Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmk
tag
válasz
copass #60114 üzenetére
E felé hajlok én is, mint ahogy már írtam.
copass: Nem gondolom, hogy hibásak. Sőt egy hibás kép is lehet jó. A szándékosság megkérdőjelezhetetlen, csak inkább az erőlködés jön le nekem is, mint ahogy Fandango írta.
Ellenben azzal, amit linkeltél, ahol valóban azt látom, hogy igen, ez a magyar életérzés. Tökmindegy milyen a tehcnika, egyszerűen átjön a dolog.
pl ez:De akad itt másik sorozat is ami nekem laikus szemmel sokkal jobban átjön.
Köszönöm, hogy vettétek a fáradságot és leírtátok a véleményeteket.
-
vmk
tag
válasz
Fotonhámozó #60106 üzenetére
(#60104) Fotonhámozó: Valójában nekem is ugyan ezek jártak a fejemben, és nem tudtam hová tenni. Semmitmondó, üres. Nekem nem ad át semmit és nem is vált ki belőlem sem negatívot sem pozitívot.
Ezért is voltam kíváncsi a véleményetekre.(#60103) copass: értem amit írsz, de nem érzem a kontrasztot. És lehet, hogy ott van a kulcs, amit írtál, és ezért nem jön át, mert leragadok a technikai részleteknél. Minthogy a fasírt darálthúsból van, stb... Csak nem tudom, hogy ez az én hibám vagy a kép készítőjé?!
-
vmk
tag
Valóban gondolatot ébreszt, de nem lett volna hatásosabb, ha még technikásabban csinálja meg?
Lehet rosszul fogalmazok, de miért szokták ennyire egyszerűre venni a dologot? Ezt a részét nem értem. -
vmk
tag
Jó olvasni a véleményeket, kritikákat. Sokszor egyet tudok érteni, sokszor nem, de ez így van jól.
Egyébként általában jók a topikban berakott képek, csak így tovább!Az utóbbiakhoz hozzászólva, nem látom értelmét egy platformra rágyúrni. Olyanná válsz, mint az a platform. A saját magaddal szembeni elvárások is olyanok lesznek és így elveszítheted a valódi önmagad.
Ezekeről a képekről mi a véleményetek? Én nem tudom hová tenni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm Instax Mini 99 Black instant kamera szett
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Eladó Carl Zeiss Jena DDR pancolar 1,8 /50 objektív.
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Sony A7C, ILCE-7 váz, gyári akku, Smallrig 3081B A7C cage
- RÉSZLETFIZETÉS 12 RÉSZLETRE ELÉRHETŐ Acer Predator Helios 18
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest