Hirdetés
- Grim Dawn
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile (ARPG)
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- League of Legends
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Premier előzetesen az Alien: Rogue Incursion (PS5/PSVR2, PC, MQ3)
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
válasz vakablak93 #65440 üzenetére
Szia nem tudom mire gondolsz? az eletlensegre? Nekem kicsit laposnak tunnek a fenyek az arcon, az arnyekok elegge fel lettek huzva. Es a lany testtartasa kicsit merevnek tunik nekem. A tulzottan feher kornyezet szamomra kicsit vakitonak tunik.
-
vakablak93
őstag
Hali,
köszi neked is a választ.Ha valami a pózzal nem stimmel az jórészt az én hibám, én mondtam nagyjából micsináljon, de félek nem voltam kellően konkrét. Sokat kell ebben a témában olvasnom... Ránézek arra akit írtál
Ami az arcot illeti szinte biztos hogy, valamit elrontottam, de nem értem hogy mit. Valahogy mindegyik ilyen, ha van tippetek mi okozhatta örülnék neki, mert legközelebb szeretném elkerülni...
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Igen, en is megneztem Lindsey-t. Nagyon jo!
Mikor megnezek egy portret, mindig megprobalom helyre tenni a fenyeket. Nala eleg soknal sikerul de nem mindnel. Na ez igazan nagy rejtely szamomra. Kicsit grafika szeru, kicsit AI-os. Ha valaki meg tudja magyarazni, pls! -
kk831228
addikt
-
rekid
addikt
Talán az egyik legjobban várt spot volt a túra során számomra. Rengeteg képet néztem róla és nagyon akartam egyet én is már évek óta. Sajnos messze nem a legoptimálisabb időben sikerült feljutni de azért nem szomorkodok. (Van miért visszamenni. )
Sokszor teljes felhőben úszik a hegy bal oldala, így csak a szikla peremig látni. Esetemben majd egész idő alatt a hegycsúcsok a felhők takarásában voltak egész a "rétig". Folyamatos várakozás után pont könnyes szemű pakolás közben lett kb. 3 percem amikor kitisztult. (Ennyire gyorsan még nem állítottam fel setupot, félig összecsomagolt állapotból.. )A kidolgozás még szerintem nem a végleges de hasonlót képzeltem el.
Seceda
Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
válasz vakablak93 #65434 üzenetére
Hozzad csak hozzad, azért van ez a topic.
Nekem is először a fókusszal volt a bajom, de belenagyítva jobb a helyzet. (Érdemes valahova feltölteni eredeti felbontásban mert az itteni algoritmus is erősen leméretez ahogy látom.
Nekem a problémám a modell kezével van. Nagyon merev a kéztartás - főleg az ujj- és így a könyök sem az igazi. A kéztartásokról egész szakirodalmak szólnak (Lindsay Adlerre keress), hogyan kell lágyságot és finomságot sugallni.Gyáva népnek nincs hazája!
-
j.bravo
addikt
válasz vakablak93 #65429 üzenetére
Szintén cosplay, vagy csak úgy? (röstellem tudatlanságom, nem tudom van-e így öltözött karakter bármelyik sorozatban)
A képen nekem kicsit fura, hogy nem látom egyértelműen hogy rossz helyen van-e a fókusz (külön megnyitva a képet, mintha a szeme tulképp nem lenne életlen, de nem is az a legélesebb rész a képen), vagy csak túl van retusálva az arca.
Illetve, értem is hogy lehet koncepció a fehér ruha fehér háttér előtt, de valahogy nem jön ki annyira jól.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
kk831228
addikt
válasz vakablak93 #65429 üzenetére
Jó már egy kis felüdülès...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
rekid
addikt
Má' megint leültettem a topicot. Hozzon valaki egy női portrét sos.
Addig egy hajnali Alpe di Siusi:
-
rekid
addikt
-
rekid
addikt
-
vakablak93
őstag
Köszi szépen, akkor a képkivágásokra jobban ügyelek, más is mondta már hogy nagyon szűkre veszem a képeket, rossz szokásom kicentizni...
#65423 rekid: köszi szépen neked is, akkor majd kivágom a fekvőből is. Nem tudtam eldönteni hogy, zavaróak-e a karmok, ezek szerint igen...
Az arcretussal még csak kísérletezem, nem érzem még hogy kéne... Ezek szerint túltoltam. Legközelebb visszafogottabb leszek.Köszi mégegyszer mindkettőtöknek.
-
rekid
addikt
Hogy ne csak dumáljak...
-
rekid
addikt
válasz vakablak93 #65421 üzenetére
Mi lenne ha az elsőt megvágnád úgy mint a negyediket. A negyedikkel az a bajom, hogy a karom kitakarja a csaj arcát. Értem, hogy a két szem látszik de engem jobban idegesít a karom. Az elsőnél van karom is meg arc is csak messze.
A második és harmadik nekem bejön bár az arc retus nagyon a plasztik arc határán mozog. Kicsit szvsz. visszahúzhatod. Persze ízlések és pofonok.Gyáva népnek nincs hazája!
-
gorgo
őstag
válasz vakablak93 #65421 üzenetére
Nem rossz képek ezek, a háttér garantáltan nem zavaró mert nincs is. Első kettő vágása ok, utolsó kettő túl szűk, akkor már vagy még jobban megvágom, vagy egyáltalán nem.
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
vakablak93
őstag
Sziasztok,
a stuttgarti comic conról hoznék pár képet, érdekelne a véleményetek bármilyen legyen is az.
Illetve ha van tippetek hogy kéne legközelebb jobban akkor az is.Próbáltam ügyelni, hogy a héttér kevésbé legyen zavaros, meg amit az árnyékokról az arcon mondtatok, de nem tudom mennyire sikerült...
Előre is köszi.
-
vond
MODERÁTOR
válasz actsy__farang #65416 üzenetére
Na most vagyok igazán irigy.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
actsy__farang
csendes tag
-
vond
MODERÁTOR
Már jó ideje (főleg a sok meló, meg otthoni dolgok miatt) csak ilyen hirtelen kattintgatásaim vannak. Nem is tudom, mikor voltam utoljára úgy, hogy na most direkt hobbifotózni megyek. Pedig jó lenne nagyon.
A legutóbbi (egy ledfal videózás alkalmával):
Vagy ha valaki jobban szereti instásabban:
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Flickr oldalamon van pár tájkép is, leginkább a 2016-os EB-s körútról, meg pár horvátországi nyaralásról. De nem annyira az én világom. Mondjuk ha többet utaznék, az lehet segítene a dolgon.
-
vond
MODERÁTOR
válasz randras_83 #65401 üzenetére
+komponálni
Látom, nagyon beléd égett ez a dolog.
Ne haragudj, nem akartam ekkora traumát okozni.VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Wa2x_
veterán
Én vagy adnék még zöldet vagy offolnám fullba, házat hidegebbre (túl sárga, tudom, hogy süti a nap).
1: highlightot kiemelném jobban, ahol éri a fény a fákat, shadow lejjebb, több fekete
2: ide kell egy kis highlight még sztem vagy white, vagy narancs highlight-ja feljebb
3: shadow és black lejjebb, hogy a sugarak jobban jöjjenek
4: több fényt ide
5: kevesebb fény, kevesebb kékJa és 3-4 sztem túl éles, elviszi a tekintetem, főleg kontúrok.
De hát így látatlanban könnyen okoskodok, nem látom, hogy reagál rá a cucc, amúgy remek kompozíció
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
rekid
addikt
válasz randras_83 #65401 üzenetére
Messze állok én attól.. Na meg ebben az a pont jó, hogy akkor és addig csinálom ameddig kedvem tartja idő/pénznyomás nélkül..
Mondjuk Vondot nagyon megnézném mit alkot. Ha egy fostos stadionból érdekes képet képes csinálni akkor egy ilyen helyen... A cicialjív meg a hegyen is cicaljív max kicsit jobban fázik.Na kicsit vissza húztam a sárgaságból meg az előtér kontrasztjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest