Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz szuszinho #52504 üzenetére
Basszus...le fogok maradni a pipacsról, nem hogy topless nem lesz, pipacsnemlesz mondjuk akkor marad a topless.
A vasárnapihoz: szóval önszervezős a dolog, igazábóol összejövünk aztán legalább lesz arc a név mögött, igyekszem hozni modellt is, aztán majd meglátjuk, hogy sikerül, helyszí Margit-sziget, ha ne adj isten esik akkor szívunk--> Teréz körút 34. oda szoktam járni inni
Portré workshopot nem akarok szervezni.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz szuszinho #52390 üzenetére
Jó buli, érdemes kipróbálni, akár családdal is. Asszonyt, gyereket Eresztvényben kiteszed, aztán fejest ugrasz az erdőbe vagy a bányákba a többiekkel. A környéket nem ismerők számára jó lehetőség a táj szervezett túrákon történő megismerésére, de a sok program (hőlégballonos repülés, várak kivilágítása, páncélosok, hagyományőrzők, kovácsmesterek bemutatója a várakban, előadások, koncert stb.) a helyi fotósoknak is számos érdekességet tartalmaz.Tervbe van véve, hogy megyek.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
Balinov
titán
válasz szuszinho #43607 üzenetére
asszem a photography plan az csak PS es LR CC, mig a Creative Cloud-van van Illustrator, InDesign, meg meg par extra cucc.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Real_Necro
veterán
válasz szuszinho #37411 üzenetére
Túl messze van a "téma" és felesleges az a "csúnya" tengerpartos háttér ebben a zord időben.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
válasz szuszinho #34096 üzenetére
1. túl szűk, kicsit alexpós
2. túl sok a feje fölött az üres tér, kicsit alexpós
3. lefotóztál egy épület részt, kocsi elvágva, színek nagyon túlhúzva
4. nem túl érdekes kompozíció, szín itt is kicsit sok
5. kicsit szűk, kicsit balra dől, kicsit alexpós
6. balra dől, sok a szín, alexpós
7. képarány fura, motorost harmadolóba tettem volna
eluntam...Ajánlom elmélyedni a harmadolás szabályaiban, helyes exponálásban, utómunkában.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest