Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy androidos tableten meg lehet jeleníteni a win 7-es számítógépen zajló műveleteket úgy, hogy a számítógép dolgait tableten is lehessen irányítani, úgy mint ha gép előtt ülnék?
Ha igen, hogyan, és mivel?
Köszönöm előre is!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Milka 78
nagyúr
válasz Faterkam #56797 üzenetére
Tiszteletem Sofőr Úr!
Én egy Lg G Pad 8.0-át ajánlanék 52-53 ropiért.
A családban van egy 8.0 és egy 10.1,nagyon beváltak.Ebben az árkategóriában fürge,stabil,kiegyensúlyozott gépnek számít,kiemelkedő üzemidővel,sok extra szolgáltatással és egy kis játéktól sem jön zavarba (RR3,Asphalt8,NFSMW és egyébb 3d-s csodák),ráadásul mentes a gyerekbetegségektől is,nem egy problémás darab.
Ha ez sok lenne akkor Wayteq 8q ami hasonló paraméterekkel rendelkezik de ennek az ára 32-36 ropi között mozog.Nem rossz gép ez sem,de szerényebb a szoftveres felhozaptal,extra és ebben csak 8gb memória van így egy sd-t dobj majd bele,mert hamar elfogy a hely 1-2 nagyobb játék istalálása után.Esetleg 40-42 körül a G Pad 7.0-ás gépe.Ugyan az mint a 8.0 értelem szerűen kissebb méretben,de ebben is csak 8gb memória van.
Az árakat próbáltam korrekt boltok kategóriában belőni.Lg-tp pl kapsz olcsóbban (szürke importos,light box),de arra 1, 1+1 év garit adnak ami nem egyenlő a 2 év gyárival.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Sátán44 #56794 üzenetére
Attól a felkiáltójeles dologtól még mennie kéne neki, legalábbis több helyen is ezt írják.
Esetleg próbáld meg azt, hogy eltávolítod az eszközkezelőből (törlöd) és hozzáadod manuálisan a drivert.(#56797) Faterkam
Attól függ melyik árkategóriát lőtted be.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Most januárban lesz 2 éves a Samsung galaxy Tab2 7" Wifi.-nk, amit részletre vettünk. Néha már lassúnak tűnik, és kevésnek a ram. Ezt szertnénk leváltani, Internet, film, játék menne rajta. 3 fő nyúzná, 1 feleség és 2 kölök. Tehát menne rá mindenféle androidos játék. Szerintetek hardveresen melyik modell lenne erősebb 7-8" környékén? Elég ha ez is csak Wifis! Magyar honból újonnan?[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
q2w3
senior tag
Ilyen szükségletekhez szerintem nem is kell ilyen drága modellt nézned. HDMI nem nagyon jellemző a drágább modellekre sem. Ha megelégszel a sima HD felbontással akkor ezekre pont megfelel egy LG Gpad 8.0 vagy egy kicsit erősebb ASUS ME181C . Ezek SD kártyával bővíthetőek, 50 környékén megvásárólhatók. Strapabírónak minedegyik kb annyit bír, ha leejted törik. Célszerű venni hozzájuk egy tokot és akkor nem lesz semmi baja.
-
csyo
senior tag
Sziasztok!
Milyen tabletet ajanlanatok nekem?
- 8 hüvelykes legyen a kijelző
- új, vagy használt mindegy nekem (ha erdemes hasznaltat venni)
- külföldről való beszerzés
- leginkabb filmnezesre hasznalnam, zenehallgatasra es internetezesre is utazas alatt
- 60-80 (max 100 ezer) forint- mai, korszeru, ami tenyleg jo..
- Lehet alap gep is, ha bovitheto SD kartyaval, vagy pandriveval.
- ha van rajt HDMI az sem baj, de legalabb USB port legyen rajt, h csatlakoztatni tudjam (iPaden az sincs)
- legyen strapabiro, ne torjon el egy koccanastol
- legyen megbizhato, felhasznalobaratAz iPad 32GB tetszik, de azt hallottam, h az nem bovithato, es maceras filmet meg zenet feltenni ra.
iPhoneom van, utálom az iTunest amugy is.
Ha van ra egyszeru mod, h toltsek fel filmet/zenet iPadra ingyen es konnyen, akkor irjatok meg legyszives mikent!Legyen szép a napod!
-
Sátán44
addikt
Kérem, aki tud segítsen:
Szia!
Ghoo tab 7000s A13 változatom van.
- Rootoltam
- CWM 6.0.2.8 fent
- 4.1.1 V8.6 rom fent, de nálam előjött ez a hiba:Ha a telepítés után a tab megáll az android logónál, rakd vissza livesuital az eredeti romot, és telepítsd újra ezt a romot úgy hogy a zipből kiveszed a bootfs.img-t.
Feltettem a LiveSuit v1.11-st és a drivereket (windows 7 32 bit). Az eszközkezelőben ilyen hibát tapasztalok, gondolom ezért nem tudom feltenni a gyári romot sem. Megpróbáltam más driverekkel, de a felkiáltójel csak ott van. A Livesuit nem ismeri fel a tabletet.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
prosasa
csendes tag
Szia.
cube u25gt c4w táblát vettem most, de se play áruház se gmail fiókot nem lehet hozzáadni!
szia innen letöltöttem egy romot:
http://chinagadgetsreviews.blogspot.ro/2015/01/download-android-kitkat-442-stock_2.html
zip et kicsomagoltam tele van bin és img állományokkal.
rámásoltam a táblagépre könyvtárastól a gyökérbe
hogyan kell elindítani a bootloadert a cube táblánál (csak egy bekapcsológomb van rajta) ?
Hogyan indítom el a telepítést?[ Szerkesztve ]
-
Zeku
csendes tag
válasz kiváncsi38 #56741 üzenetére
én elsők között felrakom az app backup & restore programot. többször jártam már úgy, hogy a régebbi verzió jobb volt. a 4.4 is elég bosszantó a telómon, nagyon érik a downgrade 4.2.2-re.
ha a10-et veszek, akkor e-digitálos lesz, ott még 4.2-t írnak. -
thoomee
tag
Sziasztok! Szüleimnek szeretnék egy tabletet venni. Amit rádiót hallgatni (fm) Bluetoothos hangszóróval és passziánszra használnának.
Tudnátok ajánlani olcsóbb jobb minőségű magyar garis modellek?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv, thoomee
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz mefistofeles #56785 üzenetére
A 8Q-nál nem kell emiatt aggódnod: [link]
-
Tim82
félisten
válasz mefistofeles #56785 üzenetére
Ha jól értettem, amit itt írtál, az Overmax-nek meg 16 GB belső tárhelye van, amiből 2 GB-ot particionáltak gyárilag az appoknak és 12 GB-ot meg "belső SD-nek" lát a rendszer. (+ 1-2 GB-ot meg nem látsz elvileg, azon a rendszer lesz.)
A Wayteq 8Q-nál is hasonló kb. a felosztás, viszont az adott topikban ha minden igaz, találsz szájbarágós leírást is a tárhely átparticionálásáról, kelzsoca vagy Cappa72 hozzászólásai között.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mefistofeles
addikt
Köszi a kimerítő válaszokat!
Nem az én tabletjeim, így ilyen mélységik nem fogok belemerülni a dologba. Azt hittem valami rejtett beállítási trükkel megoldható. Majd sógor megcsináltatja szakemberrel ha akarja.......
Mindenesetre jó tudni, hogy bőven előfordul efféle hiba. A fiaimnak vettem karácsonyra két WayteQ XTAB-8Q tabletet, azokban van 8 Gb belső tárhely. Ha véletlenül nem lesz elég akkor ezek szerint mi is ilyen problémákkal szembesülünk majd SD-s bővitésnél.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Tim82
félisten
válasz mefistofeles #56782 üzenetére
Az Androidban benne van 4.4-ig gyárilag az alkalmazások SD-re áthelyezésének lehetősége, csak abban/azóta vették ki (illetve ahogy Viktor77 írja, ha minden igaz, 5.0-val visszahozták). Ha peched van - pl. hogyan mondjam szépen, Z brand tablet gyári ROM-járól van szó - akkor meg mégsem...
Elvileg 4.2-ben benne kellene lennie az SD-re való áthelyezés lehetőségének. Ha nem, az általam linkelt három alkalmazásból kettővel (Link2SD, App2SD) érdemes próbálkoznod, a harmadikhoz (Folder Mount) root-olni kellene a tabletjeidet.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Viktor77
titán
válasz mefistofeles #56782 üzenetére
4.4 alatt a Google álláspontja az volt, hogy az SD kártya nem appoknak, hanem zenéknek, videóknak, képeknek van.
Aztán az általános ellenkezés miatt ezt a korlátozást 5.0 alatt visszavonták. Szóval, javították.Amúgy gyártója válogatja, még 4.1, 4.2 alatt is. Az Y300-amban gyárilag volt lehetőség váltani, az ugyanezt a verziót futtató F6-ban nincs. Persze, itt roottal és pl. Foldermounttal át tudom rakni a nagy appokat.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
mefistofeles
addikt
Mint írtam, nem ismerem az androidos kütyüket de ha ilyen problémát jelent általánosan az SD kártya használat akkor
1. miért nem orvosolják ezt gyárilag?
2. akkor mi a bánat értelme van SD kártyás bővithetőségnek? (gondolom tudják, hogy nem műxik)Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Tim82
félisten
válasz mintapinty #56779 üzenetére
Nem áll módomban kísérletezni egy Nexus 7-tel, de talán az értékelések és szöveges vélemények, valamint e topik alapján ki lehet szűrni, hogy melyiket érdemes megpróbálni. Általában ezt, ezt és ezt szokták ajánlani.
Egyébként én emlékszem olyan 4.2 alapú gyári Androidos kütyüre, amelyikben még pajzán gondolat szintjén sincsen meg az SD-re való áthelyezés gyári lehetősége... És én a kollégának ajánlottam, a 4.2-es Androidos tabletjeihez.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz mintapinty #56779 üzenetére
Mint írtam, 4.4 alatt ezekből egy sem működik root és sdfix nélkül. És még ekkor is kérdéses a siker.
-
mintapinty
csendes tag
Ezekből én néhányat kipróbáltam, de nem mindet...
Lényeg h van pl amelyik kiírja h az sd az alapértelmezett lemez. Aha. Eddig jó.
Aztán minden úgy nem működik mint előtte. Azaz, az alapmemóriát betelve a teló nem írja az sd-t. Tehát ez a tuti tipp nélkül biztosan nem v csak véletlenül fog neked menni.
[ Szerkesztve ]
Valaki szóljon Crey-nek...
-
mintapinty
csendes tag
válasz mefistofeles #56776 üzenetére
Beállítások->Tárhely->Alapértelmezett íráslemez->SD-kártya (bejelölni)
Nekem ennyi.
A KK-n meg cseszik kiterjeszteni a memóriát az sd-re.
-
Tim82
félisten
válasz mefistofeles #56776 üzenetére
-
mefistofeles
addikt
válasz mintapinty #56775 üzenetére
és van a problémára valami megoldás?....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mintapinty
csendes tag
válasz mefistofeles #56774 üzenetére
Nekem 422 van okoson és frankón megy a kártyára töltés. A 442 csinálja ua ezt tableten amit leírtál.
-
mefistofeles
addikt
Skacok nem értek a tabletekhez és két rokongyereknek van egy-egy overmax tabletgépe. Az a probléma, hogy van egy belső tárhelye kb. 2 Gb egy belső?(az majdnem tele van) SD kártyája 12 Gb illetve vettek még bele egy-egy 16 Gb-os memóriakártyát. De mégis ha le akarnak tölteni valamit mondjuk a play áruházból akkor azt írja ki a gép, hogy nincs elég tárhely. Gondolom csak beállítás kérdése de nem tudjuk mi a gond, miért nem tölt a memókártyra. A beállításoknál látja a kártyákat és a pontos méretüket is csak nem használja. Mi lehet a gáz? A tableteken 4.2.2 verzióju android van.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
tjb007
nagyúr
válasz gyurkikrisz #56768 üzenetére
WayteQ xTAB-8Q
-
Viktor77
titán
-
gyurkikrisz
őstag
Voltam már itt, csak azóta több lett a pénzem
Szóval miket ajánlanátok ilyen igényekre?
-8" vagy 10"
-IPS kijelző
-2-4 magos processzor
-minimum 1GB RAM
-magyar forrás
-30 000-40 000 Forint
-(játékra lenne, szóval lehetőleg ne Intel processzorosat mondjatok, bár nem tudom hogy nilyen mostanában a helyzet x86 fronton)Köszönöm
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Viktor77
titán
válasz mintapinty #56766 üzenetére
A topicjában van leírás, de nem mindenkink működik.
-
mintapinty
csendes tag
-
Viktor77
titán
válasz mintapinty #56764 üzenetére
Ez a KK okossága. Roottal és egyéb mágiákkal néha megkerülhető, néha nem. Szokd.
-
mintapinty
csendes tag
A kitkat-es tabletem nem tölti a googleplayból sdre az appokat. Így letölteni nem tudok ha megtelt a belső memória. Hiába jelölöm az sd-t alapértelmezettnek! A jellybean-ben ez működik. Mi a fene ez? Hiába keresem a megoldást, de mindenhol a rootolást meg hülye leírásokat találtam ahol bele kell mászni a tabletbe. Ki tudna felhomályosítani? Netán segíteni? Irtó szükségem lenne egy kis szájbarágásra v. földhöz verem ezt a k.rva kitkatet! Köci!
-
Viktor77
titán
válasz pixelshader #56762 üzenetére
Az aláírásomban lévő tab 24K a Tescoban.
7-es, 1024x600-as, 2 giga! ramos, 8 giga tárhelyes, amiből 4 szabad. Mint kiderült OTG képes is, kezel modemet (is).
Intel Z2520 van benne, de a HS igen szépen fut rajta, és az Asphalt 8 is.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Milka 78 #56759 üzenetére
A felső(bb)kategóriás modellekkel nem meglepő módon nincs gond. Az Intel itt is bukó; az LG-knél pedig mindegyiken más szoftver van, ezért fordulhat elő az, hogy a 7.0 a jól futók közt van, az LTE-s változata pedig nem jól futók közt (a 8.0 pont ugyanez miatt nem következtethető ki ebből).
Egy biztos, elég sz@rul lett megírva ez a játék. Nem emlékszem, hogy lett volna-e még egy olyan Androidos játék, aminél ekkora szórás lett volna. -
Milka 78
nagyúr
válasz tjb007 #56754 üzenetére
Ja most nézem, hogy szinte üres minden bolt,kipucoltak mindent.
Jól értelmezem,hogy a Samu 8.4-eken megy és a G Pad 7.0 és ebből köveltkezően a 8.0-án is megy kikötésekkel (root amit nem értek miért kéne, de megoldhaltó)+az Intel soc itt is bukó?
Azt sem értem a G Pad miért van benne a laggos és a futó listában.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Dularl #56748 üzenetére
Talán a G Pad 8.3 ami a legközelebb áll ahhoz amit szeretnél,de az 75 ropi körül van és éppen hiánc/kifutó cikk.
A 2gb memória ami bajos.50-55 körül 1 gb van mint az LG Gpad 8.0 ami nagyon jó kis tab.Van még a Samu Tab 4 8.0-ása (t330) ami 1.5gb-al van szerelve,de tapasztalatból mondom,hogy egy centivel sincs előrébb mint az 1gb-s Lg (sőt...) ellenbe jóval drágább,ráadásul perpill szintén hiánycikk.
A normális 2gb-s gépek amik 8 colosak azok 90-100 körül mennek (Samu Tab 8.4 pro/s).Esetleg az ASUS MeMO Pad 8 ME581c ami árban és tudásban megfelelne,de az meg Intel soc-s ami sok játékkal nem kompatibilis,nem tudom hogy a te játékod elindul e rajta.
-
tjb007
nagyúr
válasz pixelshader #56745 üzenetére
Mennyire kell olcsónak lennie ?
„Alcatel one touch-ban müködne a modem?”
Pontosan melyikkel ?
(#56747) Shoo
Lehetséges, de korántsem biztos, hogy ez az oka.
(#56748) Dularl
Ennyiért sajnos nem lesz olyan, ami biztosan megfelelne a feltételeknek (és itt most a feltételek alatt egy dolgot kell érteni, a Hearthstone játékot).
Azokat, amiken simán, vagy minimális röcögéssel is elfutna nem kapod meg ennyiért, a többi meg zsákbamacska. Itt találsz listát arról, hogy miken megy, és miken nem: [link](#56750) remfarkas
Első körben egy gyári állapotra való visszaállítást próbálj meg.
(#56752) atuci
Alcor Access O819M, de: [link]
(#56753) Milka 78
Nem nagyon fog annyiért kapni, pillanatnyilag hiánycikk. Egy-két helyen még van abból a változatból, ami mellé a Sygic is jár, de az inkább a 40 ezerhez áll közelebb.
-
Milka 78
nagyúr
válasz mexicanraven #56751 üzenetére
Class 6 jobb lenne.A 10-es nagy fájloknál jó,de sok kissebb fájlnál hajlamos belassulni.
N.Ferry :32-ért Wayteq 8q.
[ Szerkesztve ]
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen microSD-et használtok/ajánlotok? (tablethez természetesen)
Hardveraprón kínálnak class10-es Toshiba kártyát, 4500-ért.
Szerintetek?when the sun shines, we'll shine together
-
remfarkas
újonc
Sziasztok. Tudnatok segiteni? Van egy Evolio X10 tabletem, de sajnos elegge lassan mukodik, sot gyakran leblokal, akadozik, alig akar megnyitni barmit is, facebookot, bongeszot.... a net is nagyon lassan megy... Valami otlet, hogy mit tudnek csinalni vele?
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Mivel nem vagyok otthon ebben a témában szeretném a segítségeteket kérni!
Párom szeretne egy tablet-et...
Szempontok:
- 30.000 körüli ár
- minél nagyobb kijelző
- netezésre, olvasásra lenne csak használva (minimális játékra max)
- ha még fényképezni is tudna az se lenne gondKb. ennyi lenne, segítsetek már nekem pár készülék ajánlással.
Köszi!
Walking Dead
-
Dularl
csendes tag
Sziasztok!
A következő szempontoknak meg felelő tabletet szeretnék vásárolni:
-legalább 8 colos
-1,5 GB ram jó lenne minimum
-Max 65-70 ezerért kapható
-Megbízható szervíz/garancia szolgáltatás
-Hearthstone nevű játék fusson minimális röcögéssel (de inkább simán)
-továbbá netezés, film nézés,
-kijelző legalább HD, TFT is megfelelElőre is köszönöm a válaszokat.
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges, hogy intel processzoros gépen jobban futnak a puffinba a böngészős flash játékok, mint egyéb processzorossal?
Telefonon próbáltam (Galaxy S5 és RazrI) és úgy vettem észre, hogy az intellel jobban futott.
Vagy esetleg tudtok olyan böngészőt, ami jobban futtatja a flasht?
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
makoss
veterán
válasz csendes #56743 üzenetére
Nem tudom igazán olcsó szegmensben mennyire jók ezek a tabletek, de eddig majd mindennél úgy volt, hogy "olcsó húsnak..."
(#56744) gps76: Köszi az infót! erre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
pixelshader
tag
Üdv! Olcsó tabot akarnék venni, tudtok ajánlani valamit?
A probléma az hogy mobilnetet használok, és olyat keresnék ami támogatja az USB modemeket.
Most egy Huawei MF190-et használok, de van több féle is.
Alcatel one touch-ban müködne a modem?
köszi a segitséget!
-
gps76
őstag
válasz makoss #56742 üzenetére
Nem lennének rosszak a Win tabletek,mert volt már nekem is Lenovo Miix 2,meg valamelyik nap járt nálam a Lark 8"-os 16 GB/1 GB tabletje,ami ha csak egy metro-s explorert indítottam el még jól ment ,de pl. egy fájlkezelő után már elkezdett akadni az egész.Gondolom amiatt,hogy a szabad RAM 200 MB körül mozgott indítás után. Tehát érdemes 2 GB RAM-mal szereltet keresni,de készülj fel rá hogy sok korlátja van egy androidoshoz képest. Ami tetszik bennük,hogy "smooth" a programok futása,de metro-s alkalmazás nincs túl sok tényleg használható,a sima asztaliakhoz meg sasszem kell,nekem így alulról súrolva a 40-et már néha látom a pici dolgok hátrányát. Böngészőből az explorer használható,csak ott meg a kiegészítők hiánya van,a többi böngésző meg asztali verzió mind akadnak rendesen ,talán a chrome ami valahogy megy az érintővel. Ha hozzá vagy szokva egy droidos telefonhoz jobban jársz egy droidos táblával,mert csalódás fog érni.
Ha tényleg olcsón akarsz egy alap,de jól használhatót az Op3nDott tábláját ajánlom 15-ért,mert járt már jópár féle nálam és teljesen használható,nem szenved a sok kínai tablet "betegségétől",ráadásul én még az elején vettem,tehát így közel 2 hónap alatt van tapasztalatom vele.[ Szerkesztve ]
-
válasz makoss #56742 üzenetére
Minél pontosabban meg tudod fogalmazni magadnak, hogy mire akarod használni, annál használhatóbb lesz a válasz. Előfordulhat, hogy egy notebook, hibrid vagy okostelefon a legjobb megoldás a te igényeidre. Most az egyik legolcsóbb ajánlat alapszintű androidos tabletre - ha még érvényes az akció - a Tesco-ból 15 ezer Ft-ért: [link]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
válasz makoss #56739 üzenetére
Windows-ra sokkal kevesebb érintőkijelzőre optimalizált alkalmazás érhető el, ezért billentyűzetre gyakrabban lehet szükség, erőforrás igényesebb (RAM, ROM, energiafelhasználás)
Előnye, hogy ugyanaz az operációs rendszer, mint az asztali gépen; valódi MS Office; ugyanolyan jó hardver támogatás, mint az asztali gépeknél [link][link].
A legjobbnak általában az iOS-t hozzák ki tabletre. Az Android az olcsó és középkategóriában erős, bár az iOS is elkezdett felülről lefelé terjeszkedni. Nemrég jelentek meg az olcsó kínai Windows-os tabletek, már 100 $ alatt (+ÁFA) lehet 8" 1280x800 IPS kijelzős típusokat kapni, de a gyakorlatban az 1GB RAM/16GB ROM kevés lehet, érdemes 2GB RAM/32GB ROM változatokat választani.[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
makoss
veterán
Üdv!
Mi a külömbség az androidos és a windowsos tabletek között?
Még most kezdtem el foglalkozni a tabletekkel, de ha jobb a wines változat tabletben, inkább olyan kéne! Ismertebb felület számomraKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Üdv!
Erről a Prestigio MultiPad Wize 5002 Tablet PC 10.1" IPS 8GB Android 4.4
tabletről tud valaki mondani valami véleményt?
Magyar tesztet tud valaki erről?
BUÉK!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Narah
csendes tag
Jah és igen, BUÉK mindenkinek!
-
Narah
csendes tag
válasz tjb007 #56728 üzenetére
Köszi, észben tartom mint lehetőséget, bár az 1GB RAM kicsit elijeszt, az opera és a spotify az enyémet mindig rôvid úton kicsinálja.
Te már pezsgőzöl? Az kemény Én olyan fejfájással ébredtem, mintha már másnap lenne, gondolni sem tudok italra. Lehet, hogy ez a baj.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
BUÉK Mindenkinek!
風林火山
-
trebitsh
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék egy viszonylag gyors 7"-os tabletet.
Nem érdekel a márka, csak az alábbi tényezők:
- 7"-os
- Min. 1GB ram
- Min. 8GB tárhely
- Offline GPS
- Sim foglalat
- ár ~ 25-30.000FtLehetőleg ne essen szét pár napos használat után. És viszonylag gyors legyen, ne okozzon gondot egy vagy több weboldal megnyitása.
Külföldi vásárlás is szóba jöhet, csak ne kerüljön többe vámkezeléssel, mint az itthoniakAmiket eddig kinéztem:
- ConCorde Kronos IPS - ezt személyesen is megnéztem, a kártyafoglalatok takaró része elég gagyi, de ha bírja a gyűrődést, akkor nem gond az sem.
- WayteQ xTAB-7XQ
- MyAudio Next Q7 3G 7"Köszönöm a segítségeteket előre is!
BÚÉK![ Szerkesztve ]
"Az Élet olyan, mint egy folyó, úgy is oda jut, ahová jutnia kell"
-
tjb007
nagyúr
Hopp, visszaszívom a még csak nem is gyártótól származnak részt. Mindkettő Cube gyártmány, ettől függetlenül a többi állítás ugyanúgy áll.
Kicsit fejembe szállt a pezsgőItt találod a topikját, olvass bele: [link]
Egy biztos, a sebességgel nem lesz gond, főleg úgy, hogy a felbontás is alacsonyabb és a GPU is erősebb.[ Szerkesztve ]
-
Narah
csendes tag
válasz bostone #56685 üzenetére
Nem akarnék csúcsgépet, mert az ágyúval verébre. Csak böngészni meg filmet nézni szeretnék nem okostévére kötve normál sebességgel. Mondanám, hogy inkább 50et szánok rá de abban a kategoriában nem találtam. Tekintve hogy itt sem érkezett tipp, nagyjából mindegy is. Még keresgélek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
megoldódott, Koush féle superuser telepítése után már működik minden. valszeg az MTK Root & Tools túl elavult apk-t és binary tesz fel, esetleg root daimon-t nem indít. SuperSU-ból próbáltam külön zip-et is, de lehet az is túl régi volt.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
-
Viktor77
titán
És valóban OTG képes a cucc, egérrel és pendrive-val is próbáltam, hiba nélkül mennek. Áramot is ad a tablet, így külön jó, hogy a töltés külön van.
Furcsa, hogy nem írták rá sehol, szerintem ez plusz vevőcsalogató feature.
Köszöntem all.
-
addikt
válasz kelzsoca #56715 üzenetére
binárisok fenn vannak, supersu/superuser fenn van és látják is a bináris-t. mi hiányzik még?
ha terminal emulatorból adom ki a su parancsot, akkor azt a hibát kapom, hogy user -1 akarok lenni, de user 0 vagyok és ehhez kéne valamilyen permission.It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
asaca
tag
Sziasztok.
Van egy Overmax basic tab II-m.Az android jelen nem jut tovább.Már probáltam a hard reset-et.Van rajta reset gomb azt is egyszerüen nem tölt be.Kuka,vagy lehet vele valamit kezdeni?BF3: aSaca-Hun
-
leesinop
csendes tag
válasz alexander12 #56706 üzenetére
Hozzátenném, hogy a linkedben jelzett "akár 3 órányi használati idő" total bullshit, jóval többet kibír.
wannabe dev.
-
leesinop
csendes tag
válasz alexander12 #56706 üzenetére
Attól függ mire akarja használni az ember. Általános felhasználásra (értsd netezés, videók filmek nézése tilitoli játékok stb) szerintem abszolút kielégítő. a 3G sem elhanyagolható tényező ennyi pénzért. Rémtörténeteket nem hallottam róla. Viszont olvastam valahol,hogy eléggé maszatolódik a kijelzője, aksija nem túl erős, de valamit valamiért. Ár/érték arányban nem egy rossz vétel.
wannabe dev.
-
this is life
Ármester
válasz liquidgold #56708 üzenetére
Viral youtube player ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
liquidgold
tag
Üdv! Vettem egy gigaset qv830 tabletet a páromnak karácsonyra. Nekem sosem volt androidos készülékem...Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok: Hogyan lehet youtubeot lezárt képernyőnél futtatni ha csak a zene hallgatása a cél. Esetleg ha a gyárival nem, melyik alternatív yt playerrel lehet megoldani?
-
addikt
találkozott már valaki olyannal, hogy a root csak ADB-n keresztül megy? app-ok nem látják, nem is tudják kérni, supersu szerint sincs fenn su binary, de valójában az is fenn van és busybox is. adb-n keresztül simán megy a su, sőt alapból root vagyok. mivel gyári rom ezért nincs választási lehetőségem a developer options-ben, hogy kiknek osztom meg a root jogot.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
alexander12
aktív tag
Erről a tabról van valakinek véleménye?
kíváncsi, OP8T
-
ClioRS
őstag
válasz tjb007 #56704 üzenetére
Hát dehogynem lesz lyuk. Alatta meg majd lesz a Snap 410, meg gondolom pár MTK-s cucc, aztán kifújt, felül meg a Snap 800 és hasonló teljesítményű társai. A kettő között meg azért teljesítményben van különbség
Én például nagyon pályáznék egy olyan gépre, ami a kettő között van, nincs szükségem csúcshardverre (jelenleg mondjuk Galaxy Tab S 8.4), de snap400-ast sem akarok, mert volt, és nekem kevés. A kettő között meg nincs semmi 3G/4G-s cucc, kivéve talán az Alcort a 8 magos procival. -
tjb007
nagyúr
válasz ClioRS #56687 üzenetére
Nem lesz lyuk, csak majd nem 40 ezer forintba fog kerülni a következő LG G Pad 7.0, hanem 70-80 ezer forintba.
Ha körülnézel az SoC piacon láthatod, hogy szinte mindegyik gyártó/tervező a teljes integráltság felé halad, mert ez a partnereik számára ez a legköltséghatékonyabb megoldás. Hamarosan majd ki fog derülni, hogy a készülékgyártók mit fognak lépni, milyen változtatásokat fognak tenni. -
cidalain
veterán
válasz pruzsi #56699 üzenetére
A nyelvet szerintem siman at tudod allitani menubol.
Nem hiszem hogy kulon cuccot tettek a nemet verziora, amiben nincs mas nyelv...De a garancia ott ahol 33-ert van biztosan nem gyartoi 2 eves, hanem valoszinuleg bolti. Olvasd el figyelmesen, problema eseten lehet hogy kulfoldre kell postazni garanciaztatni. Erdemes pontosan megerdeklodni ezt.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest