-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
válasz csaszi72 #19293 üzenetére
Aki a kicsit nem .....
A pár hónappal ezelőtti 254-hez képest jó. Amúgy kezdem már unni hogy minden suhanc spekulátor a magyar forinttal szórakozik. Ha nyugodtan lehetne vásárolni nem azt figyelni mikor menni a dollár meg a benzin.
Amúgy meg akkor lesz erős a forint mikor megint 3Ft 60f lesz a kenyér. -
Zotya984
senior tag
Utánna járok mert egy ismi onnan vette és 4 éve nyúzza. Csak csapágyat cseréltek benne meg zsíroszták. Nagyon pöpec kis fegyó. Ha megtudom akkor írom.
Te a józsefvárosi piaccal szembeni 4 tigris csarnokba voltál bent?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Dapro
senior tag
Sziasztok, nem tudjátok, hogy Jozsefvarosin van-e normalis airsoft arus? Régen láttam és meg is nézegettem egy AK-t ami Cyma volt de ma körbenéztem és sehol nem volt normális airsoft csak a nagyon gagyi márkák.
Esetleg valakinek valami info? Thx -
Dapro
senior tag
dupla sry
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
7.2v és 400mah -s akksihoz milyen töltő kell ?
(well p90 akksija )
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
alph4
tag
Nekem két hétig is állt már csomagom, úgyhogy vám elé volt állítva. Méretre nagyobb, de amúgy értékre kisebb 100dollár, tudtam hogy nem vámolhatják meg, mivel 150eur alatt van. Így utána gond nélkül ki is küldték.
-
csoola
tag
Nem lehet tudni vámon meddig szenvednek vele, szerintem is várj még, lehet, hogy nem is akad fenn meg semmi. Légy türelmes, ha kintről rendelsz, minden szirszar csúszhat, főleg itthon ennél a gagyifos postánál. Egy hét után érdemes szerintem elkezdeni bármiért reklamálni.
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
M.T.
senior tag
Már megtaláltam de sokkal nem lettem okosabb.
2012.07.30 10:57 (HONG KONG) Küldemény felvéve / Item accepted2012.08.01 16:05 HKHKGA(HONG KONG) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.03 08:22 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.08.03 08:27 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Vám elé állítva ezek után még mindig nem tudom mit kell tennem elvileg ha áfát kell fizetnem akkor kiértesitenek?
Vagy csak ücsörögnek a seggükön? -
M.T.
senior tag
Sziasztok!
Gondolom már jópáran rendeltetek az www.rsov.com -ról, én is ezt tettem 07.27-én
fegyverhez alkatrészek 80 usd ért kb 0,5 kg rendeléskor free shippinget irtak rá.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van ugyebár a mail tracking rendszerük (nekem a szám alapján Hong Kong poston kell néznem a dolgokat), és ma reggel azt irta elhagyta a csomag az uticélja felé Hong Kongot viszont egy órája néztem akkor meg azt irta: The item (RT*********HK) is pending customs inspection made in Hong Kong or at the destination as of 3-Aug-2012.
Elvileg ha jól fodítom akkor ez azt jelenti hogy vagy Hong Kongban vagy itt magyarországon vámon várakozik, szóval nekem ilyenkor van teendőm vagy csak várjak míg megjön a csomag?[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
-
szbalogh
addikt
Nick: HE_Storm
-
Zotya984
senior tag
válasz macilaci78 #19268 üzenetére
Ha látok valamit akkor szólok.
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
macilaci78
nagyúr
Figyelem, figyelem!
Közszolgálati közlemény!
Barátom kocsiját tegnap meglovasították Budapest XIV. kerületből, benne volt a komplett airsoftos cucca.
Guarder MOD2 mellény OD zsebekkel, CA Mp5A5, CA M14 egyedi festéssel, táskával, stb.
M14 tár, 4db, mp5 tár, 6-7db 100-as midcap, mellényen térképtartó (admin pouch), függőlegesen álló utility pouch, mp5 fegyverrögzítő, kis utility pouch, blackhawk m14 tártartó 2db, 2 shapi plate, egy szett Propper sivatagi öltöny Large Long méretben.
Arra szeretnék kérni minden kedves sporttársat, hogy ha ilyen, vagy ehhez hasonló cuccokat lát eladásra kínálva, akkor jelezze nekem, legyen kedves!
mail: macilaci78@vipmail.huPár kép: M14, tár, tártartó, fegyvertáskája.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
szbalogh
addikt
válasz Darko_addict #19265 üzenetére
GBB pisztolyok között alapjában véve két fejlesztő van. A Tokio Marui és a KSC. A többi gyártó ezeket a rendszereket másolja. A Marui M9 fix hopupos (lehet, hogy már van állítható is?), kis szereléssel az is állítható. Olcsó féle fullfém a HFC, vagy másolatai. Ebből még automata is van Az azonos rendszerűek általában kompatibilisek az alkatrészeket így a tárat is tekintve.
Az M9 félék azok amikhez kapható green-gas-os és CO2-es tár is.[ Szerkesztve ]
-
csoola
tag
válasz Darko_addict #19265 üzenetére
ezt nem tudom megmondani neked, márkának mindképpen KJW-t ajánlom, a többit majd a tapasztaltabbak kifejtik
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
Darko_addict
őstag
válasz csoola #19264 üzenetére
Miért van az, hogy van gázos M9 17-ért, és 32-ért is? Sokfélét láttam. Van amelyik ABS, van, amelyik full fém, de csupán ennyi lenne a különbség?
Már találtam több különbséget is, az adatlapjukat szorosan/egymás mellett összehasonlítva.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
csoola
tag
válasz Darko_addict #19261 üzenetére
M9 GBB van olcsóbban is szvsz, ha nézelődök és eszembe jut, linkelek, addig is keresgélj még, ha feeling miatt kell, akkor az elektromosat felejtsd el pisztolynál
-
csaszi72
senior tag
stefanitsr-t keresd, hátha
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
zalman90
őstag
válasz Darko_addict #19261 üzenetére
rosszul tudtad , a tárban kell gázt hagyni , mert a szelepet mindig nyomás alatt kell tartani (green gázos)
co2 -s pedig patronnal működik amig van benne.. de azt nem lehet úríteni vagy tölteni
ha neked fontos a feeling mindenképp szánhátrasiklásos gbb-t ajánlok ... meg irtad hogy neked fém kell ... aepben olyat nem nagyon találsz
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Egy kisebb Airsoft eszköz vásárlásán töröm a fejem. Az árak miatt főleg pisztolyokon gondolkodom. Kihasználni nem tudom, nincsenek airsoftos barátaim, a kertben lövöldöznék csak, de főleg az "érzés" miatt kell; ezért is ragaszkodom fémhez, azonban...!
Nem tudom, hogy AEP vagy CO2-eset kellene vegyek. AEP praktikus, mert az akksija miatt nem kell kilőjjem az összes szuflát, ha megunom 10 perc után, szemben egy gázossal, amiben nem jó, ha marad gáz. Itt jön az első kérdés: lehet csak minimális gázt tölteni a pisztolyba, mondjuk amivel kilövök 35-40 golyót?Találtam egy CM.121-es Desertet 19-ért, AEP típusú. A másik modell, ami régi kedvencem, az az M9 (szintén full fém, szánhátrasiklásos (imádnám)), ebből a gázos 31e, tehát nagy a szórás a kettő közöt, plusz az utóbbinak folyamatosan van költsége, azonban erősebb... Tehát érvek vannak minddel szemben és ellen.
Kérlek segítsetek eldönteni, melyik lenne praktikusabb számomra úgy, hogy ti már mindent tudtok ezekről.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Nowi
tag
hello!
anno ha jol emlekszem volt itt a forumon aki fegyo javitassal , szerelessel foglalkozott..
csak mar nem emlekszem kicsoda..esetleg ha vmi info lenne azt elore is koszonom
-
BaKeSZ87
őstag
Feladták a GSPEC-et , fostair-en sikerült megcsípni 5.000-ért egy 45°-os Laylax dugattyút, meg veszek egy gyári elsütőt, és komplett lesz a fegyver
-
Nowi
tag
Egyik haverom eladna egy Glock17 gazos airsoft stukkert.
Tipus pasz elvileg osszesen egy CQB 911US felirat van rajta.A pisztoly tokeletes allapotban a tarnak van annyi baja hogy a tetejen levo kis muanyag vackot elhagyta(?) rola allitolag..
HA valakit erdekel akkor van rola kep is.
-
yako
tag
Szevasztok!
Tapasztalataitok lapján mennyire megengedett a játékokon a dresscode-on belüli színkeveredés?
Konkrétan, ha woodland mintához pl. homok színű, vagy multicamo mellényt veszek engednek játszani?
Vagy ez igazából a szervezőgárdán múlik?[ Szerkesztve ]
By Demons Be Driven
-
BaKeSZ87
őstag
Megöltem a topikot
Akkor új infó, a héten elvileg lesz még egy VSR-em Juhé! Egy Marui VSR-10 GSPEC, elsütőszerkezet, dugattyú, rugó, és rugóvezető nélkül, Beszerző-féle hengerszettel. -
BaKeSZ87
őstag
-
yako
tag
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz stefanitsr #19219 üzenetére
köszi szépen a segítséged! lehet mégiscsak egy CYMA M14 lesz a végső választásom, vagy egy légpuska aztán azzal nincsen ilyen sok hűhó
Origin: p0rch_m0nk3y
-
yako
tag
Szevasztok!
Mivel érdemes kenést adni a tárnak, meg a fegyvernek?
Néha nem küldi a BBt, ha kiveszem a tárat, kiesik vagy 4-5 bogyó, visszateszem, és működik megint.
Vagy ez nem kenés kérdése?By Demons Be Driven
-
zalman90
őstag
válasz Hurkaleves #19237 üzenetére
én ezt nem nevezném dizájnnak
-
szbalogh
addikt
Ez meg mi?
-
Badsheep
csendes tag
válasz L_YKing #19229 üzenetére
Hi!
Ha gyönyörű miért akarod eladni?
Amúgy meg:
- milyen gyártmány
- milyen állapotú
- mi van benne cserélve (tuning?)
- nézz körül a neten ,hogy mennyiért mennek...Egyébként itthon ennyi pl.:
Kintről még olcsóbb általában
Ha találsz madarat lehet,hogy negyvenért is megveszik...-üdv-
Cogito ergo ...bumm!
-
csoola
tag
Hali skacok, egyik spanom rám írt, hogy eltörött az M9-esében "a rugó, ami a ravaszt engedi mozogni". A markolaton WE logó van nyomva, szóval gondolom WE stukker. Tudnátok tippet adni, hol lehetne találni ilyet bele?
-
L_YKing
addikt
Vetem egy springes Dragunovot 40000Ft-ért de nem tetszik.Mennyiért tudnám eladni?Esetleg valkinek nem kellene?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
macilaci78
nagyúr
válasz BaKeSZ87 #19222 üzenetére
Én is próbálgattam tuning spring snipereket. Elsőre nem sikerült felhúzni Abaqsz M24-ét, de azért a csőbe betöltöttem a BB-t. Szégyen, nem szégyen, ez van. Onnantól az összes ilyen fegyvert a gazdájával hozatok tűzkész állapotba, nekem csak kibiztosítani kell és elsütni. Hiába no, inkább úr leszek, mint barom, aki elcseszi más fegyverét.
Vagy ha nagyon goromba a tag, akkor letámasztom a tust a földre, kihajtom a felhúzókart és rátaposok, mint az ásóra. Ilyen is volt már, igaz, azt a gazdája se tudta felhúzni...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #19223 üzenetére
Én meg most próbálok venni még egy TM VSR-t, csak GSpec-et
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #19219 üzenetére
Egyszer valaki elkérte a BAR-10-est annó, hogy hadd lőjjön vele egyet ( 3 éve kb.) . Akkor már benne volt a 150-es tuning. Össze-vissza rángatta, nem bírta felhúzni sem szabályosan, na mondom kurva gyorsan add vissza, azóta a sniper fegyverem soha nem adom oda senkinek még kipróbálásra sem, mégy úgy sem, hogy én húzom fel előtte, kivéve néhány csapattárs, akikről tudom, hogy tudják kezelni.
-
Zotya984
senior tag
"shell ejecting" Köszi.
Láttam ugyan ilyen fegyót gázosat valahol. De leget tévedek.p0rch_m0nk3y: Saját véleményem a kertben történő lövöldözésről.:
Ugan így keztem. Nekem forgó tolózáras kell. Aztán A&K SVD : no ez szerintem egy kerüledő konstrukció DE az egyensúja ott volt ahol én szereném a fegyvwer egyensúját.
Fenne vinné el hát csak venni kéne springes cuccot. Vettem is. Kb 1 hónapja. No mos AEG párti lettem.El kell menni játszani párszor, bérelni fegyvert. Összefogdosni anyi fegyót amennyit csak odadnak. És kialakul a vélemény : NEM IS AZT SZERETNÉM HANEM . . . .
(most AK-t szeretnék )
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz macilaci78 #19218 üzenetére
CZ75 is van shell ejectesben.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
stefanitsr
senior tag
válasz p0rch_m0nk3y #19211 üzenetére
Idézek:
Nem mennék ki nagyobb játékokra, csak haverokkal néha összeröffennénk buliból
No egy ilyen játékon instant szopó tapasztalatlan emberke kezében egy tuning bolt action. Neki is (nem lesz sikerélménye), meg ha nem tartja be a rálövési távolságot annak is akit eltalál.
130-150k a vége mire jó is. A nagyon olcsó, alap tuningos 41k-s sitthalmokat nagy ívben illik kerülni, ha nem vagy fokozottan hozzáértő. Kérdéses az alkatrész kompatibilitás, illetve a hopup rendszer minősége.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
macilaci78
nagyúr
válasz Zotya984 #19216 üzenetére
Ez iszonyat szar fegyver. A felhúzókarosokkal ellentétben itt nem Magad felé húzva feszíted a rugót, hanem elfelé tolva...
Talán a Maruzennek van hüvelykivetős shotgunja, 6 shellt lehet beletölteni. Illetve a revolverei hövelyesek. P99-et, Glockot csináltak még meg hüvelykivetősre.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Zotya984
senior tag
Egy keresési gyűjtőnevet "keresek"
WWII01 - KAR98K P [BOYi] jónak tűnik. Megtetszett a hüvely kivetése. Az SocomGear M200 még ilyen. Egyéb tipusról nem tudtok vagy valami gyűjtőnevet hogy hogy lehetne megtalálni ezeket a hüvelykivetős fegyókat?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
zalman90
őstag
100k egy fegyverre amivel csak otthon lövöldözöl ?
-
sss
őstag
Amúgy minek akarod tuningolni, ha csak kertben lövöldöznél vele?
-
Lacuss20
senior tag
Ha jól emlékszem valaki már linkelt egyet amin van "alap" tuning 41k ba össz vissz a fegyver zt ha mégjobban feltuningoltatod is sztem bőven 100 alatt kijössz
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz stefanitsr #19210 üzenetére
hányszor mondjam el hogy nem mennék vele játékra csak itthon lődöznék?!
és igen ha meglennének az alkatrészek nem én raknám össze, hanem valaki aki ért hozzá de ezt is leírtam
akkor mennyi lenne tuningal együtt egy JG BAR-10?[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz p0rch_m0nk3y #19200 üzenetére
Ha már rugós akkor BAR-10, vagy Bar-10g-spec.
Kezdésnek nem jó ötlet amúgy. A teljes tuning ha hozzáértő vagy alaphangon és alkatrész áron kicsit túl megy a 100-ason, tehát akkor még nincs semmi beszerelve, csak vettél egy alap fegyvert (aminek a postája nincs beleszámolva a 100-ba, illetve ennyiért még nincsen benne barrel spacer), és van mellé egy borítékban kapott alkatrész halmod Beszerzőtől. Ha sikerül is összeraknod ezeket, megfelelő mód elvágnod a sátorvasat és közben nem szakítasz menetet a tokba vagy a csavarokba, akkor is lesz pár olyan dolog ami majd előjön, pl kezdésnek rádöbbensz, hogy .20-as bb-vel pont addig sem lősz el mint bárki más egy 25k-s CM028-assal, és ha megtaláltak márpedig megtalálnak akkor úgy bedarálnak mint vakondot az ipari motoros rotakapa.
Utána ráköltesz még 25-öt, a végén elküldöd szerelőnek, aki összerakja rendesen (posta + munkadíj), majd rájössz, hogy még így sem azt a játékélményt adja amit szeretnél és eladod 80-90 környékén, majd veszel egy cyma M14 socomot és kinyílik a világ.
-
Zotya984
senior tag
válasz p0rch_m0nk3y #19208 üzenetére
Hali.
Nincs mit. Én is így kezdtem De az más.
Namármost ha ilyen forgó-tolózáras fegyók jönnek be akkor EZ a topik a neked való. Ott elég sokféle fegyót tárgyalnak. Azokat is amiket írtál. Nézz be hátha mondanak valamit."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz Lacuss20 #19203 üzenetére
Az SVD Dragunov, Cyma M14 sajnos külsőre nem jön be nekem JG BAR-10, Well L96, Well VSR-10 jönnek be kinézetre , de köszönöm a válaszodat!
(#19204) Zotya984
Köszönöm a válaszodat! Küldök ezeknek az emberkéknek privát üzenetet! Sokat segítettél!Ha még valakinek van valami jó tanácsa, szívesen fogadom!
Erről mi a véleményetek? Jó alap fegyver lenne? Kompatibilis a TMarui alkatrészekkel?
[ Szerkesztve ]
-
Badsheep
csendes tag
Cogito ergo ...bumm!
-
Zotya984
senior tag
Hazai bolt "tuning" van benne. Dokiról meg sok jót hallottam. BAR-10 -et amit próbáltam az feelinges volt. És nem volt pontosabb mint a cm 0.32 M14.
Hogy mit lehet kihozni belőle azt macilaci78, BaKeSZ87, stefanitsr -ék tudják elmondani nagyon jól.
(Javaslat M14: megdöbbentően pontos mint egy sniper 50m-en és ha "gond van" váltani tudsz automatára. Rövid tárat lehet hozzá kapni ami NEM lóg ki a tusból sem.)[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz p0rch_m0nk3y #19202 üzenetére
Szerintem egy SVD Dragunov tökéletesen megfelel erre a célra itthon is beszerezheted tuiningolva 40k körül az alapot kintről pl Lengyelországból is megveheted 20+ valamennyiért postával.
Szerintem egy 140-150 es rugóval amit még fel llehet húzni jó technikával könnyedén, jól letömítve, egy jó nózival illetve hopupgumival simán lehet 60m- t lőni pontosan.
Persze azért egy szaki tudása szükséges, hogy jól legyen megcsinálva, pláne, ha "kicsit maszek" kettős hopup hatású rendszert szerkeszt bele.
Szerintem olcsón kijön maga a fegyver is szép egyszerű és időtálló, esetleg, ha érdekel a mi csapatunkból van aki eladná.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz szbalogh #19201 üzenetére
igen ezt én is olvastam, de nem ezt kérdeztem
írtam, hogy nem mennék játékokra, csak itthon használnám. és egy pontos időtálló fegyvert szeretnék és tudom mit akarok, mert résztvettem már igazi vadászatokon, szóval nekem ez a stílus jön be! van türelmem stb.
a többi kérdésemre estleg válaszolnátok?[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Jobb oldalt lent kiemelve
Az amúgy nem rossz a többiek szerint.Nick: HE_Storm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Ukrajnai háború
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...