Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Rosszalkodik a fűtőtest 590-em.
Ha manualba állítok neki 1100mhz-t és 1950mhz memória órajelet semmi mást, akkor kékhalálozik az öreg.
Manuálba lőjjem be a feszt, úgy szeretné?
Anno, ha felfelé lőttem be az órajeleket, okosan és takarékosan bánt a feszültséggel, underclockba miért nem ilyen kezes? -
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Hány mhz-re kell downclockolni az 590-et,hogy kB egy 570-es szintet hozzon? -
SECTORnooB
addikt
válasz viperabácsi #34487 üzenetére
Ha incsbe feljebb akarsz lépni, lépkedj felbontásba is.
27 incsen ritka szar az FHD. -
SECTORnooB
addikt
válasz viperabácsi #34478 üzenetére
Inkább 25"-ig menyél max el. 24.5-25" ideális az FHD-hoz, a 27" már elég pocsékul néz ki.
Amúgy én is 144Hz-s monitoron vagyok, nagyon tudom ajánlani... ha néhol nem is üti meg majd a 144Hz-t ott lesz a FreeSync és megigazítja + a szemednek jól fog esni -
SECTORnooB
addikt
válasz turbokappa #34089 üzenetére
Menni fog, ha 75Hz-s monitorod van ez miért kérdés? 75Hz-re...
-
SECTORnooB
addikt
válasz NdrewSunix #33924 üzenetére
Remélem neked van igazad és nem olyan romlott a helyzet ahogy látom...
-
SECTORnooB
addikt
válasz NdrewSunix #33922 üzenetére
Amíg mindent a pénz és az ehhez kapcsolódó bürokrácia irányít addig felesleges körök... ezt mindenféle munkahelyi tapasztalat nélkül is tudja az ember. Cégek és vállalatok jobban ismerik a jogi játszóterüket és a zsebük is mélyebb így ha igaza is van Csóri usernek, annyi esélye nincs mint Szálasinak a nepbíróság előtt.
-
SECTORnooB
addikt
válasz NdrewSunix #33906 üzenetére
PCX...lehet csak én vagyok elrontva és megbontva,de 1 éven belül többek között a gyártónak kell bizonyítania,hogy a "szóban forgó" termék tökéletes állapotba hagyta el a maláj kisgyerekek vézna kis ujjacskáit.Így tehát 1 éven belül ha szar akkor csereérett, jótállásnak csúfolják.
Eddig bármit és bárhova vittem vissza mindig siker övezte a cserét.
Amúgy csak nekem tűnik úgy,hogy a PCX minden olyan szolgáltatást pénzért ad ami alapvető kéne,hogy legyen?! -
SECTORnooB
addikt
válasz kisselandras #33579 üzenetére
Melyik driver van fent?
Nálam az új driverrel nem kapcsolja be a Vsyncet a BF4-BFV. -
SECTORnooB
addikt
válasz hobizoli #33526 üzenetére
Ma néztem az GTX1650 tesztet, nem szitkozódásból,de azt hittem 1060 szintet hozza el 75W mellett olcsóbban, ehelyett lett nagy jóindulattal 970-el ekvivalens teljesítmény 55-60e között.
Bumm, Zafír 570 bárhol többet mutat pár ezerrel olcsóbbér.
Öreg Polaris nem vén Polaris!!! -
SECTORnooB
addikt
válasz mihellers56 #33458 üzenetére
Kíváncsian várom milyen "mizériák" voltak vele?
-
SECTORnooB
addikt
Én inkább 590-et vennék kapni már 80 felé...
Ez az MSI Armor meg egy kicsit soványkának tűnik, mivel nem greenpeace az RX-ek főtámogatója ezért elég erősen fogyaszt és melegszik is.
RX 590 Nitro 79990FT[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz Mooka-Miki #33408 üzenetére
Egy másik Windows buildet,megnézed melyik az ami most van és szar, felteszel egy újabbat és voálá.
Egyértelmű,hogy nem hardveres gond,mert akkor nálam most is jelen lenne a 19.4.1 es Radeon szoftver van fent.[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz Mooka-Miki #33402 üzenetére
Nem hiszem,hogy a peccs notesz bármiben is releváns lenne, ha van időd tedd fel és nézd meg, veszíteni nem veszítesz, felteszed,ha megoldotta akkor happy.
[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz Mooka-Miki #33395 üzenetére
Szia!
Sztem Windows gányolás, nálam amióta újabb enterprise működik azóta, se híre se hamva.... -
SECTORnooB
addikt
válasz Pécsi gyerek #32850 üzenetére
Nem?
Pedig a nagy számok törvénye diktál, akkor jó ha sok! Sok mag, nagy órajel, nagy fogyasztás.
Viccet és a fogyasztást félretéve nagyon jó ez az 590-es az általam sokat játszott játékban (BFV) alig teljesít rosszabbul mint a pajti 1660Ti-je.Mondjuk érdekes,hogy több tesztben a teszterek 1660Ti és nonTi OC-zása mellett nem méltóztatják a Polaris zabigyerekét "beoptimalizálni" és mindenhol full alap 1545-1560GPU és 2000Mhz ram órajeleket látni,pedig azért nem kell sokat varázsolni,hogy 2250-1640Mhz-n működjön a ketyere, minimálisan nagyobb fogyasztással.
Öreg Polaris nem vén Polaris.
Én átszűrném még a 7nm-en![ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz Pécsi gyerek #32848 üzenetére
Ezért a pézért van 590 is már 3 játékkal, közel azonos teljesítménnyel mint a nonTi 1660,bár az RX mindent is felzabál.
-
SECTORnooB
addikt
válasz enginev3.0 #32542 üzenetére
Az energiagazdálkodásban igen.
Bár alapvetően sem kéne,hogy droppoljon, vagyis nem a processzorra vezethető vissza. -
SECTORnooB
addikt
válasz enginev3.0 #32537 üzenetére
Teljesítmény centrikusba tedd a cumót.
-
SECTORnooB
addikt
És ezt,hogy lehet összekapcsolni?
Nem lehet összehasonlítani az 560-ast az 590-el,főleg úgy,hogy bekapcsolod a vsyncet.
Vram használat a legtöbb AAA címben olyan mint egy önző kisfiú, annyit eszik amennyit elé raksz.
Ha pedig processzor szemszögéből nézzük, látjuk és tudjuk,hogy full GPU limit az egész. -
SECTORnooB
addikt
válasz NdrewSunix #32112 üzenetére
What?
Te nem az 590-re gondolsz?
A különbség, hogy az 590-en 12nm készül így magasabb órajelekre képes. 1545 a gyári Gpu és 1660mhzn 24/7 be ellehet vele lenni. Nálam 1680Mhz a vége de ott már átlag 200W körül fogyaszt. -
SECTORnooB
addikt
Úgy néz ki, sikerült kinyomozni mi okozhatja a fekete képernyős jelenséget 144Hz-s monitorokon.
HDMI 2.0 kábel után beszereztem egy 1.4-es DP kábelt és 2 nap teszt után sem volt gond, DP kábel esetén default Radeon szoftverben OFF álláson van a Chill üzemmód. Amint aktiválásra került a Chill üzemmód, azonnal visszajöttek a problémák.
Így kizárásos alapon a Chill üzemmódot tartom felelősnek. -
SECTORnooB
addikt
válasz zakarmihaly #31818 üzenetére
Én a nitro+-ra gondoltam.
Készülj fel, hogy alapon is 170-180W-t is elkér, ha izzad.
[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz zakarmihaly #31816 üzenetére
Rántva van az 1600-as?
Én olyan 85-87ezerre várnám 1-1.5 hónapon belül.[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz Kupszi #31779 üzenetére
Kicsit eltúlzod ezt a gyenge egyszálas teljesítmény dolgot,IPC-ben koppra ugyan ott van mint a kunkurencia,ha kiküszöböljük Inf fabric delayét(3000Mhz CL14<). Ahol a CPU limitem jelentkezik az a PUBG,nagyobb városokba csont lowon, full distance mellett.BFV, BF1 és a mai játékok közel 99%-ban nincs CPU limit,sőőőt.
De vannak olyan címek amelyek nem hajlandóak 2 magnál többre skálázódni és oda nem mindig elég a 4250Mhz boost, és egyértelműen profitál az Intel magasabb órajeléből. -
SECTORnooB
addikt
Próbáltátok már az új Metro Exodust?
nálam 1660Mhz-n 230W-t bekajált levettem 1640Mhz-re ott 210W körül eszik és alap 1560Mhz-n 175-200W kér be.
Kérdésem az lenne,hogy a 210-220W mennyire esik a kártya komfort zónáján kívül?
GPU hőfoka maximum 76fok. -
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Valakinek sikerült esetleg 590-el a stabil 1700Mhz GPU-órajel? -
SECTORnooB
addikt
Akinek problémája volt 144Hz mellett a gyakran pillanatokra elsötétülő képernyővel, az próbálja ki a Windows 177.63.316-os buildet.
Nekem 19.1.1-es driverrel használva, úgy fest megszűnt a probléma. -
SECTORnooB
addikt
válasz zovifapp111 #31651 üzenetére
Akkor mennyél át a 1060-ast topikba és ott felvilágosítanak,hogy a 3GB-os is bőség
Nálam RE2 Remake megeszi a 6.8-at -
SECTORnooB
addikt
Visszaszívom, mégsem jó nálam(se) a 19.2.2.
Random fagyogat játék közben gyári frekin is, pedig teljesítménybe valamennyit dobott -
SECTORnooB
addikt
válasz Nerevarine #31583 üzenetére
Nálam az új driver megoldotta.
-
SECTORnooB
addikt
Kinek mi a tapasztalata az új adrenalinnal?
-
SECTORnooB
addikt
válasz Bandit79 #31500 üzenetére
Ismeretségi körben van mind2 kártya, 2060 start után én is megvoltam győzve, hogy a 2060 a kategória bajnok, ahol gyorsabb ott nem számottevően, és előbb futsz ki a Vramból, minthogy számítana, hogy 120 vagy 129Fps-ed van. Pl RE2 Remake nálam 6.8Gb Vramot eszik 1080p-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest