DPN-hAjmKdg
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
meko1
tag
egy kis segítséget kérek,nem hozzáértőként:telefonomról eltűntek az sms-üzeneteim(baj,de nem tragédia),persze nem volt róluk mentésem----ami viszont nagyon aggaszt,az ÜZENETEK ikon is
eltünt,valamint az alkalmazások között sem szerepel már(invalid app),ami azért érdekes,mert
ezután érkező sms-eim vajon hova raktározódnak majd,ha (remélem)látszólag már alkalmazás
sincs?remélem,a program-rész legalább nem veszett el(de hogy hova,miért?????),hogyan lehetne
előcsalogatni,tanácsaitokat köszönöm,üdv meko1 -
Bailey
senior tag
Üdv,
Hogy tudom azt kikapcsolni, hogy hard reset után ne csak olyan accounttal tudjak bejelentkezni amivel azon az eszközön már be voltam jelentkezve korábban, hanem egy új fiókkal is?
-
Somatom
veterán
válasz ZavaBalazs #32018 üzenetére
Azt passzolom. Ezer éve, még PC -s Firefox plugin -ként kezdtem használni a LastPass jelszókezelőt. Androidon az egyik érv az volt a Dolphin mellett, hogy csak ahhoz, és Firefox -hoz van LastPass beépülő.
-
mark!
őstag
válasz zsoltzsolt #32017 üzenetére
ha cache törlést csinálsz in-app, akkor van 1 banner, de ennyi szerintem belefér, elvégre free alkalmazás és teszi a dolgát.
>
-
ZavaBalazs
őstag
köszi, bár ahogy nézem, ebben csak az adblock rész teljesül, nem találom a chrome jelszó-könyvjelző szinkront.
messengerből lite-ot használok, ha máshogy is megoldható, csak ezért nem tenném fel a teljeset is.Somatom: pardon, legközelebb ott kérdezek. (dolphin se rossz tipp, a könyvjelzőket azzal be tudtam húzni, de a jelszavakat azzal se :/ )
-
Somatom
veterán
válasz ZavaBalazs #32014 üzenetére
Mivel új vagy, ezért írom, hogy az Android, és a Google Play Szolgáltatások keretében telepíthető alkalmazások két, külön témakör. Az utóbbival az Android alkalmazások topik foglalkozik.
De, pl. a böngészős kérdésedre ott sem fogsz tárgyilagos választ kapni, mert mindenki más böngészőt favorizál. Androidon ehhez hozzá kell szokni. Annak ellenére is, hogy tök hülyeség, mivel egyértelmű, hogy a Dolphin a tuti böngésző.[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
üdv! újonc vagyok droidon, pár dologra keresem a megoldást:
-létezik olyan böngésző, amiben van adblock, és lehet szinkronizálni a chrome (vagy edge) könyvjelzőket / jelszavakat? (bónusznak: alul van a kezelőfelülete, esetleg lehet oldalra lapozva oda-vissza navigálni)
-Facebook ismerősöket ossze lehet valahogy csatolni a kontakt lista tagjaival? mondjuk ez lehet gyártóspecifikus kérdés (galaxy s8 gyári rendszer)
-cortanát le tudom valahogy tölteni, ha azt írja a play, hogy az országomban nem elérhető? pl WM-on ez megoldható volt, ha átállítottad a telefon lokalizációját, akkor engedte leszedni az ilyen ország szerint korlátozott appokat.köszi!
-
Keeperv85
nagyúr
Ez a töltés-merítés még mindig egy dologra jó: a sz... nak egy pofon... Nem: nem változik tőle semmi. A Li akkuk első és utolsó töltése is azonos. A kijelzést az elektronika nem befolyásolja, csupán továbbítja. tisztán szoftverben van RÖGZÍTVE hogy mely adatok milyen töltési szintnek felelnek meg. Az hogy a szoftvert készítő miket kérdez le, az egyéni preferencia is. Nem tudod megjavítani, ha orbitális baromságokat mér valami... (Mert pl. nem vette a mérnököcske észre, hogy 70 fokon az akku nem tuja azt a kapacitást, amit -15-nél... Extrém példa volt, de remélem érthető hová akarok kilyukadni.).
-
-
géeles
aktív tag
válasz Armando_19 #32000 üzenetére
?
Ja látom ....[ Szerkesztve ]
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
Bozek
nagyúr
válasz Armando_19 #32007 üzenetére
"Arra próbálok most rájönni, hogy lehet bejutni recovery mode-ba."
Erre azt tippelném, hogy sehogy. Ha mindegy az adataidnak, akkor Flashtool és azon belül egy, az XperiFirm-el letöltött C4-es FTF-re lesz szükséged, hogy újrarakd a szoftvert.
(#32009) Oldman2: Láss is, ne csak nézz. Ez már ki lett tárgyalva, hogy megpróbálta úgy is, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
Alul a "Safe mode" üzenet nem utal semmire?
-
mark!
őstag
válasz Armando_19 #32007 üzenetére
ha kékre vált, akkor megnyitja a beállításokat. launcher kell akkor, mert összeomlik a gyári. (nekem z3-on volt ilyen néha, de olyankor újraindítás megoldotta.)
>
-
Armando_19
őstag
Sajnos nem, lehúzom a képet, rányomok a settingsre, és csak annyi változik, hogy a fenti állapot sáv csík feketéről kékre vált.
Ha az oldalsó gombbal elindítom a kamerát, akkor van egy olyan, hogy manual settings. Rámegyek, és azt mondja, hogy a képernyő zárolva van, kívánja feloldani? Nyomok egy igent, és bejön az eredeti háttérkép, és se kép, se hang. Semmit nem letet a képernyőn csinálni, még a feloldási ábra pontjai sem ugranak fel.
Mikor rá dugom gépre, hallom a notification hangot, hogy meg kéne erősítenem a géppel való csatlakozást, de azt csak feloldott képernyőn lehet.. szóval menteni nem tudok róla. De ezzel már úgy nagyjából meg is békéltem, hogy a nem mentett lim lomok azok valószínűleg kukázva lesznek.
Arra próbálok most rájönni, hogy lehet bejutni recovery mode-ba. Amit a weben találtam, az nekem csak szimplán újra indítja a telefont, vagy ha tovább tartom nyomva a gombot, kikapcsolja... -
szabi325
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap frissült a Samsung Galaxy A3 2016 telefonom Android 7.0 -ra, és ezzel kapcsolatban szeretnék kis segítséget kérni tőletek.
A problémám hogy a telefon bekapcsolásakor vagy újraindításakor felmászik a mobilnetre és leránt 12kbyte adatot annak ellenére hogy a Kapcsolatok\Adathasználatnál le van tiltva a mobilnet.
"DRParser Mode" nevű rendszer alkalmazás csinálja... Ezt hogy tudnám letiltani vagy blokkolni?
Letiltottam már a VoLTE-t és létrehoztam kamu hozzáférési pontot hogy ne tudjon csatlakozni de csak sikerül neki...Valaki találkozott már hasonlóval vagy van bármi ötlete ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
ksanc
őstag
válasz Armando_19 #32004 üzenetére
Air: Attól, hogy Safe módban van, még működnie kéne a telónak...
Meg lehet próbálni - nem ismerem a Sony készülékeket - Recovery alól ADB-vel feltelepíteni egy Launcher alkalmazást, mert úgy tűnik, hogy az biztosan nem fut, vagy hibás.
Ha le tudod húzni a menüt, akkor a Settingsnek is működni kellene. Semmit sem tudsz ott kapcsolni?
Ha mégis működne, akkor az alapértelmezett alkalmazásoknál nézd meg, van-e Launcher.
Egyébként meg fw újratelepítés, csak esélyes, hogy Lockdown-ba kerül.
Esetleg itt is működhet a Samsungos OTG trükk, hogy elérd a settings-tJók ezek a "haverom adta, csináljak vele valamit" dolgok, előbb tudod meg, ha meggyilkolt valakit, mint azt, hogy mit babrált el a telón.
[ Szerkesztve ]
-
Armando_19
őstag
-
Armando_19
őstag
válasz Viktor0610 #32001 üzenetére
Szia.
Nem sajnos, gondolom rajta van a képernyőzár.. de az a kép sem ugrik be, próbáltam már a kamerán keresztül trükközni, de ott is azt írja ki, hogy oldja fel a telefont a további beállításokhoz. Gondolom ezért sem ismeri fel a sony companion sem, mert képernyőn megerősítést kérne a csatlakozáshoz. -
air
nagyúr
Nincs itt beragadva semmi.
Mint ahogyan a felirat is mutatja Safe mode, vagyis "csökkentett" módban indult el a készülék. Mivel így indítottad.
Bekapcs + vol. le gomb = safe mode.
Ha csak a bekapcsoló gombbal kapcsolod be, és akkor is így indul el, akkor bizony a vol. - gomb lesz a hibás.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MODERÁTOR
Amikor lehúzod az értesítési sávot, a fogaskerék kattintható?
Ha igen, akkor "Settings > About phone/tablet > Software update"
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...