-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Nem érzem beragadva egyiket sem.
Sajnos hiába nyomok Power off-ot, nem segít.
Már alapból a Safety Mod-al indul. És néhány másodperc visszaszámlálás után bedobja a kamerát, hogy csináljak fotót. A visszaszámláláskor ez az üzenet látható: 3...2...2 more steps to QR code setup.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nagyon vacakolt a telefonom a legújabb frissírtés óta(android 10), ezért csináltam egy gyári visszaállítást.(Sony Xperia z3 Compact)
Azóta viszont csak safety módban indul.
Mit javasoltok, hogy tudnám orvosolni?
Köszönöm szépen, előre is!
Üdv.,
TeoNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Bontódik a kábeles kapcsolat 3 mp után a Ford Focus és a Galaxy A6 között. XPeria-val működik hiba nélkül, ugyanazzal az app verzióval. (Android Auto 4.2.591443)Köszönöm, előre is!
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok! Ha egy android alkalmazások belül a userek szavazhatnak egymásra, lehetséges a szavazati adatokat kivezetni valahogy egy online Customer Relation Management szoftverbe? Mindezt úgy, hogy a CRM programban látni lehessen az összes andridos appban lévő usert és azok negatív és pozitív szavazatait csökkkenő sorrendben. Ismert minden user email címe és az android app tud https-ben kommunikálni. Természetesen az apphoz fejlesztői jogosultság van.
Köszömöm a válaszokat előre is!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Mit gondoltok, keresztül megy minden adat a harmadik fél szerverén, ha úgy csatlakozok androidra, hogy wifi - n, keresztül, AirDroid vagy ehhez hasonló alkalmazásokat használok? Ha igen, akkor inkább maradok az usb - nél.
Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
-
teo77
őstag
válasz Viktor0610 #33708 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Ezt már próbáltam korábban az első lehetőségek között, sajnos nem segített.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Létezik már megoldás a "Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta" problémára?
Nem arra a félmegoldásra gondolok, hogy kikapcsolom a védelmet a pattern többszöri elrontásával. Ez nem jó, mert ez csak a védelmet szünteti meg, de továbbra is marad a telóban blokkolás. Később nem lehet visszakapcsolni a védelmet rendesen.
Unom már, hogy mindig gyári resetelni kell a telómat, hogy levegyem a korlátozást. (Az utóbbi 3 hónapban ez háromszor történt meg).
-
teo77
őstag
Sziasztok!
7.1.2 alatt (rootolt Nexus 7 2013, Xposed van) a Greenify nem lő ki minden appot teljesen. Bent hagyja a Chrome - ot, a Sygic - et...részben.
Van arra mód, hogy teljesen kilőjön mindent a rendszer vagy egy app, ha pár perce már nincs használatban az eszköz?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz szemmelver #33076 üzenetére
Szia!
Hogy én ezt miért nem tudtam eddig!
Köszönöm szépen!
Idő közben sikerült elcsípnem 2x10 másodpercet, és azok alatt le tudtam venni a 2 appot.
Nagyon köszi, megegyszer!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A Nexus 7 tabletem bootloop-os. Van úgy, hogy betölt, de kb 10 mp múlva mindig újraindul.
Ez azóta van, mióta feltettem a Resilio Sync-t és/vagy a Telegram-ot. Van ötletetek, mit lehetne csinálni vele? Pl, hogy hogyan is tudnám eltávolítani a két alkalmazást, és helyet felszabadítani a tabon, hogy be tudjon tölteni a rendszer.
Kb, ha egy óra alatt betölt, csak sajnos az a pár másodperc nem elég eltávolítani a két appot.
Köszönöm szépen!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Asus zenpad 10-nél hiába állítom be, hogy magyar legyen a billenytűzet nyelve, akkor is "qwerty"-nek érzékeli a tab a fizikai bluetooth billenytűzetet. Pedig az magyar nyelyű alapból. Mármint a fizikai bluetooth-os billenytűzet.
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond, mit kell átállítani?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Mikor bekapcsolom a tabletemet, ez fogad:Szétszedtdm, majd lehúztam az akku csatlakozóját egy idore, vissza, majd valamennyi töltés alacsony feszültséggel (500 mAH), utána bekapcs. Sajnos, semmi változás. Mi baja lehet, mit lehetne neki csinálni?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Egy kedves hölgy ismerősóm megkért, hogy nézzem meg, miért nem indul a tablete.
A helyzet az, hogy nem tudom. Csak köröz a logo, azután kikapcsol. Zenpad 10 Z300
Van ötletetek, hogy mi lehet vele? Köszönöm szépen! Ez a jelenség:https://www.youtube.com/watch?v=DPN-hAjmKdg
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Valamiért nem akar a Whatsapp hibernálódni a képernyő kikapcsolódása után. Eddig csinálta, most nem.
Pár napja volt egy gyári reset.
Doze mód aktív, root nincs. Viber lefagyasztódik, a Whatsapp nem. Az EMUI-ban az van beállítva, hogy a kijelző kikapcsolás után ne fusson a Whatsapp.
Van valami tippetek, hogy miért lehet ez?
Köszönöm szépen!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Szeretném megtudni egy adott GPS koordinátához tartozó cella azonosítóját.
Arra kell, hogy hozzáadjam Tasker-hez, hogy ha az adott ponthoz érek, jelezzen. De mivel azon a helyen sosem jártam és többet valszeg nem is fogok , nem tudom, hogy hogyan derítsem ki a cella ID-jét. Nem akarom folyamatosan a GPS - t használni. Az nagyon akk igényes. Hogyan lehetne ezt megtudni? Pl, GPS - koordináta alapján. Ez tűnik a legegyszerűbbnek.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Honor 7, Marshmallow - n nem tudom kikapcsolni az ujjlenyomat és pin védelmet. Azt írja a teló, hogy renszergazda, adattár vagy szabályzat letiltotta. Mit lehetne ezzel tenni, ilyenkor?
-
teo77
őstag
Tudja valaki, hogy [ezen] az oldalon milyen beépülő modult hiányol az oldal?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Próbáltam beállítani asztali mentés jelszava-átfejlesztői módban, de nem tudtam, Azt írja mindig, hogy sikertelen. Amit szintén nem értek, hogy elsőként a már létező asztali mentés jelszavát kéri, azután a követllezőben az új jelszót, majd az új jelszó megerősítését. De hisz nincs is létező jelszó, most adom meg először! Próbáltam a teló buztonsági jelszavát megadni, de az nem jó. Mi baja lehet? Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz Viktor0610 #23502 üzenetére
A Vyprvpn-t próbáld meg.
Más: sehogysem találom egy korábbi kérdésemre a választ, úgyhogy megint felteszem.
Angliából hogyan lehet indavideo.hu - t nézni úgy, hogy nincs root, és az egész tablet VPN-en keresztül kap és küld mindent?[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz orbit76 #27905 üzenetére
Akkor csak jól emlékeztem, hogy a businness-el nyomtattunk mi már korábban! Szinte meg mertem volna esküdni erre. Viszont most nem műkszik. Mely gyári appoknak nem szabad tiltva lenniük közben a telón? Gondolom, egyik google szolgáltatásnak sem.
Már nem emlékszem, hogy hogyan is társítottuk a printert a telóval. Te? Emlékszel még? Köszi szépen!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Egy rakat appot megpróbáltam, hogy Honor 7-ről nyomtassak, de nem megy sehogy sem.
Mi lehet a baj? Canon wifi - s nyomtatóról van szó.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz #73959936 #27479 üzenetére
Greenify-al mindent hibernálok, ami user app, mielott leteszem az asztalra. A bloatware-ket tiltottam, töröltem vagy System Tunerrel fagyasztottam.
A legnagyobb fogyasztó a google szolgáltatások. Keveset használom a tabletet. Viszont nem szeretem ki-be kapcsolgatni. Azert kell ez a megoldas.[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Semmi google nem kell, max , ha mégis, kiolvasztom. A lényeg, hogy ne fogyasszon lehetőlseg semmi, ha az asztalomon fekszik bekapcsolva, nem használva a tab. Zavar, hogy nem használom, és naponta tizen százalékokat merül. Amúgy Nexus 7, 2013, 4.4.4-el.
-
teo77
őstag
Sziasztok! Ha fagyasztom a google szolgáltatások keretrendszer-t, attól még használható az android? Csak böngészésre kell a tablet, semmi másra. És zavar, hogy ha tétlen a tablet, akkor is szívja az akkut a google szolgáltatása(i). Köszönöm!
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom visszaállítani az EMUI gyári launcherét alapbeallitasra? Ha törlöm a "Huawei kezdőlap" adatait, az nem csinálja meg. Maradnak ugyanúgy az ikonok, a háttér. Köszi!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a hívást nem tudom megszakítani, mert nem éled fel a kijelző?
Sony Xperia Sp.[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Towelroot - hoz kell usb debugging pipa be? Sony xperia sp-ről van szó.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok! Ha aktiválom a beepitett VPN-szervert a tabletemen, attól kezdve biztonsággal rácsatlakozhatom bármilyen nyílt wifi hálózatra, és bankolhatok? Vagy azért ez nem ilyen egyszerű?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A korábbi 5 mp-es wifi-re való felcsatlakozás 30 mp-re nőtt. Hogy miért, rejtély! Van tippetek? Lollipop, Smart Prime 6. A Nexus7 2013 fent van 5mp alatt. Marha zavaró, hogy fél percet kell várni. Nem akarok f. resetet, az nem megoldás, ha ez visszajon.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok! A telefonálási hangerő csökkenthető a gyári minimumnál még jobban valahogy.
? Bántja a fülemet még a legkisebb hangerőn is.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nagyon zavar, hogy nem tudom a hangerőt lejjebb venni, mikor Whatsapp - on beszélek. A minimum hangerő is igen bántja a fülemet. Létezik valami megoldás, hogy ezt a minimumon csökkentsem? Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz aprokaroka87 #21649 üzenetére
Köszi! Whatsapp. Nincs a /data/data-ban. Ha nem lenne root, nem is tudtam volna rendszer appként feltenni.
-
teo77
őstag
válasz aprokaroka87 #21627 üzenetére
Telepítettem a Whatsapp - ot rendszer appként. Viszont nem találom azt a mappát, amit akkor hoz létre a belső tarhely gyökerében, mikor nem rendszer appként telepítem. Jó lenne tudni, hogy hová menti rendszer appként telepítve a beszélgetések adatbázis fájlját
-
teo77
őstag
Nem találom a rendszeralkalmazáskéng telepített app könyvtárát. Tudja valaki, hogy hol kell keressem? A /data-ában nincs. Nincs ott ugyanaz a mappa, mint amit létrehozott a /data/data-ában, mikor még nem volt rendszer app.
-
teo77
őstag
Kösz szépen!
Marad elég memória szabadon, korábban a Viber volt a memóriában tartva. A saját ilyen funkciójával. Gondolom, ha ezt most a Whatsapp-al teszem meg, nagy baj nem lehet. A Viber - t fogom ily módon leváltaniNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Urak! A DCIM-ben lévő ".thumbnails" tartalma törölhető bátran? 300 Mb-ot foglal.
-
teo77
őstag
Új romot tettem fel a Nexus 7 - re (Dokdo). Nagyon fasza! Viszont: ha ki van kapcsolva a kijelző, lekapcsolja a netet, vagy nem tudom, mit csinál. Itt hagytam egy órára, hogy töltsön fel, de nem ment senmmit. Copy-felhőszolgáltatásba. Most meg, hogy használom, töltött fel egy csomót. Nem tudjátok, mi lehet ez? Az energia gazdálkodásnál nincs semmi ilyen beállítási lehetőség.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A Mega - stream mukodik Mini-PC-n?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
2.5 mm-es headset - hez nincs valakinek egy fiókban elfekvő 3.5 mm-es adaptere, amitől megfelelő "szívesség" fejében szívesen megválna? Neten annyiba kerül, mint egy headset. Van egy régi headsetem, amit ily módon szeretnék kihasználni. Köszöntem![ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz #79335424 #20629 üzenetére
Ez a ROM volt fent a telón vásárláskor: I9300XXALF2_I9300OXAALF2_I9300XXLF2
A teljes, eredeti állapot visszaállításához ennek a ROM-nak csak a repartos verziója lesz a jó? Vagy ez is megfelel? Mármint az egy fájlos. Mert, hogy az egy darab fájl is több fájlból tevődik össze, de felteszem, ezzel nem mondok nagy újságot.a fájl tartalma:[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Nekem le van mentve a stock EFS partíciója (EFS Manager-el), mégsem jön vissza. Bár egy kolléga szerint normális, ha a 2 utolsó számjegy változik az update-kor. Viszont ez rajtam nem segít. Van, aki szerint az alaplapi sorvéggel van a baj.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Köszönöm!
Amennyiben az IMEI visszaállt, már csak a stock 4.0.4 modemjét elég fel flashelnem? Mert vacakol a hálózat. Megszakad hívás közben.
Amúgy az IMEI 2 utolsó tagja tér el csak. A boeffla kernel felrakása óta van ez az egész. Mármint az első főzés óta. Valszeg az új modem kavart be. Vagy ki tudja...[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz Just_Reboot #20638 üzenetére
Nagyon köszönöm, air, neked is!
Arra van tippetek, hogy ha felteszem Odinnal a repartos 4.0.4-et, akkor visszaáll az eredeti IMEI? Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Már dolgozom egy ideje az IMEI ügyön, de sikertelenül. Nem segített a 3 fajos 4.2.1+ EFS partíció restore, pedig abban v1-es modem van.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz Just_Reboot #20635 üzenetére
Samsung Galaxy S III (I9300)
-
teo77
őstag
Urak! Hogyan tudható meg a már főzött telóról, hogy egészen pontosan milyen verziójú stock rommal volt kiadva? Ezek az adatok ott vannak valahol a szerviz menüben vagy a készülék dobozán, papírjain?
-
teo77
őstag
válasz #79335424 #20624 üzenetére
Igen? Szóval csak a jelenlegi modemet kell cserélnem? Hogyan csak betallózom a megfelelő helyre, és flashelem?
Jelenleg valószínűleg egy v2-es modemet használó rendszer van fent. Felteszem, hogy v1 volt eredetileg a teló stockjában.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Ki mondta, hogy nincs EFS mentésem? Van, de nem állítódik vele vissza. Vissza akarom állítani, mert baj van a hívással. Gondolom, a modem miatt.
-
teo77
őstag
Sziasztok! 4 fájlos, repartos rom installról nem találtam leírást. Valaki elmondaná, mit is kell csinálni pontosan SGS 3 esetében? MobileOdin-al fog felmenni.
-
teo77
őstag
válasz aprokaroka87 #20415 üzenetére
Az ötlet jó! 👍
-
teo77
őstag
válasz aprokaroka87 #20409 üzenetére
A lényeg, hogy fasza minőségben rögzít. Jó lenne egy olyan app, ami hasonlóan tesz, és csak a hangot nyomja mp3/wav/akármi - be, nem túl nagy méretben. És teszi ezt úgy, hogy nem feltétlenül kell neki line_out hardveresen.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Urak! Ezen alapon valami ötlet a bajomra?
Amúgy én is goldolhattam volna erre az apja, hogy ez is tud hangot rögzíteni, régóta használom.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz Mr Dini #20386 üzenetére
Köszi, de akkor így mindegy!
Más: kezd nagyon bosszantani, hogy nem jegyzi meg a lolli az alapértelmezetten hozzárendelt alkalmazást egy-egy muvelethez. Pl, rendszeresen rákérdez, hogy a fájlkezelőből indított zenét mivel akarom megnyitni. Van ezen dologba valami? Próbáltam egy default app alkalmazást, de az se ér semmit.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Nem mással olvastatok, fordíttatok, csupán segítséget kértem, ha már egyedül nem boldogulok. Nem várok el sosem segítséget, igenleges választ. Ha ők úgy érzik, hogy túlzásba esnék a segítségkéréssel, ha "vissszaélnék", szólnak, azt gondolom. Vagy lógva hagynak. Nem kell nekik szószóló.
Ne moderálj engem, ne mondd meg, mit, hogyan csináljak! Mondom ezeket mindenféle rosszindulat nélkül Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Ja, persze, hogy nézted a leírást, hisz írtál a MediaRecorder-ről.
Szóval azzal, hogy a forrást megosztotta, nem oldható meg a dolog, amit szeretnék ? Kösz szépen!Szerk.: értem. Nagy kár! Köszönöm a felvilágosítást!
A main.xml-t módosítva (a forráskódra gondolok) bonyolult lenne egy új apk - t felépíteni?[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Szia!
Tehettem volna idézőjelek közé az audio_line-t...
"DEFAULT" paramétere van. Ha jól értem, csak erre kell átírni a "start audio()" megfelelő sorában a "MIC" - t.
Korábban linkeltem az oldalt, ahonnan ezt szedtem. Láttad?
Sajnálnám, ha igazad lenne, és valóban nem iránytható át a felvétel a belső jelforrásra.air:
1: igen, meg
2: fogalmam sincs
3: igen, meg
4: annyira nem beszélek angolul
5: mivel más nem csinálja meg helyettem, a legjobb tudásom szerint, és a te, a ti segítségetekkel boldogulok úgy, ahogy tudok. Nem jókedvemből csinálom, és nem unalombol. Szükségem van erre a viszonylag egyszerű megoldásra... ha valóban működik úgy, ahogy az le van írva. Feltéve, hogy jól értelmezem.Az adott oldal: http://goo.gl/vKC968
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Elnézést a sok hibáért, nem tudom, mi van manapság a billentyűzetemmel!
Ez lett volna az előző üzenet:
Meg. Mert az a lényege. A hangfelvételi forrás az audio_line lesz, nem pedig a mikrofon, amiről borzalmas a felvétel minősége. Nem találok másik ilyen appot, ami az audio_line - ról tud rögzíteni mp3/wav/3gpp valamelyikében.[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Meg! Mert az a lényege! A hangfelvételi forrás az audio_line lesz, nem pedig a borzalmas mikrofon, amiről borzalmas a felvétel minősége. Nem találok másik ilyen appot, ami az audio_line - ról tud rögzíteni mp3/wav/3gpp valamelyikében.
-
-
teo77
őstag
válasz lovi27 #20352 üzenetére
Kösz szépen, ez jó lesz! Vagyis lenne.
Valami nem stimmel nekem. Találtam a neten egy scriptet, aminek megvan a forrása is. A srác - felteszem, srác - megadta a forrását is. A leírás szerint az alkalmazás kódjában állítható, hogy mely hangforrását használja a telónak. "MIC" vagy "DEFAULT" (audio line)
Viszont abban az apk - t szerkesztésre megnyitva nem találom azt a sort, ahol ezt meg lehetne tenni. A forrásban ez megvan. Mit csináltatok rosszul?Itt van az adott leírás, az app:
Felteszem, ezt nem nem az APK Editor sara, valamit talán a forrással kell mahinálni.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy apk fájlom, aminek a kódjának egy sorát módosítani szeretnék. Viszont nincs hozzá pc-m, Windows-al, hogy ezt megtegyem. Megvan az app forrása is. Kivitelezhető ez valahogy androidon? Apk kicsomagol, kódot módosít, visszacsomagol. Vagy forrásból is jó lenne. A neten már egy órája keresek használható anyagot, de semmi ígéretes.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976