Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Én is jobban preferálom a DP-ot, ettől függetlenül most így volt érdemes bekötnöm, mert volt egy eszközöm, amin HDMI csak 1.4-es volt, viszont azon is DP 1.2. Sajnos a monitoromon csak egy DP van, a másik két bemenet HDMI, így a gyengébb HDMI-s forrást kötöttem be DP-on, és a gépet az RX580 gyors HDMI-jére, így mindkettő megy WQHD 144Hz-en, és nem vagyok a HDMI1.4 miatt 60Hz-re korlátozva, ami szó szerint elég feltűnő előny.
-
Blackhill
csendes tag
-
törölt tag
-
Alexovics
újonc
A Sapphire radeon rx570 nitro+ 8GB nálam le is szokott kapcsolni teljesen volt hogy csak 2 3 percel játék indítás után pörgött fel meg is ijedtem de utána láttam hogy dolgozik és a hőmérséklet sem ugrott horribilisen mellesleg nem turkáltam a kártyában se szoftveresen se hardveresen
-
FoLey-v
addikt
-
F.B.I.
veterán
-
SECTORnooB
addikt
Én inkább 590-et vennék kapni már 80 felé...
Ez az MSI Armor meg egy kicsit soványkának tűnik, mivel nem greenpeace az RX-ek főtámogatója ezért elég erősen fogyaszt és melegszik is.
RX 590 Nitro 79990FT
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- SpedyPC - minden ami számítástechnika
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest