Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
#40993792 #17942 üzenetére
Szia, jó hogy nyitottál neki egy topikot, de az első hozzászólásba a készülék hovatalos specifikációja mellett az elérhető romokat, hevizms CWM leírását linkelve és további hssznos tudnivalókat (gps, 3G, duál SIM-mel kapcsolatos kérdések) kellett volna tenni. Így is elkerülve azt, hogy 600 PH-s ugyanazt a kérdést/problémakört feltegye. Valamelyikünk kérte is hogy mielőtt valaki új topikot nyit neki, ezeknek járjon utána. A topik címe (kínai csúcsmobil) pedig sántít. Ez egy igényesen összerakott középkategóriás, de ár/értékben kiemelkedő telefon.
Pont most szerettem volna megkérdezni titeket arról, hogy nyissak-e akkor a G3-nak egy összeszedett első hsz-es topikot (szenvedtem itt feleslegesen az infók összegyűjtésével...). De ezek után ha meg is tenném hallgathatnám egy modi panaszát, minek nyitottam még egyet. Na mindegy... nekem marad ez a G3 fő topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest