Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
Nekem kissé alexpósnak tűnik. A középtónusokon világosítanék. Az égre alkalmaznék enyhe szelektív szaturációt. A horizont majdnem középen metszi a képet, tájképnél elég gyakori hiba. A felhőzet nem túl érdekes, kevesebbet mutatnék belőle és többet a városból. Viszont ahhoz máshonnan kellene fényképezni (országzászló ?), hogy a fák ne zavarjanak bele.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
LimaBravo69
tag
Ez viszont tetszik.
Klasszak a felhők, az egésznek van egy "sötét" hangulata.Egy picit zavar, hogy a fa teteje nincs meg, de szerintem egész jó.
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
jjeahh
nagyúr
sztem olvasgass, az alapokat vedd át, ha megvolt gyakorolj...aztán ha úgy érzed, hogy na lőttél egy tökéletes képet, akkor linkelj nyugodtan...így ezek csak ilyen kattkatt képek sztem, kompó, pp. nulla
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
Fotonhámozó
senior tag
A többiek elmondták már a véleményemet . A Salgói vár sajnos kezd agyonfotózott témává válni, a jövőben ez még inkább erősödni fog. Ha igazán látványos képet akarsz róla a későbbiekben, akkor valami nagyon egyedit, nagyon különlegeset kell róla készítened.
Ezt pl. a napokban lőttem. Minőségébe, élességébe bele lehet kötni, nekem mégis bejön, pláne, hogy jópárszor csak azért mentem ki a Medvesre, hogy ezt (vagy ehhez hasonlót) meg tudjam lőni. Egyáltalán nem egyszerű megtalálni azt a helyet, ahonnan pont így lehet rálátni a várra.:A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
ccs2929
senior tag
Szia!
Nekem alapvetően a WB-vel van mindhárom képen bajom /bár mostanában mindenki a túl zöld, és túl sárga irányba megy el, vagy nálam nincs valami nagyon rendben , pedig 3 különböző eszközön szoktam nézni / .
1. A vár, mint már előttem sokan mondták elveszik Zavaró, hogy az előtér életlen, pláne az a bazi nagy életlen szikla a bal oldalon , és az életlen fák sem igazán tesznek hozzá. (magamból kiindulva: mindenkinek van egy ilyen korszaka, hogy azt gondolja/hiszi, hogy jót tesz a képnek az életlen előtér, mintha valami lesből fotózna, majd te is elnövöd )
2. +1 a nap levágásra, úgy egyensúlyba kerülne a kép, és kicsit később menni ugyanezt meglőni, ahogy jjeahh tanácsolta, naplemente előtt, akkor nagyon jók a fények + itt sem ad hozzá az életlen előtér, de kezdésnek amúgy abszolút nem rossz ez3. Sokat nem mond, kusza az egész picit, ennél sem jó a sok életlen szikla.
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Novics
senior tag
A vár tényleg nagyon el van dugva a képen. Gyakorlatilag semmi nem látszik belőle.
A látkép az egészen tetszetős, bár egy kicsit mintha sárgás lenne a kép. A kicsit balra dől, és középen van a horizont (hcl +1). Én a napot simán levágnám róla, és máris nincsen annyira középen. Rekeszelhettél volna, hogy a fák is élesek legyenek. Bár ahhoz már állvány sem ártott volna, vagy legalább valami letámasztás.
A harmadikat nem értem. Mit látsz benne? Mitől jó ez a kép?A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
jjeahh
nagyúr
Salgó vár, Látkép 2 kuka, Salgótarján látkép: én vártam volna amíg lejjebb megy a nap, de ha már így lőtted meg a falső, napos sávot megpróbálnám levágni úgy, hogy három egyenlő sávra osztódjon a kép: fák-hegyek-égbolt...oszt egy jó adag utómunka is ráférne
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
negyedes
addikt
1. ha nem irod oda hogy var, nem is keresem a kepen
2. ez tetszik
3. lasd az elso pontot.hcl: persze h jok a szinek abban az oraban... ideje lenne nekem is felmenni a melletunk levo dobra tajat fotozni.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest